-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Δεν ισχύει αυτό, ακόμα και σε ατύχημα, αν δεν κάνει ο άλλος δήλωση η ασφαλιστική του δεν αναγνωρίζει τίποτα, ειδικά αν δεν υπάρχει και καταγραφή από την τροχαία.Δεν ισχύει αυτό, ακόμα και σε ατύχημα, αν δεν κάνει ο άλλος δήλωση η ασφαλιστική του δεν αναγνωρίζει τίποτα, εκτός αν υπάρχει και καταγραφή από την τροχαία.
-
Ζώο η τύπισσα που σε υπόγειο χώρο στάθμευσης πήγε να μπει με τη μούρη σε άδεια ψιλο-στενή θέση, βρήκε στο διπλανό παρκαρισμένο, του έβγαλε το χρώμα από τον προφυλακτήρα κι αποχώρησε σα να μη συνέβη τίποτα...
-
@dmitspan:Το παρμπριζ ειναι το μοναδικο που εμεινε ανεπαφο...
Παιδια ευχαριστω,για το ενδιαφερον,αλλα το ξεπερασα...
Ο επομενος που θα μου το κανει,θα πληρωσει για ολα... -
Σημερα:
α ζωο, προσπαθει να παρκαρει τυπος το γκρι αυτοκινητο του μπροστα απο το γκρι δικο μου (εχει σημασια το χρωμα) κ τον βλεπω πολυ δυναμικα να πηγαινει να μου την καρφωσει. Του φωναζω ενα 'ωπα μαστορα', σταματαει, ρωταει τι συμβαινει, του λεω, κ μου απανταει με σαφεστατα ειρωνικο υφος 'Σιγα ρε μεγαλε, κ τα δυο γκρι ειναι, δεν θα φαινεται τιποτα'. Εκει του ειπα οτι αν ακουμπησει, αυριο θα τον κλαινε τα παιδια του στο κρεβατι του νεκροτομειου, κ το κατανοησε αμεσα.
β ζωο, κυρια περι τα 40 με Range Rover στο Κολωνακι, προσπαθει να ξεκινησει απο βαρβατη ανηφορα με στριμμενο το τιμονι κ σπινιαρει η εμπρος αριστερη ροδα. Κ ξανα, κ ξανα. Μη με ρωτησετε πως γινεται αυτο (με τα ηλεκτρονικα του Range), αλλα εγινε. Της λεω 'επειδη τσουλατε προς τα πισω, βαλτε τετρακινηση να βγει το θηριο'. Κ μου απανταει 'τι να βαλω?' ...
-
Σωστά σου απάντησε, όλα τα Range Rover έχουν μόνιμη τετρακίνηση. Η μόνη εξαίρεση είναι τα δικίνητα Evoque.
-
Κοπελίτσα σήμερα, ακριβώς μπροστά μου, προσπάθησε δύο φορές στην πηγμένη Μεσογείων να αλλάξει λωρίδα αλλά και τις δύο φορές κάποιος αποφασισμένος παπάκιας δεν της το επέτρεψε. Τη δεύτερη μάλιστα έφαγε και μούντζα . Και στις δύο απόπειρες ήταν άψογη. Δεν εκβίασε, δεν αργοπόρησε... μια χαρά. Μάλιστα τη δεύτερη φορά, επειδή θα προεξείχε λίγο, επέστρεψε στη θέση της (μπροστά μου) για να μην παρενοχλήσει τη διέλευση των δικύκλων. Κι όμως, έρχεται ο παλιμ@λ@κας και αντί να της πει μπράβο κοπέλα μου, λες και ήταν υποχρεωμένη να μπει αλφάδι στη λωρίδα, της ρίχνει και μια μούντζα
Λίγα μέτρα πιο κάτω ερχόμαστε δίπλα-δίπλα και ανοίγω το παράθυρο για να της πω πόσο μ@λ@κας ήταν ο παπάκιας και πως δεν έφταιγε εκείνη. Η κοπέλα ήταν έτοιμη να βάλει τα κλάματα και μόλις είδε ότι είχα ανοίξει το παράθυρο τη βλέπω να ψελλίζει ένα 'μα τι έκανα;' νομίζοντας πως θα την ξεχέσω
Τη λυπήθηκα γιατί ήταν 100% σωστή και βρέθηκε να τα ακούει κι από πάνω. -
τηλέφωνο πήρες;
Ο χρήστης kacey έγραψε:
vaggman, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, αλλά έχω ακούσει ότι αν σε χτυπήσει πετραδάκι στο παρμπρίζ από τον μπροστά και πάρεις την πινακίδα του τότε μπορείς να την αναφέρεις στην ασφαλιστική σου και αυτή αναλαμβάνει τα περαιτέρω.
**Δεν ισχύει αυτό, ακόμα και σε ατύχημα, αν δεν κάνει ο άλλος δήλωση η ασφαλιστική του δεν αναγνωρίζει τίποτα, ειδικά αν δεν υπάρχει και καταγραφή από την τροχαία.
**Αλλά και πάλι να μη την αναφέρεις καλύπτεσαι από τη θραύση κρυστάλλων. Τώρα αν αυτό κάνει ζημιά αλλού δεν καλύπτεται από το 'υλικές ζημιές από τρίτους' ; δώσε εσύ την πινακίδα στην ασφαλιστική και άστους να κόψουν το κεφάλι τους.
Αν και εφόσον έχει κάλυψη θραύσης κρυστάλλων αυτή είναι «σε πρώτο κίνδυνο» που σημαίνει ότι θα καλυφθεί σε κάθε περίπτωση από την ασφαλιστική του χωρίς να χρειαστεί να αποδείξει τίποτα...
Όπως ανέφερα και ποιό πάνω ακόμα και φωτογραφία του άλλου να δώσει πάλι δεν μπορεί να κάνει τίποτα η ασφαλιστική.
Μόνο αν υπάρχει υπογεγραμένη φιλική δήλωση ή καταγεγραμμένο το περιστατικό από την τροχαία.Ακριβως. Τι σημαινει 'θα δωσεις την πινακιδα του στην ασφαλιστικη σου'? Αν ο αλλος δεν δηλωσει οτι σου εκανε ζημια, δεν υπαρχεις για την ασφαλιστικη του. Κ αντε να αποδειξεις οτι οντως το ταδε οχημα πεταξε την συγκεκριμενη πετρα που σου εκανε τη συγκεκριμενη ζημια.
Ασε που αν δεν γινει επι τοπου η δηλωση, κ δεχτουμε οτι καπως τον βρισκεις αυτον κ επειδη ειναι φιλοτιμος κ ειναι τσαμπα η δηλωση, σου κανει. Σε παω στοιχημα οτι η ασφαλιστικη του δεν θα το δεχτει λεγοντας 'κ που ξερει ο πελατης μου οτι οντως πεταξε εκεινος πετρα που οντως σας εκανε τη συγκεκριμενη ζημια, αφου οπως λετε τον βρηκατε μετα κ οχι επι τοπου οταν εγινε το συμβαν?'.
με τη λογική ότι δεν το προξένησε ο ίδιος αλλά είναι κάτι φυσικό, κάτι που μπορεί να συμβεί και δε φέρει ευθύνη ο οδηγός
όχι ε; -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
τηλέφωνο πήρες; -
Εμ βεβαια, πως να μην ειμαστε γαιδουρια σε αυτη τη χωρα:
Παω στο φουρνο, φτανει η σειρα μου, πεταγεται μια κυρατσα με εγγονακι κ χωνεται μπροστα μου λεγοντας 'παρε οτι θες να φυγουμε'.
Kacey: Περαστε πισω κυρια μου, ειναι η σειρα μου.
Κυρατσα: (με τσαντισμενο βλεμμα, που τολμησα να την εκθεσω) Τι λες νεαρε, εγω ημουν εδω.
Φουρναρισα: Οχι κυρα-ταδε, περιμενε το παιδι πριν απο εσας.
Κυρατσα: Ναι αλλα δεν μπορουμε να περιμενουμε, θα χτυπησει το κουδουνι (σχολειο απεναντι απο το φουρνο).
Kacey: Α, δηλαδη δεν ησασταν εσεις εδω οπως ειπατε, απλα μου πηρατε τη σειρα γιατι εχετε αργησει να πατε το παιδι στο σχολειο.
Κυρατσα: Θα επρεπε να ντρεπεσαικ καπου εκει εφυγε, χωνοντας τα κ σε εμενα κ στη φουρναρισα, επειδη 'την εκθεσαμε'. Δηλαδη εκανε τη μλκια της, το ΓΝΩΡΙΖΕΙ αυτο, κ αντι να το βουλωσει τσαντιστηκε κ μας ζητησε το λογο επειδη επισημαναμε τη μλκια της κ το ακουσαν οι γυρω κ εγινε ρεζιλι. Περιττο να σας πω οτι το μαξ. 8χρονο παιδακι την ακολουθησε με το κεφαλι σκυμμενο.
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Σωστά σου απάντησε, όλα τα Range Rover έχουν μόνιμη τετρακίνηση. Η μόνη εξαίρεση είναι τα δικίνητα Evoque.Δεν εχει επιλογη? Τεσπα, τοτε γιατι σπινιαρε τη μια ροδα κ δεν ξεκιναγε?
-
Γιατι ειχε την παλια τετρακινησει που θελει μερικες περιστροφες να κανει ο τροχος που δεν εχει προσφυση οσπου να ξυπνησουν οι υπολοιποι για να στο πω χοντρικα, προφανως φοβοταν αυτη και με το που σπινιαριζε παταγε συμπλεκτη.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Σωστά σου απάντησε, όλα τα Range Rover έχουν μόνιμη τετρακίνηση. Η μόνη εξαίρεση είναι τα δικίνητα Evoque.
Δεν εχει επιλογη? Τεσπα, τοτε γιατι σπινιαρε τη μια ροδα κ δεν ξεκιναγε?
Μάλλον ήταν σε λάθος mode (sand/snow κλπ.)... έπρεπε να το βλαει στο normal.
-
Και εσεις πιστευετε οτι η κυρια τα ηξερε ολα αυτα ;
-
Ο χρήστης cooperS_JCW έγραψε:
Γιατι ειχε την παλια τετρακινησει που θελει μερικες περιστροφες να κανει ο τροχος που δεν εχει προσφυση οσπου να ξυπνησουν οι υπολοιποι για να στο πω χοντρικα, προφανως φοβοταν αυτη και με το που σπινιαριζε παταγε συμπλεκτη.Βρε αυτο το εχω υπ'οψιν, αλλα σου λεω δεν ξεκιναγε το ρημαδι. Σπινιαρε μια ροδα (οχι burnout, ηπια), κ δεν μπορουσε να ξεκινησει. Σαν ελευθερο διαφορικο σε μπροστοκινητο.
-
Πέρα από τετρακίνηση, ηλεκτρονικά κτλ. υπάρχει και μια διάταξη που λέγεται χειρόφρενο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και εσεις πιστευετε οτι η κυρια τα ηξερε ολα αυτα ;Δεν τα εξηγούν οι πωλητές όταν παρλαμβάνεις; Εμένα μου έδειξαν και τα φώτα από που ανάβουν...
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Και εσεις πιστευετε οτι η κυρια τα ηξερε ολα αυτα ;
Δεν τα εξηγούν οι πωλητές όταν παρλαμβάνεις; Εμένα μου έδειξαν και τα φώτα από που ανάβουν...
Εγω ξερω το αλλο με τον Ιταλο τον Γαλλο και τον Ποντιο που .......................
-
καλώς ή κακώς είναι όπως τα λέει ο Βασίλης
οι γυναίκες κοιτάνε μόνο το χρώμα και να μυρίζει ωραία μέσα και τα στολιδάκια -
Παντα υπαρχουν εξαιρεσεις που επιβεβαιωνουν τον κανονα..... Εγω ξερω δυο.....
-
-edit-
-
Κατι ανάλογο μου έτυχε και εμένα μια μέρα με ενα ibiza top gun με look fr,μια μέρα.Όταν όμως πάτισα λίγο παραπάνω το γκάζι στο altea,άρχισε να μετράει κολώνες στον Ισθμό.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]