-
Τι κοροιδια ειναι παλι αυτη με την προσφορα της Σεατ με το δωρο βενζινης για ενα χρονο
Εκει που ειχε πχ το leon fr 1,4 18.590E το ανεβαζει στη ζουλα στα 19.310E και μετα μας κανει 'δωρο-αδωρο' εκπτωση 1020 ευρω...
Θα ηταν πιο τιμιο να ελεγε οτι σου κανω εκπτωση **300 ευρω **!!!
Ομοιως ισχυει και για τα αλλα μοντελα...
-
Ο χρήστης Night Rider έγραψε:
Τι κοροιδια ειναι παλι αυτη με την προσφορα της Σεατ με το δωρο βενζινης για ενα χρονοΕκει που ειχε πχ το leon fr 1,4 18.590E το ανεβαζει στη ζουλα στα 19.310E και μετα μας κανει 'δωρο-αδωρο' εκπτωση 1020 ευρω...
ναι ρε συ απιστευτη γυφτια. ίσως γιαυτο κ η σεατ διαπρεπει σε πωλησεις
-
Ο χρήστης Night Rider έγραψε:
Τι κοροιδια ειναι παλι αυτη με την προσφορα της Σεατ με το δωρο βενζινης για ενα χρονοΕκει που ειχε πχ το leon fr 1,4 18.590E το ανεβαζει στη ζουλα στα 19.310E και μετα μας κανει 'δωρο-αδωρο' εκπτωση 1020 ευρω...
Γιατι εχω την εντυπωση οτι κανει συχνα τετοιες ποστιες;
-
δε λεω οτι μονο η Σεατ κανει τετοια κολπακια, απλα ετυχε να το ανακαλυψω μιας και με ενδιεφερε το λεον και επειδη τα περιοδικα αργουν να ανανεωσουν τις τιμες των μοντελων.
φτηνα κολπα μαρκετινγκ που διωχνουν ουσιαστικα και τους λιγους υποψηφιους αγοραστες.
πλεον ο κοσμος δεν εχει λεφτα για περισευμα και δε μπορεις να τον ξεγελασεις. -
Είναι φάση εκπτώσεων στα ρουχάδικα.
Σου λένε 50% εκπτώσεις αλλά αφού έχουν ανεβάσει το προηγούμενο βράδι τις τιμές.
Εμένα δεν μου έκανε εντύπωση. Ο τσάμπας πέθανε.
-
Δε λεω οτι ειναι υποχρεωμενοι να μας τα δινουν σε τιμες κοστους, αλλα να μη μας κοροιδευουν στη τελικη,
γιατι ετοιμος ειμαι να κανω καταγγελια και να φαν την καμπανια τους.
ας ελεγαν απλα σας κανουμε εκπτωση 300 ευρω γιατι τοσο μπορουμε... -
Seat Ibiza Facelift 2012
Το ανανεωμένο Seat Ibiza πιθανότατα θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης τον επόμενο Μάρτιο, και ήδη οι πρώτη spy φωτογραφίες κυκλοφόρησαν στο internet κατά την διάρκεια γυρίσματος promo video στο Los Angeles. Σε αυτή φαίνεται το Ibiza να αποκτά πλέον τα LED φωτιστικά σώματα, παρόμοια με αυτά των πρωτότυπων IBX και IBEκαι νέο μπροστά προφυλακτήρα. Στο εσωτερικό δεν φαίνονται να έχουνε γίνει αλλαγές (λογικά θα υπάρχουν διαθέσιμοι νέοι χρωματικοί συνδυασμοί στις ταπετσαρίες), ενώ μηχανικά δεν αναμένονται αλλαγές σε ότι αφορά την διαθέσιμη γκάμα των κινητήρων.http://www.autoblog.gr/2011/12/08/spy-photos-seat-ibiza-facelift-2012/
-
Ομορφαίνει. Πάει προς το καλύτερο. Βέβαια τα LED θα είναι για πιο ακριβές εκδόσεις
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Ομορφαίνει. Πάει προς το καλύτερο. Βέβαια τα LED θα είναι για πιο ακριβές εκδόσειςμάλλον απλά αν 'σκάσεις' ένα 1000αρικο για xenon φώτα όπως συμβαίνει και στα υπόλοιπα μοντέλα του vag-group.
-
Ευτυχώς η Seat δεν έχει τόσο vag group τιμές στα extras. Πριν 2 χρόνια τουλάχιστον τα xenon kάνανε 700ε.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Ευτυχώς η Seat δεν έχει τόσο vag group τιμές στα extras. Πριν 2 χρόνια τουλάχιστον τα xenon kάνανε 700ε.σε φίλο μου βάλαν μαιμου δώρο στην αντιπρ που κατά περίεργο λόγο δουλεύουν παρα πολύ καλά και δεν ενοχλούν καθόλου...
-
ποσα λιτρα g12 χρειαζονται για αλλαγη των υγρων σε ibiza mk4 1.4?
-
Θέλω τη βοήθειά σας σε κάτι (όχι τεχνική, αλλά εμπορική. Αν δεν εμπίπτει στη φιλοσοφία του θέματος πείτε μου):
Συγγενής μου πουλάει το Seat Leon 1.4tsi (5θ)που έχει από το καλοκαίρι του 2008, λόγω προσωπικών του θεμάτων και σκέφτομαι να το αγοράσω εγώ, που ούτως ή άλλως αναζητώ αυτοκίνητο. Δεν τίθεται θέμα να κερδίσει κάποιος έναντι του άλλου, αλλά να βρούμε μια τιμή που να συμφέρει και τους δυο μας. Είναι με τα όλα του από εξοπλισμό.
Μια τάξη μεγέθους, 8, 10, 12, 14 χιλιάδες; Δεν έχω την παραμικρή ιδέα...Ευχαριστώ.
-
Δεν εχω κοιταξει τιμες μεταχειρισμενων δεν εχω πραγματικα την παραμικρη ιδεα αλλα μονο απο κοινη λογικη κι επειδη πριν 2 μηνες ασχοληθηκα πολυ με τα Seat επειδη αγορασα καινουργιο, θα σου πω εγω τι θα θεωρουσα γενικως μια νορμαλ τιμη αντικειμενικα γι τ αυτοκινητο που λες.
Ενα καινουργιο Leon 1.2 tsi βεβαια στοιχιζει γυρω στα 15.500. Το συγκεκριμενο ειναι 1.4tsi αρα πρεπει να το πηρε 16.000+
Λογω κρισης μια τιμη 10-12 χιλιαδες θα την θεωρουσα λογικη.
Αρκει να μην εχει κανει σε 2 χρονια 50.000 χιλιομετρα... Αν εχει γυρω στα 20.000 χιλιομετρα max τοτε οκ... -
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Θέλω τη βοήθειά σας σε κάτι (όχι τεχνική, αλλά εμπορική. Αν δεν εμπίπτει στη φιλοσοφία του θέματος πείτε μου):
Συγγενής μου πουλάει το Seat Leon 1.4tsi (5θ)που έχει από το καλοκαίρι του 2008, λόγω προσωπικών του θεμάτων και σκέφτομαι να το αγοράσω εγώ, που ούτως ή άλλως αναζητώ αυτοκίνητο. Δεν τίθεται θέμα να κερδίσει κάποιος έναντι του άλλου, αλλά να βρούμε μια τιμή που να συμφέρει και τους δυο μας. Είναι με τα όλα του από εξοπλισμό.
Μια τάξη μεγέθους, 8, 10, 12, 14 χιλιάδες; Δεν έχω την παραμικρή ιδέα...Ευχαριστώ.
Πιστεύω γύρω στα 10 είναι καλά και για τους 2 σας ανάλογα βέβαια και τα χμ και κανά ακριβό έξτρα πχ καμιά ηλιοροφή (με την κατάσταση του αυτοκινήτου φαντάζομαι δεν υπάρχει θέμα)
-
Το αυτοκίνητο είναι μια χαρά-χαρούλα, δεν είχε τίποτα παράξενο ν' ασχοληθεί μ' αυτό.
Δεν έχει ηλιοροφές και τέτοια, τα γνωστά μόνο (κλίμα, εσπ, φούσκες παντού, ζάντες, κλπ).
Έχουν περάσει 3,5 χρόνια απ' όταν το πήρε και έχει καμια 45αριά km. 10k ευρώ μου ακούγονται και μένα ΟΚ, απλά φοβόμουν μην πέφτω πολύ έξω (προς τα πάνω ή κάτω..). -
κόψτου κανα 500αρι από το 10αρι τουλάχιστον.
8-8,5 τα παίρνουν οι μαντράδες για να βγάλουν 1,5 χιλιάρικο -
Έχω ένα θεματάκι με το trip computer, έχω το 1.2 TSI copa με την οθονούλα αριστερά στο ταμπλώ.
Έχω κάνει 1030χλμ, οπότε ούτε το πρώτο σερβις δεν έχω κάνει.
Μου βγάζει ένδειξη για το επόμενο σέρβις στα 20800χλμ ή 520 μέρες, η οποία όμως δεν είναι σταθερή.
Κατά τη διάρκεια μιας βόλτας αυτή η ένδειξη αυξομειώνεται κατά 100-200 χλμ και 3-4 μέρες.
Έχω πρόβλημα ή να μην ανησυχώ; -
Άμα είναι για τόσο λίγο δεν νομίζω άλλα αν ανησυχείς ρώτα ένα μηχανικό. Τα νούμερα βέβαια είναι αρκετά μικρά.
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Έχω ένα θεματάκι με το trip computer, έχω το 1.2 TSI copa με την οθονούλα αριστερά στο ταμπλώ.
Έχω κάνει 1030χλμ, οπότε ούτε το πρώτο σερβις δεν έχω κάνει.
Μου βγάζει ένδειξη για το επόμενο σέρβις στα 20800χλμ ή 520 μέρες, η οποία όμως δεν είναι σταθερή.
Κατά τη διάρκεια μιας βόλτας αυτή η ένδειξη αυξομειώνεται κατά 100-200 χλμ και 3-4 μέρες.
Έχω πρόβλημα ή να μην ανησυχώ;ειναι λογικο, υπολογιζει με βαση καποιες παραμετρους σε ποσο διαστημα θα χρειαστει σερβις.
SEAT FORUM