-
Σε συγχωρώ
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ζητώ συγγνώμη για τα κόστη.Από μένα; Από το κόστος να ζητήσεις που το μαγαρίζετε όλοι, υπουργοί και νομικοί και οικονομολόγοι πανάθεμά τους! Τα έχουμε ξαναπεί και κατ'ιδίαν για τα ελληνικά dimsaba, το ξέρεις ότι μου αρέσει το ψάξιμο και ότι διορθώνουμε/διορθωνόμαστε για να τελειοποιούμε!
Ευτυχώς είναι μεγαλόψυχος ο ΙΚΕ!
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2002859/
Αληθινη αγγελια?
Θα τον παρω τηλεφωνο. -
Ο χρήστης antonisczt έγραψε:
Αληθινη αγγελια?
Θα τον παρω τηλεφωνο.Πάρε, πάρε.
Πες του...μεγάλε...εγώ μόνο 847.000 έχω. Το δίνεις?
-
Ο χρήστης antonisczt έγραψε:
Αληθινη αγγελια?
Θα τον παρω τηλεφωνο.πολλά τα χλμ...
-
1001 ιππους δεν εβγαζε αυτο;Εχει πεσει η μηχανη και το δινει!
-
Ειναι σε bhp. Οκ ας μαζευτουμε 365 ατομα να δωσουμε 2.5 χιλιαρικα και να τη βολταρουμε 1 μερα το χρονο!
Η καλυτερα ας κανουμε το ιδιο 4 ατομα για μια 996 S και την κραταμε τρεις μηνες ο καθενας! νοτ μπαντ! -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ποσο τελεια πρεπει να'ναι να ψαχνεις για M3 ή για Μ5 ?
Άστα.
Με 45-50Κ παίρνεις ό,τι γουστάρεις!
Πολλα τα 100.000χμ κατα την αποψη μου...
Προσωπικά αν και εχω κόλλημα με τα καινουρια αυτοκινητα,με τις τιμες που που υπαρχουν εξω μπαινεις σε τρελό πειρασμό
Πιστευω οτι αν έβρισκα καποιο μεχρι 30000χμ το πολυ ,δε θα ειχα πρόβλημα.Φυσικα θα το εξεταζα εξονυχιστικα για σημαδια κακομεταχειρισης.Το θεμα ομως ειναι αν τα χιλιομετρα ειναι αληθινα... -
Ο χρήστης 147chem έγραψε:
Ειναι σε bhp. Οκ ας μαζευτουμε 365 ατομα να δωσουμε 2.5 χιλιαρικα και να τη βολταρουμε 1 μερα το χρονο!
Η καλυτερα ας κανουμε το ιδιο 4 ατομα για μια 996 S και την κραταμε τρεις μηνες ο καθενας! νοτ μπαντ!όντως ρε συ!!
αγοράζουν 6 άτομα αυτό δίνοντας 4 χλρ έκαστος κ κάνεις ένα δίμηνο το χρόνο το κέφι σου
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1202876/
αλήθεια, μπορεί ένα αμάξι να βγει στα 6 η αδεια του? -
Εγώ είμαι μέσα, αρκεί να το έχω Ιούλιο & Αύγουστο
-
αν μπορει καποιος να εξηγησει τις παρακατω περιπτωσεις:
- μεταβιβαση απο ιδιωτη σε εταιρεια εμποριας αυτοκινητων
- μεταβιβαση απο ιδιωτη/εταιρεια σε εταιρεια για επαγγελματικη ομως χρηση
Αυτες οι δυο περιπτωσεις διαφερουν?? Και τι αλλαζει??
-
Διαβαζω οτι η εκτακτη εισφορα για >2000cc θα ειναι μαζι μας ως το 2014...
(http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=164802)Παραδοξως, συνεχιζοντας την αναζητηση μου για C5 μτχ, βλεπω οτι δεν υπαρχει διάθεση να πεσουνε και αλλο οι τιμες, οπως θα περιμενα...
Συνεχιζω να πονταρω παντως σε short στο 'χρηματιστηριο' αυτοκινητων, με την ελπιδα απο ανοιξη να δουμε προσαρμοσμενες τιμες.... -
Προσαρμοσμενες τιμες?Αν πουλουσες εσυ δε θα τα λεγες αυτα..
-
Κι ομως.. πουλαγα... και ελεγα θα κανω ανταλλαγη ή θα χτισω μια βαση για να παρω το επομενο...
και προσαρμοστηκα --> το δωρησα στον πεθερο, δεν αξιζε να το πουλησω
Αλλα προφανως δεν ειχα αναγκη τοσο πολυ να το δωσω, ουτε εκαναν τη μεγαλη διαφορα τα 4Κ που τελικα μου δινανε
Αν μιλαμε για τετοιες περιπτωσεις, παω πασο, (αν και φανταζομαι δεν μπορει να ειναι ολοι ετσι) τοτε βγαλε και την αγγελια και τελειωνει η ιστορια... Φοβαμαι ομως οτι πραγματικα προσδοκουνε να πιασουν τα χρηματα που ζητανε... -
Το ειχα ξαναπει,οτι ειναι αναμενομενο αυτος που αγοραζει να περιμενει συνεχως επιπλεον μειωση ομως αυτο το ''να προσαρμοστουν οι τιμες'' δε μου εκατσε καλα.Μια χαρα προσαρμοσμενες ειναι οι τιμες δε καταλαβαινω γιατι να περιμενω τον αλλο να εξαθλιωθει και να το χαρισει σε ξεφτιλα τιμη.Με μια προχειρη ματια βλεπω 5-6 διλιτρες c5 σε ενα ευρος τιμων 13-19 χιλιαρικα.Και καινουριο εκανε κοντα στα 30 αν δε κανω λαθος.Στο κατω κατω δε μιλαμε για κανενα πασατ,μιλαμε για τη c5 που ειναι πιο ''ψαγμενο'' μοντελο κ αυτος που την παιρνει λογικα δε περιμενε καμια τρελη μεταπωλητικη αξια.Οποτε δε βρισκεται προ εκπληξεων με τη σημερινη κατασταση για να τη χαρισει.Αν μια πτωση του 45-50% σε αυτοκινητα 4ετιας και 3ετιας δε θεωρειται ''προσαρμοσμενη'' τοτε κατι δε παει καλα.Ας μη κοιταμε να ψοφησει η κατσικα του γειτονα.Μαζι σου να κατακρινω αυτον που τη ζηταει 25 χιλιαρικα,αλλα προς θεου δεν ζητανε και τιποτα τρελα λεφτα
-
αυτο που δεν παει καλα, ειναι οτι σχεδον κανεις δε θελει να φορτωθει τα εξοδα συντηρησης 2λιτρου, αρα οι τιμες τους αναγκαστικα θα 'ξεφτυλιστουν'.
εβλεπα τωρα κατι αγγελιες (με διαρκεια 1 χρονου ) σε αλλο φορουμ. Σκοτωμενες τιμες, και οχι μονο δε τα παιρνει κανενας, αλλα δεν υπαρχει καν ενδιαφερον/παζαρι! Μιλαω για αυτοκινητα 2-3 ετων.
-
ατρακάριστο
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ατρακάριστοΑν το λες για το φανάρι, δεν σημαίνει ότι είναι τρακαρισμένο.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αυτο που δεν παει καλα, ειναι οτι σχεδον κανεις δε θελει να φορτωθει τα εξοδα συντηρησης 2λιτρου, αρα οι τιμες τους αναγκαστικα θα 'ξεφτυλιστουν'.εβλεπα τωρα κατι αγγελιες (με διαρκεια 1 χρονου ) σε αλλο φορουμ. Σκοτωμενες τιμες, και οχι μονο δε τα παιρνει κανενας, αλλα δεν υπαρχει καν ενδιαφερον/παζαρι! Μιλαω για αυτοκινητα 2-3 ετων.
ρε @@ πας και σε άλλα φόρουμ? προδότη.
κατά τα λοιπά συμφωνώ πλήρως. -
Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ στο τοπικό των τελών κυκλοφορίας: κάποια στιγμή, αποφάσισε κάποιος να πάρει χρήματα από τους δίλιτρους. Το πρόβλημα δεν είναι ότι τα πήρε, αλλά ότι απαξίωσε με μιας αυτά τ' αυτοκίνητα, αφού κανένας δεν είναι αρκετά... γενναίος ν' αναλάβει το κόστος πια (τέλη+'έκτακτη' εισφορά+τεκμήριο).
Τιμες μεταχειρισμενων