-
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... highlight=
Με τιτλο 'ΟΡΕΞΗ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ... ΚΑΙ ΜΕΤΑ?'
Πω πω, τωρα που το ξαναδιαβαζω νιωθω σαν να εχουν περασει οχι 2,5 αλλα 15 χρονια
Ποσα αλλαξαν... -
Από ότι βλέπω λίγο πολύ όλοι στην αρχή κάναμε τις κουτσουκέλες μας. Άλλοι γράφαμε με κεφαλαία άλλοι με λατινικούς χαρακτήρες άλλοι ανοίγαμε θέματα σε άσχετες θεματικές ενότητες και πάει λέγοντας. Φυσιολογικά όλα αυτά ιδίως όσοι από εμάς δεν είχαμε πείρα από Forum ή διαδίκτυο γενικότερα.
Τελικά όμως όλοι στρώσαμε!!!
-
Εμένα η πρώτη μου δημοσίευση ήταν 'Ακροπολική', Ιούνιο του 2002 στο θέμα για την ακύρωση της Μενδενίτσας:
Ήμουν στη Μενδενίτσα και νομίζω ότι ήταν απαράδεκτη η απόφαση. Το καλύτερο θα ήταν να έδιναν την εκκίνηση με μια μικρή καθυστέρηση και να τελείωνε το θέμα εκεί, αλλά.....
Πάντως, ο κόσμος ήταν απίστευτος, ήμουν σε Βωξίτες, Μενδενίτσα, Οινοχώρι, Δροσοχώρι(δεν πήγα τελικά, απλώς πέρασα), Σέρβις Παρκ και εντυπωσιάστηκα και φέτος! Ειδικά στο Δροσοχώρι γινόταν της τρελής απ' όσο άκουσα. Υπάρχει κάποια εκτίμηση για τον αριθμό των θεατών?Μετά έμεινα ανενεργός μέχρι και τις αρχές του 2003 όπου επανήλθα δριμύτερος!
Γενικά δεν γράφω συχνά. Προτιμώ να διαβάζω και να ποστάρω μόνο αν κάτι μου κεντρίσει το ενδιαφέρον ή αν νομίζω πως έχω κάτι να πω. Αν όλοι ήταν σαν κι εμένα τα φόρουμ θα είχαν προ πολλού φαληρίσει!!
-
Eμένα η πρώτη μου δημοσίευση ήταν στο τμήμα που προβλέπαμε την πρώτη τριάδα κάθε αγώνα και ήταν για το rally νέας ζηλανδίας 2003 όπου είχα βάλει 1burns 2gronholm 3solberg. 3 λέξεις όλες και όλες
-
Το πρώτο μου πόστ έγινε στις 7 Μαίου 2002 στη θεματική ενότητα PS2 και WRC
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Και για εμένα το CM2 είναι πολύ καλύτερο από το WRC. Το WRC είναι άπaιχτο μέχρι να ξεκινήσει η ειδική,λόγω των βίντεο αλλά και γενικότερα του μενού,αλλά το CM2 είναι με τη σειρά του μακράν το καλύτερο σε ρεαλισμό rallygame! Μπορεί να υστερεί σε παρουσίαση αλλά το gameplay του αποζημιώνει και με το παραπάνω...Μερικά πράγματα φαίνεται να μην έχουν αλλάξει. Το CM2 παραμένει το καλύτερο απο τη σειρά Colin McRae.
Y.Γ. Πέρασαν κιόλας 2,5 χρόνια;
-
Δικό μου ντεμπούτο, σε ένα θέμα που ακόμα διαιωνίζεται..
Γκρίνια για τον Πουρναράκη!Πιό συγκεκριμένα, στο 'Ο Τ.Πουρναράκης για τα τηλεοπτικά...', στις 4 Αυγούστου 2002. Έγραψα:
Ο χρήστης ast έγραψε:
Παρακολουθώ την πορεία του Τάκη Πουρναράκη,τόσο στην τηλεόραση,όσο και στον ειδικό τύπο από το 1996.Πιστεύω πως δεν πρέπει να αποτελεί κόκκινι πανί για ολους τους δυσαρεστημένους (κυριολεκτικά από οτιδήποτε) θεατές της Formula 1.Είναι άδικο να κατακρίνουμε για ό,τι 'μας τη σπάει' έναν άνθρωπο με γνώση στο αντικείμενο που νομίζω πως προσφέρει ό,τι μπορεί.Όντως οι μεταδόσεις της F1 χρειάζονται βελτίωση..δεν το αμφισβητώ.Μήπως υπάρχει ευθύνη από τον Alpha για αυτό,ειδικά τώρα που τα έσοδα αυξήθηκαν επειδή έγινε μόδα η F1?Η εντύπωση που μου δίνεται είναι πως ως σταθμός προσπαθεί να βγάλει αναίμακτα τις μεταδόσεις με ένα blue box και δυό-τρείς τεχνικούς. Μήπως είναι ώρα να πέσουν κάποια χρήματα παραπάνώ??Περιμένω απόψεις..από τότε δεν ξαναενεπλάκησα
-
Σχετικά νέος στο 4TF, πρωτοέγραψα 04/12/03 12:35 στο Peugeot 307 club, που βρήκα με αναζήτηση στο google:
[quote='TakisB']Καλησπέρα σε όλους τους περισσότερο ή λιγότερο ευτυχείς ιδιοκτήτες 307!
Το δικό μου XSI μπλέ recife το πήρα από τον Βαγγέλη Γκάλλο τον Ιούλιο του 2002, μετά από αναμονή 3 μηνών γιατί το ήθελα με ηλιοροφή. Έχω κάνει 32.000 χλμ., μάλλον απροβλημάτιστα θα έλεγα τελικά. Πριν προχωρήσω να πώ ότι πέρα από τα 2-3 παπιά μου, είχα Citroen ami 8 (ναι, το station κοτέτσι με το σασί και το μοτέρ του 2CV), Carina II του '89 (αναίσθητο σκυλί-φορτηγό) και 106 XR 1.4 '93 (παιχνίδι με 4 ζαντολάστιχα από rally και 4 Bilstein sport-χωρίς χαμήλωμα).
Αφού δεν κατάφερα την σύζυγο να πάρουμε το 106 GTI (2 παιδιά, μπαγκάζια και 'πάλι το ίδιο θα πάρουμε;') πήρα σβάρνα όλα τα μικρομεσαία 3πορτα 1.6 hatch με έμφαση και στους χώρους πλέον γιατί οδική συμπεριφορά και επιδόσεις ήταν δεδομένα μαζί με την λογική τιμή. Απρίλης-Μάης του 2002 λοιπόν:
Megane coupe: ωραίο αλλά έπνεε τα λοίσθια.
Golf:Μπρρρρρ!
A3-147:Ακριβά!
Astra:τελείωνε σαν μοντέλο και είχε γεμίσει ο κόσμος αν και ήταν καλό στα λεφτά του.
Leon:Η κλειστοφοβία και η μαυρίλα σε 5 αναγκαστικά πόρτες!
Xsara coupe:Ωραίο, γρήγορο, με ταμπλό απομίμηση carbon fibre αλλά έτριζε και σταματημένο στην έκθεση!
Focus:ΤΟ κράτημα και τιμόνι αλλά full extra 1.6 με ταμπουράκια πίσω... με χάλαγε.
Corolla:καλό μοτέρ, Brand name, χώρος αποσκευών:106 και κάτι λίγο, αλλά... (είχα και 106 ρε παιδιά, άσε που δεν μου αρέσει το Passat style στους όγκους).
Έτσι κατέληξα στο 307 για την σαλονάρα του, το μοτέρ του, τα (επίφοβα πολλά) ηλεκτρονικά 'μπλιμπλίκια' του, τα φρένα του και το ότι ήταν από τα πιό νέα μοντέλα στην αγορά. Και μάλιστα XSI για να μην έχω φαγούρες του τύπου:βάλε ζαντολάστιχα, CDιέρες, κλπ.
Στην αρχή ένιωθα λίγο σαν να είχα την 'ζαφείρω' λόγω ύψους αλλά συνήθισα.
Ναι, και το τρίτο ζουάν ακούγεται με ανοιχτά παράθυρα, ναι, μετά και την δεύτερη αλλαγή com τιμονιού στην γρήγορη επαναφορά από δεξιά στροφή ανάβει το αριστερό φλάς αλλά με την οικογένεια και φουλ μπαγκάζια (για camping) Αθήνα-Θάσος-Ξάνθη-Αθήνα συνεχώς 180-190 χλμ. και δεν στεκόταν μπροστά ή δίπλα μου ούτε Leon ούτε Corolla ούτε Golf, με τίμημα τα 11,7lt/100km.
Τελικά μου αρέσει και το 'ξεμπουκώνω' καθημερινά στην Αττική Οδό.
Μόνη μου ένσταση: μια ασάφεια στα πολλά χιλιόμετρα όταν έχει πλάγιο άνεμο. Ίσως διορθώνεται με χαμήλωμα. Η Bilstein δεν έχει φέρει ακόμα τίποτα αν κι έχουν βγει Sport και Sprint Γερμανία. Υπάρχουν KW στάδιο 1, με προφορτισμένα αμορτισέρ και ρυθμιζόμενο ύψος μέσω ελατηρίων, ψάχνω τιμή στην Ελλάδα.
http://www.motorsportworld.co.uk products, KW, Variant 1.
Άλλη λύση που βρήκα είναι αλλαγή ελατηρίων και άνοιγμα των υπαρχότων αμορτισέρ για να αλλαχτούν λάδια και βαλβίδες. (Σχετικά οικονομικό πακέτο, κάτω από 500 -
***Θέμα : Τι θα γίνει με τις παρανομίες των 'αρχών'!
Δημοσιεύθηκε: 29/08/02 5:44 Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδιά ...ο καθένας μόνος του δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα για τισ αυθαιρεσίες των 'οργάνων¨..... ούτε και να πιέσει για να αλλάξουν τα παράλογα όρια των 110 -120 στις 4 λωρίδες τις Εθνικής ..... μόνο αν γίνει μαζικά κάτι θα μπορέσουμε να τους ξεκουνήσουμε από τη λογική 'βγαίνω για να εισπράξω ...'* **
Η πρώτη αλλά όχι η τελευταία καταχώρηση
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Σχετικά νέος στο 4TF, πρωτοέγραψα 04/12/03 12:35 στο Peugeot 307 club, που βρήκα με αναζήτηση στο google:......είχα Citroen ami 8 (ναι, το station κοτέτσι με το σασί και το μοτέρ του 2CV)
Μετά από 2,5 χρόνια και 50.000 χλμ. δεν έχουν αλλάξει και πολύ τα πράγματα: Το μοτέρ έχει ανοίξει για τα καλά, η Bilstein έφερε 'νούμερα' για το 307 αλλά δεν υπάρχουν φράγκα, τέρμα οι τελικές στην Αττική Οδό, (τσίμπισα ticket μετά ταχυπληρωμής παρακαλώ!), και με τα πολλά ηλεκτρονικά κανένα πρόβλημα πλέον.
Έκλεισα και χρόνο στο forum!
sirguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus!!!!
Σπύρος
-
Ωχ , Τάκη σε τσίμπησε ο Σπύρος
Που να το δει ο sirgus
-
Είναι γεγονός πως τότε δεν ήξερα τον Κώστα (Sirgus) !
Του έχω γράψει εμπειρίες και ρυθμίσεις 'πεζοδρομίου' στο CITROEN forum..
Διορθώνω: Ήταν στο θέμα, Παράξενα ή αστεία χαρακτηριστικά αυτοκινήτων http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... ht=#124318
-
Τελικά οι σιτροενάκηδες είναι μεγάλες καρφάρες!
-
17/6/2002
Ακροπολική απάντηση:stin mendenitsa 200 metra prin ton termatismo tin kiriaki mia parea apo ton volo elegan oti tha rixoun petres stin aderfara ton mc'rae.apo oti katalaba o mc'rae tin glytose ala o gronholm oxi.stis karoutes 1000 metra prin ton termatismo epese xylo gia na figoun oi anoitoi mesa apo thn eidiki.kai gamo tous theates
Τά σκατόπαιδα.
-
Εγώ ξεκίνησα σε ακανθώδες θέμα:
Δημόσια συζήτηση: Ελληνικοί Αγώνες
Δημοσιεύθηκε: 16/05/02 11:38
Θέμα: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ
Κι εγώ νομίζω ότι δεν είναι σωστό να διαγράφονται τα μηνύματα, εφόσον δεν είναι υβριστικά ή εκτός αντικειμένου. Μια απάντηση είναι καλύτερη από την αποσιώπηση.Πέρασαν χρόνια πια...
-
Σε πολλους που θα διαβάσουν το post αυτό, ίσως το βρουν 'καπως'
Το πρωτο μου post λοιπον ήταν με το αρχικό username που είχα τότε (Nikos_bugs @ tfrc)
To topic είχε τίτλο 'Καλωσορίζω...' και το post είχε ως εξής:
Ο χρήστης Nikos_bugs @ tfrc έγραψε:
...το νεο forum των 4Τ στο χώρο του internet, εκ μέρους του tfrc και του site του.
Χαιρομαι που είστε εδώ, και ελπίζω η προσπάθεια σας να εχει καλή συνέχεια, για το οποίο και είμαι σίγουρος!
Να'στε όλοι καλά, καλή Aνάσταση και καλο Πάσχα.
Και ας προσέχουμε λιγάκι παραπάνω στους δρόμους.Εγινε τις πρώτες μέρες λειτουργίας του Forum των 4Τ, αν θυμαμαι καλά.
Οι καιροί άλλαξαν, όπως και το nickname μου -
Εκανα τις ενεργειες που ειπε ο γιατρος αλλα **Αποκλειεται να αρχισα στις 19/2/2003.Νοιωθω οτι μιλαμε τρεις αιωνες. **
Συμφωνα παντως με το φορουμ η πρωτη μου ενεργεια ηταν να προβλεψω για το Ραλλυ Τουρκιας (με μηδενικη επιτυχια οπως το συνηθιζω). -
Πάρτε και την δικιά μου πρώτη δημοσίευση:
Ο χρήστης IKE έγραψε:
δείτε και αυτό: http://www.beaterz.comάλλωστε πολλά απο την σελίδα του Top Gear είναι κλεμμένα απο εκεί
απο το τόπικ: Η αποθέωση του κίτς
ΤΥΧΑΙΟ ??????
-
Το πρώτο μου post ήταν κι εμένα στο θέμα μπατσολογικη και μπατσοσυμπεριφορα.
Τώρα που το διαβάζω, σε σύγκριση με το post του φίλου που έφαγε ΤΟ ξύλο από τους μπάτσους, μοιάζει τόσο ασήμαντο
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... ght=#93812
Πρώτο μου post στο forum
Ορίστε δύο από τις δικές μου εμπειρίες με (γκουχ γκουχ) αστυνομικούς:
Το πρώτο είναι και μία προειδοποίηση για τους ασυνείδητους που οδηγούν κλούβες (αστυνομικά λεωφορεία). Για το Θεό, διπλασιάστε την προσοχή σας αν βρεθείτε κοντά σε κλούβα. Σταματάνε παντού, στη μέση του δρόμου, χωρίς σήμα, απότομα...
Το πιο απίστευτο για μένα συνέβη στη διαστάυρωση της Μιχαλακοπουλου στο Hilton. Το λεωφορείο σταμάτησε στη μέση της διασταύρωσης για να ξεφορτώσει μπάτσους^Wαστυνομικούς... έχει κλείσει όλους όσους περίμεναν στην αριστερή στροφή... κι εγώ από πίσω κορνάρω και ουρλιάζω σαν τρελός!
Το δεύτερο περιστατικό.
Ανεβαίνω τη Φιλολάου, πηγαίνοντας προς Πανεπιστημιούπολη (εκτός δακτυλίου... γκρρ... χάλι μαύρο η Φιλολάου). Εκεί που έχει ανοίξει ο δρόμος, κοντά στη Φορμίωνος, έχω ανεβάσει ταχύτητα (γύρω στα 30-40). Στη δεξιά λωρίδα ένα αμάξι σταματάει, χωρίς alarm/φλας/τίποτα, στη μέση του δρόμου, μάλιστα μπροστά σε στάση λεωφορείου. Μην έχοντας χρόνο να τσεκάρω πίσω αριστερά για να βγάλω φλας & να κάνω ελιγμό, φρενάρω πίσω του, αν και όχι πάρα πολύ απότομα. Από πίσω μου, μηχανάκι για να αποφύγει να με στουκάρει κάνει ελιγμό και τελικά γρατζουνάει λίγο πίσω αριστερά, κάνοντας ένα βαθούλωμα.
Σταματάει ο μηχανάκιας. Του λέω, φταίει ο μπροστινός, πάω να τον βρω να του ζητήσω εξηγήσεις.
Πάμε στο αυτοκίνητο, μου λέει ο τυπάς: 'Τι λες ρε φίλε, η μηχανή φταίει, έπρεπε να κρατάει αποστάσεις.' 'Μα σταμάτησες χωρίς alarm, φλας κ.λπ., στη μέση του δρόμου, εσύ είσαι ο υπαίτιος'. 'Κοίτα, είμαι αστυνομικός, ξέρω τι σου λέω. Θα τα βρεις με τον μοτοσυκλετιστή'. (Φεύγει).
Πάω στο μοτοσυκλετιστή. Ευγενικότατος, μου ζητάει συγγνώμη κ.λπ.. Ανταλλάξαμε στοιχεία, και συμφωνήσαμε αν είναι μικρή η ζημιά να τα βρούμε μεταξύ μας. Μού λέει όμως: 'Επειδή είμαι αστυνομικός και αυτή είναι η υπηρεσιακή μηχανή μου, θα σού κάνω δήλωση με το δικό μου μηχανάκι, για να μην μπλέξω, OK;'.
Τελικά συμφώνησα, και επειδή η ζημιά ήταν ακριβή, το παιδί (ευγενικότατος το τονίζω) μού έκανε δήλωση...
No further comments.
-
Το πρώτο μου ποστ έγινε στο θέμα 'Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΡΑΛΛΙΣΤΑΣ' (και μετά ακολούθησε το τοπικ για την κοπή της πίτας) και αυτό γιατί διαβάζοντας το 'επισόδειο' σχεδόν έπεσα από την καρέκλα από τα γέλια
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Με συγχωρείτε,το προηγούμενο ποστ που γράφει ο Adis4gr είναι δικό μου,απλά μπερδέυτηκα με το log in.Οι απαντήσεις και το βρίσιμο,σε εμένα να πάει σας παρακαλώ!Double post αυτήν την εκπληκτική κοτσάνα...Αφού φαινόμουν, αστέρι υπέρλαμπρο...
Στο θέμα 'ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ;'...δυο χρονάκια, τότε ήμουν φρέσκος στο δίπλωμα...!
Ποιά ήταν η πρώτη δημοσίευση σας στο forum?