-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Για 15 μερες μελος πολλα ξερεις.
Την αντιπαραθεση την ανοιξες κατηγορωντας τους αλλους για οπαδους ενω εσυ υποστηρίζεις τα Ιαπωνικα.Με γεια σου και χαρα σου.Μην σου φταινε οι αλλοι ομως.
Δεν σε ειρωνευτικα,απλα απαντησα με τον ιδιο τροπο που εκανες εσυ.Αν ηταν ειρωνεια τοτε εσυ την ξεκινησες.Οπως και να εχει το σκισαμε το θεμα.
Αγχώθηκες επειδή ειρωνεύτηκα το παράλογο;
Έπειτα δεν απαγορεύεται το να παρακολουθώ από παλιά το forum ώστε να ξέρω πόσο ακληροπυρηνικός ιταλόφιλος είχες εκδηλωθεί πριν γίνεις mod.
Αφού θες να μάθεις από πού σε κρίνω ορίστε και δε σε αδικώ νομίζω.
Αν σε αδικώ ζητώ συγνώμη, οπότε μη με αδικείς και εσύ λέγοντάς μου ότι στηρίζω τα ιαπωνικά.Όσο για την αξιοπιστία των εταιρειών, εγώ δεν υποστηρίζω τίποτε και κανέναν.
Αναφέρομαι στο ότι η Γη γυρίζει και είναι περίπου σφαιρική, τα αυτονόητα που αναφέρουν παγκοσμίως μέχρι σήμερα οι έρευνες καταναλωτών.
Αν έχεις κάποια έρευνα - και όχι περιπτωσιολογία - που να στηρίζει την άποψη που ειρωνεύηκα ότι δηλαδή ,
ναι να μου το πεις για να ενημερωθώ.
Μέχρι τότε θα μπορώ να ειρωνεύομαι και να λοιδωρώ το παράλογο του οπαδισμού.ΥΓ: Συμφωνώ ότι το σκίσαμε γι' αυτό σταματώ εδώ. Αλλά από την άλλη το θέμα αξιοπιστία είναι πρωταρχικής σημασίας για κάθε νέο μοντέλο μιας εταιρείας όπως η Toyota, δεδομένου ότι σταθμίζεται ψηλά στο αγοραστικό της κοινό.
Δείτε πχ πόσο επηρέασε τις πωλήσεις στην Αμερική το θέμα με τα πεντάλ. -
Ο χρήστης IasonasPeri έγραψε:
Για 15 μερες μελος πολλα ξερεις.
Την αντιπαραθεση την ανοιξες κατηγορωντας τους αλλους για οπαδους ενω εσυ υποστηρίζεις τα Ιαπωνικα.Με γεια σου και χαρα σου.Μην σου φταινε οι αλλοι ομως.
Δεν σε ειρωνευτικα,απλα απαντησα με τον ιδιο τροπο που εκανες εσυ.Αν ηταν ειρωνεια τοτε εσυ την ξεκινησες.Οπως και να εχει το σκισαμε το θεμα.
Αγχώθηκες επειδή ειρωνεύτηκα το παράλογο;
Έπειτα δεν απαγορεύεται το να παρακολουθώ από παλιά το forum ώστε να ξέρω πόσο ακληροπυρηνικός ιταλόφιλος είχες εκδηλωθεί πριν γίνεις mod.
Αφού θες να μάθεις από πού σε κρίνω ορίστε και δε σε αδικώ νομίζω.
Αν σε αδικώ ζητώ συγνώμη, οπότε μη με αδικείς και εσύ λέγοντάς μου ότι στηρίζω τα ιαπωνικά.Εγω σκληροπυρηνικός Ιταλοφιλος;
ΜΑλλον δεν ξερεις τι εστι 'σκληροπυρινικος' στο φορουμ. -
Ξέρω ξέρω
και για αυτό που έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα να μετριαστείς
σου αξίζει ένα πραγματικό Μπράβο (όχι όχι δεν εννοώ το Φίατ απαραίτητα )
και σου το λέω χωρίς ίχνος ειρωνείας, το εννοώ.
Αλλά αυτό είναι που το κοροιδεύουμε, τον οπαδισμό, άρα δε νομίζω ότι διαφωνούμε κατά βάθος. -
Παίδες και mod, ας ανοιχτεί θέμα καινούργιο και βγάλτε τα μάτια σας κανονικά.
Εδώ,συζητήσεις αξιοπιστίας και τα συναφή δεν κολλάνε,αναφορές για το νέο Auris ΝΑΙ.
http://carscoop.blogspot.com/2011/11/to ... ments.html
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
http://carscoop.blogspot.com/2011/11/to ... ments.html
Εμένα πάντως το Auris από τότε που το έλεγαν Corolla και βγήκε με αυτή περίπου την μορφή το 2004 μου άρεσε υπερβολικά.
Το 2004 είχα πάει να το αγοράσω (το είχα 1η επιλογή), αλλά δυστυχώς το δίκτυο της Toyota στην Αθήνα δεν είναι και ιδιαίτερα φιλικό. Οπότε κατέληξα με ένα ASTRA G Sport.Ευχαρίστως θα αγόραζα ένα σε ασημί χρώμα, 5θυρο 1600, αλλά προέχει να εντοπίσω φιλική εμπορία.
Πάντως είναι στις υποψήφιες επιλογές μου μαζί με κάποια ακόμη αυτοκίνητα. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Επικίνδυνο δεν είναι αλλά σίγουρα υπάρχουν καλύτερα αυτοκίνητα από αυτό. Πολύς κόσμος απλά αντιμετωπίζει τα αυτοκίνητα σαν ψυγεία ή πλυντήρια και για αυτό υπάρχει η Τογιότα και η κάθε Τογιότα.
Γιατί ποιές εταιρείες σήμερα αντιμετωπίζουν τα αυτοκίνητα που παράγουν ώς μηχανήματα απόλαυσης, πέραν των καθαρά 'σπορτίφ'(sic) εταιρειών;
Η Mazda για παράδειγμα! Εταιρειάρα!
Προς τους λοιπούς: Έχετε μπερδέψει την αξιοπιστία με το καλό αυτοκίνητο. Ένα επικίνδυνο μπουρδέλο που δεν χαλάει ποτέ δεν λέγεται αυτοκίνητο! Αν θέλετε συνδυασμό των δύο, παίρνετε Mazda! Αθάνατα και στριφτερά μαζί! Εναλλακτικά τα πανέμορφα ιταλικά! Αθάνατα μπορεί να μην είναι, αλλά είναι αυτοκίνητα με @@!
Από τις πιο αξιόλογες -κατ'εμέ- εταιρείες, αλλά ποιά μοντέλα;
Γιατί το 3 και το 6 που έχω οδηγήσει, απολαυστικά δεν τα λες, απλά, σε αίσθηση, μισό κλικ πάνω από τα τουότα.
Το ίδιο πιστεύω και για τα περισσότερα, αν όχι όλα, τα ανταγωνιστικά μοντέλα οποιασδήποτε εταιρείας, δηλαδή μικρές οι διαφορές! -
Ο χρήστης IasonasPeri έγραψε:
Δηλαδή ρε παιδιά ποιος παράγει αξιόπιστα και ποιοτικά οχήματα σήμερα Αφού δεν το κάνουν οι δύο μεγαλύτεροι κατασκευαστές στον κόσμο; (VW - Skoda - Audi - Seat, Toyota - Lexus)
Είναι γνωστό πως το Golf δεν είναι αξιόπιστοTo gruppo.
Ευθυμήσαμε! Να' σαι καλά φίλε, μεσημεριάτικα Κυριακή ήταν ό,τι καλύτερο για να ανέβει η διάθεση!!!!
ΥΓ:Χρειάζονται guts ή πολύ χιούμορ ώστε να φτύνεις την αξιοπιστία των Γιαπωνέζικων και να προτιμάς τα Ιταλικά αμάξια για την τους,
ειδικά αν δεν συντρέχουν άλλοι λόγοι (ποτό, οπαδισμός, προπαγάνδα, συμφέροντα-ποσοστά κλπ).Είπαμε δε διακρίνονται όλα τα Γιαπωνέζικα μοντέλα για την οδηγική τους ευχαρίστηση (όπως τέλος πάντων την αντιλαμβάνεται ο καθένας...),
αλλά τουλάχιστον στην αξιοπιστία δεν μπορείς να προσάψεις πολλά πολλά στα περισσότερα Γιαπωνέζικα.
Προδίδεις οπαδισμό, καλύτερα βγάλε τα ιταλικά γυαλιά.Πω πω πω παραληρημα!!!Που ειδες να λεω πως προτιμάω τα ιταλικα για την αξιπιστια τους??? Στο ερωτημα αξιοπιστου-ποιοτικου εβαλα το gruppo γιατι κραταει μια ισορροπια αναμεσα σε αυτα τα δυο.VAG αξιοπιστα δεν τα λες ενω ποιοτητα εχουν μονο Audi-VW.Τα toyota ποιοτικα δεν τα λες αλλα εχουν μια σχετικη αξιοπιστια.Αν εν ετη 2012 επιλεγεις ενα αυτοκινητο βασει της αξιοπιστιας η οποια μπορει να στηριχθεί μονο στην ιστορια της φιρμας πρεπει να σαι πολυ
Πλεον δεν υπαρχουν αξιοπιστα και μη.Και τα Honda θα χαλασουν και τα Τουοτα και τα Mazda και τα Nissan και ολα.
Επιπλεον τα ιταλικα γυαλια αμα τα βγαλω δεν θα βλεπω καλα λογω μυωπιας.Πως σχετιζονται ομως τα Polo Ralph Raulen (made in italy) με τον οπαδισμο δεν μπορω να το καταλαβω.Προδίδεις οπαδισμό, καλύτερα βγάλε τα ιταλικά γυαλιά.
Δωσε του τα δικα σου τα Ιαπωνικα .
Εγώ; Ιαπωνικά;
Κορυφαίο! Να είσαι καλά! Το χιούμορ σου ξεπερνάει και τον προηγούμενο!
Εξ' ιδίων κρίνεις τα αλλοτρια;Επαναλαμβάνω.
Το να κατηγορείς ή να επαινέις εταιρείες χωρίς στοιχεία είναι αυτό που δείχνει οπαδισμό!
Φέρτε μελέτες που έχετε και αποδεικνύουν ότι συνολικά το gruppo είναι στην κορυφή της αξιοπιστίας των καταναλωτών!
Έτσι ειπώθηκε.
Φέρτε και άλλες πολλές έρευνες καταναλωτών, όχι περιπτωσιολογία.
Το δίκιο δεν είναι με το μέρος του gruppo, εκεί είναι το πρόβλημα.
Τί να κάνουμε δηλαδήΣ;...Βγάλτε λοιπόν τα γυαλιά που φοράτε γιατί σας ενοχλούν και στραβώνουν και τους άλλους!
Όπως συμβαίνει σε κάθε τόπικ του φόρουμ όπου υποψήφιοι αγοραστές ζητούν συμβουλές
πάντα έρχεται να επιδράμει η ίδια ομάδα ιταλόφιλων,
και να θάψουν κάθε άλλη πρόταση πλην των ιταλικών μοντέλων
και να επαινέσουν τα μοντέλα του gruppo.
Αυτό είναι το πρόβλημα με τον οπαδισμό που τυφλώνει!Που ειπωθηκε οτι το gruppo ειναι στην κορυφη αξιοπιστιας.Μην φουσκωνεις και παρερμηνευεις αυτα που διαβαζεις.Αν διαβαζεις δηλαδη γιατι απ τη βασυνη σου να γραψεις
Ευθυμήσαμε! Να' σαι καλά φίλε, μεσημεριάτικα Κυριακή ήταν ό,τι καλύτερο για να ανέβει η διάθεση!!!!
Κορυφαίο! Να είσαι καλά! Το χιούμορ σου ξεπερνάει και τον προηγούμενο!και να ειρωνευθεις μαλλον παρερμηνευσες.
Α και οσον αφορα το θεμα του οπαδισμου, δεν εχω κολληματα, αν διαβασεις ποστς μου εδω μεσα και δεν παρερμηνευσεις οπως με τον Βιλλ θα καταλαβεις. -
-
Ο χρήστης GIOSOU έγραψε:
Από τις πιο αξιόλογες -κατ'εμέ- εταιρείες, αλλά ποιά μοντέλα;
Γιατί το 3 και το 6 που έχω οδηγήσει, απολαυστικά δεν τα λες, απλά, σε αίσθηση, μισό κλικ πάνω από τα τουότα.
Το ίδιο πιστεύω και για τα περισσότερα, αν όχι όλα, τα ανταγωνιστικά μοντέλα οποιασδήποτε εταιρείας, δηλαδή μικρές οι διαφορές!Αν οδήγησες ένα 6 και ένα Αβένσις και δεν βρήκες πολύ μεγάλες διαφορές, κάτι δεν πάει καλά. Το αυτό και μεταξύ μιας Τζουλιέτα και ενός Άουρις.
-
Το Mazda 6 είναι και ομορφότερο του Avensis και των Passat, Superb, C5, 508, A4, Mondeo ή κοινώς όλων.
-
Ο χρήστης giorgosvet έγραψε:
Από το Γερμανικό AUTOBILD http://www.autobild.de/bilder/bilder-comeback-fuer-toyota-corolla--2322486.html#bild1|ref=http://www.autobild.de/artikel/toyota-auris-nachfolger-2322381.htmlΤο εμπρός μέρος του Avensis επιδερμικές αλλαγές αλά Golf πίσω.... Δεν ξέρω.... Αν δε κάποιος δει το πρωτότυπο που θεωρητικά φέρει το αμάξωμα του νέου Corolla θα αναγνωρίσει μεν τα φώτα αλλά όχι το C pillar..... Επιπλέον βλέπω στην κορυφή του καπώ μία νεύρωση που δεν φαίνεται να έχει αντιστοιχία στην απεικόνιση.
Νεύρωση που είναι παραπάνω από εμφανής στο GT 86 που θεωρητικά χαράζει την νέα σχεδιαστική πορεία της Toyota.
http://www.telegraph.co.uk/motoring/car ... eview.html
οψόμεθα πάντως...
Για τα περί αξιοπιστίας.... τώρα.... δεν υπάρχει σοβαρή εταιρεία που να μην δουλεύει βάσει της φιλοσοφίας του 6σ (six sigma) οπότε πάνω κάτω η αξιοπιστία που προκύπτει από την ιστορική αναδρομή της εταιρείας δεν αποτελεί εχέγγυο για το τι θα γίνει στο μέλλον.
Περισσότερα περί 6σ εδώ
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Σε αυτό το forum για να επιβιώσεις πρέπει να θεωρείς ότι όλοι είναι αξιόπιστοι (και ιδιαίτερα η Renault και η Alfa Romeo) εκτός από την VW και την Toyota (ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΠΑΓΚΩΣΜΙΩΣ). Αλλιώς δεν σε πέρνουν σοβαρά. Αν είναι δυνατόν να συγκρίνουμε τα Renault (που ακόμα μένουνε στο δρόμο και μυάζουν με τούρτα) με τα πρώτα σε πωλήσεις παγκοσμίως VW που όλοι βρίζουν επειδή είναι συντηριτικά.Πες τα ρε φιλακι να πουμε μπας και μας ανοιξεις τα ματια..
Το Mazda 6 είναι και ομορφότερο του Avensis και των Passat, Superb, C5, 508, A4, Mondeo ή κοινώς όλων.
Καλα για την 159 ουτε λογος... Πιο ομορφο και απο το octavia5..?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σε αυτό το forum για να επιβιώσεις πρέπει να θεωρείς ότι όλοι είναι αξιόπιστοι (και ιδιαίτερα η Renault και η Alfa Romeo) εκτός από την VW και την Toyota (ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΠΑΓΚΩΣΜΙΩΣ). Αλλιώς δεν σε πέρνουν σοβαρά. Αν είναι δυνατόν να συγκρίνουμε τα Renault (που ακόμα μένουνε στο δρόμο και μυάζουν με τούρτα) με τα πρώτα σε πωλήσεις παγκοσμίως VW που όλοι βρίζουν επειδή είναι συντηριτικά.
Πες τα ρε φιλακι να πουμε μπας και μας ανοιξεις τα ματια..
Καλα για την 159 ουτε λογος... Πιο ομορφο και απο το octavia5..?
Τώρα τα είδες; Η Alfa 159 είναι ωραιότερη από το Mazda 6. Το Octavia 5 εντελώς τυχαία είναι σε άλλη κατηγορία Η άποψη μου δεν αλλάζει για το από πάνω. Κάτι άλλο;
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Η Alfa 159 είναι ωραιότερη από το Mazda 6.Μα πως αφου λες οτι το 6 ειναι το ομορφοτερο απ ολα? Πως γινεται τωρα ν αλλαζεις αποψη? Δεν ειναι σωστο..
Κάτι άλλο;
Ναι. Μπορεις να αυτομπαναριστεις?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Η Alfa 159 είναι ωραιότερη από το Mazda 6.
Μα πως αφου λες οτι το 6 ειναι το ομορφοτερο απ ολα? Πως γινεται τωρα ν αλλαζεις αποψη? Δεν ειναι σωστο..
Κάτι άλλο;
Ναι. Μπορεις να αυτομπαναριστεις?
Μην κλάψεις γιατί μπορεί να ξαναλλάξω γνώμη
Όχι δεν παραβίασα κανόνα sorry
-
-
Ωραίο φαίνεται...
-
Ωραίο ...δε φάίνεται!!!
-
Ακόμα ένα ψυγείο στους δρόμους μας. Μετά από την χθεσινή μου γνωριμία με Auris 1.33 δεν ξέρω αν είναι καλό που αντικαθίσταται το σίχαμα ή αν πρέπει να φοβόμαστε για μια νέα ωδή στην υποστροφή!
-
Γιατί λέτε κάποια αυτοκίνητα 'ψυγεία'; Το διάβασα και σε άλλα θέματα.
Νέο Toyota Auris