-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Λαστιχακι φινο
80% ασφαλτο
20% m+scontinental
http://www.conti-online.com/generator/w ... lx-gr.html680 € !!!
καλος ?
μέτρια επιλογή, αυτό που επέλεξες είναι για Terios και παρόμοια.κατι πιο σωστό θα ήταν αυτό : Conti4x4Contact. χωρίς να ναι τελείως ασφάλτινο θα σε καλυπτε σε light off road καταστάσεις..λιγο χιόνι κλπ.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Να μαι και εγώ....
Ο προορισμός είναι πάλι βουνό και μάλιστα σε χαράδρα, τυχαίο δε νομίζω... Ο ανηφοράκιας ξαναχτυπά!!!!
Βάζω τα χειμερινά μου λάστιχα παίρνω και το πιεσόμετρο και έρχομαι...Μέχρι εδώ καλά το πήγαινες!!
Στέφανε μην ανησυχείς για το αν θα είσαι μόνος σου... Με τόσα που έχεις σύρει για το αυτοκίνητο, πολλοί είναι αυτοί που θα θέλουν να σου κάνουν παρέα το βράδυ....
Μετάααα... Τέτοιοι είστε παλιοκιουπεντάκηδες?? Αντί να μου βρείτε ένα καλό κορίτσι να αποκατασταθώ κι εγώ σαν κι εσάς!!!
Μα που πήγε το μυαλό σου....
Εννοούσα να σε βάλουμε κάτω και όλη νύχτα να προσπαθήσουμε να σε κάνουμε να υπογράψεις δήλωση μετάνοιας, πάντα Δημοκρατικά. Εδώ κατάφερε η Μέρκελ τον Σαμαρά.... -
Χαιρετώ το club του Q5!
Σας διαβάζω από τις πρώτες μέρες αλλά σας γράφω για πρώτη φορά γιατί χρειάζομαι τη γνώμη σας.
Μόλις συμπλήρωσα 40.000χλμ και θα προχωρήσω σε αντικατάσταση ελαστικών.
Επειδή το αμάξι είναι με leasing η αντικατάσταση γίνεται απο την εκμισθώτρια εταιρεία, η οποία όμως συνεργάζεται μόνο με Pirelli και Bridgestone.
Η πρώτη μου επιλογή τα Pirelli Scorpion Verde δεν υπάρχουν διαθέσιμα κ θα έρθουν μέσα Γενάρη.
Υπάρχουν τα Pirelli Scorpion Zero με δείκτη όμως ταχύτητας Η. (max ταχύτητα=210km/h)
Tα λάστιχα που φοράει τώρα είναι με δείκτη W: 235/65R17 Dunlop SP Sport 01 (104W)Το ερώτημα είναι μπορώ να βάλω τα zero ή είναι εκτός προδιαγραφών του αυτοκινήτου?
-
Θεωρητικά είναι εκτός προδιαγραφών εφόσον αμάξι μπορεί να αναπτύξει ταχύτητες άνω των 210χαω. Κοντερίσια ας πούμε έχω δει μέχρι και 240 σε κατηφόρα. Θα πρότεινα υπομονή μέχρι να βρεθεί μια 4αδα Scorpion Verde. Είναι δυνατόν να μην υπάρχει μια 4αδα σε όλη την επικράτεια? Εγώ τον Απρίλη που τα έβαλα τα είχαν άπαντες.
-
Υπαρχει λαστιχο για μεικτη χρηση που να εχει δεικτη ταχυτητας V ?
Εχει βαλει κανεις λαστιχα μεικτης χρησης να μας πει τη γνωμη του ?
Διοτι τα scorpion verde ειναι μονο ασφαλτινα .... (αν και αυτα με βλεπω να βαζω)
απλα δε θελω να βαζω καλτσες με το πρωτο χιονακι οπως κανω με τα michelin τα οποια για χιονι ειναι ΑΚΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ και επικινδυνα ...Υπάρχουν τα Pirelli Scorpion Zero (σπορ επιδόσεις και ασφάλεια σε ελαφρές συνθήκες εκτός δρόμου, λέει στο site η Pirelli)
Τα βρίσκω όμως με δείκτη ταχύτητας Η.
Leftgalan τελικά τι έβαλες? -
Εβαλα τελικα ... ενα ταξιδακι στο Λονδινο
και βλεπουμε ....
-
Γεια σε ολους.
Οσοι εχετε γυαλινη οροφη εχετε τριξιματα?Εχω παει 2 φορες Καρεντα και μου την εχουν λιπανει αλλα παντα μετα απο κανενα μηνα παλι τα ιδια....Μου εχει σπασει τα νευρα... -
Ανοιχτή ή κλειστή όταν είναι? Εγώ τριγμούς από την ηλιοροφή δεν έχω παρά μόνο κάποια λίγα χρατς χρουτς όταν ανοιγοκλείνει, που είναι δείγμα ότι έχει μαζέψει σκόνες και σκουπιδάκια. Τριγμούς έχω πολλούς από την πόρτα του συνοδηγού!!
-
Ερώτηση. Στο κουτί με τις σχάρες οροφής που μας έδωσε η Καρέντα έχει ένα μαύρο οδοντωτό λάστιχο. Ξέρει κάποιος να μας πει σε τι χρησιμεύει?
-
Ανοιχτή ή κλειστή όταν είναι? Εγώ τριγμούς από την ηλιοροφή δεν έχω παρά μόνο κάποια λίγα χρατς χρουτς όταν ανοιγοκλείνει, που είναι δείγμα ότι έχει μαζέψει σκόνες και σκουπιδάκια. Τριγμούς έχω πολλούς από την πόρτα του συνοδηγού!!Μονο οταν ειναι κλειστη...
-
Εβαλα τελικα ... ενα ταξιδακι στο Λονδινοκαι βλεπουμε ....
Λίμνη Πλαστήρα δεν είπαμε??? Ξαφνικά βρεθήκαμε στο Λονδίνο???
-
Gearbox malfunction: you can continue driving (limited functionality)
The programme will only move into certain gears. The engine cannot be started again after it is switched off.
The vehicle may be damaged if you continue driving, so please obtain professional assistance.
To λούτσο κλαίγανε....
-
Gearbox malfunction: you can continue driving (limited functionality)The programme will only move into certain gears.
The engine cannot be started again after it is switched off.The vehicle may be damaged if you continue driving, so please obtain professional assistance.
To λούτσο κλαίγανε....
Και έλεγα οτι μετάνιωσα που το πήρα manual!!!
-
Τριγμούς έχω πολλούς από την πόρτα του συνοδηγού!!Εκεί έχω και εγώ. Εγώ έχω και από το κάθισμα μου στο ξεκίνα - σταμάτα αλλά είναι από το ντουλαπάκι κάτω από το κάθισμα νομίζω.
-
Ας ελπίσουμε ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό. Το κιβώτιο έχασε μια αλλαγή (ανέβασμα από 3η σε 4η νομίζω) και αμέσως βάρεσε το μήνυμα και μπήκε σε safe mode. Έκανα δεξιά, έσβησα-ξαναναψα, το ξαναέβγαλε το μήνυμα αλλά ήταν σε κανονική λειτουργία. Αν το ξαναβγάλει βουρ για Καρέντα και προσευχές σε ότι Θεότητα υπάρχει...
-
Ο χρήστης stispan έγραψε:
Γεια σε ολους.
Οσοι εχετε γυαλινη οροφη εχετε τριξιματα?Εχω παει 2 φορες Καρεντα και μου την εχουν λιπανει αλλα παντα μετα απο κανενα μηνα παλι τα ιδια....Μου εχει σπασει τα νευρα...Από όσο ξέρω έχει και αυτή δικό της service που πρέπει να γίνει. Και εγώ ακούω από εκεί κάτι μικρο-τριγμούς με τόσες λακκούβες στο νησί. Αλλά είναι λογικό γιατί κουνιέται όλο το κρύσταλλο από τις ανωμαλίες του δρόμου. Όταν είναι ανοικτή προς τα πάνω δεν ακούγεται τίποτα.
-
Ο χρήστης dimigoul έγραψε:
Εβαλα τελικα ... ενα ταξιδακι στο Λονδινο
και βλεπουμε ....
Λίμνη Πλαστήρα δεν είπαμε??? Ξαφνικά βρεθήκαμε στο Λονδίνο???
Αυτό είναι που λέμε: Άλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη
-
Gearbox malfunction: you can continue driving (limited functionality)The programme will only move into certain gears.
The engine cannot be started again after it is switched off.The vehicle may be damaged if you continue driving, so please obtain professional assistance.
To λούτσο κλαίγανε....
Ξανά τα ίδια χθες βράδυ. Θα σκάσω ρε γμτ. Δεν γίνεται να μην ακούγεται τίποτα μηχανολογικό, οι αλλαγές να γίνονται σε κανονικό χρόνο και χωρίς πρόβλημα και να σκάει warning light.
-
Μπορεί να είναι απλά λανθασμένος συναγερμός. Πήγαινε να το κοιτάξουν.
-
Κι εγώ για κάτι τέτοιο σκεφτόμουν γι' αυτό και το άφησα 1-2 μέρες να δω αν θα το ξαναεμφανίσει. Όμως εφόσον το ξαναβγάζει και μπαίνει αμέσως σε safe mode κάτι δεν πάει καλά...
AUDI Q5