-
-edit-
-
Εγώ θα θέσω και ένα άλλο ερώτημα...Αν βγει η new 316 με τους κινητήρες της σειράς 1 1600 ( 136 & 170(?) ίππους ) και πόσο θα κάνουν οι βασικές εκδόσεις; Νομίζω αυτές οι εκδόσεις θα είναι οι πιο ρεαλιστικές για έναν 'Ελληνα αγοραστή, χωρίς φόρους πολυτελείας , υψηλά τέλη, έκτακτες εισφορές κ.τ.λ....
-
Ο χρήστης greekmm έγραψε:
Εγώ θα θέσω και ένα άλλο ερώτημα...Αν βγει η new 316 με τους κινητήρες της σειράς 1 1600 ( 136 & 170(?) ίππους ) και πόσο θα κάνουν οι βασικές εκδόσεις; Νομίζω αυτές οι εκδόσεις θα είναι οι πιο ρεαλιστικές για έναν 'Ελληνα αγοραστή, χωρίς φόρους πολυτελείας , υψηλά τέλη, έκτακτες εισφορές κ.τ.λ....Πιστεύω ότι θα είναι 4-5Κ παραπάνω από την αντίστοιχη 116i/118i.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εγώ θα θέσω και ένα άλλο ερώτημα...Αν βγει η new 316 με τους κινητήρες της σειράς 1 1600 ( 136 & 170(?) ίππους ) και πόσο θα κάνουν οι βασικές εκδόσεις; Νομίζω αυτές οι εκδόσεις θα είναι οι πιο ρεαλιστικές για έναν 'Ελληνα αγοραστή, χωρίς φόρους πολυτελείας , υψηλά τέλη, έκτακτες εισφορές κ.τ.λ....
Πιστεύω ότι θα είναι 4-5Κ παραπάνω από την αντίστοιχη 116i/118i.
Δηλαδή 29k με 136 ίππους και 32k με 170 ...Αν και δεν έιμαι τόσο σίγουρος ότι θα βγει 3αρα με κινητήρα 1600/170...
-
Ο χρήστης greekmm έγραψε:
Πιστεύω ότι θα είναι 4-5Κ παραπάνω από την αντίστοιχη 116i/118i.
Ναι, είναι λογικό νούμερο πιστεύω τη στιγμή που η 320i με τα 170 κάνει τώρα μια 35άρα νομίζω.
Δηλαδή 29k με 136 ίππους και 32k με 170 ...Αν και δεν έιμαι τόσο σίγουρος ότι θα βγει 3αρα με κινητήρα 1600/170...
Κι εγώ δε ξέρω κατά πόσο θα βγάλει 1600Τ με 170 γιατί βγάζει 320i με 184.
Θα δούμε.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Το 1.05 είναι το κέρδος του αντιπροσώπου και του γενικού εισαγωγέα.
Είναι πολύ παραπάνω από 5% το κέρδος...8% είναι μόνο του εμπόρου...του εισαγωγέα είναι πάνω από 10%.
Οπότε 19,999Χ1.40Χ1.08Χ1.10Χ1.23 = 40912€ ή (άντε να βάλω τα 1.08 και 1.10 στην τιμή CIF 39062€). Πως θα βγουν τα κουκιά των τιμών της Ιταλίας;
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Oι Ιταλοι παντως την νεα 116i την ειδαν 1κ πιο ακριβη, σε σχεση με την χωρα μας, οποτε εγω, συμφωνα και με την λιστα του Alba, θα τολμησω να πω, οτι την 328i
θα την εχουμε στα ιδια περιπου. 38-40κ δηλαδη, και την 320i (184ps) θα την τοποθετουσα στα 35-36κ παντα μιλωντας για την βασικη εκδοση.
Αναμενουμε την τιμολογηση του εισαγωγεα...σκεφτεσαι να την παραγγειλεις φιλος;
-
Ο χρήστης kopritis έγραψε:
Oι Ιταλοι παντως την νεα 116i την ειδαν 1κ πιο ακριβη, σε σχεση με την χωρα μας, οποτε εγω, συμφωνα και με την λιστα του Alba, θα τολμησω να πω, οτι την 328i
θα την εχουμε στα ιδια περιπου. 38-40κ δηλαδη, και την 320i (184ps) θα την τοποθετουσα στα 35-36κ παντα μιλωντας για την βασικη εκδοση.
Αναμενουμε την τιμολογηση του εισαγωγεα...σκεφτεσαι να την παραγγειλεις φιλος;
Αν ειχα το μαρουλι, και ηθελα compact sedan, θα το ειχα κανει ηδη...Θα την παραλαμβανα ο ιδιος μαλιστα απο τα κεντρικα
στο Μοναχο(?), και οδικως πισω στο Ελλαντα...(απ' οσο θυμαμαι, υπαρχει αυτη η δυνατοτητα...) -
Ναι, υπάρχει η δυνατότητα να την πάρεις στο BMW Welt. Πας με τις πινακίδες στο χέρι και το παίρνεις σχεδόν κατευθείαν από την γραμμή παραγωγής
-
Στην Αμερική μάλιστα είναι κατα $2.5Κ φθηνότερη αν τη παραλαβεις απο το welt.
Εννοείται ο καλύτερος τρόπος να παραλαβεις νέο αυτοκίνητο.
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
+1 αλλά με πινακίδες-ταξινόμηση τι γίνεται; τα κανονίζει η εδώ αντιπροσωπία;
-
καποιες χρεωνουν επιπλεον αν αγορασεις κατευθειαν απο το εργοστασιο
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Στην Αμερική μάλιστα είναι κατα $2.5Κ φθηνότερη αν τη παραλαβεις απο το welt.Εννοείται ο καλύτερος τρόπος να παραλαβεις νέο αυτοκίνητο.
εξαρταται, αν το εργοστασιο ειναι 3500χλμ μακρια;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Στην Αμερική μάλιστα είναι κατα $2.5Κ φθηνότερη αν τη παραλαβεις απο το welt.
Εννοείται ο καλύτερος τρόπος να παραλαβεις νέο αυτοκίνητο.
εξαρταται, αν το εργοστασιο ειναι 3500χλμ μακρια;
Εξαρτάται από τι?
Παίρνεις το αεροπλανάκι και πας να το παραλάβεις από το Welt κάνοντας συγχρόνως ένα εκπληκτικό ταξίδι.
Ο καλύτερος έγραψα, όχι φθηνότερος.
Με τις πινακίδες που ρωτάει κάποιος, αν θυμάμαι καλά το αυτοκίνητο το πας στη BMW Hellas με τις temporary tags της Γερμανίας και το εκτελωνίζουν αυτοί, κανονικά.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
καποιες χρεωνουν επιπλεον αν αγορασεις κατευθειαν απο το εργοστασιο -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
αληθεια, νομιζω μια ειναι η Αουντι
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
γιατί αραγε...?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Στην Αμερική μάλιστα είναι κατα $2.5Κ φθηνότερη αν τη παραλαβεις απο το welt.Εννοείται ο καλύτερος τρόπος να παραλαβεις νέο αυτοκίνητο.
είναι τέλειο το ντηαλ που δεινουν στα αμερικανακια. Σε ένας δεινουν λέ πουλ. Αν δεν μένεις Αμερική δεν παιρνεις τέτοιες τιμές.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
γιατί αραγε...?
για να μην σε ενθαρρυνουν να κανεις κατι τετοιο. Φανταζεσαι σε ενα εργοστασιο να περιμενουν καθημερινα απ'εξω 500 ατομα που θα πρεπει να εξυπηρετηθουν;
-
Και μιας και μιλάμε για euro delivery...φωτο κλπ εδω μιας 1Μ: http://www.1addicts.com/forums/showthread.php?t=615149
BMW 3-Series 2012 - F30/F32