-
Μαθηματικό έβγαλες ρε μλκ ερνανι? ΠΜ δεν εισαι
@ιλιλιας
Η ευρώπη, μετά την προσάρτηση της πολωνίας κατακλύστηκε από ανειδίκευτο εργατικό δυναμικό, αν αυτό απαντάει στην ερώτησή σου. Η ολλανδία έχει πλημμυρίσει, και ως εργάτες έχουν και καλή φήμη, είναι και νταμάρια
Μάλιστα, με την γκετοποίησή τους, είχε δημιουργηθεί αντι Πολωνικό κλίμα αρκετά έντονο, ήταν και μέρος της καμπάνιας του τοπικού καρατζαφέρη, αλλά κατάλαβαν ότι χωρίς πολωνούς δεν τους παίρνει και είχαν αρχίσει τα εγκωμιαστικά άρθρα στις εφημερίδες.Για εξιδεικευμένο δυναμικό σε μή αγγλόφωνες χώρες έχω πεί την γνώμη μου ως καθοριστικό παράγοντα για έναν μέσο εργαζόμενο.
Γλώσσαεδιτ Κων: το βιογραφικό του είανι τόσο μεγάλο που θα αλλάξει σελίδα στο φόρουμ, άστο
piping engineering
-
Οι Πολωνοί έχουν καλή φήμη ως εργάτες και στην Ελλάδα. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μαθηματικό έβγαλες ρε μλκ ερνανι? ΠΜ δεν εισαιΠάντως, τώρα που τελείωσα και το MBA, έχω ορκιστεί ότι δεν θα ξανανοίξω βιβλίο για μαθήματα και εξετάσεις. Πλέον μόνο τάβλι θα παίζω στα καφενεία.
Master in Backgammon Administration;
-
είχα ξεχάσει ότι είχε κάνει μεταπτυχιακό
-
Δεν βλέπω και τπτ
-
Εχετε φαγωθει για το ρολο της Ελβετιας ως πλυντηριο... δεν φτανει αυτος ο ρολος μονο για να ειναι αυτο που ειναι σαν περιβαλλον κ.λ.π. φταινε και οι ανθρωποι εκει.. σαν νοοτροπια. αλλοιως και αλλα πλυντηρια υπαρχουν αλλα δεν ειναι τοσο ελκυστικοι τοποι.... βλεπε Ανδορρα, νησια εξω απο Αγγλια κ.λ.π. οπου μονο οικονομικα πλυντηρια ειναι.... Οσο και να τρολλαρουν εδω μεσα για μονο ρολογια κ.λ.π. ως παραγωγικες μοναδες εκει ολοι ξερουν οτι παραγει πολλα πραγματα... με τη βοηθεια του 'παρκαρισμενου' μαυρου χρηματος ισως ναι, αλλα στη χωρα μας αν, λεω αν, προσφεραμε τετοια υπηρεσια ξεπλυμματος πιστευετε οτι θα ειχαμε και συμπεριφορες αναλογες σε οργανωση, αυτου του κρατους??? λειπει η νοοτροπια του να σεβεσαι την δουλεια και τη παρουσια του αλλου... σε εμας και για αυτο καταληξαμε εδω που καταληξαμε.... Ολοι μας το καταλαβαινουμε αυτο......αλλα δεν το παραδεχομαστε για προσωπικους λογους ο καθενας....
-
Που 'καταλήξαμε'? Μια χαρά περνάμε, ειδικά όσοι δεν παρακολουθούμε Ελ ειδήσεις σε ραδιόφωνο / τηλεόραση.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Που 'καταλήξαμε'? Μια χαρά περνάμε, ειδικά όσοι δεν παρακολουθούμε Ελ ειδήσεις σε ραδιόφωνο / τηλεόραση.Στο μαγικό κόσμο των Στρουμφ....
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Οι Πολωνοί έχουν καλή φήμη ως εργάτες και στην Ελλάδα. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο.και ήσυχοι!
όχι σαν κάτι αλβανοπακιστανοαφγανομαροκο-μπουμπούκια.
πάντως με τον αποπάνω ζούμε μέρες gavriil1 ...
-
@ιλιλιας
Η ευρώπη, μετά την προσάρτηση της πολωνίας κατακλύστηκε από ανειδίκευτο εργατικό δυναμικό, αν αυτό απαντάει στην ερώτησή σου.Δεν απαντάει, αυτή είναι η ερώτησή μου: Ο Ελβετός εργάτης υποφέρει από τον ξένο εργάτη που μπήκε στη χώρα, ο Ολλανδός το ίδιο, ο Έλληνας επίσης. Γιατί δεν βλέπουμε ελβετούς εργάτες, δεν γεννάει εργάτες αυτή η ράτσα? (Ποιά ράτσα δλδ, είναι πουτάνα η ιστορία, δεν ξεχνάει παρά μόνον αν κ ό, τι την συμφέρει)...
Και, τελικά, ένας νέος που θέλει να ζήσει, που θα ζήσει καλύτερα?
(Σου θυμίζω ότι εγώ είμαι εκείνος που λέει σε όλους τους τόνους ότι το απόλυτα 'καλύτερο' δεν υπάρχει.) -
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Που 'καταλήξαμε'? Μια χαρά περνάμε, ειδικά όσοι δεν παρακολουθούμε Ελ ειδήσεις σε ραδιόφωνο / τηλεόραση.
Στο μαγικό κόσμο των Στρουμφ....
Μ' αρέσει αυτός ο τύπος! Ζητάει απ΄όλους ... αποδείξεις κ πετάει ό, τι χαζομάρα νηπιακού επιπέδου περάσει απ' το κεφάλι του!
-
-edit-
-
Μ' αρέσει αυτός ο τύπος! Ζητάει απ΄όλους ... αποδείξεις κ πετάει ό, τι χαζομάρα νηπιακού επιπέδου περάσει απ' το κεφάλι του!
Πλακιτσα, πλακιτσα; Η απλώς χλευάζεις τα εκατομμύρια ανέργους, μικρο-συνταξιούχους, και άλλους που υποφέρουν;
-
@ιλιλιας
Η ευρώπη, μετά την προσάρτηση της πολωνίας κατακλύστηκε από ανειδίκευτο εργατικό δυναμικό, αν αυτό απαντάει στην ερώτησή σου.Δεν απαντάει, αυτή είναι η ερώτησή μου: Ο Ελβετός εργάτης υποφέρει από τον ξένο εργάτη που μπήκε στη χώρα, ο Ολλανδός το ίδιο, ο Έλληνας επίσης. Γιατί δεν βλέπουμε ελβετούς εργάτες, δεν γεννάει εργάτες αυτή η ράτσα? (Ποιά ράτσα δλδ, είναι πουτάνα η ιστορία, δεν ξεχνάει παρά μόνον αν κ ό, τι την συμφέρει)...
Και, τελικά, ένας νέος που θέλει να ζήσει, που θα ζήσει καλύτερα?
(Σου θυμίζω ότι εγώ είμαι εκείνος που λέει σε όλους τους τόνους ότι το απόλυτα 'καλύτερο' δεν υπάρχει.)Υπαρχουν ελβετοι εργατες.... σε βιομηχανιες... εκει... ομως παλαιωτερα (πριν τον πολεμο) πηγαιναν εκεινοι στα πλαινα κρατη για δουλεια... μετα το 45 εγινε ακριβως το αντιθετο για καποιο λογο... σκευθειτε και δωστε την απαντηση μονοι σας...
-
(Σου θυμίζω ότι εγώ είμαι εκείνος που λέει σε όλους τους τόνους ότι το απόλυτα 'καλύτερο' δεν υπάρχει.)εκτός κι αν η συζήτηση είναι vs. επαρχία - αθήνα
-
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Πλακιτσα, πλακιτσα; Η απλώς χλευάζεις τα εκατομμύρια ανέργους, μικρο-συνταξιούχους, και άλλους που υποφέρουν;
Τρύφωνα αποφάσισε , στην Ελλάδα κατοικούν 'εκατομμύρια ανεργοι, μικρο-συνταξιούχοι, και άλλοι που υποφέρουν' ή 'βόδια'? , μη μας τα λες μια ετσι μια γιουβέτσι. Μας μπερδεύεις.
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
...γνωρίζω π.χ Σέρβους μηχανικούς που μετανάστευσαν σε Αυστραλία-Καναδά κτλ. και δεν δυσκολεύτηκαν να βρουν δουλειά.Με λιγότερα λ7 από τους Αυστραλούς / Καναδούς?
Υπαρχουν ελβετοι εργατες.... σε βιομηχανιες... εκει... ομως παλαιωτερα (πριν τον πολεμο) πηγαιναν εκεινοι στα πλαινα κρατη για δουλεια... μετα το 45 εγινε ακριβως το αντιθετο για καποιο λογο... σκευθειτε και δωστε την απαντηση μονοι σας...
Πέθαναν όλοι οι Ελβετοί εργάτες?
Το άκουσες, σου το' παν, τους είδες? Σε ποιά χώρα υποφέρουν εκατομμύρια άνεργοι, ποιά έχει εκατομμύρια μικροσυνταξιούχους? Στην δική μου δεν έχουμε εκατομμύρια ανέργους, καλά καλά δεν είμαστε εκατομμύρια όλοι μαζί! Διεγράφη προσωπική αιχμή. Σας παρακαλώ, μην το συνεχίζετε σε αυτό το επίπεδο [Mod]
Μου μιλάς στον πληθυντικό? Να το θεωρήσω προσωπική αιχμή για την ηλικία μου?
Οκ, δεν θα επαναληφθεί.(Σου θυμίζω ότι εγώ είμαι εκείνος που λέει σε όλους τους τόνους ότι το απόλυτα 'καλύτερο' δεν υπάρχει.)
εκτός κι αν η συζήτηση είναι vs. επαρχία - αθήνα
ΕΙΔΙΚΑ εκεί λέω ότι δεν υπάρχει το απόλυτα καλύτερο. Αντιδρώ σε κάτι έξυπνους σαν ... μην πω ... που λένε ότι η Αθήνα είναι το παν κ η επαρχία γεμάτη νεάντερταλ (κ λίγα λέω).
-
Εγω δεν ξερω τπτ, εχω ακουσει/διαβασειWantone, για αυστραλια που εχω μια εικονα, εξειδικευμενο δυναμικο, πχ μηχανικοι εχει καλες εως πολυ καλες προοπτικες
Σχετικομασχετο. Ακουσα για τιμες για ασφαλεια υγειας στη γερμανια και μου ηρθε λιγο κολπος
Aν μιλας για μηχανικους μεταλλειων τις συνθηκες εργασιας μπορεις να τις φανταστεις. Τι να την κανω αυτην την δουλεια οσα λεφτα και να βγαζεις.
Αν εχεις καποια ειδικοτητα που ζητιετε σε συγκεκριμενη περιοχη προφανως και το αποφασιζεις, αλλα λαβε υποψι οτι στην Αυστραλια θα εισαι στη μεση του πουθενα μονος και ερημος. Καθε φορα που θα θελεις να ερθεις στην Ελλαδα το εισιτηριο θα ειναι 1500ε και θα σου περνει 4 μερες το πηγαινε-ελα.
Κανενας δεν θα σε προσλαβει απο τοσο μακρια εκτος και εαν ειναι δουλεια που δεν θελουν να κανουν οι ντοπιοι.
-
Τον προηγούμενο μήνα γύρισε ένας φίλος από Οστρέλια, όπου την επισκέφτηκε διερευνητικά με τουριστική βίζα 90 ημερών. Έκτοτε συνεχώς παραμιλάει. Το επίπεδο οργάνωσης και παροχών είναι πολύ ανώτερο από αυτό που νόμιζε. Αλλά οι νόμοι είναι σκληροί για τους παραβάτες, και θέλει πολύ προσοχή. Οι ποινές π.χ. για παραβίαση στοπ ή κόκκινου στην Ελλάδα είναι χάδι σε σχέση με εκεί.
Δε μιλάμε να σε πιάσουν χωρίς χαρτιά ή βίζες ή να φοροδιαφεύγεις κ.α. Έχεις απλά τελειώσει για την χώρα.
Από δουλειές (οικοδομή) πάμπολλες ακόμη και στο κέντρο του Σίδνει, και σε αμοιβές διπλά λεφτά σε σχέση με εδώ. Το επίδομα ανεργίας είναι 1.000 δολλάρια το μήνα!
Αρνητικό τα ενοίκια που είναι διπλάσια σε σχέση με εδώ, και είναι ανεξήγητο γι' αυτόν γιατί τα οικόπεδα είναι πιο φθηνά ενώ το κόστος κατασκευής είναι απλώς λίγο μεγαλύτερο . Σούπερ τα ίδια και λίγο παραπάνω, αυτοκίνητο λιγότερα, ντύσιμο τα ίδια, εκπαίδευση δωρεάν, δημόσιες συγκοινωνίες παντού. Για διασκέδαση έχει παμπ με 4,5 δολλάρια την μπύρα, και λίγα κλαμπ το βράδυ, χώρια άλλες δραστηριότητες ή τουρισμό. Τα τσιγάρα κάνουν 17 δολλάρια το πακέτο των 25 σιγαρέττων, και απέξω έχουν φωτό με καρκίνους. Από το 2012 όλα τα πακέτα θα είναι τα ίδια, δεν θα υπάρχουν λογότυπα και σχέδια, και η μάρκα θα γράφεται στην άκρη με μικρά γραμματάκια, οι καρκινοφωτό θα παραμείνουν.
Το επίπεδο των δημοσίων υπηρεσιών είναι ασσύληπτο για τους υπηκόους του σουλτανάτου της Δυτικής Τουρκίας. -
Που ακριβώς είναι το κελεπουρι; Αν είσαι άνεργος πληρώνεις το διπλό ενοίκιο χωρίς εισόδημα. Και είσαι και στο πουθενά. Όλα τα αλλα τα ίδια.
Συγκρίσεις χωρών (Ελλάδα vs. Ελβετία, ΗΠΑ, Νεπαλ...) [Διάσπα