-
Μπαααααααα..........στο 38 εννοεις,οσα ειναι και τα πρωταθληματα μου,τα διπλασια απ τα δικα σου...
-
ηταν ο παο στην απεργια σημερα?
(αφου δεν παιζει πουθενα):shifty: -
-
-
Την καλημέρα μου σε όλους τους φορουμίστες. Θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο/ παρατήρηση. Πολλές φορές μπαίνω σε θέματα που έχουν κλειδωθεί και βλέπω το εξής περίεργο. Πολλοί χρήστες- συμφορουμίστες γράφουν ακριβώς τα ίδια πράγματα. Συμφωνούν σε αυτά που γράφουν. Γιατί τότε το θέμα κλειδώνεται? Δεν καταλάβατε? Να πώ ένα παράδειγμα. Βλέπω συχνά τη φράση
'edit mod' την οποία αναπαράγουν οι συνομιλιτές.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Την καλημέρα μου σε όλους τους φορουμίστες. Θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο/ παρατήρηση. Πολλές φορές μπαίνω σε θέματα που έχουν κλειδωθεί και βλέπω το εξής περίεργο. Πολλοί χρήστες- συμφορουμίστες γράφουν ακριβώς τα ίδια πράγματα. Συμφωνούν σε αυτά που γράφουν. Γιατί τότε το θέμα κλειδώνεται? Δεν καταλάβατε? Να πώ ένα παράδειγμα. Βλέπω συχνά τη φράση'edit mod' την οποία αναπαράγουν οι συνομιλιτές.
Ακριβως επειδη γραφουν τα ιδια το θεμα κλειδωνεται .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Την καλημέρα μου σε όλους τους φορουμίστες. Θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο/ παρατήρηση. Πολλές φορές μπαίνω σε θέματα που έχουν κλειδωθεί και βλέπω το εξής περίεργο. Πολλοί χρήστες- συμφορουμίστες γράφουν ακριβώς τα ίδια πράγματα. Συμφωνούν σε αυτά που γράφουν. Γιατί τότε το θέμα κλειδώνεται? Δεν καταλάβατε? Να πώ ένα παράδειγμα. Βλέπω συχνά τη φράση
'edit mod' την οποία αναπαράγουν οι συνομιλιτές.
Ακριβως επειδη γραφουν τα ιδια το θεμα κλειδωνεται .
Eίναι απαράδεκτο!!! Με τέτοια συμφωνία απόψεων να γίνεται αυτό το βάρβαρο κλείδωμα!!!
-
-
Έχω μία ρομαντική διάθεση σήμερα το πρωί. Πού πάει αυτός ο κόσμος τελικά? Ας με συγχωρέσετε την έκφραση αλλά γίνεται της ανωμαλίας παντού!!! Πού είναι οι αρχές? Πού είναι το ήθος? Πού είναι ο ρομαντισμός? Πού είναι είναι η αγάπη? Πού είναι ο έρωτας? Πού είναι το επίπεδο?
Έχουν ισοπεδωθεί όλα. Μα να μην υπάρχει ένας σοβαρός άνθρωπος? Κάποιος να κάνει μια αρχή. Να βάλει επιτέλους κάποιους κανόνες οι οποίοι να τηρούνται!!! Θα τολμήσω να κάνω μια αρχή. Απο εδω και στο εξής σοβαρή σχέση θα θεωρείται μέχρι 5 άτομα. ΑΥΣΤΗΡΑ. Ούτε ένα άτομο παραπάνω!!! Ο 6ος θα τιμωρείται με 6 βουρδουλιές στη πλάτη, ο 7ος με 7 και πάει λέγοντας.'and I think to myself, what a wonderful world'
Δεν είμαι όσο νομισμένος μεθύζετε, ούτε πίναμε χθες όλο το βράδυ!!! ΧΙΚ ΧΙΚ
-
Google+ FTW
-
Ντινο σαν τον Καραϊσκάκη σε κάτι zωγραφιές είσαι ρε
-
Eνα μεγαλο μπραβο στην ομαδαρα που παρα το τραγικο λαθος του διαιτητη παλεψε για ενα ολοκληρο ημιχρονο και κρατησε το υπερ της σκορ.
-
pasxoooooo ou ouuuuuu
-
Hellooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Καλα μιλαμε πρεπει να περιμενες σε φαση 3...2...1...0 για να γραψεις..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καλα μιλαμε πρεπει να περιμενες σε φαση 3...2...1...0 για να γραψεις..Αμα ηταν ετσι θα ποσταρα καπακια στις 12:17 που εφευγε το ban και οχι στις 2.
-
Δε πειθεις φιλαρακι αστο.. Ελα να σε προκαλεσω λιγο να φας αλλο ενα 2μηνο γιατι ηταν πολυ ησυχα.. Στο μηνιαιο μου ποσταρα μετα απο μια βδομαδα περιπου παντως.
-
Εσυ το παιζεις βαρυ πεπονι γιαυτο δε σηκωνεις ban πρεπει να κρατας και το ονομα σου...
-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
:slap:Κανα νεο?Δε σε βρηκα στα ΤΕΙ να σε εκτελεσω...
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]