-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Σημερα πηγα απο το Αιγιο στον Γλαυκο,βολτα στη Πατρα και μετα γυρισμος απο τον παλιο στο Αιγιο.Εβαλα το πρωϊ 7,5 λιτρα και εκανα κατι παραπανω απο 100χλμ και δεν τα εχω καψει ακομα.Not bad πιστευω.τον πάτησες εκεί που πήγες ή όχι?? να δούμε αν αξιζαν τα ευρά που έφαγες...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Σημερα πηγα απο το Αιγιο στον Γλαυκο,βολτα στη Πατρα και μετα γυρισμος απο τον παλιο στο Αιγιο.Εβαλα το πρωϊ 7,5 λιτρα και εκανα κατι παραπανω απο 100χλμ και δεν τα εχω καψει ακομα.Not bad πιστευω.
τον πάτησες εκεί που πήγες ή όχι?? να δούμε αν αξιζαν τα ευρά που έφαγες...
Ε στη περιμετρικη μεχρι 150.Στον παλιο ειχε προσπερασεις. Κατα τα αλλα στον εθνικο στο πηγαινε μεχρι 120χλμ και με προσπερναγανε κιολλας.
-
Αλλο ρωτάει μάλλον ο redmoster
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Αλλο ρωτάει μάλλον ο redmosterΕγω το παιζω αθωος ομως για καποιο λογο.
-
Κο κο κο κοινώς.
-
Γράψτε και εδώ ότι προλαβαίνετε, γιατί τώρα με τα πετρέλαια θα δείτε νούμερα που ούτε τα φανταζόταν ο ίδιος ο λόρδος.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κο κο κο κοινώς.Ποτε κο κο νταχτιρντινο?Θες και εσυ κοντρα?
-
8,2 lt με αποκλειστικη χρηση εντος πολης
Συμπεριλαμβανεται και ενα κυνηγητο με ενα Q7 diesel φιλης (την ιδια μερα που ανακοινωθηκε η απελευθερωση της πετρελαιοκινησης-τυχαιο? ) 4,2lt το οποιο ματαια προσπαθουσα να φτασω..Ford Fiesta mk7 1,6
-
Θεσσαλονίκη Μαρμαράς κ πίσω με νόμιμους ρυθμούς και λίγο νεύρο στις στροφές Μεταμόρφωσης και από Νικήτη - Μαρμαρά, μέση ωριαία 91 χμ/ω, κατανάλωση 7.2. Μισό παραπάνω από 'μέτρηση σε ζεστό κλίμα' π.χ. ανοιξη καλοκαίρι (αν κ καλοκαίρι πού να πιάσεις 91 χμ/ω και μετά τα Μουδανιά...
Θεσ/νικη Ραιδεστός Αγιο Πρόδρομο Αρναία Βαρβάρα και πίσω με στάσεις για φώτος και μέτρια γκαζίδια 2ας 3ης ως 5000 - 5500 σαλ στα 'όμορφα' που βγάζω φωτός, 8.3.
Τα καλά ενός κοιμισμένου 'φιμωμένου' 2.0 (μαμά εντελώς, ούτε χοάνες, ούτε σκούπες ούτε φαράσια, τπτ)
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Συμπεριλαμβανεται και ενα κυνηγητο με ενα Q7 diesel φιλης (την ιδια μερα που ανακοινωθηκε η απελευθερωση της πετρελαιοκινησης-τυχαιο? ) 4,2lt το οποιο ματαια προσπαθουσα να φτασω..Ford Fiesta mk7 1,6
Έχεις φίλη με Q7 diesel; Είμαι ερωτευμένος
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Συμπεριλαμβανεται και ενα κυνηγητο με ενα Q7 diesel φιλης (την ιδια μερα που ανακοινωθηκε η απελευθερωση της πετρελαιοκινησης-τυχαιο? )** 4,2lt** το οποιο ματαια προσπαθουσα να φτασω..Ford Fiesta mk7 1,6
δεν είχες καμία ελπίδα αλλά θα ήθελα να ήμουν το ίδιο τυχερός με σένα (να έχω φίλη με Q7 )
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Θεσ/νικη Ραιδεστός Αγιο Πρόδρομο Αρναία Βαρβάρα και πίσω με στάσεις για φώτος και μέτρια γκαζίδια 2ας 3ης ως 5000 - 5500 σαλ στα 'όμορφα' που βγάζω φωτός, 8.3.
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Έχεις φίλη με Q7 diesel; Είμαι ερωτευμένος
Σας προλαβα ολους!
δεν είχες καμία ελπίδα
Το ηξερα αλλα ειχε κολλησει πισω μου και οταν με προσπερασε στην πανεπιστημιουπολη λεω 'ας δουμε τα 15,5 kgm απεναντι στα 76 kgm ροπης
-
Αθήνα - Μεγαλόπολη - Ελληνικό - Στεμνίτσα - Δημητσάνα - Στεμνίτσα - Ελληνικό - Καρύταινα - Μεγαλόπολη και επιστροφή Αθήνα από την παλαιά Ε.Ο. ως το Αθήναιο και μετά από την Α7 (sic...) (λόγοι επαγγελματικοί ....)
Κατανάλωση 4.8 lt / 100 km για 468.2 km.
Ενδιαφέρον το γεγονός ότι στην επιστροφή μετά τη σήραγγα Αρτεμισίου ήταν αδύνατο να κινηθώ με ταχύτητα μικρότερη των 120km/h και χωρίς καθόλου γκάζι. Αιτία το γεγονός ότι κάποια στιγμή οι συσσωρευτές γέμισαν και βέβαια ότι και να κάνουμε η αεροδυναμική και η μικρή αντίσταση κύλισης έχουν σημασία.
Το καινούργιο λειτουργικό διαχείρισης του ΙΜΑ δεν επιτρέπει τις μπαταρίες να ξελιγωθούν και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μένεις ποτέ από ροπή (ήδη από το μέσον και μετά υπό σταθερές συνθήκες εμπλέκεται η διαδικασία ελαφράς φόρτισης). Σημειώνεται ότι στο τμήμα Αθήνα - Μεγαλόπολη - Ελληνικό (όπου και η στρατοπέδευση για το διήμερο), βράδυ και με τη θέρμανση στους 21 C η κατανάλωση ήταν στα ~5.0lt/100km.
Ταχύτητες οι νόμιμες λαμβάνοντας υπόψη ότι το όχημα είχε κόσμο.
Η ποιότητα του οδοστρώματος στην Α7 πραγματικά αξεπέραστη. Το νέο κομμάτι (που δεν υπήρχε στο GPS με αποτέλεσμα στην επιστροφή να το χάσουμε.... ) προς Μεγαλόπολη και Καλαμάτα (όποτε) πολύ καλό με μία ευθεία που όμως σου έφερνε υπνηλία. Κόστος διοδίων όχι ευκαταφρόνητο (~10€ σε κάθε διαδρομή) αλλά χαλάλι.
-
Καταναλωση Renault Laguna 2.0 140hp
σε ταξιδι Αθηνα-Γιάννενα με παρακαμψεις διοδιων και καραβι και καμμιά διαθεση οικονομικης οδηγησης (μεση ταχυτητα 85χλμ/ω) ειχα καταναλωση 8,2 λιτ/100χλμ.
Η βελτιστη καταναλωση που εχω πετυχει προσφατα στην ιδια διαδρομη ειναι στα 7 λιτ/100χλμ.
-
Ο χρήστης mark1 έγραψε:
Καταναλωση Renault Laguna 2.0 140hpσε ταξιδι Αθηνα-Γιάννενα με παρακαμψεις διοδιων και καραβι και καμμιά διαθεση οικονομικης οδηγησης (μεση ταχυτητα 85χλμ/ω) ειχα καταναλωση 8,2 λιτ/100χλμ.
Η βελτιστη καταναλωση που εχω πετυχει προσφατα στην ιδια διαδρομη ειναι στα 7 λιτ/100χλμ.
Μολις εγινες ο ηρωας ενος μελους απο εδω μεσα
-
καλημέρα.. επειδή σκέφτομαι να πάρω το ford focus turnier 1.6 TDci 109 Ιπους απο γερμανία λόγω οτι κάνω γύρω στης 45.000 χλμ το χρόνο λογω της δουλειας μου . ξέρεις κανεις τι κατανάλωση έχει ? ευχαριστώ !!
-
http://www.spritmonitor.de/en/overview/ ... owerunit=2
Για μια ιδεα!
-
Range Rover Evoque δίλιτρο τούρμπο 240 άλογα βενζίνη στα πρώτα 300χλμ μέση κατανάλωση 10,8/100.Μισά εντός μισά εκτός.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
http://www.spritmonitor.de/en/overview/17-Ford/148-Focus.html?fueltype=1&power_s=100&power_e=150&powerunit=2Για μια ιδεα!
σε ευχαριστώπολυ πολύ ενδιαφέρον !!! οντως !!!
Έρευνα Κατανάλωσης