-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αν αγοράσει κάποιος μια Boxster με 12.000 (που σημαίνει ότι έχει φύγει και το τελευταίο κύτταρο μεταπωλητικής αξίας), θεωρώ υπερβολή να δίνει 1.000 το χρόνο για μικτή.
Σάμπως αν γίνει κανά μπραφ και πάει για ολική θα του πληρώσει η ασφαλιστική νέα Boxster ή θα δώσει μια περιουσία για να φτιαχτεί το ερείπιο;Και αν πας και τη στουκαρεις σε κανα δεντρο και θες κανα ταληρο επισκευες τοτε τι κανεις?
Για μενα η μικτη ειναι ακρως απαραιτητη ασφαλεια.
Και εχω παμπολα παραδειγματα.Φιλος αγορασε πτο πολλων ετων ολοκαινουργιο 206 η τεσπα 207 δεν τα ξερω τα μοντελα,καμπριο αμαξι.
Δεν ειχε συμπληρωσει ουτε δυο μηνες και βρισκει στο δρομο λαδια και σκαει στο προστατευτικο
Αποτελεσμα 4500 ευρω ζημιες,
Βγηκε η δεν βγηκε κερδισμενος που αντι για 600 ευρω το χρονο με μια απλη ασφαλεια, αυτος εδινε 1050 για μικτη?
Στο δικο μου οκταβια το καθε φαναρι xenon κοστιζει 1000 ευρω.
Μετα απο 5 χρονια οταν λογω ηλιου τα φαναρια μου ειχαν γινει σκατα ( δεν εχω γκαραζ) αλλαχτηκαν μεσω μικτης και τα 2.
Το μονο αρνητικο που εχει η μικτη (μου το εχει πει ασφαλιστης,δεν ξερω αν ισχυει) ειναι οτι οταν το αμαξι ειναι πανω απο εξι ετων και παθεις καποια ζημια η ασφαλεια συνηθως δεν σου καλυπτει καινουργια ανταλακτικα αλλα μεταχειρισμενα. -
Καινούρια σου καλύπτει, απλώς πληρώνεις κάποια συμμετοχή, η οποία προκύπτει ποσοστιαία ανάλογα με την παλαιότητα. Όσο πιο παλιό το όχημα, τόσο μεγαλύτερη η συμμετοχή σου.
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Το μονο αρνητικο που εχει η μικτη (μου το εχει πει ασφαλιστης,δεν ξερω αν ισχυει) ειναι οτι οταν το αμαξι ειναι πανω απο εξι ετων και παθεις καποια ζημια η ασφαλεια συνηθως δεν σου καλυπτει καινουργια ανταλακτικα αλλα μεταχειρισμενα.
επίσης οι περισσότερες ασφαλιστικές δεν δέχονται μικτή ασφάλεια σε οχήματα μεγαλύτερα της 7ετίας.
-
Ιστορικά και αντίκες δεν νομίζω να δέχονται επίσης.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Καινούρια σου καλύπτει, απλώς πληρώνεις κάποια συμμετοχή, η οποία προκύπτει ποσοστιαία ανάλογα με την παλαιότητα. Όσο πιο παλιό το όχημα, τόσο μεγαλύτερη η συμμετοχή σου.oποτε την πατας παλι γιατι αμα πρεπει να συμμετεχεις με ποσοστο 30% αυτο μπορει να ειναι ανετα μερικες χιλιαδες ευρω...
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Δυστυχώς ναι, Ταυράκο μου. Είναι η ίδια εταιρία (γκρουπ εταιριών μάλλον), με την ίδια επωνυμία, με τα ίδια αφεντικά, που έχει και αντ/πεία Πόρσε στο Gembloux (πλησίον του Namur). Ρέησιγκ τημ, που σου τιγκάρει το μοτέρ με 1 λίτρο λάδι πάνω απ' το επιτρεπόμενο.Μακριά από Βελγανθρώπους.... Και χρεοκοπούμε εμείς, αντί γι' αυτά τα κοπρόσκυλα...
αν δεν κάνω λάθος:
οι Βέλγοι είναι ο μόνος λαός που δεν τους πάει κανένας μα κανένας άλλος ευρωπαίος!
-
Δεν είναι ένας, αλλά δύο λαοί, που συμβιώνουν απρόθυμα σε ένα τεχνητό κράτος, εξάμβλωμα της βρετανικής πολιτικής του 19ου αιώνος.
Τα αισθήματα μεταξύ τους δεν είναι καλύτερα απ' ό,τι μεταξύ των λαών της Βοσνίας. Αίμα δεν έχει χυθεί λόγω του χρήματος που αντλούν από την ΕΕ και τους ξενιτεμένους απ' όλη την Ευρώπη, όπως εγώ.Η αναγκαστική συνύπαρξη διαφορετικών εθνών σε τεχνητό κράτος έχει ως αποτέλεσμα την πλήρη έλλειψη υπερηφάνειας, προοπτικής και ελπίδας. Χρόνια συλλογική κατάθλιψη και απόλυτη αδιαφορία, συμπεριλαμβανομένης της αδιαφορίας όλων των εμπορευομένων και μη, προς τον πολίτη / πελάτη / καταναλωτή.
Είμαστε βεβαίως οφφ τόπικ, αλλά δεν αξίζει να ανοιχθεί τόπικ για το σκατομπουρδέλο 'Βέλγιο'. Εγώ βρίζω 'οριζοντίως', ήτοι σε πληθώρα τόπικς, όπου μπορώ (νομίζω ότι έχω κατεβάσει χριστοπαναγίες και στο τόπικ 'σουπερμάρκετ').
-
'Το Βέλγιο είναι ένα μέρος που δημιουργήθηκε για να λύνουν τις διαφορές τους η Αγγλία με τη Γερμανία...'
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
'Το Βέλγιο είναι ένα μέρος που δημιουργήθηκε για να λύνουν τις διαφορές τους η Αγγλία με τη Γερμανία...'...και με τη Γαλλία.
-
Off topic....Μιας και μιλατε για βελγιο δειτε την κωμοδια rien à déclarer
http://www.imdb.com/title/tt1528313/
ενα κοματακι που βρηκα στο youtube ( χωρις υποτιτλους βεβαια)
-
Ότι και να λέτε για το Βέλγιο όμως, παράγει ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ μπύρες και πραλίνες!!!
-
Προσωπικά άλλη εικόνα έχω για το Βελγιο. Ανώτατο επίπεδο ζωής και ανώτατες συνθήκες.
Και δεν με ενδιαφερει τι είναι αυτό που τους τις παρέχει είτε είναι ότι είναι το Κεντρο αποφασεων της ΕΕ, ή έχουν καλούς γείτονες ή άλλο!
Λατρευω την Γάνδη και άνετα θα έμενα μόνιμα εκεί! (Τρεις μήνες θαλασσα θέλω μόνο στην Ελλάδα). -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Προσωπικά άλλη εικόνα έχω για το Βελγιο. Ανώτατο επίπεδο ζωής και ανώτατες συνθήκες.
Και δεν με ενδιαφερει τι είναι αυτό που τους τις παρέχει είτε είναι ότι είναι το Κεντρο αποφασεων της ΕΕ, ή έχουν καλούς γείτονες ή άλλο!
Λατρευω την Γάνδη και άνετα θα έμενα μόνιμα εκεί! (Τρεις μήνες θαλασσα θέλω μόνο στην Ελλάδα).Μια και ζω εδώ τρία χρόνια, σε βεβαιώ ότι το 'επίπεδο ζωής' δεν μπορεί να θεωρηθεί 'ανώτατο', όταν όλες οι (μη) προσφερόμενες υπηρεσίες είναι πολύ χειρότερες από την Ελλάδα, και πανάκριβες.
Και η παραίτηση του κόσμου από το δικαίωμα (και υποχρέωση) σκέψης είναι πολύ ενοχλητική.
Η Γάνδη κουκλίστικη, ΟΚ αν σου αρέσει η ζωή σε (πολύ) επαρχία. Σκέψου Ναύπλιο, ως αντίστοιχο κουκλί. -
Boxster του 2002 με 78Κ κμ, 13.000 ευρώ!!
-
Από μεταχειρισμένες Boxster νομίζω ότι αυτό
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1780912/
είναι εξαιρετικό περιπτωσάκι αλλά για να μένει απούλητο τόσο καιρό σημαίνει ότι ο τύπος δεν κατηφορίζει προς Αθήνα...
-
Το χρώμα είναι τραγικό...ίσως γιαυτό να μένει απούλητο.
Εκτός αν έχει φάει καμιά καλή.
-
...και αυτο ειναι περιπτωσαρα...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1861573/
Mπορει ομως να ειναι λαθος τιμη, και να θελει 24κ
Αλλα τωρα που το ξαναβλεπω, στην φωτο εχει Αγγλικες πινακιδες, οποτε, μαλλον θα θελει εκτελωνισμο...
Παντως γενικως υπαρχουν καποιες φαινομενικα καλες περιπτωσεις με Boxster 987 στα 23-27κ... -
Για καποιον που να θελει Βοxster 986 παντως, πολυ καλη περιπτωση επισης φαινεται αυτη:
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Boxster του 2002 με 78Κ κμ, 13.000 ευρώ!!που ειναι το εντυπωσιακο?
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Boxster του 2002 με 78Κ κμ, 13.000 ευρώ!!
που ειναι το εντυπωσιακο?
Νομιζω πως το εννοει ειρωνικα, δηλαδη οτι ειναι πανακριβο
Porsche Forum