-
'Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας' Αρτέμης Μάτσας
(το βάζω και στην υπογραφή μου)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Απλά δείτε αυτόΠάει χάλασε ο κόσμος...εγώ λέω να το κλείσουμε το φόρουμ γιατί βλέπω να μένει μόνος του ο πάρεδρος!
Χρήστο εννοείται ότι αστειεύομαι.
Καλάααααααααα χρήστο...........
Και εμένα στο chat μου έλεγε ότι σκέφτεται για 2cv.....
Καλάααααααααααααα
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
'Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας' Αρτέμης Μάτσας(το βάζω και στην υπογραφή μου)
δεν είναι ο μοναδικός Μάνο, πολλοί πάνε να αλλαξοπιστήσουν τώρα τελευταία (ένα διάστημα το σκεφτόμουν και εγώ με το Avensis)...
Είδες τελικά που ακόμα και στα δρομάκια ο big brother σας παρακολουθεί...
-
chrmes:
Παιδια εχει κανεις εμπειρία από Getz?
Γλυκοιτάζω το 1,3 αλλα μην το βγει παραέξω γιατί ποιος τους ακούει στο Σιτροέν φόρουμTα λογια σου μαχαιρι στη καρδιαααα την ωρα που μας ειπες το αντιοοοοοοο
Εγω λεω να τιμωρηθει παραδειγματικα ωστε να αποφυγουμε τετοια φαινομενα στη συνεχεια
Τι λετε, να τον ριξουμε στην πυρα ή στο λακο με τα φιδια; χε χε χε
Ετσι προς γνωση και συμορφωση.
-
Χαλαρωστε αν το πάρω τελικά το Getz θα μου μεινει το ΒΧ (ποιος αλλος θα βρεθει να το πάρει??) οπότε μπορει κάποια στιγμή να ξεκινησω να το φτιάξω. Εξάλλου ακόμα εχω το τρακαρισμένο ΑΧ
Σάββα βρε συ να με δωσεις ετσι στεγνά???
-
Εδώ έχει κάποιες καλές ιδέες για βασανισμό:
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εδώ έχει κάποιες καλές ιδέες για βασανισμό:Ωχ ωχ
ΕΕ μαλλον το γκετζ δεν ειναι καλη ιδέα -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Χαλαρωστε αν το πάρω τελικά το Getz θα μου μεινει το ΒΧ (ποιος αλλος θα βρεθει να το πάρει??) οπότε μπορει κάποια στιγμή να ξεκινησω να το φτιάξω. Εξάλλου ακόμα εχω το τρακαρισμένο ΑΧΣάββα βρε συ να με δωσεις ετσι στεγνά???
-
Παίδες είδα σήμερα αυτό το thread http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... c&start=75
τελικά η C4 που από το 1.6 VTR Pack και πάνω φοράει 17αρες ζάντες, το κάνει για να ικανοποιήσει την ελληνική καγκουριά ή το έχουν ψάξει λίγο περισσότερο οι Γάλλοι ?
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ωχ ωχ
ΕΕ μαλλον το γκετζ δεν ειναι καλη ιδέαΕ! γκούχ γκούχ σκεφτόμουν και εγώ να πουλήσω το Xantia (αν το παιρνε και κανείς βέβαια) και να πάρω κάτι σε ιταλικό. Τελικά το μετάνιωσα οπότε μην σας μπαίνουν ιδέες γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΟ CITROEN σου.
Σήμερα πήγα και για service και πήρα λίγο τα πάνω μου. Το αυτοκίνητο πέραν της κανονικής συντήρησης (λάδια, ξύδια, κτλ) ήθελε μόνο πισω τακάκια!
Βέβαια είπα να κάνω και το κάτι τις μου και ε! έκανα μια απολύμανση στο A/C και και έναν καθαρισμό μπέκ έτσι για το καλό. Α! έβαλα και 2 πολυ καλές λάμπες που βγάζουν ολόλευκο φώς (τώρα οι ψείρες των φωτών θέσεως φαίνονται ΠΟΛΥ κίτρινες).. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δεν είναι ο μοναδικός Μάνο, πολλοί πάνε να αλλαξοπιστήσουν τώρα τελευταίαγια μένα λες εεε?
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
δεν είναι ο μοναδικός Μάνο, πολλοί πάνε να αλλαξοπιστήσουν τώρα τελευταία
για μένα λες εεε?
Σπύρος
Στην πυρά, στην πυρά !!!!! Aκου C4
-
Ο χρήστης scientist έγραψε:
Ωχ ωχ
ΕΕ μαλλον το γκετζ δεν ειναι καλη ιδέαΕ! γκούχ γκούχ σκεφτόμουν και εγώ να πουλήσω το Xantia (αν το παιρνε και κανείς βέβαια) και να πάρω κάτι σε ιταλικό. Τελικά το μετάνιωσα οπότε μην σας μπαίνουν ιδέες γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΟ CITROEN σου.
Σήμερα πήγα και για service και πήρα λίγο τα πάνω μου. Το αυτοκίνητο πέραν της κανονικής συντήρησης (λάδια, ξύδια, κτλ) ήθελε μόνο πισω τακάκια!
Βέβαια είπα να κάνω και το κάτι τις μου και ε! έκανα μια απολύμανση στο A/C και και έναν καθαρισμό μπέκ έτσι για το καλό. Α! έβαλα και 2 πολυ καλές λάμπες που βγάζουν ολόλευκο φώς (τώρα οι ψείρες των φωτών θέσεως φαίνονται ΠΟΛΥ κίτρινες)..α) απολυμανση , ποσο , που , ειχε αποτελεσμα? μυριζε?
β) μπεκ, ποσο, που , με υπερηχους? εχει διαφορα? του ειχες ξανακανει?
γ) τι λαμπες εβαλες? ποσο κανουν? βλεπεις διαφορα?excuse μουα (πως γραφετε) που ζηταω πολλα αλλα εχω την εντυπωση οτι και αλλοι θα ηθελαν να μαθουν . αν εχεις χρονο γραψε μας.
ευχαριστω. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
δεν είναι ο μοναδικός Μάνο, πολλοί πάνε να αλλαξοπιστήσουν τώρα τελευταία
για μένα λες εεε?
Σπύρος
και εγω αλλαξοπίστησα....οχι πολυ ομως!
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
Ωχ ωχ
Βέβαια είπα να κάνω και το κάτι τις μου και ε! έκανα μια απολύμανση στο A/C και και έναν καθαρισμό μπέκ έτσι για το καλό. Α! έβαλα και 2 πολυ καλές λάμπες που βγάζουν ολόλευκο φώς (τώρα οι ψείρες των φωτών θέσεως φαίνονται ΠΟΛΥ κίτρινες)..α) απολυμανση , ποσο , που , ειχε αποτελεσμα? μυριζε?
β) μπεκ, ποσο, που , με υπερηχους? εχει διαφορα? του ειχες ξανακανει?
γ) τι λαμπες εβαλες? ποσο κανουν? βλεπεις διαφορα?excuse μουα (πως γραφετε) που ζηταω πολλα αλλα εχω την εντυπωση οτι και αλλοι θα ηθελαν να μαθουν . αν εχεις χρονο γραψε μας.
ευχαριστω.Δεν ζητάς πολλά. Καλό είναι να τα λέμε γενικώς να ενημερωνόμαστε μεταξύ μας.
α) Οταν άνοιγα το καλοριφέρ μύριζε σχετικά άσκημα και περίεργα. Τους το είπα είδαν ότι δεν έχει τρυπήσει η βαπορέτα (μιας και αυτό νόμιζαν) και διήρκεσε κανα 10 λέπτο. 30 Ευρώ μου πήραν.
β) Δεν είχα ξανακαθαρίσει τα μπέκ και το είχα καιρό στο νου μου να το κάνω απλά δεν έβρισκα χρόνο να πάω. Τελικά σήμερα τους ρώτησα αν έχουν μηχάνημα να καθαρίζει μπέκ και μου είπαν βεβαίως. 40 ευρώ για τα μπέκ
γ) Μάρκα μοντέλο για λάμπες δεν ξέρω είπα στον ηλεκτρολόγο που κοίταζε τον A/C ότι δεν έχω και τα καλύτερα φώτα του πλανήτη και μου είπε θα σου βάλω κάτι ωραίες μπλέ λάμπες. Δεν έχουν μπλέ φωτισμό στο φανάρι μέσα παρά μόνον βγάζουν λευκό φώς. Πολύ λευκό φώς και ο ηλεκτρολόγος μου είπε ότι κανονικά θέλουν και τα φανάρια καθάρισμα αλλά δεν προλάβαινα να κάτσω άλλο συνεργειο και του είπα την άλλη φορά.
-
γ) Μάρκα μοντέλο για λάμπες δεν ξέρω είπα στον ηλεκτρολόγο που κοίταζε τον A/C ότι δεν έχω και τα καλύτερα φώτα του πλανήτη και μου είπε θα σου βάλω κάτι ωραίες μπλέ λάμπες. Δεν έχουν μπλέ φωτισμό στο φανάρι μέσα παρά μόνον βγάζουν λευκό φώς. Πολύ λευκό φώς και ο ηλεκτρολόγος μου είπε ότι κανονικά θέλουν και τα φανάρια καθάρισμα αλλά δεν προλάβαινα να κάτσω άλλο συνεργειο και του είπα την άλλη φορά.
philips ή osram cool blue ή κατι τέτοιο
Φοβερές λάμπες -
εχω επισκεφτει τα site τους αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη ποιες ειναι καλυτερες καθως η καθε φιρμα προτινει 5 - 6 και δεν γνωριζω καποιον που να εχει βαλει και να μαθω γνωμες , επισης τι τιμες παιζονται ελλαδα και αν συμφερει η να τις αγορασουμε εδω η απ εξω.
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
εχω επισκεφτει τα site τους αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη ποιες ειναι καλυτερες καθως η καθε φιρμα προτινει 5 - 6 και δεν γνωριζω καποιον που να εχει βαλει και να μαθω γνωμες , επισης τι τιμες παιζονται ελλαδα και αν συμφερει η να τις αγορασουμε εδω η απ εξω.Τις philips τις ειχα στο ΑΧ ημουν πολυ ευχαριστιμένος.
Τις προτείνω. -
chrmes στο σιτε που μου ειχες δωσει ειχα βρει ενα αρθρο για το πως εμφανιζονται χωρις διαγνωστικο κομπιουτερ οι κωδικοι σφαλματος του bx το εχεις δει? το εφαρμοσες στο δικο σου? ισχυει για τα αλλα σιτροεν? οπως xantia πχ?
-
CITROËN FORUM