-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Εγω δεν εχω δει καθολου 7θεσια.Πρεπει να ειναι αθλια.Mην ξεχνάς την μεγάλη προσφορά(3040€)για το grand c-max που κάνει 21190€ το 1.6 ecoboost 150 trend .Πολύ καλή τιμή.Μαλιστα το αντίστοιχο c-max είναι ακριβότερο
-
Εγω δεν εχω δει καθολου 7θεσια.Πρεπει να ειναι αθλια.Οχι! Δεν τα λες και όμορφα. Τα 5θέσια αντίθετα -απο τις φωτογραφίες τουλάχιστον- δείχνουν πολύ πιο όμορφα.
Τα 7θεσια πάντως τα διαφημίζουν και για ετοιμοπαραδοτα και σε κάλή τιμή!
-
τα 7θεσια ειναι απαραδεκτα διοτι τα καθισματα -εκτος απο τα 2 μπροστα- ειναι για παιδια!!!! επισης ο εξτρα χωρος εξαφανιζεται με 7 επιβάτες (μηδενικος χωρος αποσκευων)
συμφωνω πως ειναι κι ασχημα.
το δικο μου ηρθε υποτιθεται (αν δε το δω δε πιστευω τιποτα) αλλα εχουν απεργια τελωνεια , φορτηγατζηδες κλπ κλπ (ανεκδοτο ε?) -
Στο χθεσινό 'Πρώτο Θέμα'(όχι, δεν το αγόρασα εγώ) έχει δοκιμή του focus ecoboost 150hp. Αντιγράφω κάποια αποσπάσματα
Ο χρήστης Πρώτο Θέμα έγραψε:
[...] Και τώρα, η τρίτη γενιά Focus έρχεται να προσφέρει και πάλι οδική συμπεριφορά που ενθουσιάζει, με στιβαρότητα και ποιότητα κύλισης που δεν έχουμε ξαναδεί σ' αυτήν την κατηγορία[...]
Στο δρόμο το νέο Focus είναι με διαφορά το κορυφαίο αυτοκίνητο στην κατηγορία του.[...]
Το γλέντι όμως αρχίζει όταν φτάσουν οι πρώτες στροφές. Εκεί το νέο Focus στρίβει σαν... Focus(ποιός να συγκριθεί μαζί του) και σου χαρίζει μοναδικές στιγμές οδηγικής απόλαυσης με άφθονη έκκριση αδρεναλίνης. -
Εγω δεν εχω δει καθολου 7θεσια.Πρεπει να ειναι αθλια.Ειχα δει ενα τελη Αυγουστου στο Σφακιανακη στο Περιστερι την ωρα που του εβαζαν τα δωρα πανω... με κοκκινες πινακιδες κιολας
-
μετα το μεγαλο παραμυθι με τον ''μεγαλο ογκο παραγγελιών'' η φούσκα έσκασε , τώρα ακούγεται ότι θα απολύσουν κόσμο.
Βέβαια αυτό συμβαίνει πάνω κάτω σ όλες τις εταιρείες (μεγάλοι χρόνοι παράδοσης και σχεδόν μηδενικό στοκ αυτοκινήτων)
Εγώ αναμένω ακόμη το δικό μου και σκέφτομαι μπας και το πάρω απο νεο έτος να γλιτώσω και τα τέλη κυκλοφορίας -
Ναι λενε οτι εχει προβληματα η FMH. Μελους του κλαμπφορντ που οταν αγορασε το S-MAX του του κανανε δωρο σερβις εφ'ορου ζωης, του καταργησανε το συμβολαιο επειδη λεει στις δυσκολες εποχες που ζουμε οι καταναλωτες πρεπει να βοηθησουμε τη ford βροχιδης.
-
βροχιδης - χατζης : το μεγαλυτερο τσιρκο της πολης. ανοιξαμε και σας περιμενουμε...
-
Ναι λενε οτι εχει προβληματα η FMH. Μελους του κλαμπφορντ που οταν αγορασε το S-MAX του του κανανε δωρο σερβις εφ'ορου ζωης, του καταργησανε το συμβολαιο επειδη λεει στις δυσκολες εποχες που ζουμε οι καταναλωτες πρεπει να βοηθησουμε τη ford βροχιδης.Γιώργο, δεν είναι ο Βροχίδης, η κοπέλα είναι Αθήνα κι είναι ο Κονσούλας. Βρήκε ευκαιρία κι ο Ποπ...
-
Σωστος ο famas σορρυ παραπληροφορηση.
-
-
Το ka πλέον με στάνταρ esp & start stop ήδη από τη βασική έκδοση trend plus που με απόσυρση και έκπτωση κάνει 8990€,και χωρίς την απόσυρση 9750 .Το ντίζελ με μοτέρ φίατ 2000€ παραπάνω.Το titanium plus με πολύ πλούσιο εξοπλισμό για μίνι κάνει 11000€ με την έκπτωση των 1350€.Πολύ καλή κίνηση από τη φόρντ που θα το βοηθήσει και άλλο εμπορικά.Και τα τρίδυμα,που είναι χειρότερα παντού σχεδόν με φτωχότερο εξοπλισμό είναι ακριβότερα και ξεσκίζονται σε πωλήσεις(ιδίως τα aygo & 107) .
-
Επειδη ειναι 5πορτα για αυτο.
Να σε ρωγησω εισαι ο fiestaros απο το CFH?
-
[quote='Mad_Max_Geo']Επειδη ειναι 5πορτα για αυτο.
Να σε ρωγησω εισαι ο fiestaros απο το CFH? [/q;
όχι .Έχω όνομα kimi. -
Θα πας στην Γουιλιαμς ρε ΚΙΜΙ;;:-)
Θελω να πουλησω τα 2 φιεστα μου και να παρω το new C MAX.. Το ερωτευτηκα
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
-
Γιωργη πρεπει να σε δει ψυχιατρος...
-
Χαχα μεγαλωνουμε ρε συ..αλλα το στ μαλλον το χω παντρευτει..
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Θα πας στην Γουιλιαμς ρε ΚΙΜΙ;;:-)Θελω να πουλησω τα 2 φιεστα μου και να παρω το new C MAX.. Το ερωτευτηκα
Δεν ειναι λιιιιιιιγο μεγαλο αυτοκινητο?
Και μια ερωτηση μηχανολογικου περιεχομενου... Ποσο ευκολο ειναι να μακρυνω λιγουλακι την 5η ταχυτητα του Fiesta?
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Και μια ερωτηση μηχανολογικου περιεχομενου... Ποσο ευκολο ειναι να μακρυνω λιγουλακι την 5η ταχυτητα του Fiesta?
Άτιμη βενζίνη (κ θόρυβος,κ θόρυβος) τι μας κάνεις
Ήθελε 6τάχυτο το Sport, το κυριότερο μειονέκτημα του,δυστυχώς.
-
Ποσο ευκολο ειναι να μακρυνω λιγουλακι την 5η ταχυτητα του Fiesta?
Είναι πολύ δύσκολο να μακρύνεις μία και μόνο σχέση από υφιστάμενο κιβώτιο παραγωγής. Άμα το βγάλεις βέβαια, το λύσεις καταλλήλως (αν μπορεί να βγει το συγκεκριμένο), και κόψεις νέο γρανάζι στη θέση του παλιού, γίνεται. Αλλά θα σου έχει στοιχίσει ένα σκασμό λεφτά.
FORD FORUM