-
Εάν ξεκινούσε μία ελληνική αυτο/νια θα αγόραζες αυτοκίνητο???
Εάν ΝΑΙ με τι προυποθέσεις και κριτήρια????
-
-
-
Εάν κάλυπτε ανάγκες και επιθυμίες που έχω, είχε αξιόλογη αξιοπιστία, σωστή τεχνική υποστήριξη και προσφερόταν σε ρεαλιστική τιμή, θα το'παιρνα.
-
Ενεργητική και παθητική ασφάλεια.
(2η επιλογή:))
-
δες και αυτό:
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... sc&start=0
-
Κάτω απο αυστηρές προυποθέσεις.... ίσως
-
Áò äïýìå ðñþôá ôï ðñþôï ( áìÞí êáé ðüôå ) åëëçíéêü áõôïêßíçôï êáé ìåôÜ âëÝðïõìå êáé êÜíïõìå.
-
πειτε μου εναν λογο για να μην το παρω..........
-
Εάν προσέφερε τα ίδια ακριβώς με τα ξένα αυτοκίνητα, γιατί όχι;
Τώρα πόσο πιθανό είναι αυτό το σενάριο δεν ξέρω (ή μάλλον ξέρω ότι είναι αδύνατο). Πάντως καμία ανοχή δεν θα έδειχνα μόνο και μόνο επειδή θα ήταν 'ελληνικό'.
-
Το τρίτο μου αμάξι, αν είχα τη δυνατότητα να πάρω τρίτο, ΙΣΩΣ ήταν ελληνικό. Δηλαδή, αν είχα ένα για τις υπεραστικές μετακινήσεις μου, ένα άλλο για τις εντός πόλεως, τότε ΙΣΩΣ το τρίτο μου, εκείνο που θα έδινα και στη γυναίκα μου (αν είχα, Θεός φυλάξοι), να ήταν ελληνικό. Και βάζω το ίσως γιατί και σ' αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να είναι ανταγωνιστικό. Σε καμία περίπτωση δεν θα έπαιρνα αμάξι με πρώτο παράγοντα επιλογής ένα πατριωτικό λόγο. Κομμένα αυτά, τα έκανα παλιότερα, με μαγαζιά, προϊόντα κτλ. Αλλά πλέον οι καιροί είναι δύσκολοι και τα πράγματα σκληρά. Δεν γίνεται να δουλεύουν ορισμένοι απλά και μόνο επειδή είναι Έλληνες. Πλάκα πλάκα, για σκεφτείτε μονοπώλιο για κάποια χρόνια στην ελληνική αγορά απ' την κυβέρνηση, για να πριμοδοτίσουν τα ελληνικά αμάξια; Άντε, να το κάνουμε Γιουγκοσλαβία το μαγαζί, με τα Yugo. Χεχεχε..
-
Θα εφάρμοζα τα ίδια κριτήρια με τα οποία κρίνω όλα τα αυτοκίνητα. Η ελληνική καταγωγή δεν θα έπαιζε κανένα ρόλο.
Θεωρητικά βέβαια, γιατί αν το δίλλημα ήταν πραγματικό ίσως η ελληνική προέλευση να με επηρρέαζε θετικά.Jacob
-
Ολοι λέτε θεωρητικά ότι θα παίρνατε ελληνικό αυτοκίνητο.
Συγνώμη αλλά εδώ οι νεο-έλληνες δεν αγοράζουν τα 'φτου κακά' κορεάτικα για λόγους κύρους και θα αγοράζατε ελληνικό?απλά αναρωτιέμαι...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ολοι λέτε θεωρητικά ότι θα παίρνατε ελληνικό αυτοκίνητο.
Συγνώμη αλλά εδώ οι νεο-έλληνες δεν αγοράζουν τα 'φτου κακά' κορεάτικα για λόγους κύρους και θα αγοράζατε ελληνικό?απλά αναρωτιέμαι...
πεστα πεστα χρυσοστομε.
-
Εγώ δεν αγοράζω κορεάτη επειδή δε στρίβει...
-
Ούτε το νέο Coupe στρίβει; Δεν είναι Alfa (ας πούμε αυτό το παράδειγμα), αλλά δεν είναι κι αδιάφορο. Κάτσε όμως να δούμε και το επερχόμενο KIA turbo με τα 200 άλογα.
Κατά τα λοιπά ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ που έχουν δώσει στο λαό αυτοκίνητα ανθεκτικά, αξιοπρεπή και φθηνά. Άντε και στα δικά μας. -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εγώ δεν αγοράζω κορεάτη επειδή δε στρίβει...Θα στρίβει ο έλληνας, πώς είσαι τόσο σίγουρος?
Ενα αυτοκίνητο δεν κρίνεται μόνο από το αν στρίβει αλλά ΚΑΙ από την άνεση, την αξιοπιστία, το επίπεδο εξοπλισμού, τους χώρους κτλ
Αυτά ενδιαφέρουν τους περισσότερους. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εγώ δεν αγοράζω κορεάτη επειδή δε στρίβει...
Θα στρίβει ο έλληνας, πώς είσαι τόσο σίγουρος?
Ενα αυτοκίνητο δεν κρίνεται μόνο από το αν στρίβει αλλά ΚΑΙ από την άνεση, την αξιοπιστία, το επίπεδο εξοπλισμού, τους χώρους κτλ
Αυτά ενδιαφέρουν τους περισσότερους.Με λίγα όχι. Με πολλά σαφώς!!!
Άλλωστε είναι γνωστό τοις πάσει πως ο Έλληνας μόλις δει τα δύσκολα 'στρίβει'!
Πάντως αν ερχόταν φτηνό (αγορά και συντήρηση) και πρακτικό δεν βλέπω γιατί να ΜΗΝ το αγόραζα!
Ναι, όχι να το πάρουμε μόνο και μόνο επειδή είναι ελληνικό, αλλά από την άλλη ούτε να το διαολοστείλουμε για τον ίδιο λόγο!! -
o μονος λογος για μια τετοια αγορα, θα ηταν το** κοστος** κατα την αποψη μου. Αλλιως δεν θα ρισκαρα αγοραζοντας κατι απο μια πηγη αναξιοπιστη και που δεν εχει δωσει κανενα δειγμα της δουλειας της... Οποτε, ΜΟΝΟ αν με ικανοποιουσε και απο εμενα...
ΑΓΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ........... ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.