-
stream και παλι stream...
αν και η tellas-wind εκανε χοντρα χουνερια και καθε τοσο εκανε reset το adsl router....
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Εγώ εδώ και δυο αγώνες έχω βάλει στην μπάντα τους πρήχτες του άλφα και έχω βρει την υγειά μου.
Τι να συζητάμε τώρα.... εδώ έχασαν το προσπέρασμα του Φέτελ στον Χάμιλτον λίγο μετά την εκκίνηση!!!
Μιλάμε είναι για πολλά γέλια οι άνθρωποι...
Νόμιζα ότι μεταδίδουν την εικόνα όπως στέλνεται απ' έξω... αν συμβαίνει αυτό, δεν φταίει ο ΑΛΦΑ και το επιτελείο του...
Bασικά όταν λέμε ότι την έχασαν εννοούμε ότι δεν τη σχολίασαν την ώρα που γινόνταν και όχι ότι δεν την έδειξαν οι κάμερες.
μια χαρα την ειδαν αφου σχολιαζαν τον button την ωρα που ο vettel περνουσε τον χαμιλτον ηταν αδυνατο να μην το ειδαν
Προφανώς πιστεύετε ότι άλλα βλέπουν αυτοί και άλλα εμείς!
Η αλήθεια είναι, ότι σχολιάζουν την εικόνα όπως κριβώς τη βλέπουμε και μείς, που σημαίνει ότι το συγκεκριμένο προσπέρασμα το έδειξαν και το σχολίασαν όταν πήραν σε επανάληψη το συγκεκριμένο πλάνο.
Τη στιγμή που συνέβαινε η κάμερα δεν το έδειχνε...
Μην τους κατηγορούμε και για πράγματα για τα οποία δεν φταίνε! -
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Μην τους κατηγορούμε και για πράγματα για τα οποία δεν φταίνε!Τακη εσυ εισαι;
Το εδειξε λεμε η κανονικη μεταδοση πρωτο πλανο την ωρα που συνεβαινε live. Απλα κοιτουσαν πιο πισω.
-
Ο χρήστης washcloud έγραψε:
μια χαρα την ειδαν αφου σχολιαζαν τον button την ωρα που ο vettel περνουσε τον χαμιλτον ηταν αδυνατο να μην το ειδαν
Πολυ σωστά φάνηκε πεντακάθαρα στο πρώτο πλάνο .
Ο Πουρναράκης σίγουρα δεν πήρε χαμπάρι το προσπέρασμα, το δήλωσε κι όλας ως 'δεν είδαμε πώς κατάφερε να τον περάσει' (ποιός ξέρει τί εννοούσε με το 'δεν είδαμε'). Λογικά ούτε ο Σεϊτανίδης, γιατί όποτε κάτι χάνει ο Πουρναράκης, το φωνάζει αυτός.
Ποιός ξέρει επίσης τί ακριβώς κοιτούσαν εκείνη τη στιγμή, γιατί όντως ήταν ξεκάθαρη (έβγαζε μάτι), και ήταν σχεδόν εντυπωσιακό το ότι δεν σχολίαζαν την αλλαγή στην πρωτοπορία. Πρακτικά πάντως, σχολίαζαν τους Αλόνσο, Μπάτον, Γουέμπερ που ήταν πιο πίσω στο πλάνο, αλλά όχι μακρυά από τους 1ους.Τυφλα καταραμένη λέμε Χμπάρι δεν πήρε .
Οπως δεν είδε τα 5-6 ,έβγαζαν ματι , πλάνα με τα κίτρινα του Alonso και αναρωτήθηκε 2-3 φορές (για το σασπενς) αν ο Alonso φοράει τα supersoft ελαστικά , αν θα πάει με αυτά στο τέλος και αν θα κάνει και άλλο pitstop.
Αλλά μαλλον φταίνε τα 35,000 μηνύματα που είχαν , που να προλάβουν να δούν και να ασχολιάσουν ταυτόχρονα
-
Όντως το προσπερασμα του Vettel που χάσανε ήταν για γέλια.
Το γενικότερο πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν κάποιον να κοιτάει/ασχολείται περισσότερο με το live timing.ΚΑι μια απορία: Όλα μα όλα τα μπλοκαρίσματα είναι πανικού; Να μπλοκάρεις χωρίς πανικό δεν παίζει;
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Όλα μα όλα τα μπλοκαρίσματα είναι πανικού; -
Μην τους κατηγορούμε και για πράγματα για τα οποία δεν φταίνε!Εγώ πως το είδα στο bbc; Άλλες κάμερες έχουν αυτοί;
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Το γενικότερο πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν κάποιον να κοιτάει/ασχολείται περισσότερο με το live timing.ΚΑι μια απορία: Όλα μα όλα τα μπλοκαρίσματα είναι πανικού; Να μπλοκάρεις χωρίς πανικό δεν παίζει;
Σαφως και ολοι οσοι παρακολουθουσαμε ειδαμε το προσπερασμα, ασχετα αν ο Τακης ουρλιαζε για κατι αλλο,
οσο για το φρεναρισμα αντε να του το εξηγησεις οτι υπαρχουν και δυνατα φρεναρισματα οπως και φρεναρισματα της τελευταιας στιγμης επειδη ηθελημενα πατησες φρενο αργα, αν δεν εχεις καποιο αγωνιζομενο να σχολιαζει και να μαθαινει στον κοσμο τι βλεπει αυτα θα συμβαινουν, και θεατες που παρακολουθουν λιγα χρονια εχουν φτασει σε σημειο να μην ξερουν τι συμβαινει, με οποιο δασκαλο καθησεις τοσα γραμματα θα μαθεις.
Ο Πουρναρακης νομιζει οτι αυτος ειναι ο πρωταγωνιστης και οχι η ιδια η F1, καπελωνοντας το θεαμα, -
Ο χρήστης p_george έγραψε:
Σαφως και ολοι οσοι παρακολουθουσαμε ειδαμε το προσπερασμα, ασχετα αν ο Τακης ουρλιαζε για κατι αλλο,
οσο για το φρεναρισμα αντε να του το εξηγησεις οτι υπαρχουν και δυνατα φρεναρισματα οπως και φρεναρισματα της τελευταιας στιγμης επειδη ηθελημενα πατησες φρενο αργα, αν δεν εχεις καποιο αγωνιζομενο να σχολιαζει και να μαθαινει στον κοσμο τι βλεπει αυτα θα συμβαινουν, και θεατες που παρακολουθουν λιγα χρονια εχουν φτασει σε σημειο να μην ξερουν τι συμβαινει, με οποιο δασκαλο καθησεις τοσα γραμματα θα μαθεις.
Ο Πουρναρακης νομιζει οτι αυτος ειναι ο πρωταγωνιστης και οχι η ιδια η F1, καπελωνοντας το θεαμα,Ε μετα απο τετοιους αγωνες καταληγουμε να μιλαμε για τον τ
Π φτανει
Sent from my LG-P500 -
..σε συγκριση με bbc ενταξει, πολυ πιο λιτη μεταδοση και λογικο. Αλλα σιγουρα προτιμω Τακη-Σεϊταν απο τους διθυραμβους για τον Lewis...Πραγματικα εχω κουραστει, οταν εχω stream θα βαζω τα Ρωσικα...
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
..σε συγκριση με bbc ενταξει, πολυ πιο λιτη μεταδοση και λογικο. Αλλα σιγουρα προτιμω Τακη-Σεϊταν απο τους διθυραμβους για τον Lewis...Πραγματικα εχω κουραστει, οταν εχω stream θα βαζω τα Ρωσικα...Αυτό δυστυχώς είναι αλήθεια. Η Lewis-λατρεία ξεπερνάει Beatlemania + Dianamania μαζί...
Από τη μια είναι λογικό να υπάρχει μια συμπάθεια προς τους ντόπιους οδηγούς, όπως λχ. ο DC έχει πάρει υπό τη σκέπη του ( ) τον Di Resta. Αλλά μιλάμε, εδώ μπορεί ο Button να βρίσκεται πρώτος και να σκίζει, και αυτοί να τον έχουν σχεδόν χεσμένο, σαν also ran και να μιλάνε επί ώρες για τον HRH King Lewis...
-
That would be HM Kinh Lewis.
-
καλα λεμε για τον αλφα αλλα ο καταγκιοζης του ΣΚΑΙ που ειπε οτι του εβγαλαν το κρανος κι ειναι καλυτερα για τον Σιμοντσελι....
-
είδα μια διαφήμιση για το ote tv και διαφημίζει ότι καλύπτει μεγάλα αθλητικά γεγονότα και λέει και F1. Θα αλλάξει τίποτα (μακάρι, μακάρι, μακάρι) ή απλά τα δοκιμαστικά εκτός από το conx-tv θα τα δείχνει και το ote tv; ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω;
-
Δεν υπαρχει πια Connx-TV. Υπαρχει OTE TV μεσω δορυφορου και ΟΤΕ TV μεσω Conn-X. Η μονη διαφορα τους αφορα μερικα HD κανάλια.
-
Τι μακάρι, μακάρι, μακάρι ρε άπλα; Επειδη εσυ πετας τα λεφτά σου αριστερά και δεξιά εμεις θα πρεπει για 20 Κυριακές το χρόνο να βαλουμε δορυφορική; Ε ρε κατι ανθρωποι που υπαρχουν
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Τι μακάρι, μακάρι, μακάρι ρε άπλα; Επειδη εσυ πετας τα λεφτά σου αριστερά και δεξιά εμεις θα πρεπει για 20 Κυριακές το χρόνο να βαλουμε δορυφορική; Ε ρε κατι ανθρωποι που υπαρχουντο μακάρι πήγαινε να αλλάξει η μετάδοση προς το καλύτερο και να μην έχουμε το χάλι του Alpha. Δεν έχω συνδρομητική ούτε θέλω να βάλω εφόσον υπάρχουν τα stream. Αλλά γιατί να αναγκαζόμαστε να βλέπουμε το BBC προκειμένου να δούμε μια μετάδοση της προκοπής να εξυμνεί τους Εγγλέζους και να βλέπουν τα πράγματα όπως τους συμφέρει, άσε που από του χρόνου θα δείχνει μόνο τους 10 από τους 20 αγώνες και θα εχει για τους άλλους στυγμιότυπα, Πάντως μετάδοση από τον Α δεν την αντέχω και λόγο του παρουσιαστή και λόγο τον διαφημίσεων οπότε το BBC είναι μονόδρομος για μένα προσωπικά. Τώρα εσένα αν σου αρέσει να βλέπεις Alpha και είσαι ευχαριστημένος και δεν θέλεις να αλλάξει τίποτα τι να πω περί ορέξεως ......
-
Αν εξαιρεσουμε το γεγονός οτι ειναι λογικό το BBC να ειναι υπερ των αγγλων οδηγών ( δηλ αν ειχαμε ελληνα υπερ πιοανου θα ειμασταν...) συμφωνω..
-
...δεν ξέρουμε τί θα μας ξημερώσει αύριο (με το αύριο κυριολεκτώ) κι εσείς συζητάτε από πού θα βλέπετε F1 του χρόνου!!!...
-
...δεν ξέρουμε τί θα μας ξημερώσει αύριο (με το αύριο κυριολεκτώ) κι εσείς συζητάτε από πού θα βλέπετε F1 του χρόνου!!!...Εσύ πάλι τι κάνεις εδώ; Χαζεύεις στο 4TF ενώ δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει αύριο (sic) ?
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014