-
Μαστορα, καλως ή κακως ( καλως στη περιπτωση που συζηταμε ) η ευκολία του ιντερνετ αλλα και η κριση εκανε το κοσμο να ψαχνεται ΠΟΛΥ πριν αγορασει, χρησιμοποιόντας ολα τα πιθανα 'εργαλεια' οπως ειναι και...... τα φορουμ!!!!!!!
Τι θελω να πω
ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι αντιπροσωπειες 'εχουν χαση την μπαλα' με αυτα που χρεωνουν, ( καταλαβαινω οτι απο την πωληση του αυτοκινητου μπαινουν μεσα + τις εγγυησεις οποτε πανε να 'ρεφαρουν' απο τις πωλήσεις ανταλλακτικών) και το εχουν ξεφτυλισει...δε ζητας 2.000 ευρώ για ολοκληρο κεντρικό αξονα σε sportage 2 επειδη.... σκηστικε η φουσκα κοντα στην μεσαια τριβη..... ημαρτον.
ε! ο μαστορας κι οχι ο...... 'ανταλλακτικοαλαχτης και αλλαζωλαδιας', το φιαχνει με 60 ευρω εργασία και ανταλλακτικά ( κατεβασε λυσε σταυρό περνα νεα φουσκα + φουσκα + γρασο γρασαρε και το σταυρο ευκαιρίας δωθησης και ξανα τοποθετηση) ή κατεβαζει λυνει κι επισκευαζει τα ρουλεμαν στο σαζμαν, αντι το - ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε - οπως και να το κανουμε γουρουνι στο σακι - μεταχειρισμενο
Καποτε που 'μας περισευαν' λεγαμε 'δε γα..ται' τωρα το ψαχνουμε απο παντου. Και μολις βρουμε ανθρωπο συνενοησημο ειτε συνεργειο ειτε μαγαζι ανταλακτικα το 'παντρευομαστε' και εχουμε 'βιον ανθοσπαρτον'
-
έχετε να προτείνετε κανένα site αξιόπιστο και σε εμάς που δεν ξέρουμε??εγώ έχω ένα nissan navara D22..
-
Ξεκίνα από το ebay, είναι καλά οργανωμένο, με μεγάλη ποικιλία και αρκετά αξιόπιστο.
-
Ο χρήστης Cyberguy έγραψε:
θες να μιλησουμε για φρενα? τακακια ferodo DS2500 για subaru STI μπρος πισω 300 ευρω, δισκοι brembo 326mm για sti μπροστινοι 120 ευρωAυτά ακριβώς ψάχνω αυτή την εποχή (δίσκους και τακάκια). Θα με βοηθούσες πολύ αν έβαζες κανα link.
Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
θες να μιλησουμε για φρενα? τακακια ferodo DS2500 για subaru STI μπρος πισω 300 ευρω, δισκοι brembo 326mm για sti μπροστινοι 120 ευρω
Aυτά ακριβώς ψάχνω αυτή την εποχή (δίσκους και τακάκια). Θα με βοηθούσες πολύ αν έβαζες κανα link.
Ευχαριστώ.εχεις πμ με τα links
-
θες να μιλησουμε για φρενα? τακακια ferodo DS2500 για subaru STI μπρος πισω 300 ευρω, δισκοι brembo 326mm για sti μπροστινοι 120 ευρω
Aυτά ακριβώς ψάχνω αυτή την εποχή (δίσκους και τακάκια). Θα με βοηθούσες πολύ αν έβαζες κανα link.
Ευχαριστώ.
Εάν έβαζες μάρκα μοντέλο χρονολογία, θα μπορούσα να βοηθήσω αφού ψάξεις εσύ……
Εάν μου έστελνες με ΡΜ και τον αριθμό σασί, καλύτερα.
Η απάντηση μου, καθαρή και ξάστερη, δεν θα είναι με ΡΜ, μα εδώ στην ενότητα.
Α. -
Ο χρήστης Cyberguy έγραψε:
Ευχαριστώ.εχεις πμ με τα links
Να ευχαριστήσω και δημόσια το φίλο Cyberguy για τη βοήθεια του.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Ευχαριστώ.
Α.Φίλε Αντώνη ευχαριστώ πολύ.
Μόλις ψάξω θα ενημερώσω. -
Ευχαριστώ.
Α.Φίλε Αντώνη ευχαριστώ πολύ.
Μόλις ψάξω θα ενημερώσω.+1
Παραθέστε τις τιμές, ώστε να τις παραβάλλουμε και να δούμε, τις όποιες αποκλίσεις
-
Επιστρέφω στο thread και ευχαριστώ για τις απαντήσεις.... είναι ευχάριστο να μαθάινεις οτι και άλλοι έχουν τις ίδιες ανησυχίες με εσένα.
Θα παρακαλούσα όποιον έχει χρόνο και δε βαριέται να παραθέσει μερικά links για μαγαζιά εξωτερικου (βρηκα καποια δεξια αριστερα αλλα δεν ειδα αποστολή σε Ελλάδα) ή ας τα βάλει σε PM αν ομίζει οτι η δημόσια παράθεσή τους αποτελεί διαφήμιση.
-
Ψαξε στο ebay, θα βρεις σχεδον τα παντα.
Εψαχνα μια λαμπα 3157 για το πισω φανάρι και η αντιπροσωπεια την εχει 5.5 ευρω, στην Αγγλια η ιδια λαμπα εχει 2.3 λίρες (= 2.65 ευρω) και στις Ηνωμενες Πολιτειες 1 δολλάριο (=0.70 ευρω).
Επίσης, οι τιμες της αντιπροσωπειας της Dodge στην Αγγλια ειναι μικροτερες απο τις τιμες στην Ελλαδα.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Επίσης, οι τιμες της αντιπροσωπειας της Dodger στην Αγγλια ειναι μικροτερες απο τις τιμες στην Ελλαδα.
-
Αποκαλύφθηκα ε;
-
Ένα πολύ οργανωμένο σάιτ είναι το Γαλλικό http://www.oscaro.com/, το οποίο δεν είναι φτηνό αλλά χρησιμεύει για να βρεις κωδικούς από διαφορετικούς κατασκευαστές για αντικατάσταση του εργοστασιακού ανταλλακτικού.
-
Συμφωνώ ότι είναι πραγματικά πολύτιμο βοήθημα.
Όσον αφορά τις τιμές του (χωρίς τα μεταφορικά), πιστεύω ότι είναι καλές , ώστε με βάση αυτές να συγκρίνεις τις τιμές του συγκεκριμένου Κωδικού-ανταλλακτικού στην Ελλάδα ή και στο ebay -
Tετραδα σετ bilstein μαυρα γνησια και οχι τουρκικα κλπ για vw polo 117 λιρες.
Και στην ελλαδα τοσο πουλανε το ενα! -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Tετραδα σετ bilstein μαυρα γνησια και οχι τουρκικα κλπ για vw polo 117 λιρες.
Και στην ελλαδα τοσο πουλανε το ενα!*****************************************************************************8
Αναμφίβολα, εάν δεν είναι πολυκαιρισμένα βάλτα!!. Μα τα μαύρα δεν έχουν καμία σχέση με τα κίτρινα……
Μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Το internet είναι εργαλείο για τους γνώστες, και πουλάει και στους αδαείς, με παράλογο κέρδος.
Πρέπει να ξέρεις τι να ρωτάς, και να ζητάς τεκμηρίωση των απαντήσεων….
Αυτά σήμερα φρέσκα στην Ελλάδα κάνουν 215ε με φόρους και ΦΠΑ!!!!.
Μπιγκο!!!..... 117 + φόρους + φπα + μεταφορικά?. Και από εγγύηση?.
Βλέπεις αγόρι μου, ότι δεν πρέπει να παρασυρόμενα από την τεχνολογία, γιατί έχει ‘λούμπες’!. Στα πονηρά χέρια των επιτηδείων το διαδίκτυο, θέλει προσοχή…..
Α. -
κε Αντωνη δε τα συγκρινω με τα κιτρινα, απλα ειπα για μια πολυ καλη τιμη για ενα αμορτισερ αντικαταστασης ΟΕΜ.
Καποια στιγμη θα τα βαλω,
Tελικα 127 ειναι, εκανα λαθος + μεταφορικα.
http://www.kamracing.co.uk/volkswagen/vw-polo-mk4-6n/suspension/damper-kits/vw-polo-mk4-6n-bilstein-b4-oe-spec-damper-kit.html -
Και εγώ θα επαναλάβω βοηθώντας εσένα.
127 + μεταφορικά περίπου 20ε =147 + 40 τοποθέτηση = 187 + 30 ευθυγράμμιση =217.
Σίγουρα ο χρόνος να τα παραλάβεις έχει κόστος.
Είναι πολύ οι συνάδελφοι που κάνουν προσφορές. Πχ δώρο η ευθυγράμμιση…
Α. -
Μη σας διαφεύγει οτι 127 λίρες είναι κάπου 150 ευρώ...
Ανταλλακτικά μέσω internet? Αξίζει τον κόπο? Τι λέτε?