-
Καλημέρα σας
Είμαι νέα οδηγός και λογω εργασίας στην Αθήνα, χρειάζομαι αυτοκίνητο εκεί που πηγαίνω. Χρόνια τώρα έπαιρνα ΜΜΜ , Ταξί, αλλά τώρα δεν γινεται…άλλο. Είμαι στους δρόμους πάνω από 2-3 ώρες και τώρα με όλες αυτές τις απεργίες έχω χάσει και ευκαιρίες δουλειάς..(ελεύθερος επαγγελματίας). Μένω σε περιοχή με δυσκολία παρκαρίσματος.
Να πάρω το αυτοκίνητο του πατέρα μου BMW 116 (λίγο μεταχειρισμένο) η ένα νέο μικρό?
Με το μικρό θα έχω ευκολία οδήγησης, παρκαρίσματος και μικρή κατανάλωση.
Με το μεγάλο, το ΒΜW, θα ψάχνω μισή+ ώρα να παρκάρω..και θα έχω ακριβό service, τέλη κτλ , αλλά δε θα χρειάζεται να δώσω χρήματα για την αγορά ( είναι του πατέρα μου- μου το παραχωρεί) και θα είμαι ίσως πιο ασφαλής.
Τι προτείνετε? -
Καλημέρα σας
Είμαι νέα οδηγός και λογω εργασίας στην Αθήνα, χρειάζομαι αυτοκίνητο εκεί που πηγαίνω. Χρόνια τώρα έπαιρνα ΜΜΜ , Ταξί, αλλά τώρα δεν γινεται…άλλο. Είμαι στους δρόμους πάνω από 2-3 ώρες και τώρα με όλες αυτές τις απεργίες έχω χάσει και ευκαιρίες δουλειάς..(ελεύθερος επαγγελματίας). Μένω σε περιοχή με δυσκολία παρκαρίσματος.
Να πάρω το αυτοκίνητο του πατέρα μου BMW 116 (λίγο μεταχειρισμένο) η ένα νέο μικρό?
Με το μεγάλο, το ΒΜW, θα ψάχνω μισή+ ώρα να παρκάρω..και θα έχω ακριβό service, τέλη κτλ , αλλά δε θα χρειάζεται να δώσω χρήματα για την αγορά ( είναι του πατέρα μου- μου το παραχωρεί) και θα είμαι ίσως πιο ασφαλής.
Τι προτείνετε? -
Καλημέρα σας
Τι προτείνετε? -
Να πάρεις το υπάρχον 116 δοκιμαστικά για 3 μήνες, και αφού καταγράψεις τις παρατηρήσεις σου, να αποφασίσεις τι θα κάνεις τελικά έχοντας σφαιρική εικόνα της πραγματικής κατάστασης.
-
και γιατι να παρεις καινουριο μικρο;;;
παρε ενα μεταχειρσμενο χιλιαρι και θα εισαι οκ...
αφου ειπες οτι το θελεις ΠΟΛΗΣ για την δουλεια σου...
-
Αν με το υπαρχον αυτοκινητο μπορειτε να τα βολεψετε κι εσυ και ο πατερας ,δε χρειαζεται τετοια εποχη να επιβαρυνθειτε με επιπλεον εξοδα αγορας και παγιων.. Κι αν δεις οτι ειναι μεγαλο το αμαξι για πολη ή οτι δε γινεται-βολευει το ξανασκεφτεσαι. Και φυσικα σε αυτη τη περιπτωση το μεταχειρισμενο να παρει προβαδισμα απο το καινουργιο...
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Να πάρεις το υπάρχον 116 δοκιμαστικά για 3 μήνες, και αφού καταγράψεις τις παρατηρήσεις σου, να αποφασίσεις τι θα κάνεις τελικά έχοντας σφαιρική εικόνα της πραγματικής κατάστασης.θα συμφωνησω απολυτα
-
Δεν θα έπρεπε καν να μπεις στο δίλλημα.Στην εποχή μας η λέξη δωρεάν ειναι λέξη ''κλειδί'' και τόσο σπάνια,που δεν θα πρέπει να αγνοείται.
Εάν δε σου περισσεύουν τα χρήματα για αγορά ,τότε χρησιμοποίησε το** δωρεάν** και βλέπεις στην πορεία αν καλύπτει τις ανάγκες σου. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Να πάρεις το υπάρχον 116 δοκιμαστικά για 3 μήνες, και αφού καταγράψεις τις παρατηρήσεις σου, να αποφασίσεις τι θα κάνεις τελικά έχοντας σφαιρική εικόνα της πραγματικής κατάστασης.Δεν θα έπρεπε καν να μπεις στο δίλλημα.Στην εποχής η λέξη δωρεάν ειναι λέξη κλειδί.
Εάν δε σου περισσεύουν τα χρήματα για αγορά ,τότε χρησιμοποίησε το** δωρεάν** και βλέπεις στην πορεία αν καλύπτει τις ανάγκες σου.Συμφωνώ απόλυτα
-
Απο την στιγμή που στο παραχωρεί ο πατερας σου δεν έχεις λόγο να επιβαρυνθείς οικονομικά. Σωστα λενε όλοι οι παραπάνω!
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Να πάρεις το υπάρχον 116 δοκιμαστικά για 3 μήνες, και αφού καταγράψεις τις παρατηρήσεις σου, να αποφασίσεις τι θα κάνεις τελικά έχοντας σφαιρική εικόνα της πραγματικής κατάστασης.
Δεν θα έπρεπε καν να μπεις στο δίλλημα.Στην εποχής η λέξη δωρεάν ειναι λέξη κλειδί.
Εάν δε σου περισσεύουν τα χρήματα για αγορά ,τότε χρησιμοποίησε το** δωρεάν** και βλέπεις στην πορεία αν καλύπτει τις ανάγκες σου.Συμφωνώ απόλυτα
Απο την στιγμή που στο παραχωρεί ο πατερας σου δεν έχεις λόγο να επιβαρυνθείς οικονομικά. Σωστα λενε όλοι οι παραπάνω!
100%
-
To 1.16 είναι το μεγάλο;;
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
To 1.16 είναι το μεγάλο;;to 116i ειναι απο τα 'μικρα' της BMW, αλλα οχι απο τα μικροτερα αμαξια
-
Μεγάλο όμως, θα το έλεγαν μόνο οι λιλιπούτειοι.
-
Το δωρεάν φυσικά. Δεν είναι δα και κανένα τέρας η 116.
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
θα συμφωνησω απολυτα
Προς τα εκει τεινω.. αν και απο τωρα σκεφτομαι τα εξοδα.. Βενζινη, παρκιγκ..χμμ
-
Καντην ενα υγραεριο και εισαι κομπλε.
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΛΗΣ Μικρο καινουργιο η μεγάλο- δωρεάν ?