-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Ψαχνω φτηνο δεξι καθρεπτη για το maverick.any ideas???
Eιχε σπασει μονο το τζαμι του καθρεπτη και στην αντιπροσωπεια η μονη λυση ηταν ολοκληρωτικη αντικατασταση με 200+ ευρω
Αντικατασταση μονο το τζαμι σε τζαμα και ενωση του νεου τζαμιου με τον υπολοιπο καθρεπτη στην αντιπροσωπεια,συνολικο κοστος 10 ευρωΕίναι όμως αντιθαμπωτικό το τζάμι ή είναι απλός καθρέφτης?
Συνήθως οι εξωτερικοί καθρέφτες έχουν μία επίστρωση πάνω τους ώστε όταν χτυπάει το φως του πίσω αυτοκινήτου να το φιλτράρει λίγο ώστε να μην το 'τρως όλο στα μάτια' και για να μην είναι κουραστική η ανάκλαση των εξωτερικών καθρεφτών όταν οδηγείς βραδυνές ώρες. -
Ναι το γνωριζω αυτο,σα τζαμι δεν ειναι ιδιο με τον κανονικο καθρεφτη,αλλα προσπαθησαν να βρουν κατι πολυ παρομοιο και δε κουραζει ιδιαιτερα το βραδυ,ομως φαινεται μια μικρη διαφορα στις αντανακλασεις και γενικα δεν ειναι οσο ξεκουραστος ειναι ο αριστερος
-
Ναι το γνωριζω αυτο,σα τζαμι δεν ειναι ιδιο με τον κανονικο καθρεφτη,αλλα προσπαθησαν να βρουν κατι πολυ παρομοιο και δε κουραζει ιδιαιτερα το βραδυ,ομως φαινεται μια μικρη διαφορα στις αντανακλασεις και γενικα δεν ειναι οσο ξεκουραστος ειναι ο αριστεροςάρα η 'εγχείρηση' πέτυχε.
-
Kαι να μη πετυχαινε τοσο,θα ηταν κριμα να διναμε απλα για ενα ραγισμενο τζαμι μια δευτερη εκτακτη εισφορα
-
Ψαχνω φτηνο δεξι καθρεπτη για το maverick.any ideas???
Eιχε σπασει μονο το τζαμι του καθρεπτη και στην αντιπροσωπεια η μονη λυση ηταν ολοκληρωτικη αντικατασταση με 200+ ευρω
Αντικατασταση μονο το τζαμι σε τζαμα και ενωση του νεου τζαμιου με τον υπολοιπο καθρεπτη στην αντιπροσωπεια,συνολικο κοστος 10 ευρωΠερίεργο. Στο Focus Mk1 πωλείται ξεχωριστά μόνο το τζάμι του καθρέπτη (θερμαινόμενο) και κοστίζει 30 Ευρώ.
-
Αλεξανδρε πολλές εταιρίες προσφερουν ολοκληρο το 'σύστημα' και όχι μόνο το τζάμι(καθρεφτη). 250€ χρεωνε η Opel για Astra και τα ίδια και η Renault για το Megane. Στην δευτερη -που ήταν δική μου περιπτωση- έφτιαξα με χαρτι το σχήμα ως καλούπι και έβαλα απλό καθρεφτη. Άπλώς δεν ήταν πλέον θερμενομενος.
-
Κώστα το περίεργο έγκειται στο ότι στο Focus προσφέρουν και σκέτο τζάμι. Απορώ γιατί δεν το κάνουν αυτό και στο Macerick.
-
Ε τότε είναι που η Ford αγαπάει τους κατόχους Focus ιδιαιτερα ... μπλε και ασημί!!!
-
Ενδιαφερουσα αναλυση των διαφορων μεταξυ C1 (mkII) και C1-MCA (mkIII) με επεξηγησεις και φωτο, και scope of job απο την Ford στις σελιδες 10-11
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Ενδιαφερουσα αναλυση των διαφορων μεταξυ C1 (mkII) και C1-MCA (mkIII) με επεξηγησεις και φωτο, και scope of job απο την Ford στις σελιδες 10-11Έλεος, πάλι σκουριασμένα ημιαξόνια
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κώστα το περίεργο έγκειται στο ότι στο Focus προσφέρουν και σκέτο τζάμι. Απορώ γιατί δεν το κάνουν αυτό και στο Macerick.To ψαξα λιγο παραπανω με τηλεφωνο στην αθηνα και ισχυει αυτο που ειπες Δια,μαλλον κατι δε καταλαβαν στην εδω αντιπροσωπεια
-
Μάλλον κάτι δεν ήθελαν να καταλάβουν... Με την κρίση έχω την αίσθηση πως τα συνεργεία πάνε να βγάλουν απο την μύγα ξύγκι.
-
Ναι στο ποστ μου ξεχασα να προσθεσω ενα σιφτυ,αφου προφανως και επιτηδες δε καταλαβαν
-
Ναι στο ποστ μου ξεχασα να προσθεσω ενα σιφτυ,αφου προφανως και επιτηδες δε καταλαβανένα τηλεφωνο βρισίματος κ ένα email παραπονου στα κεντρικά πρέπει να το κάνεις
-
-
ας βγαλουν πρωτα κανενα c max να δουμε να κυκλοφορει στο δρομο και μετα βγαζουν και b max αιντε απο δω
-
Εδω και κανα χρονο που κυκλοφορει, εχω δει γυρω στα...... 3.. Ποια ειναι η επισημη δικαιολογια για τις καθυστερησεις στις παραδοσεις?
-
επισημη δικαιολογια δεν υπαρχει , αν το παραγγειλεις κοκκινο , ειναι επειδη ειναι δυσκολο το χρωμα , αν το παρηγγειλες diesel ειναι λογω κινητηρα κι αλλες τετοιες π@π@ριες....
δηλαδη τα χουν κανει κ@λ@ , υπαρχουν αγγλοι που περιμενουν απο φεβρουαριο!!!! -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Εδω και κανα χρονο που κυκλοφορει, εχω δει γυρω στα...... 3.. Ποια ειναι η επισημη δικαιολογια για τις καθυστερησεις στις παραδοσεις?Εδω πάνω πρέπει να είναι λίγα παραπάνω! 7θέσια όλα. Δεν έχω δει καθόλου 5θέσια.
-
Εγω δεν εχω δει καθολου 7θεσια.Πρεπει να ειναι αθλια.
FORD FORUM