-
Εδω και μια ωρα βρεχει δυνατα και εξω εχει 12 βαθμους... (και εχω ξεχασει τα χειμερινα μου στην Αθηνα )
-
3 γύρους πρέπει να χει κάνει μέχρι τώρα
-
9 απο χτες η 5 (δευτερη σημερα δηλαδη ) μας εβαλε πολυ πολυ πολυ νερο..(η ιδια βαζει χιονια τωρα πινδο/παρνασσο)
-
Εδώ Ραφήνα μαυρίλα, βροντή, φλασάρισμα και κρύο (16°C) τώρα.
-
Χιόνισε σε 2 δόσεις στα βουνά γύρω από το Λεκανοπέδιο Ιωαννίνων, κάτι ανάμεσα σε απλό πασπάλισμα και αρκετό πασπάλισμα.
Την Κυριακή το πρωί σε Τζουμέρκα, Κακαρδίτσα και λίγο στο Περιστέρι (Λάκμος) στο οποίο φάνηκε ελαφρύ πασπάλισμα που έλιωσε μετά από 1-2 ώρες.
Σήμερα το πρωί ξαναχιόνισε ελαφρά στα παραπάνω, αλλά επίσης και σε Μιτσικέλι και Τόμαρο (Ολύτσικα), όπου το έλιωσε περίπου μετά τις 10:30 το πρωί. Ψιλοέκπληξη το Μιτσικέλι, αφού με υψόμετρο ελάχιστα πάνω από τα 1800 μέτρα, είχε πασπαλίσει περίπου από τα 1700 μέτρα και πάνω.
Παρατηρήσεις από το Λεκανοπέδιο τα παραπάνω, υπάρχει μικρός κίνδυνος λάθους στην παρατήρηση.
Πραφανώς και στα άλλα ψηλά Ηπειρωβουνά (Τύμφη, Σμόλικα, Γράμμο, κλπ.) το έστρωσε.
Jacob
-
Το Meteo λεει οτι θα εχουμε 9 βαθμους το βραδυ!
Σημερα ειχα πολυ δυνατο αερα και τσουχτερο κρυο....
Ρε γαμωτο διακτινιστηκα στο Γεναρη?
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Το Meteo λεει οτι θα εχουμε 9 βαθμους το βραδυ!Σημερα ειχα πολυ δυνατο αερα και τσουχτερο κρυο....
Ρε γαμωτο διακτινιστηκα στο Γεναρη?
το meteo δεν νιωθει μια
9 ειχε η αλεξανδρουπολη λιγο πριν το μεσημερι
δες εδω πανω κατω ποσο θα εχεις
http://www.meteociel.fr/modeles/gfse_ca ... e=0&mode=9 -
Καβάλα τώρα έχει 10°C ενώ εδώ Αττική έχω 13°C (!)
-
Τι καιρός
Τι βροχάρα ήταν αυτή -
τι πουτσοκρυ0 εβγαλε όμως ε? ~ 15 βαθμους κάτω σχεδον η θερμοκρασια σε δύο μερες κι χιονακια στα γύρω βουνα.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Τι καιρός
Τι βροχάρα ήταν αυτήστα ανοιχτα σε πετυχε?
-
-
Αυτη τη στιγμη, βροχη μαζι με δυνατο αερα!
-
πώς γίνεται έξω να έχει βαρύνει ο ουρανός (Περιστέρι) και όλα τα site να δίνουν αίθριο;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πώς γίνεται έξω να έχει βαρύνει ο ουρανός (Περιστέρι) και όλα τα site να δίνουν αίθριο;Ωπ, να τος ο γειτονας! Βαρυς ουρανος ε; Δηλαδη το παει για βροχη;
-
έτσι δείχνει. Δεν είμαι γείτονας, απλώς εδώ είναι η δουλειά μου
-
κυριακη μαλλον θα δει η γκατζολοπολη χιονια!
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
κυριακη μαλλον θα δει η γκατζολοπολη χιονια!Ποια πόλη είναι αυτή?
-
Η πρωτεύουσα της γκατζολίας
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
κυριακη μαλλον θα δει η γκατζολοπολη χιονια!
Ποια πόλη είναι αυτή?
ρωτα το θωμα που ειναι εκει
Μετεωρολογικά