-
Ο χρήστης bomber21 έγραψε:
Επειδή ίσως να προσβάλλουμε κάποιον άδικα, παρακαλώ κάποιον moderator να σβήσει την αρχική μου ανάρτηση.
Αφαιρεθηκε ο τοπος που ειναι το πρατηριο απο ολα τα ποστ .
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Τωρα που θα απελευθερωθει η πετρελαιοκινηση μηπως το θεμα να μετονομαστει σε 'Καυσιμα ωρα μηδεν!'?Το μαρτύριο της σταγόνας στην αγορά καυσίμων
στις βενζίνες η μείωση είναι 11% στο εξάμηνο και 9% τον Ιούνιο, ενώ η πτώση στις ενισχυμένες βενζίνες 100 οκτανίων φτάνει το 42,7% στο εξάμηνο και το 43,6% τον Ιούνιο.
Το diesel εμφανίζει μείωση 4% στο εξάμηνο, με το diesel κίνησης να εμφανίζει υποχώρηση 14,8%, ενώ το θέρμανσης μαζί με το αγροτικό κινείται ανοδικά στο 5%. Τον Ιούνιο η πτώση φτάνει το 14%.
Περιλαμβανομένων όλων των καυσίμων (LPG, βενζίνες, diesel,μαζούτ) η αγορά βρίσκεται στο -5,1% στο εξάμηνο, ενώ τον Ιούνιο η πτώση είναι 11,3%.
Πηγή:www.capital.gr
εχουμε και προσφορές
Χαρακτηριστικές προσφορές των εταιρειών είναι οι εξής:
Shell: Σε συνεργασία με την κάρτα «go National» επιστρέφει στους πελάτες της 3% ενώ πρόσφατα εγκαινίασε πρόγραμμα προσφορών μέσω της κάρτας Smart Club για κουπόνια που εξασφαλίζουν εκπτώσεις σε συνεργαζόμενα καταστήματα ηλεκτρικών, ένδυσης, επίπλων κλπ.
Revoil: Μέσω του διαγωνισμού «ΦΟΥΛΑΡΕ ΤΟ», μέσω της εταιρικής κάρτας όφελος, δίνει τη δυνατότητα συγκέντρωσης πόντων για το διαγωνισμό όπου πέντε τυχεροί θα κερδίσουν τα ετήσια έξοδα του Super Market, συνολικής αξίας 18.000 ευρώ. Επιπλέον, κάθε εβδομάδα γίνονται κληρώσεις για τα καύσιμα του μήνα ενός τυχερού αξίας 150 ευρώ.
ΕΚΟ: Άμεση επιστροφή μετρητών 2% σε επιλεγμένα πρατήρια με χρήση των καρτών go της Εθνικής Τράπεζας. Το πρόγραμμα ισχύει και για πετρέλαιο θέρμανσης, για συναλλαγές αξίας έως 2.000 ευρώ.
Elin: Μέχρι τις 14 Οκτωβρίου στο πλαίσιο του προγράμματος 'σοβαρή ενέργεια' δίνεται επιστροφή μετρητών άμεσα με τις κάρτες Eurobank στο 10% της αξίας της αγοράς καυσίμων.
BP: Στα πρατήρια της BP με αγορά βενζίνης ή πετρελαίου αξίας 30€, ο καταναλωτής ένα μπλοκ με 17 εκπτωτικά κουπόνια αξίας άνω των 200€, από επώνυμες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.
Πηγή:www.capital.gr
-
Να προσθεσω οτι στην ΒΡ μπορεις να κανεις εξαργύρωση ποντων απο τις καρτες Bonus της ALPHA BANK και να γλυτωσεις τον ΦΠΑ.Πχ στα 30€ καυσιμων αφαιρει 1500 ποντους και πληρωνεις 24,30€ .Νομιζω οτι ισχυει μεχρι τελος Σεπτεμβρη.
-
Έχω ετοιμάσει ένα άρθρο με αντικείμενο την πραγματική κατανάλωση των μίνι αυτοκινήτων, αντίστοιχο με προηγούμενο άρθρο που είχα ποστάρει για τα σουπερμίνι. Είναι πολύ μεγάλο για να το δημοσιεύσω εδώ. Μπορείτε να το βρείτε στη διεύθυνση
http://carbloggergr.blogspot.com/2011/0 ... st_21.html
ευπρόσδεκτα τα σχόλια σας!
-
Χρήσιμο link με ενημερωμένες τιμές πρατηρίων σε χάρτη.
http://www.4real.gr/FuelPrices/public/show-fuel-prices
Έχει και εφαρμογή για android
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
**68 **ευρώ σήμερα για να γεμίσω την Fairlady με V-Power.
Σύγκριση με κάτι... πιο οικονομικό: κάποτε με 10 ευρώ έβγαζα 5 μέρες. Τώρα θέλω 20 την εβδομάδα.
Δημοσίευσηαπό Krusenstern » 15/05/06 9:01
5 χρονια μετα θελεις 20 ευρω καθε 3 μερες....αν εχεις και γληγορο?2!
-
.......................Αίσθηση προκάλεσαν οι αποκαλύψεις του μέλους της ΠΟΠΕΚ Γ. Ασμάτογλου για νοθεία της βενζίνης με βιοαιθανόλη (βιοκαύσιμο) από το 30% των πρατηρίων. Όπως είπε το προϊόν έρχεται παράνομα στη χώρα μας από Ιταλία και Βουλγαρία και επιτήδειοι λόγω του χαμηλού κόστους (0,50 ευρώ το λίτρο) το νοθεύουν με τη βενζίνη κερδίζοντας έτσι πολύ περισσότερα χρήματα................
........................Ο πρόεδρος της ΠΟΠΕΚ είπε ότι 'το λαθρεμπόριο και η νοθεία είναι σε έξαρση λόγω της οικονομικής ύφεσης καθώς και της ανυπαρξίας μέτρων αντιμετώπισής τους'.....................
......Ο γενικός γραμματέας της ΠΟΠΕΚ Σ. Μελίδης εξήγησε πως 'όσο η ύφεση συνεχίζεται και δεν λαμβάνονται μέτρα οι υγιείς επιχειρήσεις είτε αναγκάζονται να κλείσουν είτε να ακολουθήσουν παράνομους τρόπους επιβίωσης'.........
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =112195219
-
Τα οικονομικότερα σε βενζίνη αυτοκίνητα των τελευταίων 20 χρόνων Μέρος 1ο για τις μάρκες
Audi, Chevrolet, Citroen, Daewoo, Daihatsu, Fiathttp://carbloggergr.blogspot.com/2011/09/20-1.html
αν ξέχασα κάποιο παρακαλώ ενημερώστε!
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
**68 **ευρώ σήμερα για να γεμίσω την Fairlady με V-Power.
Σύγκριση με κάτι... πιο οικονομικό: κάποτε με 10 ευρώ έβγαζα 5 μέρες. Τώρα θέλω 20 την εβδομάδα.
Δημοσίευσηαπό Krusenstern » 15/05/06 9:01
5 χρονια μετα θελεις 20 ευρω καθε 3 μερες....αν εχεις και γληγορο?2!
Αν έχεις γλήγορο δεν το κινείς, απλό
Έχω κάνα 2μηνο να βάλω βενζίνη και ξαφνικά νιώθω πλούσιος
Το κράτος από ότι φαίνεται προτιμά να μην πάρει ΤΙΠΟΤΑ , από το να έχει απλά μια πιο λογική τιμή στα καύσιμα
Ακόμα και το μεγάλο σήμα δεν πρόκειται να φτασει τους φόρους που μου έπαιρναν από τη 100αρα πριν κάποια χρόνια όταν έκανα πάνω από 20000 χλμ το χρόνο (με τις ανάλογες φθορές που κινούσαν την οικονομία , γιατί και στο συνεργείο μάλλον με έχουν ξεχάσει πώς είμαι ) , αρα epic fail μετρά ακόμα μια φορά
Από τα μικρά αυτοκίνητα που κινούνται καθημερινά στη πόλη ο,τι βγάλουν από τα γρήγορα θα πάρουν τα 3 , γιατί αυτά αν δε κινούνται ή κινούνται σπάνια (και μπορούν να το κάνουν αφού δεν είναι καθημερινα ) κοστίζουν τελικά λιγότερο προ κρίσης
Τα μικρά οποίος μπορεί τα αφήνει βέβαια και παίρνει λεωφορείο, αρα τα 3 συνεχίζουν και παίρνονται..
Γιατί τους έπιασε πρεμούρα για τις καταθέσεις μας? Γιατί οσο και λένε μερικοί ότι ζούμε με δανεικά η αποταμίευση παει σύννεφο , αρα αν θέλουν να ξοδέψει ο κόσμος ας σταματήσουν να μας πηδούν στους ανούσιους φόρους
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Το κράτος από ότι φαίνεται προτιμά να μην πάρει ΤΙΠΟΤΑ , από το να έχει απλά μια πιο λογική τιμή στα καύσιμα
+άπειρο
παλιότερα έβγαινα κι εγώ βόλτα για πλάκα κάθε μέρα έστω και μόνος μου με το αμάξι όταν δεν είχα τι να κάνω / για χαλάρωση
πρέπει να έκανα και 50χλμ καθημερινά σε βόλτα για πλάκα
τώρα κομμένα αυτά με 1.80 τη βενζίνη δε το κυκλοφορώ ούτε για να πάω στο φαρμακείο
ακόμα κι αν τα χω τα λεφτά προτιμώ να τα φάω σουβλάκια, θεωρώ τελείως πεταμένα να κάψω 10 ευρώ για μια βόλτα μισής ώρας που λέει ο λόγοςμηδέν πια τα έσοδα του κράτους από τις βενζίνες μου.
-
Ακριβώς έτσι σκέφτομαι κι εγώ, αν δεν τους άρεσε που έκανα σχεδόν 4000 το πρώτο μηνά που το πήρα και κυριολεκτικά δεν έβγαινα από αυτό (με την πιο ακριβή 100αρα στο 1.15 τότε ) , τότε να μην πάρουν τίποτα
Καλύτερα τα σουβλάκια.. για να κάνω μια καλή βόλτα θέλω πάνω από 20 ευρώ ίσως πλησιάσω και τα 30 (και μιλάω για λιγότερο από μια ώρα )
Είναι λογικό να μην τη κάνω πλέον, γιατί με τόσα λεφτά κάνεις πολύ καλύτερα πράγματα , ή αν τη κάνω θα τη κάνω πολύ σπάνιαΤουλάχιστον χαίρομαι που έστω και τη τελευταία στιγμή πρόλαβα να κάνω τη κάβλα μου και που έχω χαρεί άπειρη άσκοπη οδήγηση , η οποία είναι ο,τι καλύτερο για μένα και τη ψυχολογία μου (και δε μιλώ μονό για γρήγορες βόλτες με γρήγορο αυτοκίνητο )
Αν ήμουν τώρα 18-20 θα ήμουν πολύ δυστυχισμένος , από την άλλη ίσως είμαι δυστυχισμένος που πρόλαβα αυτές τις εποχές και ξέρω ότι στη χώρα μου τουλάχιστον , δύσκολα θα επιστρέψουν...
Αν δεν τις ήξερα ίσως όλα αυτά που γίνονται μου φαίνονταν πιο λογικά.Είναι από τις πιο ωραίες ελευθερίες του ανθρώπου (ειδικά όταν είσαι νέος και μόλις πήρες δίπλωμα ) να μπορεί να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο και να πηγαίνει όπου θέλει.. αλλα δυστυχώς τείνει να καταργηθεί , αν δεν έχει καταργηθεί ηδη..
Για μένα για καιρό ηταν ο βασικός τρόπος διασκέδασης μου
Sent from my LG-P500
-
Αν ήμουν τώρα 18-20 θα ήμουν πολύ δυστυχισμένος , από την άλλη ίσως είμαι δυστυχισμένος που πρόλαβα αυτές τις εποχές και ξέρω ότι στη χώρα μου τουλάχιστον , δύσκολα θα επιστρέψουν...
Αν δεν τις ήξερα ίσως όλα αυτά που γίνονται μου φαίνονταν πιο λογικά.Είναι από τις πιο ωραίες ελευθερίες του ανθρώπου (ειδικά όταν είσαι νέος και μόλις πήρες δίπλωμα ) να μπορεί να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο και να πηγαίνει όπου θέλει.. αλλα δυστυχώς τείνει να καταργηθεί , αν δεν έχει καταργηθεί ηδη..
Για μένα για καιρό ηταν ο βασικός τρόπος διασκέδασης μου
Γμσετα...
-
Έχω κάνα 2μηνο να βάλω βενζίνη και ξαφνικά νιώθω πλούσιος
αν δεν κανω λαθος, εχεις εταιρικό και κινείσαι. Οσο και να μαζευτείς καποια χιλιομετρα ειναι απαραιτητα κι ανελαστικα.
Αρα τα εσοδα απο τη βεχζινη τα παιρνει το κρατος (ασχετα αν δεν τα πληρωνεις εσυ ), όλα τα εχουν υπολογίσει τα λαμογια .Για τις 'ασκοπες' βολτες και τα υπόλοιπα που ειπες συμφωνω απόλυτα
ευτυχως προλαβα κι εγω την ελευθερια που νιωθεις οταν εχεις δικη σου ροδα χωρις υποχρεωσεις.
Θυμαμαι τον πρωτο χρονο που ειχα το saxo εκανα 60000 χιλ
Ωραίες εποχες τοτε... -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Θυμαμαι τον πρωτο χρονο που ειχα το saxo εκανα 60000 χιλΜήπως το είχες σε κίτρινο με καπέλο στην οροφή?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Θυμαμαι τον πρωτο χρονο που ειχα το saxo εκανα 60000 χιλ
Μήπως το είχες σε κίτρινο με καπέλο στην οροφή?
χαχαχα, αυτη την κουβεντα ειχαμε προχθες με κατι φιλους (αναπολουσαμε τα παλια )
τοτε ηθελε αλλαγη καθε 7500 χιλιομετρα στα λαδια.
πηγαινα λοιπον στο συνεργειο καθε μηνα, καθε 40 μερες...οταν στο χρονο αρχισε να θελει κατι ψιλα αναλωσιμα (τακακια ή κατι αλλο δε θυμαμαι...) μου λεει ο υπευθυνος 'να αλλαξουμε το ταδε το ταδε και το ταδε προληπτικα'
-Τι λετε ρε παιδια; λεω εγω
-Τι σε νοιαζει, αφου θα πληρωσει η εταιρίαΗξεραν οτι ειμαι Γεωπόνος, οποτε φανταστηκαν οτι με τα χιλιομετρα που εκανα θα ήμουν καπου πωλητής
-
όλα τα εχουν υπολογίσει τα λαμογια .
Τίποτα δεν έχουν υπολογίσει,γι' αυτό και ποτέ δεν τους βγαίνουν τα νούμερα
-
Και κάτι σχετικά ευχάριστο. Σήμερα έβαλα με 1.565 (95άρα πάντα) σε πρατήριο της ΕΛΙΝ από το οποίο δεν είχα παράπονο ως τώρα. Περιμένω μόνο να δω αν θα βγάλει τα χιλιόμετρα που πρέπει.
-
Με βαση τις σημερινες (πτωτικες) τιμες των ΕΛΠΕ το συγκεκριμενο πρατηριο και η ΕΛΙΝ πανε ΜΑΖΙ για λιγοτερο απο 4,2 λεπτα ανα λιτρο μεικτα!!!! Κατι τρεχει....
-
Θα φανεί σε μια βδομάδα περίπου που θα ξαναδιάσει το ρεζερβουάρ. Με τα σχεδόν 32 λίτρα που έβαλα (50 Ευρώ) πρέπει να μου βγάλει 400-430 χιλιόμετρα. Από ποιότητα πάντως παράπονο κανένα. Ούτε δισταγμοί, ούτε τίποτα!
-
@bebes
Όχι δεν έχω εταιρικό.
Βενζίνη ώρα μηδέν!