-
Αυτό έχει να κάνει με όλα τα μοντέλα;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Αυτό έχει να κάνει με όλα τα μοντέλα;Από Ε90 και Ε81 και μετά ναι...πριν δε ξέρω.
====================
Έγινε το test drive, ετοιμάζω ποστ στο 'Οδήγησα...' ...stay tunned...μη πάτε μακριά
-
Έτοιμο το ποστ: viewtopic.php?f=15&t=31644&p=2331928#p2331928
Enjoy!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Έτοιμο το ποστ: viewtopic.php?f=15&t=31644&p=2331928#p2331928Enjoy!
...Τι θα έπαιρνα με 33Κ?
Τη QV...σε κόκκινη...
Προδότη, έχεις γίνει 'πέμπτη φάλαγγα' της Alfa Romeo...
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Έτοιμο το ποστ: viewtopic.php?f=15&t=31644&p=2331928#p2331928
Enjoy!
...Τι θα έπαιρνα με 33Κ?
Τη QV...σε κόκκινη...
Προδότη, έχεις γίνει 'πέμπτη φάλαγγα' της Alfa Romeo...
Μπα...δεν είναι αυτό.
Ίσως να μην είμαι αξιόπιστη πηγή γιατί οδηγώ άλλης φιλοσοφίας αυτοκίνητο.
Όπως έγραψα όμως στο άλλο τοπικό αν γουστάρεις πίσω κίνηση, έχεις το μαρούλι και σου αρέσει εμφανισιακά...τότε η 1 είναι μονόδρομος.
-
Θα κάνω μια πρόβλεψη , πιστεύω την σειρά 1 θα πάρει ο Γρηγόρης , για να δούμε .
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Θα κάνω μια πρόβλεψη , πιστεύω την σειρά 1 θα πάρει ο Γρηγόρης , για να δούμε .Άνετα!
-
Ρε σεις, μονο στο forum μας, φαινεται καπως ασχημη? Σημερα πριν δωσω ενα μαθημα μιλαγα με μια φιλη μου με αυτοκινητα και μου ειπε οτι της αρεσει η νεα 1 'η μπλε στη διαφημιση!!'
Και μιας που το εφερε η κουβεντα το sport style και το urban style ειναι πακετα που τοποθετουνται προαιρετικα?
ΥΓ. Red monster ειμαι on topic ή μιλατε ακομα για μοιρες?
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ρε σεις, μονο στο forum μας, φαινεται καπως ασχημη? Σημερα πριν δωσω ενα μαθημα μιλαγα με μια φιλη μου με αυτοκινητα και μου ειπε οτι της αρεσει η νεα 1 'η μπλε στη διαφημιση!!'Και μιας που το εφερε η κουβεντα το sport style και το urban style ειναι πακετα που τοποθετουνται προαιρετικα?
Παίρνεις σοβαρά άποψη γυναίκας για αυτοκίνητο? Αυτές μόνο σήμα κοιτούν
Αλλά και σαν σχήμα να το πάρεις , κάτι μαλακίες τους αρέσουν
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Παίρνεις σοβαρά άποψη γυναίκας για αυτοκίνητο?
Sent from my LG-P500
Οχι παντα... Κουβεντα καναμε για να περασει η ωρα και ετσι προεκυψε κι αυτο το.... πυροτεχνημα...
-
Sent from my LG-P500
Οχι παντα... Κουβεντα καναμε για να περασει η ωρα και ετσι προεκυψε κι αυτο το.... πυροτεχνημα...
Πες της focus κι αν σου αρέσει .. bitch!
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Sent from my LG-P500
Πες της focus κι αν σου αρέσει .. bitch!
Sent from my LG-P500
... στο οποιο μαλλον προβλεπεται οδηγηση οσονουπω....
-
Ως συντονιστής στο www.bmwforum.gr εδώ μπορείτε να δείτε ένα review και βίντεο από το πρώτο TD της 118i: http://www.bmwforum.gr/forum/showthread.php?t=11688
Οδήγησα το αυτοκίνητο με το που έφτασε (σχεδόν) στην αντιπροσωπεία, πρίν κάν προλάβουν να βάλουν τα αυτοκόλλητα.
-
Στην κάμερα είναι ο Νικος Τσιλιπουνιδάκης;
-
Ρε σεις, μονο στο forum μας, φαινεται καπως ασχημη? Σημερα πριν δωσω ενα μαθημα μιλαγα με μια φιλη μου με αυτοκινητα και μου ειπε οτι της αρεσει η νεα 1 'η μπλε στη διαφημιση!!'Και μιας που το εφερε η κουβεντα το sport style και το urban style ειναι πακετα που τοποθετουνται προαιρετικα?
ρε τι περιμένεις από πορνες νομικάριες?
-
Πραγματικα η Σειρα 1 F20 δειχνει πολυ ασχημη απο τις αρχικες φωτο. Οι φωτογραφιες που εχουν βαλει τα παιδια στο BMWforum , αλλαζουν λιγο τα δεδομενα και αυτο σημαινει πως καποιες φορες πρεπει να περιμενουμε πραγματικες φωτο. Περιμενα πολυ καιρο τον ασσο και ειχα αρχικα απογοητευτει ομως μετα τις φωτο αυτες αλλαζει το θεμα.
-
Έχω στα χέρια μου το μεγάλο προσπέκτους της 1. Στις αντιπροσωπείες νομίζω δίνουν το μικρό.
Έχει μέσα λοιπόν αναλυτικά το Μ-Pack το οποίο έχει ένα ΓΑΜΑΤΟ χρώμα για την 1, το μπλε Εστορίλ που προσφέρεται μόνο με αυτό.
Το μπλε Εστορίλ είναι το χρώμα της Μ5 F10:
Και η 1 με το χρώμα:
-
Τώρα αυτές οι φώτο που δείχνουν ότι η BMW βαδίζει στα χνάρια της Audi δεν μου αρέσουν και πολύ...
Bmw small
Bmw medium
Bmw Largeκτλ κτλ...
-
Από μπροστά τουλάχιστον με το M pack γ@μει!
Είναι και το χρώμα! -
@Nikos
Ανοιξε ο κωδικος?
Θα παει κανα 4αρι, 5κ λογικα ολο το πακετο. Ωραιο το χρωμα, αλλα εκτοξευει την τιμη, με το M-pack...
BMW 1 Series (F20) 2011