-
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Δεν είναι απαραίτητο να ανέβει κι'άλλο για να πάρει καλό λάπτοπ.Τολμάς και λες τέτοιο πράγμα ως απάντηση στο ποστ popol@rou;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δεν είναι απαραίτητο να ανέβει κι'άλλο για να πάρει καλό λάπτοπ.
Τολμάς και λες τέτοιο πράγμα ως απάντηση στο ποστ popol@rou;
Ντροπή και όνειδος ...
ΒΑΝ ΗΙΜ
-
Μόλις γύρισα από Πλαίσιο όπου περίμενα να δω μια σχετικά καλή ποικιλία σε λειτουργία μπας και βγάλω άκρη, αλλά τζίφος. 4 κομμάτια όλα κι όλα σε λειτουργία και στις διαστάσεις που θέλω στο Πλαίσιο Μεταμόρφωσης. Σε καμιά ωρίτσα θα πάω να δω και τη Dell στο ιντερνετομάγαζο του Σκρουτζ αλλά μου είπε απ' το τηλ ότι δεν μπορεί να μου τη βάλει να δουλέψει πάνω σε pc.
Άστα διάλα! Μεσανατολικό για μια κωλοοθόνη!
-
Το πλαίσιο της Μεταμόρφωσης έχει πέσει εδώ και καιρό. Ίσως να είναι καλύτερα στο mall.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μόλις γύρισα από Πλαίσιο όπου περίμενα να δω μια σχετικά καλή ποικιλία σε λειτουργία μπας και βγάλω άκρη, αλλά τζίφος. 4 κομμάτια όλα κι όλα σε λειτουργία και στις διαστάσεις που θέλω στο Πλαίσιο Μεταμόρφωσης. Σε καμιά ωρίτσα θα πάω να δω και τη Dell στο ιντερνετομάγαζο του Σκρουτζ αλλά μου είπε απ' το τηλ ότι δεν μπορεί να μου τη βάλει να δουλέψει πάνω σε pc.Άστα διάλα! Μεσανατολικό για μια κωλοοθόνη!
στo Μsystems λες?
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Το πλαίσιο της Μεταμόρφωσης έχει πέσει εδώ και καιρό. Ίσως να είναι καλύτερα στο mall.Αυτό κι αν έχει πέσει! Πήγα πριν κάνα μήνα και ήταν γιαπί μέσα. Δεν ξέρω αν το χουν φτιάξει ακόμα.
στo Μsystems λες?
http://www.my-shop.gr/eshop/catalog/
Είναι 10' απ' το σπίτι μου.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Τολμάς και λες τέτοιο πράγμα ως απάντηση στο ποστ popol@rou;Ντροπή και όνειδος ...
ΒΑΝ ΗΙΜAnyway,
i'm ready -
Άστα διάλα! Μεσανατολικό για μια κωλοοθόνη!Και για να σε απελπίσω πιο πολύ , oι οθόνες στα πολυκαταστήματα συνδέονται μέσω vga ( χειρότερος από πλευράς ποιότητας) και με τέτοιο τρόπο ώστε να μη φαίνονται οι πραγματικές δυνατότητες. Μπορεί να δεις οθόνη των 1000ευρώ και των 300 να δείχνουν ίδια υπό τέτοιες συνθήκες ( υπερβάλλω τώρα, αλλά σε ένα βαθμό ισχύει).
Ernani, ήσουν ξεκάθαρος.
-
Παρήγγειλα αυτή τελικά, σχεδόν στα τυφλά. Οι τιμές στο Πλαίσιο ήταν too much χωρίς λόγο αφού και στο myshop έβαλα άτοκες, συν του ότι στο Πλαίσιο είχε αποκλειστικά και μόνο Samsung και LG. Btw οι Samsung ξεκάθαρα ανώτερες από τις αντίστοιχες LG με out of the box ρυθμίσεις.
Κιούσης και Ποπολάρος το καλό που σας θέλω να είναι καλό το εργαλείο!
-
Στο δωμάτιο μου στην εστία έχω μια ethernet για internet. Αν κουμπώσω πάνω ένα ασύρματο router θα δουλέψει;
-
Ανάλογα με το ρούτερ.
Ένα που δίνει η τελάς δεν δουλεύει ούτε ένα της οτενέτ.
Ένα 3com που είχα αγοράσει δουλεύει αλλά αυτό έχει WDS στο ασύρματο - δεν ξέρω αν αυτό κάνει τη διαφορά.
(δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσω το wds για να δουλέψει το ασύρματο δίκτυο)όλα μου δίνουν 4 νέες ethernet θύρες αλλά μόνο το 3com δουλεύει και ασύρματα.
μην ενεργοποιήσεις dhcp, firewall, nat
θα παίρνεις κατευθείαν ΙΡ χωρίς να καταλαβαίνεις ότι μεσολαβεί το ρούτερ σου είτε στο ethernet ή ασύρματα -
Παρήγγειλα αυτή τελικά, σχεδόν στα τυφλά. Οι τιμές στο Πλαίσιο ήταν too much χωρίς λόγο αφού και στο myshop έβαλα άτοκες, συν του ότι στο Πλαίσιο είχε αποκλειστικά και μόνο Samsung και LG. Btw οι Samsung ξεκάθαρα ανώτερες από τις αντίστοιχες LG με out of the box ρυθμίσεις.Κιούσης και Ποπολάρος το καλό που σας θέλω να είναι καλό το εργαλείο!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στο δωμάτιο μου στην εστία έχω μια ethernet για internet. Αν κουμπώσω πάνω ένα ασύρματο router θα δουλέψει;πήγες UK man? master ή phd ?
-
Σχετικό άσχετο με το θέμα: Ξέθαψα στο υπόγειο τον παλιό μου υπολογιστή από το 2001. AMD 64 ήτανε, νομίζω.
Παρέα πάνε και μια οθόνη και πληκτρολόγιο. Που τα πετάω; Άμα τα πάω σε κάποια Ηλεκτρονική Αθηνών θα τα πάρουν χωρίς να αγοράσω κάτι; -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στο δωμάτιο μου στην εστία έχω μια ethernet για internet. Αν κουμπώσω πάνω ένα ασύρματο router θα δουλέψει;Θα κάνεις αυτά που λέει ο leonp. Οποσδήποτε απενεργοποίησε το DHCP αλλιώς θα καταρεύσει το δίκτυο όλου του πανεπιστημίου και θα σε κυνηγάνε! Επίσης θα δώσεις στο ρουτερ ip στο range του δικτίου του πανεπιστημίου και γι αυτό καλύτερα να ρωτήσεις το helpdesk να σου πούν τί ip να βάλεις για να μή δημιουργηθεί πρόβλημα. Τέλος, θα συνδέσεις το ρούτερ σου στην πρίζα με crossover καλώδιο.
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Σχετικό άσχετο με το θέμα: Ξέθαψα στο υπόγειο τον παλιό μου υπολογιστή από το 2001. AMD 64 ήτανε, νομίζω.
Παρέα πάνε και μια οθόνη και πληκτρολόγιο. Που τα πετάω; Άμα τα πάω σε κάποια Ηλεκτρονική Αθηνών θα τα πάρουν χωρίς να αγοράσω κάτι;Ναι. Για Ηλεκτρονική δεν γνωρίζω, Κωτσόβολο και Praktiker σίγουρα.
-
Καμία πρόταση για UPS γιατί αυτό που είχα παρέδωσε το πνεύμα; Θέλω να σηκώνει άνετα το iMac (27'') και αν είναι δυνατόν και το πολυμηχάνημα.
-
Πολυμηχάνημα inkjet, ναι; Αν είναι Laser δε μπαίνει σε UPS, παρά μόνο στην πρίζα (αν δίνει) για προστασία από υπέρταση.
Αν είσαι ευχαριστημένος με την απόδοση του προηγούμενου, απλά παίρνεις ένα με ίδια χαρακτηρηστικά.
Σε τί εύρος τιμών ενδιαφέρεσαι να κινηθείς; -
Το προηγούμενο ήταν ένα Belkin των 60κάτι ευρώ (ό,τι φθηνότερο είχα βρει στο Πλαίσιο) αλλά μάλλον δε σήκωσε ποτέ το mac (σε 1-2 περιπτώσεις διακοπής ρεύματος δεν κράτησε ούτε δευτερόλεπτο). Απλά τώρα μάλλον τα έπαιξε εντελώς (δεν ανάβει καν) και πρέπει να αντικατασταθεί άμεσα.
Από οικονομικής απόψεως, θα ήθελα κάτι οικονομικό χωρίς ωστόσο να διατρέχει κίνδυνο το mac από τα τερτίπια της ΔΕΗ. Θα εξέταζα και κάτι πιο ακριβό αν πεισθώ ότι μου χρειάζεται.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]