-
RS-232 to USB.
99.9% δεν θα δουλέψει. -
-
Σας ευχαριστώ πολύ!
-
Αυτό δεν είναι; Να το παραγγείλω;
-
Ναι αυτό είναι. Το συγκεκριμένο το έχω δουλέψει σε bootcamp και ήταν ok. Σε mac παίζει να μην δουλέψει, οπότε καλό είναι να έχεις δυνατότητα επιστροφής.
-
Χρήστο, υπάρχει και στο πλαίσιο (λίγο πιο ακριβό):
-
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Χρήστο, υπάρχει και στο πλαίσιο (λίγο πιο ακριβό):Αυτό του πλαισίου το έχω και δουλεύει (δέν δουλεύουν όλα). Drivers για mac πού θα βρεί όμως?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Αυτό του πλαισίου το έχω και δουλεύει (δέν δουλεύουν όλα). Drivers για mac πού θα βρεί όμως?
Μια λύση είναι αυτή (υπάρχει στο πρώτο link που παρέθεσα με την εικόνα):
http://sourceforge.net/projects/osx-pl2303/ -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Αυτό του πλαισίου το έχω και δουλεύει (δέν δουλεύουν όλα). Drivers για mac πού θα βρεί όμως?
Μια λύση είναι αυτή (υπάρχει στο πρώτο link που παρέθεσα με την εικόνα):
http://sourceforge.net/projects/osx-pl2303/Τελικά δέν θα χρειαστεί γιατί μόλις κοίταξα το cd και έχει drivers για mac. Οπότε πάρτο απ το Πλαίσιο
-
[Tsifoutis]Δεν έχετε πιάσει το νόημα όμως. Το θέμα ήταν να μην πληρώσω πάνω από €2-3 από τη στιγμή που είχα το καλώδιο τσάμπα (αν θυμάμαι καλά ο αντιπρόσωπος του Vario το πουλάει €15). [/Tisfoutis]
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Τελικά αξίζει η αναβάθμιση σε Lion ή κάνουμε και χωρίς αυτή;Και εγω δεν έχω καταλήξει σε απόφαση.στα Mac forums διαβάζω διάφορα που με κάνουν να αμφιβάλλω για την απόφαση.!εδω βέβαια τα παιδιά είναι πολυ θετικά με την αναβάθμιση..!
-
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι κυβερνητικές προσπάθειες συνεχίζονται απεγνωσμένα και σε πυρετώδεις ρυθμούς, ακόμα και κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης με την τρόικα. Όλα τα κρατικά γκομπιούτερ, με ηγέτη τον ίδιο τον κ. Παπανδρέου και το πρωθυπουργικό του γκομπιούτερ υπερσύχρονης τεχνολογίας, επιστρατεύονται σε μια τελευταία προσπάθεια ανατροπής του αρνητικού κλίματος που έχει δημιουργηθεί για τη χώρα και εξετάζονται όλα τα πιθανά σενάρια και τα εναλλακτικά εργαλεία εξεύρεσης πόρων.
-
Και κάτι πιο σοβαρό - Από σέρβις στην Ελλάδα πως πάνε τα πράγματα; Που ρημάδια τον πας άν χαλάσει (Αθήνα αλλά αν ξέρει κανείς και για Πάτρα τόσο το καλύτερο).
Είχε πέσει πολύ η απόδοση της μπαταρίας (σε 415 κύκλους) στο mbp (2010) και είχε κι ένα ψιλοπρόβλημα το SD reader, αλλά περίμενα να έρθω UK για να την κοιτάξουν στο Apple store (το έχω αγοράσει εδώ με extended care κιόλας, αλλά είπα να μην δοκιμάσω την τύχη μου στην Ελλάδα).
Για την μπαταρία δεν τέθηκε καν θέμα (την υπολογίζουν σε κανονική απόδοση μέχρι ~1000 κύκλους κατά τα λεγόμενά τους), για το SD card reader μου άλλαξαν ολόκληρο το logic board. Σε μια μέρα όλα αυτά και όλα δωρεάν (δε χρειάστηκε καν το extended care, η 2ετής εγγύηση λήγει Ιανουάριο). Το τιμολόγιο είχε 100% έκπτωση στις £450κάτι λίρες!
-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
http://isquare.gr/serviceThanks ΧΛ, από αντιμετώπιση;
-
Είναι τρυφερές, με υπομονή και εχεμύθεια.
-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Είναι τρυφερές, με υπομονή και εχεμύθεια.Φαίνεται ότι μιλάς από εμπειρία... Μπήκες μέσα με εκτεταμένο το πακέτο φροντίδας σου ή στο επέκτειναν μόνες τους με τους επιδέξιους χειρισμούς τους;
-
Ο χρήστης komis1 έγραψε:
Και κάτι πιο σοβαρό - Από σέρβις στην Ελλάδα πως πάνε τα πράγματα; Που ρημάδια τον πας άν χαλάσει (Αθήνα αλλά αν ξέρει κανείς και για Πάτρα τόσο το καλύτερο).Είχε πέσει πολύ η απόδοση της μπαταρίας (σε 415 κύκλους) στο mbp (2010) και είχε κι ένα ψιλοπρόβλημα το SD reader, αλλά περίμενα να έρθω UK για να την κοιτάξουν στο Apple store (το έχω αγοράσει εδώ με extended care κιόλας, αλλά είπα να μην δοκιμάσω την τύχη μου στην Ελλάδα).
Για την μπαταρία δεν τέθηκε καν θέμα (την υπολογίζουν σε κανονική απόδοση μέχρι ~1000 κύκλους κατά τα λεγόμενά τους), για το SD card reader μου άλλαξαν ολόκληρο το logic board. Σε μια μέρα όλα αυτά και όλα δωρεάν (δε χρειάστηκε καν το extended care, η 2ετής εγγύηση λήγει Ιανουάριο). Το τιμολόγιο είχε 100% έκπτωση στις £450κάτι λίρες!
Πόσο είχε πάει το health της μπαταρίας;
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...