-
πω πω.... αποκλήρωσέ τους! εμένα παραλίγο ο πατέρας μου να... ψωνίσει Passat, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να τον αφήσω
Σπύρος
-
GeorgeTabs αυτά που έγραψα βασίζονται στα δικά σου αλλα και σε προσωπική εμπειρία που έχω απο lada Samara.
Το αυτοκίνητο μπορεί να είναι πιο αξιόπιστο απο VW και απο γαλλικό αλλα δεν θα είναι το ίδιο ανθεκτικό με ενα ιαπωνικό ή κορεάτικο.
Και με το τελευταίοδ εν λέω πως θα κάψει μηχανή στον ενα μήνα αλλα τα προβληματάκια που θα προκύψουν.
-
θα συμφωνήσω με τον ΙΚΕ. Κατά τη γνώμη μου έχει περάσει η εποχή που τα Λάντα ήταν βρωμόσκυλα και μπορούσες να περάσεις τη Σιβηρία με δαύτα, εξοπλισμένος απλώς με ένα κατσαβίδι (χαλούσε? κατέβαινες, το έφτιαχνες και βουρρρρρ..). Το συγκεκριμένο που μιλάμε εδώ θα μπορούσε άνετα να είναι Made in India για την εγχώρια αγορά...
Σπύρος
-
Την δεκαετία του '60,στα πλαίσια της κούρσας του διαστήματος,οι ΗΠΑ ξόδεψαν 5.000.000$ σε συμβούλους και εταιρείες για να κατασκευάσουν στυλό που να γράφει σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας!
Τα κατάφεραν μέσα σε 5 χρόνια!!Οι Ρώσοι χρησιμοποίησαν...μολύβι!!!
Τα Lada ηταν πάντα πρότυπα αντοχής ακόμα και σε κακομεταχείριση!
Το ξέρετε ότι στο Ακρόπολις,για να τους κάνουν service,απλώς τα σήκωναν στο ένα πλευρό??!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τα Lada ηταν πάντα πρότυπα αντοχής ακόμα και σε κακομεταχείριση!(άσχετο).....και είχαν και τους δυνατότερους προβολείς σε αυτοκίνητα παραγωγής. Αν δεν κάνω λάθος οι 4Τ είχαν κάνει τεστ κάποτε και ο νικητής ήταν ΣΑΜΑΡΑ!!!
(λογικό...αν σου πεταχτεί η αλεπού στη στέπα πρέπει να τη δείς έγκαιρα )
Σπύρος
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Την δεκαετία του '60,στα πλαίσια της κούρσας του διαστήματος,οι ΗΠΑ ξόδεψαν 5.000.000$ σε συμβούλους και εταιρείες για να κατασκευάσουν στυλό που να γράφει σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας!
Τα κατάφεραν μέσα σε 5 χρόνια!!Οι Ρώσοι χρησιμοποίησαν...μολύβι!!!
Τα Lada ηταν πάντα πρότυπα αντοχής ακόμα και σε κακομεταχείριση!
Το ξέρετε ότι στο Ακρόπολις,για να τους κάνουν service,απλώς τα σήκωναν στο ένα πλευρό??!!!
Aυτό με το μολύβι και το στυλό είναι ψέμα
κλασσικό urban myth
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Corsa!!!
Αυτό το κόλπο με την επανέκδοση παλιών μοντέλων είτε με ίδια σήματα είτε με τα σήματα μιας άλλης συγγενικής (και όχι μόνο) εταιρείας φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.
Σίγουρα κρατάει το κόστος χαμηλά και δίνει τη δυνατότητα σε πολλούς να αγοράσουν αν όχι ένα σύγχρονο τεχνολογικά, ένα σίγουρα αξιόπιστο αυτοκίνητο.Εγώ απο την άλλη δε το βρίσκω καθόλου καλό. Όλα αυτά τα αυτοκίνητα βασίζονται σε πλαίσια και μηχανικά μέρη που κατασκευάστηκαν 10+ χρόνια πριν. Να μου λείεπι ένα τέτοιο αυτοκίνητο με διαφορετικό περιτύλιγμα που συνήθως είναι και αυτό εντελώς αδιάφορο. Δε θα αγόραζα τέτοιο αυτοκίνητο όσο και αν έκανε.
Υ.Γ. Τώρα που το σκέφτομαι αν βγεί στο μέλλον αυτοκίνητο με το πλαίσιο του Rallye μπορεί να αλλάξω γνώμη
-
Περι αξιοπιστιας της Lada :στην Μεγαλοπολη ,στα ορυχεια λιγνιτη,εχουν διαφορα 4χ4 ομως ολοι πινουν νερο στο ακουσμα του NIVA γιατι δεν χαλανε οπως τα αλλα.
Αν βγει το μοιαζωμεCORSA το πιο φορεμενο αφτερμαρκετ θα ειναι το σημα της OPEL
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν βγει το μοιαζωμεCORSA το πιο φορεμενο αφτερμαρκετ θα ειναι το σημα της OPELΩραίος!
Φωτογραφίες του εσωτερικού (με του Bravo μοιάζει η κεντρική κονσόλα):
http://www.vaz.ru/imgs/cars/1117-1.jpg
http://www.vaz.ru/imgs/cars/1118-2.jpg
http://www.vaz.ru/imgs/cars/1119-1.jpg -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Περι αξιοπιστιας της Lada :στην Μεγαλοπολη ,στα ορυχεια λιγνιτη,εχουν διαφορα 4χ4 ομως ολοι πινουν νερο στο ακουσμα του NIVA γιατι δεν χαλανε οπως τα αλλα.Εχω άλλη εικόνα, ο καθένας όμως φτιάχνει τους μύθους του
-
Αξιοπρεπεστατο ειναι μωρε το καημενο!
-
Εμενα παντως μου θυμιζει Punto...
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Εγώ απο την άλλη δε το βρίσκω καθόλου καλό. Όλα αυτά τα αυτοκίνητα βασίζονται σε πλαίσια και μηχανικά μέρη που κατασκευάστηκαν 10+ χρόνια πριν. Να μου λείεπι ένα τέτοιο αυτοκίνητο με διαφορετικό περιτύλιγμα που συνήθως είναι και αυτό εντελώς αδιάφορο. Δε θα αγόραζα τέτοιο αυτοκίνητο όσο και αν έκανε.
Και όμως Παύλο. Αν δεν έχεις χρήματα για την τεχνολογία του σήμερα αλλά μόνο για το χθες (δηλ μεταχειρισμένο) γιατί να μην σου δίνεται η δυνατότητα να το αποκτήσεις καινούριο???
Υ.Γ. Τώρα που το σκέφτομαι αν βγεί στο μέλλον αυτοκίνητο με το πλαίσιο του
Rallye μπορεί να αλλάξω γνώμηΠαύλο το rallye έχει απαράδεκτο πλαίσιο. Άλλα είναι τα χαρίσματά του, που φαντάζομαι ότι τα γνωρίζεις και πολύ καλά μάλιστα.
Πάντως και εγώ θα ήθελα ένα 'remake' του RAV MK1. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Παύλο το rallye έχει απαράδεκτο πλαίσιο.Πρόσεχε Mιχάλη, σε βλέπω...
-
Ο χρήστης Alex_Design έγραψε:
Παύλο το rallye έχει απαράδεκτο πλαίσιο.
Πρόσεχε Mιχάλη, σε βλέπω...
-
Λοιπόν ακούστε πριν από ένα μήνα ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΑ από ένα lada samara (diva sedan).
Λέω απαλλάχτηκα γιατί αφού το πήρα καινούριο το 1997 από την κεντρική
Αντιπροσωπία της lada στην Συγγρού και ένα μήνα μετά ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ
ο δίσκος .βέβαια φτιάχτηκε γιατί ήταν στην εγγύηση όμως μετά από λίγες μέρες
έσπασε η ντιζα του κοντέρ με αποτέλεσμα να μην δείχνει τίποτα .ούτε χλμ. Που έτρεχα ούτε χλμ. που είχα διανύσει. Ξανά λοιπόν στην αντιπροσωπία ξανά επισκευή Μετά από μια εβδομάδα ξανά τα ίδια .Για να μην πολυλογώ την γιατρειά την βρήκα από το συνεργείο της ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ μου ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ότι η ντιζα έκανε μια γωνία και κοβόταν συνεχεία. Μετά από το τέλος της εγγύησης του ενός χρόνου και ενώ το αυτοκίνητο είχε περί τα 15000 χλμ άκουγα περίεργους θορύβους από τα φρένα .Πάω στο συνεργείο (της γειτονίας εννοείτε)και τακάκια ΔΕΝ υπήρχαν.
Αναγκάστηκα να αλλάξω και τις δισκόπλακες. Άρχισαν τα τριξίματα φυσικά .
Καταστράφηκε η ταπετσαρία (ξέφτισε το ύφασμα) τρύπησε η εξάτμιση το πλαστικό
που βάζουμε το νερό για τους υαλοκαθαριστήρες κόπηκε . έκοψε το χρώμα του αυτοκινήτου (μαύρο) οι υαλοκαθαριστήρες όπως και όλα τα ηλεκτρικά δούλευαν όποτε γούσταραν και το νερό του ψυγείου ήθελε συνεχεία συμπλήρωμα.
Τα πλαστικά του αυτοκινήτου (ταμπλό) έσκασαν τελείως ακόμα και από το τιμόνι
έφυγε το πλαστικό του σε ένα σημείο και έμεινε το σίδερο.
Γύρω στα 35000 χλμ έσπασε η τρόμπα του φρένου και στα 40000 η αντλία του νερού. Εξατμίσεις εντωμεταξύ έχω αλλάξει άλλες δυο φορές.
Τέλος πάντων μετά από 45000 χλμ πριν από ένα μήνα κατάφερα να το πουλήσω
και αγόρασα ένα accent.Άλλο αμάξι καμία σχέση καθώς και άλλη νοοτροπία από την αντιπροσωπία η οποία με πήρε τηλέφωνο για να με ρωτήσει αν είμαι ευχαριστημένος και αν τηρήθηκε η ημερομηνία παράδοσης και αν ο αντιπρόσωπος τους μου είχε φερθεί σωστά. Αυτό τα λέει όλα νομίζω. Όσο για την lada ακόμα και σήμα Mercedes
να του βάλουν ούτε καν θα το σκεφτώ.
Συγνώμη αν σας κούρασα -
Σε 7 χρόνια αυτά μπορεί να φαίνονται πολλά, αλλά μπορεί να έπεσες σε Monday car (αφού μιλάμε για Lada, άντε και Tuesday-Wednesday ).
Σοβαρά όμως, σε άλλες ακριβότερες μάρκες (δηλαδή όλες ) ανακύπτουν προβλήματα που μπορεί να τρελάνουν τον ιδιοκτήτη γιατί ακριβώς είναι δύσκολη και τελικά πανάκριβη η γιατρειά. Τουλάχιστον στο Lada σου αυτά τα προβλήματα είναι σχετικά εύκολο να διορθωθούν και πολύ εμφανή (όσο και το σίδερο του τιμονιού ).
[Άντε επιτέλους να σοβαρευτώ]
Δεν θα δεις εύκολα σε άλλο αυτοκίνητο να σπάει η ντίζα των οργάνων, όμως θα δεις να τρελαίνονται τα ηλεκτρονικά όργανα, να σβήνει το αυτοκίνητο εν κινήσει από πρόβλημα λογισμικού ή ελαττωματικό εγκέφαλο, να χαλάει το υδραυλικό τιμόνι και να θέλει και βοήθεια συνοδηγού για να πάει το αμάξι μέχρι το συνεργείο, να χαλάνε τα ηλεκτρικά παράθυρα, να καίγονται λάδια με μόνη θεραπεία την αλλαγή μηχανής (που κοστίζει σε κάποιες περιπτώσεις όσο ένα Samara) κλπ κλπ. Δεν θα δεις δηλαδή να σκάνε τα πλαστικά και να ξεφτίζει το ύφασμα, όμως όταν πληρώνεις την ταπετσαρία όσο ένα σαλόνι σπιτιού θα ήταν αδιανόητο να συμβεί κάτι τέτοιο. Αν είχες αγοράσει ένα Samara με +30%, λογικά τίποτα από τα χαζά που σου συνέβησαν δεν θα γινόταν. Οι Ρώσοι μάλλον έβαλαν Β' διαλογής πλαστικά σε εσωτερικό και σωλήνες για να ρίξουν το κόστος, δυστυχώς όμως έκαναν κατά τα φαινόμενα τσιγκουνιές και σε μέρη όπως η εξάτμιση και οι αντλίες. Το θέμα είναι πόσο πλήρωσες για ν' αντικαταστήσεις τα χαλασμένα τμήματα. Για μια αντλία βενζίνης σε Accent γνωστού μου νομίζω ότι ζητούσαν πάνω από 300 ευρώ και μιλάμε για μια από τις φθηνότερες εταιρείες σε ανταλλακτικά. Εσένα πόσα σου πήραν;
-
Σε άλλα αυτοκίνητα πάλι μπορεί να μην δεις να χαλάει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Σε άλλα αυτοκίνητα πάλι μπορεί να μην δεις να χαλάει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.Ασφαλώς και μπορεί, όμως δεν είναι ο κανόνας το αυτοκίνητο οποιασδήποτε μάρκας που σε 7 χρόνια να μην παρουσιάσει τίποτα απολύτως. Επίσης όταν πληρώνεις τα διπλά απ' ότι για ένα Lada έχεις άλλες απαιτήσεις. Σκάσανε, λέει ο φίλος, τα πλαστικά και ξέφτισαν τα καλύμματα του Samara. Οι ξεφτισμένες χειρολαβές σε γερμανικά των 15-25 χιλιάδων ευρώ είναι αποδεκτή κατάσταση; Χάλασε το ψυγείο και οι αντλίες καυσίμου και νερού. Πόσα χειρότερα έχουμε διαβάσει στο φόρουμ για μια Laguna, για μια Mercedes 60.000 ευρώ, για Golf και Fiesta; Και ποιο το κόστος επισκευής τέτοιων αυτοκινήτων; Προς το παρόν μόνο οι Γιαπωνέζοι τη βγάζουν σχετικά καθαρή κι έχω τέτοια παραδείγματα κάποιων Starlet και Corolla δεκαετίας και βάλε που τσουλάνε μόνο με λάδια (ορυκτέλαια συνήθως).
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Εγώ απο την άλλη δε το βρίσκω καθόλου καλό. Όλα αυτά τα αυτοκίνητα βασίζονται σε πλαίσια και μηχανικά μέρη που κατασκευάστηκαν 10+ χρόνια πριν. Να μου λείεπι ένα τέτοιο αυτοκίνητο με διαφορετικό περιτύλιγμα που συνήθως είναι και αυτό εντελώς αδιάφορο. Δε θα αγόραζα τέτοιο αυτοκίνητο όσο και αν έκανε.
Και όμως Παύλο. Αν δεν έχεις χρήματα για την τεχνολογία του σήμερα αλλά μόνο για το χθες (δηλ μεταχειρισμένο) γιατί να μην σου δίνεται η δυνατότητα να το αποκτήσεις καινούριο???
Θα προτιμούσα το Logan της Dacia που και κινητήρας αλλά και πλαίσιο είναι σύγχρονα. Πειράματα του τύπου Daewoo Nexia και ΚΙΑ Pride να μου λείπουν.
Υ.Γ. Τώρα που το σκέφτομαι αν βγεί στο μέλλον αυτοκίνητο με το πλαίσιο του
Rallye μπορεί να αλλάξω γνώμηΠαύλο το rallye έχει απαράδεκτο πλαίσιο. Άλλα είναι τα χαρίσματά του, που φαντάζομαι ότι τα γνωρίζεις και πολύ καλά μάλιστα.
Πάντως και εγώ θα ήθελα ένα 'remake' του RAV MK1.Ε,όχι και απαράδεκτο. Είμαι σίγουρος οτι ο φίλος Αλέξης θα συμφωνήσει. Ακόμη και με αυτό το πλαίσιο όμως αν θέλεις θα βρίσκαμε τις ρυθμίσεις στις ράβδους
lada kalina νέα αρχή για την lada?