-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
εντάξει, οδηγός αγώνων είναι το παιδί δεν είναι και κανένας αστροναυτής για να χάσκουμε
wtf? Εντάξει, εντελώς fail το σχόλιο. Παίζει από άποψη πολυπλοκότητας και σωματικής καταπόνησης να είναι πιο δυσκολο αυτό που κάνει ο οδηγός f1 από τις απόλυτα συγκεκριμένες κινήσεις που είναι υποχρεωμένος να κάνει ένας αστροναύτης και οι οποίες είναι αυστηρά καθορισμένες βάσει πρωτοκόλλου.
Aν εσύ πιστεύεις οτι είναι εύκολο, επειδή ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ εύκολο οι ίδιοι οι οδηγοί, τότε κάπου έχεις χάσει το νόημα. Σκέψου μόνο οτι ο γηραιότερος αστροναύτης ήταν 77 ετών και προσπάθησε να βάλεις έναν 70χρονο στο κοκπιτ μιας f1, να πάρει μέρος σε αγώνα.πλάκα κάνεις τώρα...
-
-
Στοιχηματιζω οτι το GTR θα ειναι 10sec κατω,η corvette 30sec και η 911 θα της ριξει γυρο,οποτε για αλλη μια φορα η Ferrari ειναι αργες.
-
Οι χρόνοι υπάρχουν, κάποιος τους έχει βάλει πιο πίσω. Είναι πιο γρήγορη απ' όλα, αλλά για κάτι δέκατα. Βέβαια είναι και μικρή η πίστα.
-
-
Ναι αλλά στο άλλο τοπικ ο Sv2 λέει ότι είναι 2' πιο γρήγορη η Corvette. Μυστήρια πράγματα! Και κάτι χρόνοι που είχε βάλει κάποιος από Laguna Seca γιατί την είχαν πρώτη? Δεν προλαβαίνω και να ψάξω ρε γμτ...έχω ήδη αργήσει...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ναι αλλά στο άλλο τοπικ ο Sv2 λέει ότι είναι 2' πιο γρήγορη η Corvette. Μυστήρια πράγματα! Και κάτι χρόνοι που είχε βάλει κάποιος από Laguna Seca γιατί την είχαν πρώτη? Δεν προλαβαίνω και να ψάξω ρε γμτ...έχω ήδη αργήσει...Η Ferrari ήταν ταχύτερη από όσα φορούσαν πολιτικά ελαστικά. Η συγκεκριμένη Vette είναι track day special με ειδικά λάστιχα και ρύθμιση ανάρτησης για πίστα. Λογικότατο το αποτέλεσμα λοιπόν.
-
τι ηχος...
μονο οι Ιταλοι εχουν τετειο ηχο...
ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ..... -
Αν δειτε σε αντιπαραβολη τα βιντεο στην πρωτη στροφη νομιζω πως περνει λιγο διαφορετικη γραμμη με το καθε αυτοκινητο ενω στην στροφη πριν την corkscrew η 458 παταει και χωμα.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
τι ηχος...μονο οι Ιταλοι εχουν τετειο ηχο...
ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.....Κι όμως στον τομέα αυτό τελευταία έχουν ένα πολύ σοβαρό αντίπαλο. Toyota LF-A. Αν έχει κάτι καλύτερο αυτό το αμάξι από την 458 αυτό είναι ο ήχος του. Πραγματικά από αλλού!
-
Νομίζω ότι δεν γίνεται να κρίνουμε αν δεν ακούσουμε από κοντά και τα δύο καθώς ο ήχος τους είναι παρόμοιος.
-
Απο τα βίντεο όντως δε μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Καμια σχέση να το ακούς απο κοντά. Τώρα το που θα βρούμε 458 και πόσο μάλλον LF-A εδώ είναι ένα θέμα...
-
Παντως καναν καλη δουλεια στο θεμα ηχου οι Ιαπωνες.Μπορει ανετα να συναγωνιστει τον ηχο μιας Ferrari.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Νομίζω ότι δεν γίνεται να κρίνουμε αν δεν ακούσουμε από κοντά και τα δύο καθώς ο ήχος τους είναι παρόμοιος.Παρόμοιος;
Σε καμία περίπτωση!Εκτός αν εννοείς εξίσου καλός.
-
Εννοώ παρόμοιος. Και τα δύο είναι ατμοσφαιρικά, πολύστροφα, υψίσυχνα μοτέρ. Δεν έχουν καμία σχέση π.χ. με τον ήχο ενός αμερικάνικου V8 ή ενός εξακύλινδρου turbo.
-
http://www.youtube.com/watch?v=aNPImjmZd9c&feature=related
προτιμω ηχο απο ferrari -
-
Νομιζω πως θα προτιμουσα την κλειστη.
-
Και τα δυο είναι υπέροχα νομίζω θα είχα δίλημμα
-
μονο κλειστη.....
Ferrari F458 Italia