-
Ο χρήστης dlmltrls έγραψε:
1.6 JTDm 105hp
Κυβισμός: 1598 cc
Ροπή: 320 Nm (32,5 Kgm) στις 1750 rpm
Τελ. Ταχύτητα: 185 Km/h
0-100 Km/h: 11,3 sec.
Κατανάλωση: 4,1 l/100 KmΣυνφορουμιτες αυτα διαβαζω στο σαιτ της αλφαρομεο για τον πετρελαιοκινητηρα της ιουλιετας..ισχυει τοσο χαμηλη καταναλωση?????τον εχει καποιος αυτον τον κινητήρα??
ισχυει η καταναλωση. στην εθνικη με 90 και ουριο ανεμο....
και κατηφορα....
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
1.6 JTDm 105hp
Κυβισμός: 1598 cc
Ροπή: 320 Nm (32,5 Kgm) στις 1750 rpm
Τελ. Ταχύτητα: 185 Km/h
0-100 Km/h: 11,3 sec.
Κατανάλωση: 4,1 l/100 KmΣυνφορουμιτες αυτα διαβαζω στο σαιτ της αλφαρομεο για τον πετρελαιοκινητηρα της ιουλιετας..ισχυει τοσο χαμηλη καταναλωση?????τον εχει καποιος αυτον τον κινητήρα??
ισχυει η καταναλωση. στην εθνικη με 90 και ουριο ανεμο....
και κατηφορα....
ε, ενταξει η αληθεια ειναι κατηφορα δεν θελει. εγω εχω την 2.0 πετρελαιο και στα 90 με cruise στην ευθεια μου δειχνει 4.2. αλλα πρεπει να κρατηθεις πολυ να μην το πατησεις
-
-
Λοιπόν παίδες,
Έγινε παραγγελία, από συγγενικό πρόσωπο και μετά απο δικιά μου προτροπή, τζουλιέτας 1,6 ντήζελ. Καλώς εχόντων των πραγμάτων σε 2 μήνες θα γράψω τις πρώτες εντυπώσεις. Δώστε μου τα συγχαρητήρια και πείτε μου οτι έδωσα καλή συμβουλή καθ'οτι η μέλλουσα ιδιοκτήτρια δεν σκάμπαζε και πολλά απο αυτοκίνητα και αν βγεί μάπα θα τα ακούσω εγώ
Μιά ερώτηση για όσους γνωρίζουν, απο χρόνους παράδωσης πως τα παμε; Ισχύει το δίμηνο ή θα πάει για του χρόνου;
Παρεπιπτώντως οδήγησα μια τζουλιέτα multiair. Πώς πάει έτσι το σκασμένο.... για 1.4 πάντα ε
Δυστυχώς δεν μου δώθηκε η ευκαιρία να την στρίψω λίγο.Τα συναισθήματα ανάμικτα... από τη μια χαίρομαι που θα μου παραχωρηθεί η χρήση σαν 'εταιρικού' ενός διαλυμένου opel astra με 300φεύγα χιλιάδες km. Απο την άλλη προδωσα τα πιστεύω μου και επηρρέασα καταλυτικά στην επιλογή της alfa. Το'ξερα ρε γαμώτο έπρεπε να την ψήσω για auris...
-
Όποιος την έχει οδηγήσει μέχρι στιγμής τη Giulietta μόνο καλά λόγια έχει να πει. Οπότε και 1.6jtdm δεν πρέπει να αποτελεί εξαίρεση. ΟΚ από επιδόσεις δεν θα έχει καμία σχέση με την 170αρα που δοκίμασες, αλλά εφόσον πρόκειται για γυναίκα θα την καλύψει με το παραπάνω.
Από παραδόσεις μην φοβάσαι. Πάντα μέσα στις 50-60 μέρες κάνουν τα αμάξια του gruppo.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Όποιος την έχει οδηγήσει μέχρι στιγμής τη Giulietta μόνο καλά λόγια έχει να πει. Οπότε και 1.6jtdm δεν πρέπει να αποτελεί εξαίρεση. ΟΚ από επιδόσεις δεν θα έχει καμία σχέση με την 170αρα που δοκίμασες, αλλά εφόσον πρόκειται για γυναίκα θα την καλύψει με το παραπάνω.Από παραδόσεις μην φοβάσαι. Πάντα μέσα στις 50-60 μέρες κάνουν τα αμάξια του gruppo.
επειδή είναι γυναίκα θα εκτιμήσει ιδιαίτερα το 'τι γκάζι που έχεθ αυτό' --->ροπή
-
Φυσικα και εκανες πολυ καλη προταση! Εγω εχω την 1.4 multiair και ειμαι 100% ευχαριστημενος. Τρελαμενος κανονικα θα ελεγα..
Οι 2 μηνες ισχυουν, να προσθεσω και εγω.
Τι χρωμα-εξοπλισμο διαλεξατε? -
@ mariosdemigod :
λευκή distinctive, όχι και οτι πιο πρωτότυπο
-
Σε ολα τα χρωματα κουκλα ειναι
-
Όποιος την έχει οδηγήσει μέχρι στιγμής τη Giulietta μόνο καλά λόγια έχει να πει. Οπότε και 1.6jtdm δεν πρέπει να αποτελεί εξαίρεση. ΟΚ από επιδόσεις δεν θα έχει καμία σχέση με την 170αρα που δοκίμασες, αλλά εφόσον πρόκειται για γυναίκα θα την καλύψει με το παραπάνω.Από παραδόσεις μην φοβάσαι. Πάντα μέσα στις 50-60 μέρες κάνουν τα αμάξια του gruppo.
Για αυτο στην συναρμογη, βγαινουν οτι να ναι...
Αντε τουλαχιστον στην διετια, μηπως και βαλουν εστω στα εξτρα κανενα τυπου μπακετ της προκοπης, και αλλαξουν και το τιμονι... -
Άσε μας ρε Κίκιζα...
-
Άσε μας ρε Κίκιζα...+1
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Όποιος την έχει οδηγήσει μέχρι στιγμής τη Giulietta μόνο καλά λόγια έχει να πει. Οπότε και 1.6jtdm δεν πρέπει να αποτελεί εξαίρεση. ΟΚ από επιδόσεις δεν θα έχει καμία σχέση με την 170αρα που δοκίμασες, αλλά εφόσον πρόκειται για γυναίκα θα την καλύψει με το παραπάνω.
Από παραδόσεις μην φοβάσαι. Πάντα μέσα στις 50-60 μέρες κάνουν τα αμάξια του gruppo.
Για αυτο στην συναρμογη, βγαινουν οτι να ναι...
Μπα...έχουν βελτιωθεί τα πράγματα.
Η G μπορεί να μην έχει καλύτερα υλικά από την 147, έχει όμως πολύ καλύτερη συναρμογή.
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Άσε μας ρε Κίκιζα...
+1
- πολλα
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Άσε μας ρε Κίκιζα...
+1
- πολλα
αν μου επιτρεπετε,να βαλω κ εγω τον δικο μου ποντο +1 λοιπον
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Άσε μας ρε Κίκιζα...
+1
- πολλα
+απειρα...
-
Πάει για ρεκόρ πιστεύω αυτό...
-
Και οχι αδικα πιστευω
-
-
Αποτυχημενο body kit κατε με,οι ζαντες αυτες δεν πολυλενε.
Alfa Romeo Giulietta