-
Πώς γίνεται να είναι απόλυτος ο Τρίφτης, όταν υποστηρίζει ότι κάθε άνθρωπος ορίζει διαφορετικά κριτήρια ως σημαντικά;
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Πώς γίνεται να είναι απόλυτος ο Τρίφτης, όταν υποστηρίζει ότι κάθε άνθρωπος ορίζει διαφορετικά κριτήρια ως σημαντικά;Γιατί είναι πολύ απόλυτο να λες οτι υπάρχει υποκειμενικότητα, γι αυτό
Εντάξει πέρα απ την πλάκα, καθένας μας βάζει τις δικές του προτεραιότητες. Εγώ δε θέλω να φύγω απ την Ελλάδα, για δικούς μου προσωπικούς και υποκειμενικούς λόγους, οι οποίοι δεν μπορούν να ενταχθούν σε έναν διάλογο με αντικειμενικά επιχειρήματα. Αν όμως με ρωτούσε ένας 25χρονος που έχει τελειώσει τις σπουδές του, θα του λεγα με χίλια να πάει έξω, ΑΝ φυσικά το αντέχει.
Και εν πάση περιπτώσει, έτσι και φύγουμε όλοι, ποιός θα μείνει εδώ;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Έχω ανοιχτή πρόταση να πάω Αγγλία (απ' όξω απ' το Λονδίνο) σε πολύ καλή θέση, με πολύ καλό μισθό κ συμβόλαιο για 5 χρόνια.
Διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες, λέω ν' αρχίσω να το σκέπτομαι σοβαρά.Ηλια, αμα φυγεις εσυ, εμεις που πρεπει να παμε;;;
Στην άτιμη την ξενιτιά: Ν. Ηλείας.
μα μα, αμα ειναι να φυγεις εσυ απο εκει, εμεις τι να κανουμε εκει κατω;
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Πώς γίνεται να είναι απόλυτος ο Τρίφτης, όταν υποστηρίζει ότι κάθε άνθρωπος ορίζει διαφορετικά κριτήρια ως σημαντικά;Και γω απόλυτος θα ήμουν στο γεγονός πως το τι ζητάει κανείς απ την ζωή του είναι σχετικό
εδιτ: Το είπε κι ο Θύμιος -
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Πάντως drifter είσαι περίπου το ίδιο απόλυτος όπως και ο τρύφωνας νομίζω, απλώς από την άλλη πλευρά.Και να σας κάνω μια ερώηση: σύμφωνοι ότι οι παραλίες, το κλίμα κλπ. μπορεί να ικανοποιούν κάποιον και ας παίρνει 1 χιλιάρικο τον μήνα μισθό. Όταν όμως μεγαλώσει, παντρευτεί και φτιάξει οικογένεια, πως θα ανοίξει σπίτι με συνολικό εισόδημα 2 χιλιάρικα? Σε αυτή την περίπτωση ο καιρός, οι παραλίες και η καλοπέραση θα τσοντάρουν κατιτίς?
πες μου τί να απαντήσω σε αυτό τώρα, θα φταίω αν γράψω ό,τι έγραψα στον έντυ ότι δεν έχεις διαβάσει τί είπα ή τρολάρεις
όλοι στην ελλάδα παίρνουν ένα χιλιάρικο φίλε μου? όλοι στην ελλάδα έχουν την άνεση να πουν αύριο το πρωί χαίρεται και να πάρουν 2 παιδιά 10-12 χρονών να τα παν στην Αγγλία?
Κανένας δεν έχει τουριστική ή αγροτική ή άλλη επιχείρηση που βγάζει φράγκα και δεν το κουναει ρούπι?
Όλοι είναι μηχανικοί, ΙΤ, κλπ που κάνει κρά η αγορά και κανένας δεν είναι φιλόλογος?Στο υποθετικό σου ερώτημα λοιπόν, κάποιος ούτε θα παντρευτει ούτε θα κάνει παιδιά και με 2 χιλιάρικα θα τα πέρναγε μια χαρά, θα έπινα τσίπουρα με τον ililia και θα μας έφερνε αχινούς ο γιός του.
Εγώ επειδή τπτ απ τα παραπάνω δεν θα έκανα, πήρα τα μάτια μου και έφυγα. Και όποιο παιδι με ρωτάει τί να κάνω όταν τελειώσω, να φύγω έξω? του λέω την προσωπική μου άποψη ότι είναι απ τις καταλυτικότερες εμπειρίες που μπορεί να έχει ένας νέος στη ζωή του, το να περάσει κάποιο χρόνο σε άλλη χώρα και αν μπορεί να μην το σκεφτεί καν. Οποιος μάλιστα έχει ρωτήσει πληροφορίες ή βοηθεια και μπορώ να κάνω κάτι το κάνω.
μετά απ αυτό καταθέτω τα όπλα, και ξαναβάζω
-
drifter επειδη δεν το χω καταλαβει ακομα ρε, εισαι υπερ του να μεινεις καποιος στην Ελλαδα η παει να ζησει στο εξωτερικο;
-
Ασχετο, είναι απίστευτο να διαβάζω απορίες στυλ πως θα ζήσει οικογένεια και παιδιά με ...2000
Ξέρω άπειρες οικογένειες, το ξαναλέω ΑΠΕΙΡΕΣ που ζουν και με λιγότερα απο τόσα. Ακου λέει 2000
/τι σκατα κατα κεφαλήν εισόδημα έχει αυτό το φόρουμ; -
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
drifter επειδη δεν το χω καταλαβει ακομα ρε, εισαι υπερ του να μεινεις καποιος στην Ελλαδα η παει να ζησει στο εξωτερικο; -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Ασχετο, είναι απίστευτο να διαβάζω απορίες στυλ πως θα ζήσει οικογένεια και παιδιά με ...2000
Ξέρω άπειρες οικογένειες, το ξαναλέω ΑΠΕΙΡΕΣ που ζουν και με λιγότερα απο τόσα. Ακου λέει 2000
τι σκατά στην κεφαλήν εισόδημα έχει αυτό το φόρουμ;αυτό ακριβώς, κοίτα απο πάνω
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
τι σκατά στην κεφαλήν εισόδημα έχει αυτό το φόρουμ;αυτό ακριβώς, κοίτα απο πάνω
που απο πάνω, δεν σε αντιλαβού
αααα οκ
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
/τι σκατα κατα κεφαλήν εισόδημα έχει αυτό το φόρουμ;Όταν λες ζούνε? Με κληρονομημένο σπίτι και κάνοντας μόνο 'μαμ, κακά και νάνι'?
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
/τι σκατα κατα κεφαλήν εισόδημα έχει αυτό το φόρουμ;Όταν λες ζούνε? Με κληρονομημένο σπίτι και κάνοντας μόνο 'μαμ, κακά και νάνι'?
Εγω σου λέω τι συμβαίνει, και μάλιστα παααρα πολυς κόσμος, απο κει και πέρα τι περιμένεις να σου πω ότι περνάνε και γαμώ;
-
Μα νομίζω, και διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά το ζητούμενο είναι να εξασφαλίσεις μια ζωή όπου μπορείς να είσαι άνετος χωρίς να κάνεις παραχωρήσεις και συμβιβασμούς στο κάθε τι (δεν μιλάω να κάνεις τη ζωή ενός playboy και να ξοδεύεις αλόγιστα). Το να καλύπτεις τα πολύ βασικά για να είσαι απλώς πάνω από το όριο της αξιοπρέπειας για μένα δεν λέει τίποτα. Ίσως αυτό να οφείλεται στο γεγονός ότι ακριβώς προέρχομαι από οικογένεια η οποία κινούταν στη ζώνη αυτή και δεν υπήρχαν περιθώρια για ιδιαίτερες υπερβάσεις, ωστόσο εγώ έτσι τα βλέπω τα πράγματα με με αυτή τη βάση κινούμαι.
-
Μεταξυ αλλων
Ο πρωθυπουργός ζήτησε:
- Από τους νέους να μην εγκαταλείπουν τη χώρα.
-
Μεταξυ αλλωνΟ πρωθυπουργός ζήτησε:
Σε αντίθεση με τους νέους που του ζητουν να εγκαταλείψει ΑΜΕΣΑ την χώρα
-
χαχα...σωστος!
-
Για την επίλυση ορισμένων αποριών περί ελάχιστου ποσού διαβίωσης που διατυπώθηκαν, υπενθυμίζω:
viewtopic.php?f=13&t=46267 -
Μεταξυ αλλωνΟ πρωθυπουργός ζήτησε:
Που πατε ρε παιδια,ποιος θα πληρωσει για το μπλοκακι,εισφορες και αλλα ωραια;
Περιμενει στην ουρα η γενια του πολυτεχνειου για εφαπαξάρες και συνταξάρες.
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....