-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Καλησπέρα, απο αξιοπιστία τι λένε μέχρι στιγμης οι 1.4Τ? Εχει ακουστει τίποτα?Κινητήρας και κιβώτια, δεν έχω ακούσει προσωπικά σε κανένα forum κανένα παράπονο. Προσωπικά εδώ και 17 μήνες, με 36,000 χλμ το μόνο που αντικαταστάθηκε ήταν ο αισθητήρας φρένου και συμπλέκτη γιατί απενεργοποιούνταν το cruise control. Όλα τα άλλα απροβλημάτιστα.
-
Πολυ ωραιο το gtc απο την αρχη που ειχαν παρουσιασει το κοκκινο πρωτοτυπο το ελεγα.. Φυσικα και εχει πολλες ομοιοτητες με το megane coupe..Κατα τ αλλα αυτος ο SYZo απο που το σκασε ρε παιδια...?
-
ΑΙ της Opel είναι.
-
Μάλλον troll είναι, φαν της Opel ή αυτό που λέει ο drdino
Πάντως θα κονταροχτυπηθει με τη Renault στα ίσια εξωτερικό, αλλά εδώ η Opel είναι κυρίαρχος. Ας όψεται η κρίση και θα είχαν γεμίσει οι δρόμοι με τέτοια. Λογικά πάντως καλύπτει ένα χώρο ανάμεσα στο megane coupe 1.4 και στο RS.
-
Στην Ευρωπη η κατηγορια δεν εχει τα νουμμερα που εχει στην ελληνικη αγορα..Το megane coupe παντως εχει καλυτερες πωλησεις απο το scirocco.
-
Το σιρόκο είναι πιο ειδικό αμάξι σε σύγκριση με το μεγκάν κουπέ, δεν είναι πχ το κουπέ του Γκόλφ. Το GTC μάλλον προς το κουπέ του Astra φέρνει
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Μάλλον troll είναι, φαν της Opel ή αυτό που λέει ο drdinoενω εσυ που σε μπενεις εδω για να γραψεις το πως παει σε πωλησεις το megane?
Πάντως θα κονταροχτυπηθει με τη Renault στα ίσια εξωτερικό, αλλά εδώ η Opel είναι κυρίαρχος. Ας όψεται η κρίση και θα είχαν γεμίσει οι δρόμοι με τέτοια. Λογικά πάντως καλύπτει ένα χώρο ανάμεσα στο megane coupe 1.4 και στο RS.
ουτε το εσκασα απο πουθενα ουτε troll ειμαι ουτε ceo της opel. απλα χρησιμοποιω το δικαιομα που μου δινει το forum να συμετεχω στης θεματικες ενοτητετες σεβομενος του συνομιλητες μου και τον χωρο που με φιλοξενει, πραγμα που εσεις δεν κανετεται , θεωρειτε οτι δεν χωραει αλλος εδω και οτι οποιος εχει αντιθετη αποψη με εσας ειτε τα περνει απο καποια εταιρεια ειτε ειναι τρολ..
την παρθενογεννεση την εκανε δηλαδη η renault και ολα τα hachback κλεψαν το megan? και το impreza μοιαζει σχεδιαστικα με το με το lachetti οπως και τοσα αλλα μοντελακαι τωρα στο θεμα μας, οι πρωτες ανεπισημες πληροφοριες λενε πως το αμαξι θα κυκλοφορισει τον ιανουαριο και ταυτοχρονα θα βγει στην αγορα και η εκδοση gsi.
-
. . .
-
syzo χαλάρωσε, μην τρελαίνεσαι, έχει το φόρουμ μια ελαφρά 'ειρωνική' διάθεση μερικές φορές. Κι εγώ παρεξηγήθηκα κάποτε αλλά δεν τρέχει τίποτα. Είναι κλίμα μάλλον καφετέριας, παρά ότι θέλουν να σου την πούνε χοντρά κτλ
-Ομολογουμένως αυτά που γράφεις δεν βοηθάνε και πολύ:
εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω που βρίσκει τις ομοιότητες. τεσπα, κάτι παραπάνω θα ξέρει
και
ενω εσυ που σε μπενεις εδω για να γραψεις το πως παει σε πωλησεις το megane?
Τις προτιμήσεις μας έχουμε όλοι, αλλά δεν κατεβάζουμε ρολά σε άλλες φίρμες. Στο χώρο των κουπέ, ο ένας αντιγράφει τον άλλον, έτσι που στο τέλος να χάνεις την μπάλα. Η Ρενό είμαι σίγουρος ότι έχει αντιγράψει από την Οπελ την (απαίσια για μένα) ρίγα στη μέση του καπό, κάτι που δεν βλέπω την ώρα να φύγει, μιας και άλλαξε ο σχεδιαστής. Η Οπελ έχει μακριά ιστορία σε ωραίες σχεδιάσεις, δεν έχει πρόβλημα
-
το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν παρεξηγηθηκα, απλα θα ηθελα κατα καποιο τροπο να θεσω τα 'ορια' του χιουμορ, τεσπα πριν λιγο διασταυρωσα την πληροφορια που εδωσα πριν σχετικα με τον Ιανουαριο, οποτε καλη υπομονη σε ολους
-
Το θέμα είναι ότι για άλλη μια φορά (ουσιαστικά δευτερη) η Opel στο 3θυρο της Astra προσφέρει ένα όμορφο αισθητικά αυτοκίνητο που σίγουρα θα έχει την αποδοχή του κόσμου.
Τωρα αν μοιαζει με το Megane ή με την 116 ... εδω και καιρό οι διαφορές στην πρόσοψη με το σήμα της εταιρίας είναι αυτές που χαρακτηρίζουν και δίνουν προσωπικότητα στα περισσότερα αυτοκίνητα. -
-
και σε κοκκινο με το πακετο του irmscher
-
Γιατί πλέον οι Διαστάσεις τις Ζάντας πλησιάζουν αυτές των ποδηλάτων ?
-
Η υπερβολή για χάρη της εμφάνισης.
Και κάποτε θα φτασουμε στο downsizing και των ελαστικών! -
Ε, μα ένα τόσο ογκώδες και ψηλό για κουπέ αυτοκίνητο με 17άρες θα έδειχνε σα τσουρέκι.
-
Τίποτε το ιδιαίτερο...... θα μπορούσε να είναι και το καινούργιο Χιουντάι I30 κουπέ! Φαντάζομαι όταν βγει (Ι30 κουπέ) θα είναι πιο ενδιαφέρον, σχεδιαστικά τουλάχιστον.
Περίμενα κάτι καλύτερο από την Όπελ, μετά το Ινσίγνια (κατά την γνώμη μου από τα ομορφότερα -μαζί με το Μάζντα 6, το Ακκόρντ, την Άλφα 159- της κατηγορίας) και το πεντάθυρο Άστρα (που αν μη τί άλλο, υπερέχει σε θέματα πρακτικότητας)......
Μέσα έξω 'φλύαρο' και επ'ουδενί .....ζμπόρ! -
Δε θελω να το φανταστω με 16αρες
-
H αλήθεια είναι οτι πάνω από 17ρα ζάντα ανεβάζει το κασε σε δυσθεώρητα ύψη. Οπότε όσο ωραίο κι αν φαίνεται στις φωτό κάποιο αμάξι με 18+ δείτε το πρώτα με την 17ρα για να κρίνετε. Επίσης τα πάσης φύσης χαρακώματα εντός πόλης δεν ευνοούν. Το GTC είναι αρκετά νεανικό, όπως και το σιρόκο. Δηλαδή κράζει για νεαρούς πελάτες. Τα κουπέ που φοριούνται από 40+ άνετα είναι το megan και το proceed της KIA
-
1400 κιλα αυτοκινητο με 180 αλογα γινεται να κυκλοφορει με 16 ζαντα? ουτε θα φρεναρει ουτε θα στριβει. οσο μεγαλωνει το βαρος των αυτοκινητων θα μεγαλωνουν και οι ζαντες.
Opel Astra (J) GTC