-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Ο τύπος συνεχώς με ένα τσιγάρο να οδηγάει σα σουρωμένος (μία αριστερά μία δεξιά μία με 150 μία με 60-και συμπορευόμασταν αρκετή ώρα)
Πήγαινες και συ μία με 150 και μία με 60;
Κ εγω στην αρχη αυτο σκεφτηκα, αλλα οχι, αν πηγαινε με μια λογικη κ σταθερη ταχυτητα, ειναι απολυτα φυσιολογικο να συμπορευοταν (=πετυχαινε μπροστα του ή απο πισω του καθε 3+λιγο) το βλακα. Μ.ω.τ. εβγαζαν ιδια.
-
Κινούμενος ξανά το καλοκαίρι στο δυτικό κομμάτι της Εγνατίας (=μόνο τούνελ), μπορώ να πω πως τα πράγματα χειροτερεύουν κάθε χρονιά όλο και περισσότερο με την οδήγηση πολλών. Το κλασσικό σενάριο που τυχαίνει συνέχεια σε τούνελ είναι το επόμενο:
Νταλίκα+(πολύ)υπέρβαρο+ανηφόρα αγκομαχά με 20-30-40 χαω.
Κινείσαι λοιπόν με μια φυσιολογική ταχύτητα στη δεξιά λωρίδα και συνειδητοποιείς πως πλησιάζεις την εν λόγω νταλίκα πολύ πιο γρήγορα απ' ότι θα περίμενες. Ελέγχεις για να βγεις αριστερά και συνειδητοποιείς με το που πας να βγεις πως έρχεται άλλος από πίσω με 160+ χαω χωρίς φώτα μέσα στο τούνελ και παραλίγο να μην τον δεις από τον καθρέφτη. Για να μη γίνεις σάντουιτς ανάμεσα στους δύο μαλάκες αναγκάζεσαι και τσαρουχώνεις τα φρένα. Κι η ιστορία συνεχίζεται πολλές φορές.
-
Το ξέρω αδερφέ, απλώς έβαλα και το εικονίδιο για να τον πειράξω και όχι για να του την πω
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ο τύπος συνεχώς με ένα τσιγάρο να οδηγάει σα σουρωμένος (μία αριστερά μία δεξιά μία με 150 μία με 60-και συμπορευόμασταν αρκετή ώρα)
Πήγαινες και συ μία με 150 και μία με 60;
Κ εγω στην αρχη αυτο σκεφτηκα, αλλα οχι, αν πηγαινε με μια λογικη κ σταθερη ταχυτητα, ειναι απολυτα φυσιολογικο να συμπορευοταν (=πετυχαινε μπροστα του ή απο πισω του καθε 3+λιγο) το βλακα. Μ.ω.τ. εβγαζαν ιδια.
αυτό ακριβώς! εγώ κινούμουν σταθεραάμε 120 περίπου και όσο κι αν ήθελα να τον αποφύγω όλο με προσπερνούσε και μετά πήγαινε αργά, κοκ..
Πάντως αυτό με τα τούνελ πραγματικά είναι σοβαρό, γιατί υπάρχει τραγική έλλειψη παιδείας αλλά και εμπειρίας από την πλειονότητα των Ελλήνων. Ενας γνωστός μου είχε πει οτι όταν είχε πολλή βροχή και χαλάζι είχε σταματήσει μέσα στο τούνελ (κάποιο μεταξύ Κοζάνης Βέροιας) για να μη γίνουν σημάδια στο καινούργιο τότε αυτοκίνητο
-
Το να περιγραψω ολο το σκηνικο που εκτυλιχθηκε σημερα το πρωι στη Κορινθου-Πατρων θελει σελιδες.. Φασεις επι φασεων προσπαθωντας να γλιτωσω απο εναν τυπο που συνεχως χαμογελουσε...
Ειναι ασυγκριτα ο πιο δολοφονικος, πιο αψυχολογητος και πιο επικινδυνος οδηγος, που συναντησα ποτε και ετυχε και ηταν και σε εθνικη οδο.. Μ εφτασε σε τετοιο σημειο αυτοκινητιστικης συμπεριφορας στο τελος μετα απο αυτα που αναιτια εκανε που του κοπηκε το σαλταρισμενο γελαστο υφακι και αρχισε να ζηταει παρακαλωντας συγγνωμη εν κινησει...wtf??? προβαλωντας ελεεινες δικαιολογιες σε φαση χεσμενου πλεον και μη τολμωντας να με πλησιασει ή να με προσπερασει ακομα και οταν εκοψα στα 80... Απλα εκατσε 3 αμαξια πισω μου και με ακολουθησε μεχρι που ξαναπιασα τα 100-110 και απομακρυνθηκα..Ακομα δε μπορω να αντιληφθω τι ακριβως μπορει να εχει ζησει για να τον κανει να φερεται ετσι ή αν ηταν πραγματικα ψυχοπαθης-σαλταρισμενος...Προσοχη σε ασημι ,με ασημι βαμμενες με σπρει ζαντες, accent '99-'05 με οδηγο μπαρμπα γυρω στα 50 με μονιμο ειρωνικο χαμογελο.. Πινακιδες αχαιας ΑΧΑ - 61** (για τ αλλα 2 νουμερα δεν ειμαι σιγουρος καθως κοιταζα την πινακιδα αναποδα απο το μεσαιο καθρευτη οταν τη συγκρατησα.)
Ζωο και ο Γαλλος με merc (τι πρωτοτυπο, για χιλιοστη φορα....) a180 που ενω ξεκινησα να τον προσπερασω και ενω καβαλησα την κορνα συνεχισε να ερχεται αριστεροτερα..
-
Ε, μπες και στο ζουμί...
-
Γουστάρω
Για πες -
Για πιο λογο? Για να εμφανιστουν 2-3 κλασσικοι μαλακες και να μου πουν και απο πανω οτι φταιω και οτι απλα επρεπε να στηθω να με πεταξει και εξω απο το δρομο μετα τα απιθανα που πηγε να προκαλεσει κτλπ..? Οπως οι ιστοριες με το kacey.. 'α δεν επρεπε να την χτυπησες την καημενουλα, δε χτυπαμε γυναικα.... '
-
ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΡΕ?
-
Για πε...
-
Αυτο που κανεις δεν ειναι σωστο. Αναφτρα εισαι? Μας εφτιαξες μια χαρα με τον προλογο και μετα μας αφηνεις
-
Χρήστο μίλα! Μην ξεχνάς,ξέρω που μένεις... Ότι και να σου πουν εμείς είμαστε εδώ να σε δικαιολογήσουμε,άντε να γίνει λίγο νταραβέρι! Σιφτυ λέω
send from a galaxy far far away
-
τσαρουχωσες το φρενο μπροστα του?
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Επαναλαμβάνω, η λύση στο άγχος στους δρόμους είναι ένα Niva!
Είναι λίγο άβολο στην πόλη... Φαντάζεσαι να μπεις σε κάτι στενάκια στο κέντρο με δαύτο;;; Θα ξυρίσεις τα μπαλκόνια...
Αλλά όχι κακή ιδέα γενικά...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Επαναλαμβάνω, η λύση στο άγχος στους δρόμους είναι ένα Niva!
Είναι λίγο άβολο στην πόλη... Φαντάζεσαι να μπεις σε κάτι στενάκια στο κέντρο με δαύτο;;; Θα ξυρίσεις τα μπαλκόνια...
Αλλά όχι κακή ιδέα γενικά...
Σκέψου όμως και τι μάτι θα κάνεις οδηγώντας με αυτό στα στενάκια.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Σκέψου όμως και τι μάτι θα κάνεις οδηγώντας με αυτό στα στενάκια.
Τς τς... θα πέσει φωτιά να σε κάψει!
Έχει όμως και καλούς χώρους... Πχ αν θέλεις να κάνεις μετακόμιση δένεις το σπίτι στον κοτσαδόρο και το μετακινείς στη νέα του θέση!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Για πιο λογο? Για να εμφανιστουν 2-3 κλασσικοι μαλακες και να μου πουν και απο πανω οτι φταιω..Μα αφού φταίς
Σοβαρά τώρα, όταν είσαι μέσα στους 2-3 είναι όλα καλά, όταν είσαι εσύ ο στόχος των βλαμμένων, ενοχλείσαι, λίγη σοβαρότητα δεν θα έβλαπτε. Μιλάω για συγκεκριμένο περιστατικό
-
Ποδηλάτης σφάζει κόκκινο σε κεντρική διασταύρωση της Πάτρας, αναγκάζοντας ένα αυτοκίνητο σε φρενάρισμα πανικού και μία μηχανή σε ελιγμούς αποφυγής με κίνδυνο ο αναβάτης να πέσει και να χτυπήσει. Ο οδηγός της μηχανής αρχίσει να του φωνάζει. Ο ποδηλάτης, μετά το αρχικό σοκ, δίνει σταθερή απάντηση, 'αϊ γαμήσου'. Εγώ, που ακολουθούσα λίγο πιο πίσω, βλέποντας το όλο σκηνικό, πλησιάζω τον ποδηλάτη και του λέω
-Δεν καταλαβαίνεις ρε καραγκιόζη ότι εσύ θα σκοτωθείς με αυτά που κάνεις;
Η απάντησή του;
-Αϊ γαμήσου.Ηθικό δίδαγμα: απλά δεν πρόκειται να σταματήσω όταν ξαναδώ κάποιος να περνάει με κόκκινο...
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Ποδηλάτης σφάζει κόκκινο σε κεντρική διασταύρωση της Πάτρας, αναγκάζοντας ένα αυτοκίνητο σε φρενάρισμα πανικού και μία μηχανή σε ελιγμούς αποφυγής με κίνδυνο ο αναβάτης να πέσει και να χτυπήσει. Ο οδηγός της μηχανής αρχίσει να του φωνάζει. Ο ποδηλάτης, μετά το αρχικό σοκ, δίνει σταθερή απάντηση, 'αϊ γαμήσου'. Εγώ, που ακολουθούσα λίγο πιο πίσω, βλέποντας το όλο σκηνικό, πλησιάζω τον ποδηλάτη και του λέω
-Δεν καταλαβαίνεις ρε καραγκιόζη ότι εσύ θα σκοτωθείς με αυτά που κάνεις;
Η απάντησή του;
-Αϊ γαμήσου.Ηθικό δίδαγμα: απλά δεν πρόκειται να σταματήσω όταν ξαναδώ κάποιος να περνάει με κόκκινο...
Και μετα θα τον πληρωνεις για ανθρωπο......
-
Κανέναν δεν θα πληρώνω, αυτός θα πληρώνει...
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]