-
Όταν λέω οτι είσαι καγκουρας δε με ακούς...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ζωο εγω χθες που απο τον ενθουσιασμο μου που ξανασμιξα με το μωρο μου το γκαζωνα αδικαιολογητα (και) σε πολυσυχναστα μερησε καποια φαση μου σκαει τηλεφωνο φιλη μου που καθοταν καπου εκει , μου αρχιζει το κραξιμο και ηρθα στα ισια μου
η γυναικα φυσικα να τα χει παρει με το 18χρονο που τα φτιαξε..από την μια κράζεις τους άλλους και από την άλλη κάνεις τα ίδια, δεν την παλεύεις καθόλου.
εκτός και αν ήθελες να τηλεφωνήσει η φίλη σου.@ Δημήτρης Ραζής, διάβασα νομίζω εδώ μέσα άλλη μία περίπτωση σαν την δική σου. Στην γέφυρα του Ρίο και εκεί του είπαν ότι δεν φέρουν ευθύνη. Και λογικά δεν φέρουν. Φταίει η μηχανόβια. Γιατί η μπάρα είναι αυτόματη. Κρίμα πάντως γιατί ο Χέρμπι σου είναι άψογος!
-
οχι ρε ουτε που ηξερα οτι θα ειναι εκει, μενει καλλιθεα η τυπισσα καμια σχεση
απλα ενθουσιαστηκα που οδηγησα μετα απο τοσες μερες (2 βδομαδες+ ) το αμαξακι μουβεβαια ειναι βαρετο και μη συμμετοχικο αλλα εμενα μου αρεσει
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Όταν λέω οτι είσαι καγκουρας δε με ακούς...σκεψου οτι ποτε τελικα δεν εσβησα τον κοκκινο led
-
Το περίμενα...
-
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Εγώ θυμώνω όταν εκθειάζουν αυτές τις σκοτώστρες και αυτά είναι τα αποτελέσματαSent from my LG-P500
Ώρες-ώρες απορώ πώς τα έχω καταφέρει τόσα χρόνια και είμαι ζωντανός.
-
Αυτά πρέπει να είναι τα λάστιχα που είχε όταν αγοράστηκε, αθάνατα
-
Μηχανόβιος με TDM-στυλ μηχανή και γκόμενα φορτωμένη πήγαινε αρκετά γρήγορα σήμερα το απόγευμα στην λεοφ. Αλεξάνδρας... πάνω στο πεζοδρόμιο!! Κορυφαία στιγμή το σλάλομ που έκανε μεταξύ δύο παρεών (απο 2 άτομα η καθεμία) γιατί ερχόντουσαν σε αντίθετες κατευθύνεις και παράλληλες γραμμές και θα τον μπλοκάρανε σε 3-4 δευτερόλεπτα. Μικρή λεπτομέρια: ο δρόμος δεν είχε καθόλου κίνηση!
-
Παρκαρισμένος με στέισον βάγκον 10ετίας πάνω σε στροφή σε φανάρι σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης με τέτοιο τρόπο που το αυτοκίνητο ερχόμενο από το φανάρι να μη δύναται να στρίψει δεξιά αλλά να χρειαστεί να κάνει όπισθεν κ μανούβρα για να στρίψει δεξιά...
Οδηγεί η κοπέλα μου, εγώ συνοδηγός... Κάνει ο μπροστά μανούβρα, φεύγει... Κάνει η κοπέλα μου τη μανούβρα, πάει δίπλα του, κατεβάζει το παράθυρό μου κ του λέει 'Μπράβο...'
Ο τύπος σφυρίζει κ χαζοχαμογελά ειρωνικά...
Εν τω μεταξύ είχε πινακίδες Γερμανίας (που ήξερα μάλιστα κ από ποια περιοχή ήταν, από Κολωνία). Παίρνω φόρα κ του λέω...
'Μπράβο κύριε, συγχαρητήρια... Είμαι σιγουρος ότι εκεί στην Κολωνία τέτοια καφριλίκια δεν τα κάνετε γιατί θα σας είχαν μπαγλαρώσει στο λεπτό...'
Ο τύπος σταματά να σφυρίζει, μένει με το στόμα ανοιχτό...
Ό,τι να 'ναι ρε π@#στη μου... Από μυαλό χαρτί τουαλέτας... -
Την Πέμπτη κατά τις 10:30 το πρωί κινούμενος προς θεσσαλονίκη, κάποιος τρόμπας είχε χάσει την έξοδο για Ευζωνους-Σκόπια κλπ (τι καριολίκι και αυτή η έξοδος που την έχουν από αριστερά) και έκανε όπισθεν ευρισκόμενος στην αριστερά πλευρά του δρόμου για να γυρίσει πίσω και να βγει στην έξοδο...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εγώ θυμώνω όταν εκθειάζουν αυτές τις σκοτώστρες και αυτά είναι τα αποτελέσματα
Sent from my LG-P500
Ώρες-ώρες απορώ πώς τα έχω καταφέρει τόσα χρόνια και είμαι ζωντανός.
τη φραση 'δεν ειναι για ολους' την καταλαβαινεις ή οχι ?
τουλαχιστον το audi που εβαλε πριν ο drinos δεν πεταξε κωλο, εβγαλε μουτρα και απο αυτο κανενα αυτοκινητο δε σε σωζει
κωλο οπως το ραλλακι ομως δεν γινεται με καμια κυβερνηση να πεταξει, ακομα και αν ειναι χωρις λαστιχα σαν τον απο πανωτο να φευγουν κωλοι ετσι ειναι διασκεδαστικο, συμμετοχικο, ζμπορ οπως θες πες το, ειναι ομως και επικινδυνο και δεν ειναι για ολο το κοσμο
το να παιρνει λοιπον ο καθε κα#!#@μενος ειτε ενα τετοιο ή ακομα χειροτερα πισωκινητα τυπου s2000 ειναι κατι το επικινδυνο και γινεται ξεκαθαρα απο τη πλυση εγκεφαλου του σχετικου τυπου
η λεξη 'σκοτωστρα' δεν παει για τετοια σπορ αυτοκινητα επειδη δεν εχουν καλο στησιμο.. σκοτωστρα με αυτη την εννοια ηταν πχ και το renault 19 , το οποιο ηταν επικινδυνο γιατι ηταν ενα αθλια κακοστημενο αυτοκινητο με αστειο πλαισιο
ομως ενα καλοστημενο αυτοκινητο που θελει χερια ειναι επισης σκοτωστρα και καλο ειναι να καταλαβαινουν μερικοι οτι δεν πρεπει να το παιρνουν. ειναι τοσο απλο αυτο που λεω, οποτε μη κανεις οτι δεν καταλαβαινεις
-
Sorry, δε θέλω να φανώ προκαταλημένος, αλλά και να θές ν'αγιάσεις δε σ'αφήνουν οι.....ταρίφες!
Ένας λόγος που εύχομαι να κάνουν απεργία διαρκείας, είναι για να γλυτώσουμε απο το 50% της μ@λ@κίας στους δρόμους.
Δε νομίζω πως χρειάζεται να αναφέρω περιστατικό. Είναι απλά ένα επεισόδιο απο το έργο 'Υπάρχω ΜΟΝΟ εγώ, όλοι οι δρόμοι δικοί μου, σταματάω ΟΠΟΥ θέλω'. -
Την Πεμπτη εριξα σφαλιαρα σε γκομενα κλασσικου τυπου 'Ελληνιδα κυρατσα 45αρα που δεν προκειται να δεχτει οτι εχει αδικο κ στο τελος σε βριζει σαν νταλικιερης πονταροντας στο 'ειμαι γυναικα οποτε κανω κ λεω οτι θελω γιατι δεν μπορεις να με αγγιξεις'.
Δρομος 1 λωριδας/ρευμα, στενος, κ η γκομενα εστριψε μπροστα μου ερχομενη απο το αντιθετο ρευμα κ στριβοντας προς τα αριστερα της ενω εγω ερχομουν κανονικα απο απεναντι. Αφου το σωσαμε, ειπε:
- που πας ΡΕ? δεν βλεπεις οτι στριβω (υποστηριζοντας οτι αφου εκανε πρωτη την κινηση να στριψει, επρεπε να σταματησω την κανονικη πορεια μου).
- Δεν βλεπεις το φλας ΡΕ (υποστηριζοντας οτι αφου εχει φλας εγω υποχρεουμαι να διακοψω την κανονικη πορεια μου).
- Το μεγαλυτερο οχημα (ΙΧ vs παπι) εχει προτεραιοτητα βασει ΚΟΚ οποτε υποχρεουμαι να σταματησω την κανονικη πορεια μου, πανω στον δρομο, ωστε να στριψει μπροστα μου.
Ολα αυτα στην μεση του δρομου τον οποιο εχουμε κλεισει. Αφου της εχω εξηγησει οτι δεν ισχυει τιποτα απο τα παραπανω, χωρις να την εχω βρισει ουτε μια φορα - ενω μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι με την προσπαθεια της να βγει απο πανω - γυρναει κ μου λεει
Σηκω φυγε τωρα γιατι εχω κ δουλειες κ την επομενη φορα που θα συναντηθουμε, μην σταματησεις κ θα δεις που θα πεταξεις παλιομαλακα.
Ε εκει εφαγε σφαλιαρα δια του παραθυρου με την πισω μερια της παλαμης. Αστραψε λιγακι, φυγαν κατι γυαλια που φοραγε, αλλα τουλαχιστον το βουλωσε.
-
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Την Πεμπτη εριξα σφαλιαρα σε γκομενα κλασσικου τυπου 'Ελληνιδα κυρατσα 45αρα που δεν προκειται να δεχτει οτι εχει αδικο κ στο τελος σε βριζει σαν νταλικιερης πονταροντας στο 'ειμαι γυναικα οποτε κανω κ λεω οτι θελω γιατι δεν μπορεις να με αγγιξεις'.Δρομος 1 λωριδας/ρευμα, στενος, κ η γκομενα εστριψε μπροστα μου ερχομενη απο το αντιθετο ρευμα κ στριβοντας προς τα αριστερα της ενω εγω ερχομουν κανονικα απο απεναντι. Αφου το σωσαμε, ειπε:
- που πας ΡΕ? δεν βλεπεις οτι στριβω (υποστηριζοντας οτι αφου εκανε πρωτη την κινηση να στριψει, επρεπε να σταματησω την κανονικη πορεια μου).
- Δεν βλεπεις το φλας ΡΕ (υποστηριζοντας οτι αφου εχει φλας εγω υποχρεουμαι να διακοψω την κανονικη πορεια μου).
- Το μεγαλυτερο οχημα (ΙΧ vs παπι) εχει προτεραιοτητα βασει ΚΟΚ οποτε υποχρεουμαι να σταματησω την κανονικη πορεια μου, πανω στον δρομο, ωστε να στριψει μπροστα μου.
Ολα αυτα στην μεση του δρομου τον οποιο εχουμε κλεισει. Αφου της εχω εξηγησει οτι δεν ισχυει τιποτα απο τα παραπανω, χωρις να την εχω βρισει ουτε μια φορα - ενω μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι με την προσπαθεια της να βγει απο πανω - γυρναει κ μου λεει
Σηκω φυγε τωρα γιατι εχω κ δουλειες κ την επομενη φορα που θα συναντηθουμε, μην σταματησεις κ θα δεις που θα πεταξεις παλιομαλακα.
Ε εκει εφαγε σφαλιαρα δια του παραθυρου με την πισω μερια της παλαμης. Αστραψε λιγακι, φυγαν κατι γυαλια που φοραγε, αλλα τουλαχιστον το βουλωσε.
Συγνώμη που στο λέω...αλλά αυτό που έκανες ήταν απαράδεκτο και τραγικό.
Δεν χτυπάμε μια γυναίκα, ό,τι κι αν έχει κάνει...
-
Αυτο θα θελα να το δω!!!
-
Οι γυναίκες είναι σε κάτι τέτοια αστα να πάνε. Πρόσφατα είχα τη 'τύχη' να πέσω σε τσαμπουκαλεμένη με Smart, όπου πριν προλάβω να μιλήσω είχε βγεί η μισή απο το παράθυρο και απειλούσε. 'Δουλεύω στη τροχαία εγώ'. Δε πα'να δουλεύεις και στη πυροσβεστική?, της λέω. Βλέπει πως δε πιάνει και συνεχίζει με βρισιές καταλήγοντας στο εκπληκτικό 'Εσύ φταίς που έφτασε η χώρα εδώ που έφτασε'
'Μπα δε παίζει...' της λέω, '...γιατί είσαι 100χρονών κομπλέξω, οπότε με πρόλαβες εσύ'!!! -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Συγνώμη που στο λέω...αλλά αυτό που έκανες ήταν απαράδεκτο και τραγικό.
Δεν χτυπάμε μια γυναίκα, ό,τι κι αν έχει κάνει...
Γιατι;
Ισοτητα μεταξύ των δυο φύλων.Μήπως είσαι ρατσιστης Νίκο;
-
Εδω που τα λέμε ... ο πατέρας της ή ό άντρας της έπρεπε να της το κάνει αυτό και όχι περαστικός!
Κακή η χειροδικία αλλά υπάρχουν και όρια ... -
Κάτι τέτοια θέλουν πολύ ψυχραιμία αλλιώς δε γίνεται. Έχω μηχανή δίπλα μου σε φανάρι, όπου ξαφνικά έχει βγεί ένας απο αμάξι παραπίσω και έρχεται προς τον αναβάτη. Το πιάνει απο τον λαιμό και είναι έτοιμος να του ρίξει μπουνιά, παρ'ότι φοράει κράνος!!! Δε ξέρω τι είχε κάνει ο τύπος με τη μηχανή (πιθανόν να είχε 'πάρει' καθρέφτη), αλλά γενικά είναι άσχημο αυτού του είδους οι αντιδράσεις. Τελικά του μίλησα του 'αγριεμένου' μπας και ηρεμήσει και τελικά τον άφησε απλά βριζοντάς τον.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]