-
Πως μπορούμε να καθαρίσουμε μια μάζα απο....(λάδια+γράσσο+σκόνη) που έχει συσσωρευθεί εδώ και πολλά χρόνια
στους μεντεσέδες της πόρτας; -
Ο χρήστης piii έγραψε:
Πως μπορούμε να καθαρίσουμε μια μάζα απο....(λάδια+γράσσο+σκόνη) που έχει συσσωρευθεί εδώ και πολλά χρόνια
στους μεντεσέδες της πόρτας;Πετρελαιο;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
στους μεντεσέδες της πόρτας;Πετρελαιο;
Με μπολικο WD-40;
-
οπως ειπε ο Bill πετρελαιο ή βενζινη
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
οπως ειπε ο Bill πετρελαιο ή βενζινηΕυχαριστώ παλλικάρια.
-
σπρέυ καθαρισμού φρένων δουλεύει επίσης, έχει και αρκετή πίεση απ το δοχείο
-
@ Spiros.
Για το ceramic μόνο είχαμε έκπτωση και έβγαινε 285 αν θυμάμαι καλά. Όμως εγώ έκανα άλλη διαδικασία επειδή στο Σπανό είχαν κάνει ζημιά στο βερνίκι. Το είχε κάψει ο αλοιφαδόρος τους γιατί αυτός που το πέρασε (γιαυτό γράφω ότι έχει σημασία ποιος το περνάει) το πάταγε πολύ, άρα έκανε κάθετες γραμμές στο καπό. Επίσης, είχαν πέσει άλατα από γεώτρηση που δεν έφευγαν με τίποτα. Εμένα λοιπόν, μου το πέρασε με ένα λεπτό κερί για να φύγουν τα προαναφερθέν σημάδια, το γυάλισε, το πέρασε με τεφλόν και το κλείδωσε με το ceramic. Επίσης έκανε νανοτεχνολογία στις γυάλινες επιφάνειες. Αυτό εμένα μου κόστισε 485. Αν και τα λεφτά σαν νούμερο ακούγονται πολλά, το 1/3 θα στο πάρει σίγουρα για να το γυαλίσει κάποιος και να στο περάσει με κερί. Μέχρι τώρα έχει κάνει απόσβεση γιατί πλέον το πλένω μια φορά τον 1.5 μήνα (και ΑΝ) δεν έχει πάθει ζημιά ούτε από νηχιές μέσα στη χούφτα της πόρτας, ούτε από κουτσουλιές ή ρετσίνι και πρόσφατα έπεσε πάλι νερό από γεώτρηση και δεν έπαθε τίποτα.@ Infinity.
Επιμένεις ότι έχει τις ίδιες ιδιότητες ενώ δεν τις έχει. Στο εξήγησα.Επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις την ίδια δουλειά με κάποιον που το κάνει ως επάγγελμα. Ένα 100άκο θα σου κοστίσει λογικά η όλη διαδικασία και επαναλαμβάνω ότι κάθε χρόνο θέλει πέρασμα, δεν προστατεύει το ίδιο και δεν προσφέρει κανένας εγγύηση. Απόδειξη, ότι δεν προστατεύει επαρκώς.
Στην autostar το έχω περάσει και ο Πλάτωνας στη δουλειά του είναι Α-ΨΟ-ΓΟΣ.- Δεν δέχομαι καμιά άποψη κανενός τρολ από κανένα φόρουμ που έχουν φέρει τον άνθρωπο στα όριά του. Τη δουλειά του κάνει και τη κάνει καλά, πολύ καλά! Μπες στο bmwforum.gr να διαβάσεις εντυπώσεις.
Βλέποντας τη δουλειά που έχει κάνει στο αυτοκίνητό μου καθώς και σε άλλα 3 αυτοκίνητα φίλων και γνωστών, τον συστήνω ανεπιφύλακτα.
Επέτρεψέ μου να γνωρίζω περισσότερα πράγματα για το προϊόν, την εταιρία και τον εφαρμοστή καθώς έχω προσωπική εμπειρία.
-
Νίκο μου μιλας τόση ώρα για ένα προϊόν παγκοσμίως άγνωστο που δεν υπάρχει κανένα review στο internet (ούτε συγκριτικό test) και το περνάει ένας τύπος που μαλώνει στο internet με όποιον εκφράσει διαφορετική άποψη από αυτόν.
Το προϊόν μπορεί να είναι καλό αλλά δεν αξίζει 300 ευρώ, όταν μπορείς να κάνεις την ίδια δουλειά με προϊόντα των 50-60 ευρώ.
Μπορεί να θέλεις να υπερασπιστείς τα 500 ευρώ που έδωσες, μπορεί να θέλεις να κάνεις διαφήμιση στον τύπο επειδή βλέπω οτι τον έχετε σαν θεό στο bmw-forum, αλλά άθελά σου κοροϊδεύεις και εμάς εδώ.
Στη τελική βάλτε το, αλλά ενισχύστε κάποιον σοβαρό επαγγελματία και όχι κάποιον που συμπεριφέρεται σαν 15χρονο και δεν ξέρει ούτε ορθογραφία.ps. Δεν έχω πρόβλημα με όσους είναι ανορθόγραφοι, αλλά όταν εκπροσωπείς μια εταιρεία γίνεσαι τουλάχιστον γελοίος.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
@ Spiros.
Για το ceramic μόνο είχαμε έκπτωση και έβγαινε 285 αν θυμάμαι καλά.
...............ευχαριστω.
κατι αλλο, θυμασαι ποση ωρα χρειαστηκε για να ολοκληρωθει η εργασια?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
@ Spiros.
Για το ceramic μόνο είχαμε έκπτωση και έβγαινε 285 αν θυμάμαι καλά.
...............ευχαριστω.
κατι αλλο, θυμασαι ποση ωρα χρειαστηκε για να ολοκληρωθει η εργασια?
Ναι. Το πηγα τη προηγουμενη μερα και το πηρα την επομενη αργα το απογευμα. Εχει μια διαδικασια.
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
-
Mετά από teflon και ceramic δεν το ράντισε με αγιασμό;
Για το ceramic υπάρχουν προϊόντα, που έχουν δοκιμαστεί με πολύ καλά αποτελέσματα, αλλά teflon είμαι πολύ δύσπιστος (για να μην πω καμιά βαριά κουβέντα) αφού ψάχνοντας στα μεγαλύτερα forum με car detailing, καμία αναφορά δεν γίνεται.
Εκτός από αυτές που λένε πως το τεφλόν χρειάζεται μεγάλη θερμοκρασία για να ..Πάντως, στη Μιχαλακοπούλου υπήρχε κάποιος γύρω στα 1993, που ζητούσε 48 χιλ.δραχμές για προστασία με τεφλόν
-
Το τεφλόν είναι ένα προϊόν το οποίο έχουν ξεπεράσει σε απόδοση αλλα νεότερης τεχνολογίας όπως το ceramic coat και προϊόντα νανοτεχνολογίας.
Βέβαια υπάρχουν παρα πολλά αλλα προϊόντα προστασίας χρώματος τα οποία δεν είναι ευρέως γνωστά τα οποία έχουν εγγύηση απο 1 ως 10 χρόνια στην Αμερική.
Να μην θεωρούμε δεδομένο όμως ότι στην Ελλάδα τα ίδια προϊόντα θα έχουν εξίσου αποτελέσματα. -
Εγώ πάντως επειδή έχω μιλήσει και με άνθρωπο της εμπιστοσύνης μου για το ceramic coat και μου είπε ότι είναι φοβερό σαν υλικό περιποίησης αυτοκινήτου δεν κρύβω ότι μόλις επιδιορθώσω μερικές γρατζουνίτσες που έχω μάλλον θα το περάσω ένα χέρι γιατί δεν είναι κατάσταση αυτή με τα κωλόσκατα των πουλιών.Όλο τρέχω να τα καθαρίσω και να μια στάμπα εδώ να μια παραπέρα.
-
Νίκο κάποιοι δηλώνουν οτι δεν έγινε και πολύ καλή δουλειά στο αυτοκίνητό σου!
Δες στο 1.09 οπου φαινεται φωλια αραχνης οχι απλα αραχνη. Γιατι δεν προετοιμασαν την επιφανεια οπως επρεπε και σφραγισαν απο κατω τις αραχνες. Ολα αυτα με οδηγουν στο συμπερασμα οτι κατι δεν παει καλα με αυτο. Δεν εχω κατι με το προιον ουτε πουλαω κατι ανταγωνιστικο του, απλα δεν μου αρεσει να προσπαθουν να δελεασουν μη γνωστες του αντικειμενου γιατι προσωπικα σε εμενα που γνωριζω 2 πραγματα νομιζω οτι αυτη η εταιρεια δεν ανακαλυψε τον τροχο τουλαχιστον επι της παρουσης.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Νίκο κάποιοι δηλώνουν οτι δεν έγινε και πολύ καλή δουλειά στο αυτοκίνητό σου!Δες στο 1.09 οπου φαινεται φωλια αραχνης οχι απλα αραχνη. Γιατι δεν προετοιμασαν την επιφανεια οπως επρεπε και σφραγισαν απο κατω τις αραχνες. Ολα αυτα με οδηγουν στο συμπερασμα οτι κατι δεν παει καλα με αυτο. Δεν εχω κατι με το προιον ουτε πουλαω κατι ανταγωνιστικο του, απλα δεν μου αρεσει να προσπαθουν να δελεασουν μη γνωστες του αντικειμενου γιατι προσωπικα σε εμενα που γνωριζω 2 πραγματα νομιζω οτι αυτη η εταιρεια δεν ανακαλυψε τον τροχο τουλαχιστον επι της παρουσης.
Infinity, 'κάποιοι' που δε γνωρίζουν το αυτοκίνητο μου καλο είναι να μη γράφουν ανακρίβειες.
Το αυτοκίνητο όταν το είχα δει στο Σπανό ήταν ΓΕΜΆΤΟ αράχνη. Ο Σπανός προσφέρθηκε να μου τη βγάλει, αλλα κατέβασε το βερνικι και δεν έκανε και καλή δουλειά. Πάνω στον ενθουσιασμό μου όταν το παρέλαβα δε το προσεξα.
Ο Πλάτωνας το είδε και θα μπορούσε να μου κατεβαζε ακόμα παραπάνω το βερνικι (λεφτά παραπάνω θα έπαιρνε), φτάνοντας το σε πολυ χαμηλό όριο, αλλα δεν το ήθελε και ούτε κι εγώ το ήθελα.
Εν γνώση μου έχουν μείνει πολυ μικρές αραχνιες που φαίνονται αν πας κοντά και κάτω απο το φως. Απο εδώ και πέρα όμως, δε θα γίνουν περισσότερες.
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
Νίκο τα δικά μου είναι γεμάτα αράχνες .Αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου.Ας τις βγάλει ο επόμενος ιδιοκτήτης (αν τον ενοχλούν).
-
Δε γράφτηκε καμία ανακρίβεια. Έγραψε ότι έχεις αράχνες. Παραδέχεσαι ότι πράγματι υπάρχουν αράχνες, άρα το ίδιο γράφετε.
Δε μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα να σφραγίσεις (και μάλιστα για τόσα χρόνια) το αυτοκίνητο με αράχνες, αλλά αφού είναι και δική σου απόφαση, σεβαστή. -
Δε γράφτηκε καμία ανακρίβεια. Έγραψε ότι έχεις αράχνες. Παραδέχεσαι ότι πράγματι υπάρχουν αράχνες, άρα το ίδιο γράφετε.
Δε μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα να σφραγίσεις (και μάλιστα για τόσα χρόνια) το αυτοκίνητο με αράχνες, αλλά αφού είναι και δική σου απόφαση, σεβαστή.Γράφει ότι δεν έκανε καλή δουλειά ο εφαρμοστής επειδή είχε αράχνες και τις άφησε. Σωστά?
Μετά από προτροπή του εφαρμοστή, κρίναμε ότι δεν υπάρχει λόγος με τόσο λίγες αράχνες να κατέβει εντελώς το βερνίκι αφού έχει ήδη κατέβει αρκετά μια φορά στο Σπανό (του γ@μησ€ τη μάνα βασικά ).
Τη δουλειά του λοιπόν την έκανε κάτι περισσότερο από σωστά καθώς θα μπορούσε (όπως έγραψες, δεν είμαι γνώστης) να μου έπαιρνε άλλο ένα 100άρι και να μου κατέβαζε εντελώς το βερνίκι.
Πρόκειται λοιπόν περί ανακρίβειας από τον χρήστη στο φόρουμ που παρέθεσες τη στιγμή που δε γνωρίζει κάποιος τη συγκεκριμένη περίπτωση και κατηγορεί τον εφαρμοστή.
Επίσης, φαίνεται ελάχιστα η αράχνη κάτω από το φως και αν πας πολύ κοντά. Όταν γίνεται αντανάκλαση του ήλιου από μακριά δε φαίνεται καθόλου.
Οπότε δεν υπήρχε λόγος να έβγαζα εντελώς τις αραχνιές, καταστρέφοντας το βερνίκι. Εδώ υπήρχαν σημάδια από γεώτρηση και τα έβγαλε πριν το 'κλειδώσει'...στο έγραψα και πριν, αποτέλεσμα της σωστής δουλειάς που έκανε.
Στο δικό μου αυτοκίνητο, έχει γίνει άριστη δουλειά. Είμαι κάθετος σ'αυτό.
-
Σε προηγούμενο ποστ γράφεις ότι το γυάλισε. Τι γυάλισμα έκανε;
Τα σημάδια από γεώτρηση επίσης πως έφυγαν;
Όσο για το βερνίκι, υπάρχει ένα εργαλειάκι που δείχνει το πάχος ή κάτι τέτοιο. http://forum.swell.gr/viewtopic.php?f=7&t=297 -
Σε προηγούμενο ποστ γράφεις ότι το γυάλισε. Τι γυάλισμα έκανε;
Τα σημάδια από γεώτρηση επίσης πως έφυγαν;
Όσο για το βερνίκι, υπάρχει ένα εργαλειάκι που δείχνει το πάχος ή κάτι τέτοιο. http://forum.swell.gr/viewtopic.php?f=7&t=297Με λεπτό κερί, όχι χοντρό που κατεβάζει το βερνικι.
Δε καταλαβαίνω γιατί είσαι τόσο δύσπιστος και αρνητικά προκατειλημένος όταν δεν έχεις προσωπική εμπειρία ούτε με τον άνθρωπο, ούτε με τη δουλειά του ή το υλικό.
Υπάρχει τέτοιο εργαλείο, αλλα τι σχέση έχει;
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ