-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε σεις, εδώ στην ελλάδα ακόμα πουλάνε το mx base edition χωρίς a/c και ζάντες αλουμινίου!!! Τι μου λέτε τώρα...
cabrio με κουκούλα στην Ελλάδα των 40°C χωρίς A/C ;;
Καπελάκι για τον οδηγό και 'βρεγμενο' Τshirt για την κοπελιά δίπλα!!! Αλλιώς να πάρουν Maybach!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ρε σεις, εδώ στην ελλάδα ακόμα πουλάνε το mx base edition χωρίς a/c και ζάντες αλουμινίου!!! Τι μου λέτε τώρα...
cabrio με κουκούλα στην Ελλάδα των 40°C χωρίς A/C ;;
Καπελάκι για τον οδηγό και 'βρεγμενο' Τshirt για την κοπελιά δίπλα!!! Αλλιώς να πάρουν Maybach!!!
Kαταρχήν δεν ανοίγεις κουκούλα με 40αρι στο κεφάλι.
Μετά έχεις κάνει διαδρομή με ανεβασμένη κουκούλα (συνήθως μαύρη) χωρίς A/C;Μάλλον δεν έχεις μπει σε cabrio και μάλιστα ΜουΧου...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Kαταρχήν δεν ανοίγεις κουκούλα με 40αρι στο κεφάλι.
Μετά έχεις κάνει διαδρομή με ανεβασμένη κουκούλα (συνήθως μαύρη) χωρίς A/C;-
Το ίδιο είχε πει και ο μπαμπάς μου το 1991 και ΔΕΝ τον έκανα βόλτα! (Είπε βεβαια και άλλα αλλά δεν είναι του παρόντος)!
-
Ποια η διαφορά με 2 μαυρα αυτοκίνητα και με ανοιχτά παραθυρα?
-
-
Το θέμα είναι ότι είναι απαράδεκτοι να μην έχουν στάνταρ a/c, μην φεύγετε από το θέμα!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Το θέμα είναι ότι είναι απαράδεκτοι να μην έχουν στάνταρ a/c, μην φεύγετε από το θέμα!Εντελώς πλέον παρωχημένο στα σημερινά και όπως προείπα μόνο στα χαρτιά υπάρχουν. Στα μτχ όμως δεν είναι σπάνιο!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
- Το ίδιο είχε πει και ο μπαμπάς μου το 1991 και ΔΕΝ τον έκανα βόλτα! (Είπε βεβαια και άλλα αλλά δεν είναι του παρόντος)!
Εσύ μπορεί να αντέχεις. Ο μέσος όρος όμως δεν αντέχει. Χώρια που οι γιατροί λένε μακρυά από ήλιο. Μιλάω για το καλοκαίρι όχι για την άνοιξη.
- Ποια η διαφορά με 2 μαυρα αυτοκίνητα και με ανοιχτά παραθυρα?
Στο ότι το λαμαρινάτο μαύρο ΕΧΕΙ A/C. Γιατί να έχει ανοικτά παράθυρα; Seriously ελάχιστα αυτοκίνητα δεν έχουν πλέον A/C.
Εχω φίλο με ΜΧ5 1.6 του 01 και μου λέει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να την πάλευε αν δεν είχε A/C. Βέβαια το διαπίστωσα και εγώ σε βόλτα.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
- Ποια η διαφορά με 2 μαυρα αυτοκίνητα και με ανοιχτά παραθυρα?
οσο να'ναι η μεταλλικη οροφη εχει και μια καποια μονωση
-
Για την Rolls που μπήκε πιο πίσω, αν συμβεί κάτι στον κινητήρα πρέπει να πάει Αγγλία από ότι μου έχουν πει με κόστος ίσο με την αγορά του. Λογικό να είναι φθηνή...
Επίσης, αυτοκίνητο χωρίς AC δεν είναι αυτοκίνητο αλλά παπί. Απορώ πως την παλεύουν κάποιοι που βλέπω στον δρόμο με σύγχρονα αυτοκίνητα και ανοιχτά παράθυρα να στάζουν. Ένα κουμπάκι είναι χριστιανέ πάτα το!
sent from a galaxy far far away -
Χαζοψάχνοντας στο net πέτυχα αυτό :
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1582589/Καλή περίπτωση για κάποιον που μπορεί να αντέξει τα πάγια ενός 4λιτρου
Σαν απότομα δεν έπεσαν οι τιμές για M3 E92
Την συγκεκριμένη πιστεύω με 40-45 στο 'χέρι' την έχεις -
ασχετο, οταν βλεπω σε αγγελια 'μονο σοβαρες προτασεις', κατι με πιανει...
-
Eίναι επειδή εσύ είσαι ασόβαρος!
-
μα γιαυτο το λεω, δε μπορω να χτυπησω καμια αγγελια
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ασχετο, οταν βλεπω σε αγγελια 'μονο σοβαρες προτασεις', κατι με πιανει...Aκόμα πιο ωραίο είναι το 'απευθύνεται μόνο σε ΓΝΩΣΤΕΣ'..
-
Eπισης,>το αμαξι το ξερουν πολλοι,μονο για γνωστες
-
Εννοει ολα τα φαναρτζηδικα το εχει κανει εκατο φορες πιττα!
-
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1699043/12000 για τον κύριο χρήστο και 12000 για την κυρία όλγα.
-
Είναι η BERTONE DESIGN όμως, χαλάλι τα 24χιλ.
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Επίσης, αυτοκίνητο χωρίς AC δεν είναι αυτοκίνητο αλλά παπί.Ασε μας ρε φιλε να πουμε.. μας το παιζεις και zx lover..
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
12000 για τον κύριο χρήστο και 12000 για την κυρία όλγα.
Τουλάχιστον 14000-10000! Για κάτσε κυρά μου, στην αγορά εργασίας θα πληρωνόσουν λιγότερο για την ίδια δουλειά με έναν άντρα...
Τιμες μεταχειρισμενων