-
Χωρις δευτερη σκεψη θα εκανα το πρωτο......
Ετσι για να βαζουν μυαλο μερικοι μερικοι..... -
Τελικά υπάρχει σχετική ομοφωνία, εκτός από έναν που του φαίνεται χαφιεδισμός.
Πάντως εγώ έκανα την πρώτη επιλογή, αλλά φοβάμαι μην γύρισε ο τύπος για να αφαιρέσει το χαρτί που άφησα (όχι ότι με είδε βέβαια).
Το σκεφτόμουνα πάντως λιγάκι (δεν γουστάρω μπλεξίματα) αλλά από την άλλη η ζημιά ήταν μεγάλη και δεν θα γούσταρα να έχει γίνει σε μένα.
-
Δεν το συζητάμε...
Νο1 ή Νο2 αν έβλεπα ότι ο τύπος είχε πολύ εγκληματική φάτσα!!!Κάποτε με είχαν τρακάρει....και το τρακάρισμα έγινε απέναντι από τον μανάβη...
Με ενημέρωσε για τα σχετικά...απλά με παρακάλεσε να μην τον σκεφτώ σαν μάρτυρα γιατί έχει και μαγαζί....
Λογικό ίσως... -
Και εγώ την πρώτη επιλογή ψήφισα...
Ο καθένας δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει στο δρόμο, χωρίς να πληρώσει....
-
Εγω λεω τη δευτερη επιλογη.
Ουτε κουβεντα οτι πρεπει να ενημερωσεις τον ανυποψιαστο ιδιοκτητη αλλα οχι και να τρεχεις ποιος ξερει ποσο για τη δικη του ζημια!Νομιζω οτι ενα σημειωμα στο τζαμι του με τα στοιχεια ειναι η καλυτερη λυση(και εχεις και ησυχη τη συνειδηση σου ) -
Η πρώτη επιλογή καί από μένα,καί άς έχω καί μαγαζί.
Επίσεις,άν ο θύτης μάθει ότι έχεις μάρτυρα πού θά καταθέσει,μάλλον θά υπογράψει δήλωση. -
Δαγκωτό η πρώτη επιλογή
-
Εγω ψήφισα το πρώτο, η τιμωρία για το παράνομο παρκάρισμα είναι αυτή του ΚΟΚ και δεν έχει καμία σχέση με την ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ του φίλου μας του κάφρου που τον τράκαρε.
-
Eμένα μου έχει τύχει να δω πολύ αργά το βράδυ, αυτοκίνητο να πέφτει σε παρκαρισμένο από πίσω και αφού το έκανε καλοκαιρινό έβαλε όπισθεν και την έκανε σαν κύριος!! Αλλά επειδή ο δολοφονός πηγαίνει ξανά στον τόπο του εγκλήματος , ο κύριος έκανε την βλακεία να περάσει ξανα από εκεί για να δει το μέγεθος την ζημιάς με τά από ένα λεπτό. Τότε είδα τις πανακίδες του, πήρα το 100 και τα ανέφερα όλα χαρτί και καλαμάρι....
-
Τη δεύτερη επιλογή.
Σαφώς και θα προσπαθούσα με κάθε τρόπο να ενημερώσω το 'θύμα', αλλά από την άλλη πιστεύω ότι δεν χρειάζετε πάντα η μαρτυρία κάποιου, αφού αν τον βρει σχετικά γρήγορα θα βρεθούν σημάδια και στον 'θύτη' οπότε ο άλλος δεν έχει περιθώρια αμφισβήτησης και σε περίπτωση που δεν βρεθούν πάμε σε άλλες διαδικασίες, πολλές φορές χρονοβόρες, που ναι, τις βαριέμαι
Μην πω φυσικά πως αν ο 'θύτης' μου αρχίσει την κλάψα του στυλ 'με έκαψες και πεινάνε τα παιδάκια μου' μπορεί και να τον λυπηθώ και να πω μετά ότι ίσως και να μην είδα καλά κλπ...
Εκτός φυσικά αν είναι προκλητικός, δει ότι τράκαρε κάποιον, του το πω και μου πει να πάω να ....... Τότε σίγουρα και θα δώσω όλα τα στοιχεία μου!
Σε τροχαίο που μου έχει συμβεί 2 φορές να είμαι αυτόπτης περίμενα την τροχαία και έδωσα κατάθεση, αλλά αυτή είναι διαφορετική περίπτωση. -
Ο χρήστης sotiropul έγραψε:
Εγω λεω τη δευτερη επιλογη.
Ουτε κουβεντα οτι πρεπει να ενημερωσεις τον ανυποψιαστο ιδιοκτητη αλλα οχι και να τρεχεις ποιος ξερει ποσο για τη δικη του ζημια!Νομιζω οτι ενα σημειωμα στο τζαμι του με τα στοιχεια ειναι η καλυτερη λυση(και εχεις και ησυχη τη συνειδηση σου )Το πρόβλημα είναι ότι αν δεν ξέρει τα στοιχεία σου και ο άλλος αρνηθεί να δεχθεί την ευθύνη του, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα.
-
Σίγουρα η πρώτη επιλογή καθώς μου έχει τύχει να με τρακάρουν έτσι και μάλιστα ήμουν κανονικότατα παρκαρισμένος
Δυστυχώς δεν βρήκα κάποιο χαρτί ή κάτι τέτοιο στο αυτοκίνητο
Ελπίζω πάντως του τύπου να του τύχει το ίδιο και με πολύ μεγαλύτερη ζημια και μόλις το ξαναφτιάξει να του ξανατύχει και μόλις το ξαναφτιάξει να του ξανατύχει και στο τέλος να του το κλέψουν το μπουρδέλο που οδηγεί...
Συγνώμη για την αγανάκτηση...
-
Περιγράφω αναλυτικά το περιστατικό, ώρα κλπ κλπ, πως έμοιαζε ο οδηγός (περιγραφή) και ολα τα στοιχεία μου.
Αφήνω ένα στο αυτοκίνητο του παθόντος, ένα για μένα για να μην ξεχάσω (μαζί με τα στοιχεία του θύματος), και φεύγω.Το έκανα 2 φορές, μία στο ΤΕΙ και μία σε δημόσιο δρόμο.
Τελικά ποτέ δεν χρειάστηκε η βοήθειά μου πέραν της επιβεβαίωσης (τηλεφωνικά) του συμβάντος. -
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Ελπίζω πάντως του τύπου να του τύχει το ίδιο και με πολύ μεγαλύτερη ζημια και μόλις το ξαναφτιάξει να του ξανατύχει και μόλις το ξαναφτιάξει να του ξανατύχει και στο τέλος να του το κλέψουν το μπουρδέλο που οδηγεί...Φυσικά να του το κλέψουν αφού το επισκευάσει και την τελευταία φορά... έτσι;
-
Σε μένα δύο φορές μου εχουν χτύπησει τη Barchetta με κοτσαδόρο μάλλον, γιατι βουλιαξε το σημείο μπροστά στο σήμα της FIAT. Προφανώς δεν αφησαν σημείωμα αλλά ισως δεν το κατάλαβαν γιατί ειναι χαμηλό το μπροστινό μερος. Την δεύτερη φορά δεν το επισκεύασα.
-
Ψήφισα την τέταρτη επιλογή.Τη θεωρώ πιο σωστή απ'όλες
-
Η πρώτη και από μένα. Έχουμε λίγο μπερδέψει τι είναι δικαιοσύνη και τι ρουφιανιά στη χώρα μας μου φαίνεται. Παθόν πολλές φορές και δυστυχώς χωρίς χαρτάκι ή άλλη ειδοποίηση.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Η πρώτη και από μένα. Έχουμε λίγο μπερδέψει τι είναι δικαιοσύνη και τι ρουφιανιά στη χώρα μας μου φαίνεται. Παθόν πολλές φορές και δυστυχώς χωρίς χαρτάκι ή άλλη ειδοποίηση.Εγώ ρέ Μανώλη,τί να πώ;μία φορά πήρε ένας περαστικός τά νούμερα,καί αυτά ήταν...λάθος.
Καί η τροχαία,εμφάνιζε μέ αυτά τά νούμερα τρία διαφορετικά αυτοκίνητα!!! -
Περιμένω Εγώ έχω την ατυχία από το στενό που μένω να περνάνε πολλές υδροφόρες κάθε μέρα γιατί στο τελείωμα του δρόμου υπάρχει γεώτρηση και πάνε για να γεμίσουν. Το Ηράκλειο έχει σοβαρό πρόβλημα νερού και εγώ από τις υδροφόρες των πολλών κυβικών μέτρων που χωράνε ίσα ίσα στο στενό και συχνά δεν προσέχουν όσο θα έπρεπε. Δεν έχω πιάσει όμως κανένα.
-
Την πρωτη επιλογη χωρις κουβεντα
Πρεπει επιτελους να μαθουμε ως οδηγοι και ως ανθρωποι να αναλαμβανουμε τις ευθυνες των πραξεων μαςΒαγγελης
Τι θα κάνατε στη θέση μου;