-
ΜΕ τζατζίκι φυσικά, και λίγο πιτούλα!!!!
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΜΕ τζατζίκι φυσικά, και λίγο πιτούλα!!!!Αυτό είναι έτσι και αλλιώς όλο και όλο που προλαβαίνει να φάει κάποιος στα τραπέζια του φόρουμ
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αυτό είναι έτσι και αλλιώς όλο και όλο που προλαβαίνει να φάει κάποιος στα τραπέζια του φόρουμ
Και μετά μου λέτε ότι παραγγέλνω πολλά!!!!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αυτό είναι έτσι και αλλιώς όλο και όλο που προλαβαίνει να φάει κάποιος στα τραπέζια του φόρουμ
Ανάλογα με τη θέση που κάθεσαι. Σε επιλεγμένες θέσεις τρώς τον...άμπακα, σε άλλες πάλι...τζατζικάκι
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και επειδή 'ανοίξαμε και σας περιμένουμε'... ...όποιος άλλος θέλει αυτοκόλλητο να στείλει pm σε εμένα με όνομα και διεύθυνση!!!Ισχύει ακόμα αυτό, ή είναι πλέον αργά?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ανάλογα με τη θέση που κάθεσαι. Σε επιλεγμένες θέσεις τρώς τον...άμπακα, σε άλλες πάλι...τζατζικάκι
Αστα αυτά!!...Οπου και να κάτσεις μπορείς να φάς (είναι τόσο πολλά που το τραπέζι είναι φίσκα)! Αλλο αν θέλεις να τρώς από 2 πιατέλλες!!!
Η μόνη περίπτωση που δεν μπορείς να φας,είναι πατάτες,αν κάθεσαι κοντά στον syele!!!!
meco ισχύει!!!Στείλε μου pm!!
-
Γαμώτο... δε φαίνεται καλά στο μπιχλάκι μου (opel corsa sport μπλε σκούρο) όχι λόγο μπίχλας αλλά λόγω χρώματος... Επίσης τα πίσω παράθυρα είναι σκούρα και ούτε εκί φαίνεται καλά! Στο πίσω παρμπρίζ δεν το βάζω, ούτε φυσικά στο μπροστινό! Άμα το δείτε πάντως πουθενά, κουνήστε κάνα χέρι!
ΣΗΜ: Αν τα δείτε σε κανένα ασημί Megane Coupe 1.6 16V, το μόνο που θα καταφέρετε αναβοσβήνοντας τα φώτα είναι να κάνει δεξιά για να περάσετε. Το οδηγεί ο μπαμπάς μου κυρίως!!
Καλό δρόμο!!!
-
Ήρθαν , ήρθαν
Ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ!!!!
Άμα δείτε λοιπόν Xsara σκούρο πράσινο πρώτης γενιάς με το αυτοκολλητάκι δώστε σήμα -
..........
εμένα μου έδωσες από ένα κακέ άνθρωπε
Σπύρος
ανακαλώ πρόεδρε, ανακαλώ!!!
πριν λίγο γύρισα σπίτι και με περίμενε το φακελάκι (κατά λάθος ίσως??? )
Σπύρος
-
Απλά οι φάκελοι είχαν δοθεί για αποστολή πριν τον Κισσό!!!
-
Για όσους κινούνται ή επισκεφτούν το Ηράκλειο το νου τους για πράσινο (δυστυχώς συνήθως λερωμένο) OPEL ASTRA G 1,4.
Αυτοκόλλητα πίσω στο επάνω μέρος του παρμπρίζ και μπροστά πάνω από το οπτικό πεδίο του οδηγού. Για να το βλέπω και εγώ. -
Ηρθαν και τα δικα μου!!!!!!Χιλια ευχαριστω kouk!!Αμα βρεθειτε στη Κω¨...
εχετε το νου σας για Ιbiza 3d sport sombra gray... -
Μπλε Focus-Πόκους
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Μπλε Focus-Πόκουςγείτονα φαίνεται το αυτοκόλλητο πάνω στο μπλέ του φόκους-πόκους σου???
Σπύρος
-
γείτονα φαίνεται το αυτοκόλλητο πάνω στο μπλέ του φόκους-πόκους σου???Είναι στο πίσω τζάμι, και όχι, δεν πολυφαίνεται μάλλον.
-
Παιδιά μήπως περίσσεψε κανένα αυτοκόλλητο και για μας τα πτωχά
Aν ναι υπάρχουν εσωτερικά ή εξωτερικά – απευθύνομαι στον κουκ με pm; -
Ο χρήστης FORESTER έγραψε:
Aν ναι υπάρχουν εσωτερικά ή εξωτερικά – απευθύνομαι στον κουκ με pm;ναι, υπάρχουν και εσωτερικά και εξωτερικά. Και ναι, στέλνεις pm τη διεύθυνσή σου στον kouk
Σπύρος
-
Aν ναι υπάρχουν εσωτερικά ή εξωτερικά – απευθύνομαι στον κουκ με pm;
ναι, υπάρχουν και εσωτερικά και εξωτερικά. Και ναι, στέλνεις pm τη διεύθυνσή σου στον kouk
Σπύρος
Με κλειστά μάτια συνενοούμαστε πλέον!!!
Κανόνισε να έρθεις την Κυριακή στον Πειραιά μίστερ Σπάϊρους!!! (δες στα Τεχνικά!!) -
έχω δει ήδη και είμαι μέσα Νίκο
Σπύρος
-
Σκουρο Μπλε Renault Laguna I, αυτοκολλητο μπρος και πισω τζαμι, αν με δειτε θα ειναι κατα Πελλα και Θεσσαλονικη μερια, αναψτε φωτα
Διακριτικο Αυτοκολλητο του Φορουμ