-
αυτή η βάση για ποδήλατο λέτε να ΜΗΝ κάνει για το λεόν;
να την αγοράσω; universal λέει άρα θα κάνει. -
Για την ιστορία, αυτό μου απάντησαν απ την Hygia σχετικά με τα φρένα από το dealextreme.
*Hi Tasos
Good day.
The Usagi model is the open model, it can be our customer's logo.
But it's the 2009 model, we are start to sell 2011 model in this year.Thanks*
-
http://viewitem.eim.ebay.gr/Magicshine- ... 43229/item
. Και για την τιμή και για το φως που δείχνει ότι κάνει..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
να την αγοράσω; universal λέει άρα θα κάνει.Μιας και αναφέρεσαι σε βάσεις, είδα το Σάββατο στο praktiker βάση universal με 50 ευρώ.
-
@elteo: Λογικά θα κάνει, και στο Λεόν (Κι εγώ μια τέτοιου τύπου έχω, που κάνει σε ό,τι αμάξωμα θες), απλά με προβληματίζει που έχει γυμνό αλουμίνιο, χωρίς κάποιο φελιζόλ/αφρολέξ γύρω του, στα οριζόντια τμήματα που ακουμπά στο αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
Για την ιστορία, αυτό μου απάντησαν απ την Hygia σχετικά με τα φρένα από το dealextreme.*Hi Tasos
Good day.
The Usagi model is the open model, it can be our customer's logo.
But it's the 2009 model, we are start to sell 2011 model in this year.Thanks*
άρα, για γνήσια τα κόβω.
-
Λοιπόν κάπου στο χωριό υπάρχει μια κούρσα (δεν είχε φτερά κλπ) Peugeot που πρέπει να αγοράστηκε κάπου στα '80s. Μας το πήρε ο πατέρας μου (για την αδελφή μου που επειδή της έπεφτε μεγάλο το ήθελα εγώ αλλά.....). Ήταν μάλλον καλό μοντέλο, με περίεργα πεντάλια με θήκες για παπούτσια που είχα παιδευτεί να ξηλώσω... μαύρο με κάτι κιτρινοκόκκινες γραμμές και έχει κάνει ελάχιστα χλμ. Αναρωτιέμαι στο υγρό υπόγειο που ήταν αν έχει σκουριάσει.... Όταν ξαναπάω θα κοιτάξω... αν δεν το έχουν χαρίσει, κλέψει...
Έμοιαζε πάρα πολύ με αυτό:
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
@elteo: Λογικά θα κάνει, και στο Λεόν (Κι εγώ μια τέτοιου τύπου έχω, που κάνει σε ό,τι αμάξωμα θες), απλά με προβληματίζει που έχει γυμνό αλουμίνιο, χωρίς κάποιο φελιζόλ/αφρολέξ γύρω του, στα οριζόντια τμήματα που ακουμπά στο αυτοκίνητο.Εχει αφρολέξ δες την φωτό μέσα που την έχει ανοικτή. Επίσης την είδα και live σε Zafira φίλου. Καλή φαίνεται.
Για μια στο τόσο την θέλω οπότε μια χαρά είναι τα €45. Γιατί υπάρχει και η άψογη της Thule αλλά θέλουν και €170! -
Ουπς, ναι, δεν την είχα προσέξει. Ε, αν σου φαίνεται ok σαν κατασκευή παρ' τη. Εμείς είχαμε πάρει πριν 10+ χρόνια μια από Autoplus, που δεν έχει κάνει κιχ. Δε γράφει μάρκα, πάντως ήταν σχετικά ακριβή, νομίζω, τότε.
-
Έχουμε 4 ποδήλατα στην οικογένεια. 26' ΜΤΒ (μεταλλαγμέ??νο σε ασφάλτινο), 28' trekking, και 24' & 20' των παιδιών. Επειδή αναγκάζομαι το χειμώνα, λόγω μετακίνησης των παιδιών, να έχω πάντα αυτοκίνητο, σκέφτομαι για ένα σπαστό 20' που να βρίσκεται πίσω στο πορτ-παγκάζ, για να μπορώ να το χρησιμοποιώ στην πόλη χωρίς να ταλαιπωρούμε με παρκαρίσματα στο κέντρο αλλά και να κάνω την δουλειά μου γρήγορα. Επίσης το μέγεθος του βολεύει να το χρησιμοποιούμε και οι 4 σε διάφορες περισπτώσεις.
Επειδή δεν είναι διατεθειμένος να δώσω 400άρες+ για Dahon, σούπερ αλουμίνια και nexus συστήματα και στην ελλάδα ένα αξιοπρεπές αλουμινένιο κοστίζει 300+, σκέφτομαι κάτι τέτοιο:http://www.ebay.co.uk/itm/250875811134? ... 1423.l2649
Σχόλια και προτάσεις δεκτές - Παίζει να βρεθεί κάποιο μτχ?
-
με το καλάθι;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
να την αγοράσω; universal λέει άρα θα κάνει.Πόσα ποδήλατα λέει ότι παίρνει; Η τιμή είναι κανόνι πάντως, λέω να την πάρεις και αν είναι καλή να μας το πεις για να πάρουμε κι εμείς
-
σκέφτομαι για ένα σπαστό 20' που να βρίσκεται πίσω στο πορτ-παγκάζ
Θα γλιτώσεις το παρκάρισμα, αλλά θα φορτωθείς την αγορά ακόμη ενός ποδηλάτου και τη συντήρησή του, και κυρίως το μπάσε βγάλε, σκύψε σήκω, λύσε δέσε του ποδηλάτου. Χώρια τα γδαρσίματα σε αυτοκίνητο και ποδήλατο και τη μόνιμη κατάληψη σημαντικού χώρου στο μπαγκάζι.
Την έχεις δοκιμάσει τη διαδικασία? Κάντο δοκιμαστικά αν μπορείς, και μετά αποφάσισε. Δεν είναι και ένα κομμάτι γαλακτομπούρεκο που τη διαφημίζουν, έχει τη έννοια της και τη δουλίτσα της. -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Πόσα ποδήλατα λέει ότι παίρνει; Η τιμή είναι κανόνι πάντως, λέω να την πάρεις και αν είναι καλή να μας το πεις για να πάρουμε κι εμείς
tazz, την πήρα. Παίρνει 3 αλλά εγώ πάνω από 2 δεν βάζω ούτως ή άλλως. Μπομπάτο value4money πάντως.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Έχουμε 4 ποδήλατα στην οικογένεια. 26' ΜΤΒ (μεταλλαγμέ??νο σε ασφάλτινο), 28' trekking, και 24' & 20' των παιδιών. Επειδή αναγκάζομαι το χειμώνα, λόγω μετακίνησης των παιδιών, να έχω πάντα αυτοκίνητο, σκέφτομαι για ένα σπαστό 20' που να βρίσκεται πίσω στο πορτ-παγκάζ, για να μπορώ να το χρησιμοποιώ στην πόλη χωρίς να ταλαιπωρούμε με παρκαρίσματα στο κέντρο αλλά και να κάνω την δουλειά μου γρήγορα. Επίσης το μέγεθος του βολεύει να το χρησιμοποιούμε και οι 4 σε διάφορες περισπτώσεις.
Επειδή δεν είναι διατεθειμένος να δώσω 400άρες+ για Dahon, σούπερ αλουμίνια και nexus συστήματα και στην ελλάδα ένα αξιοπρεπές αλουμινένιο κοστίζει 300+, σκέφτομαι κάτι τέτοιο:http://www.ebay.co.uk/itm/250875811134? ... 1423.l2649
Σχόλια και προτάσεις δεκτές - Παίζει να βρεθεί κάποιο μτχ?
Στο podilates.gr και στο cyclist-friends.gr θα βρεις πολλά μεταχειρισμένα σπαστά, καθότι πολλοί στην πορεία βλέπουν ότι δεν τους βολέβει και τόσο.
Διάβασε κι αυτό: Σπαστά ποδήλατα στις περισσότερες αγγελίες, γιατί; -
Η σκέψη μου είναι να εκμεταλλεύομαι τον χρόνο μου για δουλειές με το ποδήλατο, ενώ αναγκαστικά είμαι με το αυτοκίνητο. Τα μτχ ταπουλάνε πανάκριβα.
-
Μήπως τυχαίνει να ξέρει κανείς ποιός βάφει ζάντες στη Λάρισα? Θέλω να πάω τον σκελετό του ποδηλάτου για αμμοβολή.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Η σκέψη μου είναι να εκμεταλλεύομαι τον χρόνο μου για δουλειές με το ποδήλατο, ενώ αναγκαστικά είμαι με το αυτοκίνητο. Τα μτχ ταπουλάνε πανάκριβα.αυτό θα σου κοστίσει περίπου 230 ευρώ να το φέρεις ελλάδα. Εάν πας στα 300 μπορείς είτε από εδώ είτε από έξω, να βρεις κάτι καλύτερο. Όχι ότι τα ράλει δεν είναι γνωστά (ίσως όχι όσο κάποτε) αλλά υπάρχουν πιο δοκιμασμένες λύσεις.
-
Καλημέρα,
εάν βάλω βάση ποδηλάτου που προσαρμόζεται/'κάθεται' στον κοτσαδόρο απαιτείται άδεια έλξεως; Αυτή που έχω έχει τα φώτα ως επιπλέον αξεσουάρ, αλλά έχει ανακλαστήρες. Καλύπτομαι ή πρέπει να βάλω και φώτα;
-
Νομιζω οτι απο τηνσ τιγμή που δεν ειναι ρυμουλκούμενο δεν χρειάζεται άδεια. Το μόνο που πρέπει να ρωτήσεις ειναι την ασφαλιστική σου αν καλύπτεσαι σε περίπτωση ατυχήματος ακόμα και αν δε φταις ( πχ πεσει καποιος πάνω σου) . Κάτι αντίστοιχο με τα pull bars που βάζουν στα SUV και για τ αοποία δεν καλύπτουν οι ασφαλιστικές καθώς θερουν οτι δεν ειναι εργοστασιακές προδιαγραφές και αυξάνουν τις ζημιές σε περίπτβση συγκρουσης.
Η ζωή...ποδήλατο!