-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Ζώον αυτός/αυτή με το 307 που πάρκαρε κάθετα πάνω στο πεζοδρόμιο και το έκλεισε εντελώς, χτες βράδυ στην Κηφισίας, στην Κηφισιά. Τον περιποιήθηκα με 2 από δαύτα, όμως.Ωραίος !
-
Ο κόσμος με τα SUV δε τη παλεύει! Νομίζει ότι είναι μάγκες και τα ξέρουν όλα!
Καθώς καθόμουν ήρεμα κι ωραία στο σαλονάκι μου, ακούω ένα συνεχές και ασταμάτητο σπινιάρισμα. Λέω...καγκουριές θα κάνουν. Συνέχιζε για κάνα 5λεπτο, οπότε βγήκα έξω να δω τι γίνεται...και τι βλέπω? Μια παρέα από ανώριμα 20χρονα με μια τζιπούρα (δε μπορούσα να καταλάβω τη μάρκα, ήταν σκοτεινά) να προσπαθεί να ανέβει το λόφο και να σπινιάρει...αλλά ΠΡΟΦΑΝΩΣ έχει κολλήσει και δε μπορούσε να πάει πουθενά. Πολεμούσαν ΗΛΙΘΙΩΣ συνεχώς...και ξαφνικά τα λάστιχα δεν άντεξαν και πήραν φωτιά!
Το αποτέλεσμα ήταν αυτό:
Πήρα τη πυροσβεστική και άρχισαν να το σβήνουν.
Τέλος καλό, όλα καλά...αλλά ελπίζω το ζώο να πήρε το μάθημά του.
Αθάνατε Ελληνάρα με τη τζιπούρα! Γύρνα τώρα σπίτι με τα πόδια, γιατί όποιος δεν έχει μυαλό...έχει πόδια!
-
Αυτό πάει να πει burn out.
-
χα χα, facepalm.
-
Ωραια θεα, που ειναι αυτο?
-
Σε ένα σοβαρό κράτος όμως, η συνέχεια της ελλαδικής καραμέλας: «για τα αίτια του ατυχήματος/ φωτιάς διενεργεί προανάκριση το τμήμα πυροσβεστικής κλπ, κλπ» θα ήταν πρόστιμο για την παράβαση (εμπρησμός) και αποζημίωση της Πυροσβεστικής για τη μετακίνηση, έξοδα, κλπ
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αυτοφορω με τι κατηγορια? Δεν στεκει
Παρακώλυση συγκοινωνιών? ΟΚ, δεν έχει κλείσει το δρόμο, αλλά οι πεζοί που αναγκάζονται να κατέβουν εξαιτίας του ενοχλούν την κυκλοφορία.
εντιτ: μπορεί να πήγε να πουλήσει μαγκιά και να τον τσιμπησαν για αντίσταση κατά της αρχής ή εξύβριση ή δεν ξέρω γω τι άλλο.
Εκθεση πεζων σε κινδυνο;
-
Ο τύπος δεν παίζεται... Το πάρκαρε, ούτε αλάρμ, ούτε ΤΙΠΟΤΑ! Πριν 2 ώρες στην γειτονιά μου παρέα με τον Ξάρακλα... -
Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς στον φίλο οδηγό που χθες το απόγευμα στη Βασ. Όλγας στη φτωχομάνα με το Kalos του μοίρασε απλόχερα στιγμές διασκέδασης και ψυχικής ανάτασης.
Έχοντας μέσα ένα παιδί 5-6 ετών που περιφέρονταν κάπου μεταξύ πίσω καθίσματος και καθίσματος συνοδηγού (και φυσικά μη φορώντας ο οδηγός ζώνη - η βαρβατίλα που αναδυόταν από την άσπρη φανέλα και το δασύτριχο στήθος δεν σηκώνει ζυγό! ) ο άνθρωπος πήγαινε με 25 ολόκληρα χαω σε έναν δρόμο που ούτε κεντρικός είναι ούτε κίνηση είχε εκείνη την ώρα (κάτι σαν τη Συγγρού στην Αθήνα ένα πράγμα... ). Λόγω ύψους του αυτοκινήτου (με τη Νίτσα ήμουν) μπορούσε ξεκάθαρα να δω ότι ο δρόμος μπροστά του ήταν άδειος (η κίνηση έρρεε ωσάν τη βαρβατίλα με 40-50χαω...), αλλά δυστυχώς ο συνΕΛ δεν μπορούσε να το διαπιστώσει, καθώς ήταν απασχολημένος να επιδεικνύει τη βαρβατίλα (και το δασύτριχο στήθος που ξεπρόβαλε από την άσπρη φανέλα ) σε δύο ατυχέστατες νέες γυναίκες που περπατούσαν επί του δεξιού πεζοδρομίου.
Στην πορεία του συμβάντος βρέθηκε να κλείνει και τις δύο λωρίδες και κάπου εκεί του πάτησα κόρνα.
Ε, παραπήγε από μέρους μου και ο ανδρισμός του επαναστάτησε σε τόσο μεγάλη προσβολή και φωνάζοντας έκανε το σήμα 'τι θες ρε', αλλάζοντας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ λωρίδα (το φλας είναι άχρηστο για τους πραγματικούς άνδρες εννοείται ), οπότε από εμένα σε μία στιγμή αδικαιολόγητου εκνευρισμού έλαβε το κλασσικό σήμα των ΕΛ (το ). Τότε ήταν που η προσβολή έφτασε στο απροχώρητο και άρχισε να κορνάρει και να φωνάζει.
Κατόπιν, αφού προσπάθησε εις μάτην να διαπεράσει την ηχομόνωση της Νίτσας 1-2 φορές ακόμα φωνάζοντας στη γαλλική, με εμένα να αδιαφορώ συνέχισε την επιτυχημένη του πορεία ως οδηγός και ως Greek kamaki, ευτυχισμένος και με τον ανδρισμό του ικανοποιημένο...
Κυκλοφορούν ελεύθεροι ρε γμτ... και αναπαράγονται...
-
Αααααχ αυτοί είναι άνδρες .... Λιγώθηκα πάλι ....
-
Γκρικ λοβερ,με τρίχα για πουλόβερ!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μια παρέα από ανώριμα 20χρονα με μια τζιπούρα (δε μπορούσα να καταλάβω τη μάρκα, ήταν σκοτεινά) να προσπαθεί να ανέβει το λόφο και να σπινιάρει...αλλά ΠΡΟΦΑΝΩΣ έχει κολλήσει και δε μπορούσε να πάει πουθενά. Πολεμούσαν ΗΛΙΘΙΩΣ συνεχώς...και ξαφνικά τα λάστιχα δεν άντεξαν και πήραν φωτιά! -
Λίγο ακριβό τους βγήκε το φυστίκι, καλύτερα να πήγαιναν σε ημιδιαμονής
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Μια παρέα από ανώριμα 20χρονα με μια τζιπούρα (δε μπορούσα να καταλάβω τη μάρκα, ήταν σκοτεινά) να προσπαθεί να ανέβει το λόφο και να σπινιάρει...αλλά ΠΡΟΦΑΝΩΣ έχει κολλήσει και δε μπορούσε να πάει πουθενά. Πολεμούσαν ΗΛΙΘΙΩΣ συνεχώς...και ξαφνικά τα λάστιχα δεν άντεξαν και πήραν φωτιά!
Καταφέρανε να κάνουν αυτό που στο Mythbusters δέν μπορέσαν:
-
60+αρης (μάλλον ο παππούς τους) οδηγός 406 με 3 πιτσιρίκια πίσω ~4 ετών χωρίς ζώνες να κάθονται στα γόνατα και να χαιρετάνε από το πίσω τζάμι τους άλλους.
Τι να του πεις... -
Σήμερα τουλάχιστον 3 μηχανάκια με τρικάβαλο πάνω, όλοι γύφτοι φυσικά (στην κυριολεξία και μεταφορικά)... αλλά αυτοί δεν ήταν τίποτα μπροστά στο αρχιμέγιστο ζώο που ήταν με βέσπα και την έκανε κανονικότατα τετρακάβαλο και με τους 3 απ' τους 4 να είναι παιδάκια το πολύ μέχρι 10 χρονών... και μάλιστα το ένα παιδάκι το είχε μπροστά στο κενό ανάμεσα στο τιμόνι και στο κάθισμα λες και ήταν τα ψώνια του σούπερμάρκετ... και μάλιστα ακριβώς δίπλα του ήταν μπατσικό σταματημένο και δεν του ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ... μετά σου λένε ίσοι όλοι μπροστά στο νόμο... όλα τα παραπάνω ζώα ήταν ακράνωτα εννοείται και οι συνεπιβάτες... και αν θυμάμαι καλά σε όλα επέβαιναν μικρά παιδάκια... το ότι ήταν γύφτοι όλοι είναι ασχολίαστο... μπορώ να αναφέρω και άλλα ζωά αλλά ήταν τόσα πολλά που βαριέμαι να γράψω... πως φαίνεται ότι άρχισαν να γυρίζουν απ' τις διακοπές....
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Μια παρέα από ανώριμα 20χρονα με μια τζιπούρα (δε μπορούσα να καταλάβω τη μάρκα, ήταν σκοτεινά) να προσπαθεί να ανέβει το λόφο και να σπινιάρει...αλλά ΠΡΟΦΑΝΩΣ έχει κολλήσει και δε μπορούσε να πάει πουθενά. Πολεμούσαν ΗΛΙΘΙΩΣ συνεχώς...και ξαφνικά τα λάστιχα δεν άντεξαν και πήραν φωτιά!
Καταφέρανε να κάνουν αυτό που στο Mythbusters δέν μπορέσαν:
Ε ναι γιατί δεν είχαν ξερά χόρτα.
Τα ξερά χόρτα πρέπει να πήραν πρώτα και μετά το λάστιχο. Λογικά ζεστάθηκαν από τη τριβή.
-
Μπα τα χορτα δε πήραν γιατι με το σκαψε σκαψε δεν θα εμεινε τιποτα διπλα στις ροδες για να αναψει. Το πιο πιθανό πυρωσε η εξατμιση και η μηχανη απο το ζόρι και την ελλειψη ψυξης απο την 'ακινησια' με αποτέλεσμα τα ξερά κατω απο το αμαξι να παρουν φωτια....
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Μπα τα χορτα δε πήραν γιατι με το σκαψε σκαψε δεν θα εμεινε τιποτα διπλα στις ροδες για να αναψει. Το πιο πιθανό πυρωσε η εξατμιση και η μηχανη απο το ζόρι και την ελλειψη ψυξης απο την 'ακινησια' με αποτέλεσμα τα ξερά κατω απο το αμαξι να παρουν φωτια....Τα χορτα μπορει να αναψαν απο τον καταλυτη .
Παντως και τα χορτα αμα σπινιαρεις επανω τους βγαζουν καπνους,φωτια δεν εχω καταφερει να βαλω αλλα τα εχω κανει να καπνισουν -
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Αααααχ αυτοί είναι άνδρες .... Λιγώθηκα πάλι ....Το ήξερα ότι θα σ' άρεσε...
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]