-
-
Μπράβο. Για πρώτη ενασχόληση ειναι εξαιρετικό και μακάρι να συνεχίσεις με τον ίδιο ενθουσιασμό.
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Μπράβο. Για πρώτη ενασχόληση ειναι εξαιρετικό και μακάρι να συνεχίσεις με τον ίδιο ενθουσιασμό.αμα συνεχισω με τον ιδιο ενθουσιασμο δεν κανουμε τιποτα χρειαζεται πολυ περισσοτερο
-
αυτες τις μερες εκανα αλλη μια δουλεια! εβγαλα την πισω αριστερη ταπετσαρια για να φτιαξω τον μηχανισμο του παραθυρου!
By gabyyiii at 2011-08-15
By gabyyiii at 2011-08-15Ομως ηταν χαλια και η ταπετσαρια και ετσι χωρις δευτερη σκεψη εβαλα την μαμα μου να σχεδιασει σε ενα χαρτι το σχεδιο της ταπετσαριας για να κοψω χαρτονι!
By gabyyiii at 2011-08-19
By gabyyiii at 2011-08-19
By gabyyiii at 2011-08-19κοπηκε το χαρτονι και κοληθηκε απο την μια αφρολεξ και η ταπετσαρια και απο την αλλη ναυλον για να μην βρεχεται το χαρτονι!
By gabyyiii at 2011-08-22
By gabyyiii at 2011-08-22
By gabyyiii at 2011-08-23
By gabyyiii at 2011-08-23επισης σε ενα μεταλο που ειχε μεσα απο την ταπετσαρια που ειχε σκουριασει το ετριψα και περασα σταθεροποιητη και σασικοτ!
καθαριστηκε η ταπετσαρια απο τις παλιες κολες
εφτιαξα και τον μηχανισμο!
By gabyyiii at 2011-08-24
για να κολησει καλα
ΚΑΙ
ΑΠΟ ΕΤΣΙ
ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ -
Με την προσπαθεια που κανεις χωρις πλακα εχω μεινει αφωνος .Μπραβο ρε Γιανναρε μπραβο
-
Βγηκε πολυ ομορφο Γιαννη συγχαρητηρια!Επισης καλο θα ηταν (γνωμη μου βεβαια) να φτιαξεις και τα υπολοιπα να ειναι ολα ομορφα.
-
Ωραία δουλειά !
Θα έπρεπε, όμως, αντί για χαρτόνι να χρησιμοποιήσεις χάρντμπορντ. Είναι πιό σκληρό, άκαμπτο και ανθεκτικό από το χαρτόνι και θα κρατούσε για περισσότερο καιρό.
Δεν πειράζει... την επόμενη φορά. -
σας ευχαριστω πολυ ολους!!! εχω φτιαξει και του οδηγου! και θελω και του συνοδηγου καποια στιγμη! την πισω δεξια δεν την πειραζω γιατι εχει τα κουμποματα απο την μανα του και σπαν πολυ ευκολα και γιατι ειναι και πολυ καλη ενω οι αλλες εχουν βιδες! (βλακεια βεβαια να εχουν βιδες αλλα τι να κανω οι καλοι οι ταπετσεριδες εδω)
-
Καταπληκτικο
-
φιλε, τελειος!!!!! τα λογια ειναι περιτα!!!!!!
-
Ο χρήστης gabyy7 έγραψε:
σας ευχαριστω πολυ ολους!!! εχω φτιαξει και του οδηγου! και θελω και του συνοδηγου καποια στιγμη! την πισω δεξια δεν την πειραζω γιατι εχει τα κουμποματα απο την μανα του και σπαν πολυ ευκολα και γιατι ειναι και πολυ καλη ενω οι αλλες εχουν βιδες! (βλακεια βεβαια να εχουν βιδες αλλα τι να κανω οι καλοι οι ταπετσεριδες εδω)Ψάξε να βρεις κουμπώματα, δεν θα είναι δύσκολο...
Συνήθως όλοι οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν παρόμοια, οπότε, όλο και κάτι που σου κάνει θα βρεθεί.
Πάντως, ένα μεγάλο μπράβο κι από εμένα, για να κάνω τα ίδια με σένα, έπρεπε να φτάσω σχεδόν 10 χρόνια μεγαλύτερος σου!
Για πρώτη σου προσπάθεια, είσαι καταπληκτικός!Το βάρεσα με το Defy μου.
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Ωραία δουλειά !
Θα έπρεπε, όμως, αντί για χαρτόνι να χρησιμοποιήσεις χάρντμπορντ. Είναι πιό σκληρό, άκαμπτο και ανθεκτικό από το χαρτόνι και θα κρατούσε για περισσότερο καιρό.
Δεν πειράζει... την επόμενη φορά.Εγώ θα πρότεινα το κόντρα πλακέ. Αυτό χρησιμοποιούν και οι ταπετσέρηδες εξάλλου...
Απλά, θέλει μια σέγα για να κοπεί.Το βάρεσα με το Defy μου.
-
ορισμενοι ταπετσερηδες χρησιμοποιουν οτι τους κατεβει
το σωστο ειναι το χαρντμπορντ, και μαλιστα παχους 3χιλιοστων (που βρισκεται σχετικα δυσκολα) κι οχι 5χιλιοστων γιατι δεν κουμπωνουν τα εξαρτηματα των θυρωνγιαννακη εδω εκανες πολυ καλη δουλιτσα, για τα μεσα που ειχες....και πεταξε αυτο το ρημαδι το σασικοτ, φτανει πια με δαυτο....σε λιγο θα το βαζεις και στο ψωμι, αντι για μαρμελαδα
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
πεταξε αυτο το ρημαδι το σασικοτ, φτανει πια με δαυτο....σε λιγο θα το βαζεις και στο ψωμι, αντι για μαρμελαδαΠροκαταβολικά συγνώμη για το , αλλά αυτό το υλικό πώς γράφεται στα Αγγλικά; Θέλω να ψάξω να βρω πληροφορίες σχετικά με το τι κάνει και πότε πρέπει να το χρησιμοποιούμε.
-
Chassis coat
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Chassis coat(σαν το σινεμπλόκ από την Καρλσρούη και αυτό!).
-
συνηθως το χρησιμοποιουμε στα φορτηγα η αλλου ιδιου τυπου αυτοκινητα απο κατω, η στα ιχ μας για να ''μπλαστρωσουμε'' κακοτεχνιες-σαπακια κλπ
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Chassis coathttp://www.chrotex.gr/product_detail.as ... serial=001
Τα αγγλικά σου θέλουν φρεσκάρισμα Νίκο.
Ελληνικό είναι άλλωστε, όπως γουστάρουμε το γράφουμε!
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Chassis coat
http://www.chrotex.gr/product_detail.as ... serial=001
Τα αγγλικά σου θέλουν φρεσκάρισμα Νίκο.
Ελληνικό είναι άλλωστε, όπως γουστάρουμε το γράφουμε!
-
τα τελευταια κομματια!
By gabyyiii at 2011-08-29
η θεση της ρεζερβας
η γεφυρα της μηχανης
και το πορτμπαγαζ
αλλη μια φωτογραφια απο την ταπετσαρια πανω στην πορτα!
χθες μπηκαν τα καθισματα μοκετες τα παντα! εγινε κομπλε! Μαλιστα το πηρε ο παππους μου βολτα μετα απο δυο μηνες και καταλαβε μου ειπε τεραστια διαφορα στην μηχανη δεν ακουγοταν σχεδον καθολου επειδη ειχα αλλαξει τα λαστιχα απο τις πορτες!αλλη μια μεγαλη διαφορα στην ταπετσαρια κατω χαμηλα που την καθαρισα με σουαζ!
By gabyyiii at 2011-08-29ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ!
βρηκα αυτο το διακοπτακι κατω απο το τιμονι
By gabyyiii at 2011-08-29δεν ξερω τι ειναι! μαλλον ειναι για να δυναμωνει την ενταση απο τα φωτα στο ταμπλο! φαινεται ενα μαυρο καλοδιο αμα το κουνισω σβηνουν τελειως τα φωτα στο καντραν!???? μηπως κανει καπου σωμα και για αυτο δεν βλεπω και διαφορα οταν το γυριζω???????????????????????????????????
και ενα σχεδιο απο το manual
Αναπαλαίωση peugeot 304