-
Λογω πολλων χιλιομετρων που διανυω καΘημερινα αποφασησα να το γυρισω σε υγραεριοκινηση. Η τιμη της αμολυβδης δεν παλευεται.
Κάνω υπομόνη να δω αν υπάρξει ανοδος στην υγραεριοκινηση απο Σεπτεμβριο. Το Cruze μου ειναι 1.6 LS plus με 32.000 KM
Εχει κανει καποιος αυτη την μετατροπη να μου πει εμπειριες?
Για το συγκεκριμενο Cruzaki μας νομιζω οτι καρα-αξιζει σαν επενδυση.
-
Ειμαι κατοχος του 1,8 LT εδω και ενα χρονο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος σε γενικες γραμμες.Το τριξιμο των φρενων στην οπισθεν εμφανιζεται και σε μενα (οχι παντα αλλα αρκετα συχνα) και ενα αρνητικο μεχρι στιγμης που εχω εντοπισει ειναι η καταναλωση εντος πόλης (12λ/100) αλλα εχω μολις 7500 χλμ και ελπιζω να μειωθει οταν 'ανοιξει' ο κινητηρας με τον καιρο.
Επειδη εφτασε το πρωτο σερβις μπορειτε να μου προτεινετε καλό και συνεργείο εντος Αττικης (εστω κα με πμ)?
Ευχαριστω και καλως ήρθα!!!
-
Ο χρήστης tolispolo έγραψε:
Ειμαι κατοχος του 1,8 LT εδω και ενα χρονο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος σε γενικες γραμμες.Το τριξιμο των φρενων στην οπισθεν εμφανιζεται και σε μενα (οχι παντα αλλα αρκετα συχνα) και ενα αρνητικο μεχρι στιγμης που εχω εντοπισει ειναι η καταναλωση εντος πόλης (12λ/100) αλλα εχω μολις 7500 χλμ και ελπιζω να μειωθει οταν 'ανοιξει' ο κινητηρας με τον καιρο.Επειδη εφτασε το πρωτο σερβις μπορειτε να μου προτεινετε καλό και συνεργείο εντος Αττικης (εστω κα με πμ)?
Ευχαριστω και καλως ήρθα!!!
Καλώς ήρθες.
Για το τρίξιμο μπορείς να αλλάξεις δαγκάνες ,η τις βάσεις των δαγκανών( και τακάκια αν χρειαστεί )εντός της εγγύησης.
Όσο για την κατανάλωση ,θα δεις σίγουρα διαφορά όταν στρωθεί το αυτοκίνητο. -
Ο χρήστης ΒΑΛΑΝΤΗΣ έγραψε:
Προς το παρον ειναι μια χαρα.Αλλα νομιζω οτι ειναι αλλη ποιοτητα υλικου.Μπορει να κανω και λαθος.Με την οπισθεν τι εκανες;παιδια υπαρχει καποιος στο foroum που να μπορει να μας βοηθησει στο προβλημα που εχουμε με την οπισθεν η οποια κανει θορυβο (κοινος μαδαει) οταν κυριως το αμαξι ειναι ζεστο;περιμενω με αγωνια.Εχει αλλαξει κανεις δισκο πλατο;
-
Ο χρήστης boomboom έγραψε:
Το Κρουζ εχει γινει τεραστια εμπορικη επιτυχια στις ΗΠΑ. Τους τελευταιους 3-4 μηνες πουλαει περιπου 25 χιλιαδες κομματια τον μηνα (!), ξεπερνοντας το Κορολα και το Σιβικ κατα αρκετες χιλιαδες κομματια. Εχει γεμισει ο τοπος, βλεπεις Κρουζ σε καθε γωνια.Εδώ στην Κίνα να δεις πόσο πουλάει! Κυκλοφορούν πάρα πολλά αλλά δυστυχώς σε ξενέρωτο (για μένα) χρώμα... μπορντώ!
Στο τσακ ήμουν να το πάρω, με τον 16 τούρμπο αλλά η αντιμετώπιση των υπαλλήλων της αντιπροσωπείας ήταν λίγο σταρχιδιστική οπότε και τους το ανταπέδωσα! -
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Αρκετά ωραίο το αποτέλεσμα! με τον 1.8 θα είναι καλό αλλά από κατανάλωση, τέλη, ασφάλεια...
-
Ο χρήστης antonis NO1 έγραψε:
Προς το παρον ειναι μια χαρα.Αλλα νομιζω οτι ειναι αλλη ποιοτητα υλικου.Μπορει να κανω και λαθος.
Με την οπισθεν τι εκανες;παιδια υπαρχει καποιος στο foroum που να μπορει να μας βοηθησει στο προβλημα που εχουμε με την οπισθεν η οποια κανει θορυβο (κοινος μαδαει) οταν κυριως το αμαξι ειναι ζεστο;περιμενω με αγωνια.Εχει αλλαξει κανεις δισκο πλατο;
.
-
Έγινε η αλλαγή στα φρένα. Έκαναν αλλαγή βάσης και τακάκια γιατί ειχαν στραβώσει.Προς το παρόν είναι μια χαρά χωρίς κανένα ήχο!!! Επίσης μου είχε βγάλει αυτό το code 95 και είχε ανάψει το σήμα του αερόσακου και το σήμα για service όπου μου άλλαξαν πάλι τα καλώδια.Με την όπισθεν υπάρχει ακόμα αυτό το θέμα αλλά δε το κάνει συχνά.
-
Ο χρήστης Παστός έγραψε:
Το Κρουζ εχει γινει τεραστια εμπορικη επιτυχια στις ΗΠΑ. Τους τελευταιους 3-4 μηνες πουλαει περιπου 25 χιλιαδες κομματια τον μηνα (!), ξεπερνοντας το Κορολα και το Σιβικ κατα αρκετες χιλιαδες κομματια. Εχει γεμισει ο τοπος, βλεπεις Κρουζ σε καθε γωνια.
Εδώ στην Κίνα να δεις πόσο πουλάει! Κυκλοφορούν πάρα πολλά αλλά δυστυχώς σε ξενέρωτο (για μένα) χρώμα... μπορντώ!
Στο τσακ ήμουν να το πάρω, με τον 16 τούρμπο αλλά η αντιμετώπιση των υπαλλήλων της αντιπροσωπείας ήταν λίγο σταρχιδιστική οπότε και τους το ανταπέδωσα!Δυστυχώς στην Ευρώπη δεν φέρνουν το 1.6Τ.
Στην Αμερική έχουν μόνο το 1.4Τ σε τούρμπο έκδοση ? -
Ο χρήστης ΒΑΛΑΝΤΗΣ έγραψε:
Έγινε η αλλαγή στα φρένα. Έκαναν αλλαγή βάσης και τακάκια γιατί ειχαν στραβώσει.Προς το παρόν είναι μια χαρά χωρίς κανένα ήχο!!! Επίσης μου είχε βγάλει αυτό το code 95 και είχε ανάψει το σήμα του αερόσακου και το σήμα για service όπου μου άλλαξαν πάλι τα καλώδια.Με την όπισθεν υπάρχει ακόμα αυτό το θέμα αλλά δε το κάνει συχνά.Δες το μηνυμα που σου στελνω και παρεμε αν μπορεις να σου πω τι μου ειπανε στην αντιπροσωποια για την οοπισθεν
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Το Κρουζ εχει γινει τεραστια εμπορικη επιτυχια στις ΗΠΑ. Τους τελευταιους 3-4 μηνες πουλαει περιπου 25 χιλιαδες κομματια τον μηνα (!), ξεπερνοντας το Κορολα και το Σιβικ κατα αρκετες χιλιαδες κομματια. Εχει γεμισει ο τοπος, βλεπεις Κρουζ σε καθε γωνια.
Εδώ στην Κίνα να δεις πόσο πουλάει! Κυκλοφορούν πάρα πολλά αλλά δυστυχώς σε ξενέρωτο (για μένα) χρώμα... μπορντώ!
Στο τσακ ήμουν να το πάρω, με τον 16 τούρμπο αλλά η αντιμετώπιση των υπαλλήλων της αντιπροσωπείας ήταν λίγο σταρχιδιστική οπότε και τους το ανταπέδωσα!Δυστυχώς στην Ευρώπη δεν φέρνουν το 1.6Τ.
Στην Αμερική έχουν μόνο το 1.4Τ σε τούρμπο έκδοση ?1.4Τ και τον 1.8 ατμοσφαιρικο. Υπαρχει 1.6Τ? Δεν το ηξερα.
-
Ο χρήστης boomboom έγραψε:
Στην Αμερική έχουν μόνο το 1.4Τ σε τούρμπο έκδοση ?1.4Τ και τον 1.8 ατμοσφαιρικο. Υπαρχει 1.6Τ? Δεν το ηξερα.
Κ'εγώ απο το πόστ του Παστού το έμαθα.
-
Παιδιά δεν νομίζω.
Βγαίνει σε 1.6 Τ με μια μετατροπή που κάνει η ελληνική αντιπροσωπία.Δεν παράγεται με τον 1.6Τ
Παράγεται σε 1.4Τ,1.6 και 1.8 -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Παιδιά δεν νομίζω.
Βγαίνει σε 1.6 Τ με μια μετατροπή που κάνει η ελληνική αντιπροσωπία.Δεν παράγεται με τον 1.6Τ
Παράγεται σε 1.4Τ,1.6 και 1.8Ο Παστός όμως είναι στην Κίνα.Μήπως εκει βγαίνει ο 1.6Τ απο το εργοστάσιο ?
Αν θέλει ας μας το διευκρινίσει. -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Παιδιά δεν νομίζω.
Παράγεται σε 1.4Τ,1.6 και 1.81,4Τ βγαίνει στην Αμερική , αν δεν κάνω λάθος , με 138hp
Ο 1,6 Τ ? τι είναι , μετατροπή που γίνεται εδώ ?
Για δώσε πληροφορίες -
Τον Ιανουάριο του 2011 η Chevellas ΑΕ έστειλε ενημερωτικά έντυπα με προσφορά για μετατροπή του 1.6 ατμοσφαιρικού κινητήρα σε τούρμπο με 150HP,και με κόστος 3.980ευρω.
-
Παιδιά στην Κίνα δεν είναι μετατροπή, εργοστασιακό βγαίνει με 1.6 (115ΗΡ), 1.8 (145ΗΡ) και1.6Τ (180ΗΡ), σας το λέω γιατί το έψαξα και ρώτησα κιόλας γιατί με ενδιέφερε!
και για του λόγου το αληθές:
http://www.chevrolet.com.cn/models_cruz ... =brandsite
βγαίνει σε
1.6SL MT(115ΗΡ) 1,6SL MT World Edition(115ΗΡ) 1,6SL AT World Edition(120ΗΡ)1,6 SE MT(115ΗΡ) 1,6 SE AT(120ΗΡ) 1,8 SE AT(145ΗΡ) 1,8 SX AT(145ΗΡ) and 1,6T(181ΗΡ)
-
http://www.chevrolet.com.cn/brandsite/cruze/index.html
A! το 1.6Τ βγαίνει μόνο με τα αυτοκόλλητα στο καπώ ουρανό και στα πλάγια! -
Τώρα που είδα το link όλα εξηγούνται . . . .
Chevrolet Cruze