-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Αγαπητέ el-em...
όρεξάτο σε βρίσκω πρωινιάτικα...
ονόματα δεν λέμε-οικογένειες δεν θίγουμε, αλλά anyway...τους συνήθεις ύποπτους εννοώ...εσένα, το σχ, τον γιατρό...κλπ.κλπ...φιλικά
ρεναOK NOMIZA OTI ENNOOYΣΕΣ ΤΟΥΣ 'ΑΛΛΟΥΣ'.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
'EL-EM|'
-
Κύριε Στέφανε,
Τι δεν καταλάβατε από τα παραπάνω;;Ποιά είναι τα μισόλογα;;
Ως κακόπιστος θεατής όπως υπογράφετε μη γίνεστε και κακόπιστος συνομιλητής.Το θέμα είναι απλό.Η΄ είσαι με τους 'καλούς' ή με τους 'κακούς'.Είτε είσαι θεατής είτε αγωνιζόμενος.Κανένας απο αυτούς που εννοείτε παραπάνω δεν σας διώχνει.Σας διώχνουν αυτοί που καταντούν με τα καμώματά τους έτσι τους Ελληνικούς Αγώνες....Και αυτοί πιστέψτε με Βρίσκουν 'βαρβάτους' χορηγούς....
Φιλικά
Σ.ΠΚακόπιστος συνομιλητής δε θα το έλεγα, αλλά τέλος πάντων…
Αυτό που δεν καταλαβαίνω λοιπόν, είναι γιατί δεν περιγράφεται το γεγονός, από αυτούς που το γνωρίζουν και το αναφέρουν, με όλες τις λεπτομέρειες, γιατί ακόμα και μετά τις εκκλήσεις μερικών μελών δεν γίνονται πιο συγκεκριμένοι, είναι τελικά το μοναδικό ή όχι, γιατί δεν τιμωρήθηκε και γιατί ενώ έμεινε κρυφό, ή έστω γνωστό μόνο στην οικογένεια των αγωνιζομένων, δημοσιοποιείται τελικά μετά από χρόνια; Τι άλλαξε ξαφνικά ;
Τώρα αναφορικά με το ή είσαι με τους καλούς ή με τους κακούς μου θυμίζει τον Μπους τον Αμερικάνο, αλλά για να σου απαντήσω, δεν είμαι με κανέναν, είμαι με την πάρτη μου που θέλω να πηγαίνω σε αγώνες, θεατής, για να διασκεδάσω, αλλά δυστυχώς έχω πάψει εδώ και χρόνια να διασκεδάζω.
Τους κακούς από τον χώρο δεν μπορώ να τους διώξω εγώ ο θεατής, προσπαθώ όμως με το να μην παρακολουθώ πλέον αγώνες, μπορούν να τους διώξουν μόνον αυτοί που ανήκουν ενεργά στο χώρο
Στέφανος
-
Ο χρήστης WHOGAMIHICUP έγραψε:
Υ.Γ. Η λογοκρησια σας κ. Σ.Χ. νομιζω πως ξεπερνα και της γνωστης επταετιας .Α.Τ.
Δεν ξερω αν καταλαβαινεται σε τι αντιφαση πεσατε. Μιλατε περι λογοκρισιας κ 7ετιας του ΣΧ οταν ο οταν ο ιδιος σας εχει δωσει την δυνατοτητα (οπως σ ολους τους συνφορουμιστες) αυτου του βηματος για να εκθετονται οι αποψεις ολων! Οταν εχεις ενα μεσο που μπορεις να εκφραστεις κ το οποιο σου δινει την δυνατοτητα να κρατησεις την ανωνυμια σου ειναι πολυ ευκολο να κρυφτεις πισω απο το πληκτρολογιο εξαπολυοντας υβριστικους πυραυλους.
Ετσι μπορουν ολοι, ειναι ευκολο, κατω απο την σκια της ανωνυμιας να μην σεβαστουν τον εαυτο τους κ τους υπολοιπους που τους διαβαζουν!!!
...βεβαια καποιος που σεβεται εαυτον κ αλληλους, το κανει κ κατω απο το καθεστως ανωνυμιας...!Απο εκει κ μετα αν εσεις δεν θελετε να πραξετε κατι τετοιο θιγοντας ανθρωπους κ κανονισμους του forum αυτο ειναι δικο σας θεμα κ θα πρεπει να δεχεστε κ τις συνεπειες των γραφομενων σας ειτε το θεωρειται 7ετια ή οτι αλλο θελετε!
-
Εγω Στεφανε θα παραδεχθω οτι στα χρονια που εμπλεκομαι με τους αγωνες, πρεπει οντως ναχουν καλυφθει αρκετα γεγονοτα. Ειναι κατι που συμβαινει ευρυτατα στην κοινωνια μας, μεσα στις συντεχνιες και σιγουρα πρεπει να καταπολεμηθει. Πολλες φορες τα ιδια γινονται αναμεσα στους γιατρους (κι ομως εχεις γιατρο!), αναμεσα στους δικηγορους (εχεις κι απ αυτο!),αναμεσα στους μηχανικους. (αφου ζεις σε σπιτι, κι απο τετοιον εχεις).
Αρα με την αποχη δεν πολεμας τιποτα, γιατι οταν εχεις αναγκη ,αυτη την αποχη την κανεις...γαργαρα. Επισης δεν μπορεις παντα να ζητας απο τους αλλους 'διευθυνσεις και ονοματα' , γιατι αυτοι που απο καπου 'ξερουν', δεν
ηταν μπροστα στο γεγονος, κι αρα κινδυνευουν γενικως να κανουν λαθος και να εκτεθουν. Δεν ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα Στεφανε, για να βγαινεις και να μεμφεσαι τους παντες και τα παντα.
Οσο για το φορουμ, σεβασου το. Αν πραγματι επιζητεις μια ταξη, ε σιγουρα αυτο προς αυτη την κατευθυνση κινειται και οδηγει, δινοντας την δυνατοτητα σε ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ανθρωπους να δημοσιοποιουν πραγματα που αλλοτε εμεναν στο σκοταδι.
Ελπιζω,αν δεν σε επεισα, τουλαχιστον να σε προβληματισα.
Χ.Π. -
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Απλά εύχομαι να μη βρεθώ ποτέ στο διάβα του σε δοκιμές αγώνα και πρέπει να εύχεται να μη βρεθώ στη θέση του Ζάχου...Εγώ και οποιοσδήποτε άλλος αξιοπρεπής άνθρωπος με σεβασμό στον συνάνθρωπο του...Όσο για την αντιδημοκρατκή νοοτροπία του Σ.Χ. καλύτερα να το ξανασκεφτείτε....Από που θα μπορούσατε να επιτεθείτε και ,έστω, να βρίσετε αν δεν είχε δημιουργήσει τον πλέον δημοκρατικό χώρο;;;Άλλο δημοκρατία και άλλο αγνωμοσύνη και ασυδοσία...Όπως μεγάλωσε ο καθένας όμως....Σ.Π.
Εύχεσαι;;;; Σπύρο μου τα ευχολόγια δεν αρκούν στην περίπτωση αυτή. Που είναι η αρχή του σπορ; Κανείς δεν ευαισθητοποιείται; Οποιος και αν είναι ο εν λόγω κύριος, να του πάρουν την άδεια και να μην ξαναμπει σε αγωνιστικό αυτοκίνητο. Και αν έχει τα κότσια η κρατική αρχή να του αφαιρέσει και την άδεια οδήγησης δια παντός. Οι υπόλοιποι είμαστε ζώα; Η μήπως είμαστε τα 'καλά παιδιά'; Αυτά τα πράγματα δεν τα αφήνουν στην τύχη. Μήπως πρέπει η ΕΘΕΑ πριν δώσει την άδεια αγωνιστικής οδήγησης να κάνει και ένα ψυχολογικό τεστ;
Οσο για τον Σ.Χ. κατά τη γνώμη μου, έκανε πολύ άσχημα που έσβησε το υβριστικό post. Δεν έχουμε ταμπού. Το φορουμ πρέπει να είναι ο 'καθρέφτης' της προσωπικότητας όλων μας.
-
Αγαπητέ κε Πλατή,
Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας.
Θα ήθελα να σταθώ σε δύο σημεία.
Νομίζω ότι όλοι όσοι αναφέρονται σε ένα τέτοιο γεγονός γενικόλογα, ήδη έχουν εκτεθεί, κατά την άποψη μου, και δεν κινδυνεύουν να εκτεθούν περισσότερο με το να γίνουν πιο συγκεκριμένοι.
Το αντίθετο μάλιστα, επιτρέπουν σε κάποιον επιφυλακτικό σαν κι εμένα, να υποθέσει ότι η αναφορά τους εξυπηρετούσε κάποιον σκοπό.
Τα πράγματα σίγουρα δεν είναι εύκολα, πουθενά στη ζωή δεν είναι και σκοπός μου δεν είναι να μεμφθώ τους πάντες και τα πάντα, άλλωστε δεν τους γνωρίζω.
Την κριτική μου, μάλιστα, ο ίδιος την χαρακτήρισα κακόπιστη. Είναι οι σκέψεις ενός θεατή που κανένα συμφέρον δεν έχει από τις διενέξεις του χώρου των αγώνων, αυτών των ημερών, αλλά προσπαθεί να δει τα πράγματα και από την αντίθετη οπτική γωνία.
Το μοναδικό μου συμφέρον επαναλαμβάνω είναι να χαίρομαι τους αγώνες και τα περάσματα όλων σας στα βουνά.
Το φόρουμ, νομίζω ότι το σέβομαι, εξέθεσα απλά τον προβληματισμό μου, βγάζοντας τη προσωπική μου πικρία ίσως, χωρίς υβριστικούς χαρακτηρισμούς προς κανέναν.
Λυπάμαι πολύ αν σας έδωσα την εντύπωση ότι δε σεβάστηκα τον χώρο που φιλοξενεί τις σκέψεις μου, δεν είχα τέτοια πρόθεση.
Στέφανος
-
Πάντως κύριε Στέφανε βλέπω ότι στην απάντηση σας στον κύριο Πλατή χρησιμοποιήσατε πληθυντικό ενώ προς εμένα αν και σας απευθύνθηκα επίσης στον πληθυντικό μου απαντήσατε στον ενικό...Οπότε βγάζω το συμπέρασμα ότι ή γνωριζόμαστε και δεν το έχω καταλάβει ή........
Πάντα καλοπροαίρετα
Σ.Π
-
'ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ…ΤΩΡΑ' είναι ο νέος τίτλος της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου που επιστρέφει μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, κάθε μεσημέρι.
Υπόσχεται καυτές αποκαλύψεις από το χώρο της σόου μπιζ, ανθρώπινες ιστορίες, κοινωνικά θέματα, πρόσωπα της επικαιρότητας και εξομολογήσεις.
Όσα οι επώνυμοι κρύβουν επιμελώς, όσα οι διάσημοι θέλουν να ξεχάσουν, όσα το κύκλωμα δεν επιτρέπει να ακουστούν, θα σας τα αποκαλύπτει '…ΤΩΡΑ' η Τατιάνα Στεφανίδου.
Η Τατιάνα Στεφανίδου και η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής 'ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ…ΤΩΡΑ' σας υπόσχονται ότι από τον Σεπτέμβρη θα χάσετε τον μεσημεριανό σας ύπνο…
Πηγή:http://www.antenna.gr/articleDetail/0,3821,90767,00.html
-
Σπυρο,ο Πλατης ειναι...γέρος.
Στεφανε, δεν υπεθεσα οτι δεν σεβεσαι το Φορουμ. Αντιθετα. Και γι αυτο σου απαντησα.
Καλημερα
Χ.Π. -
Αγαπητέ ΣΠ,
Δεν είχα καμία πρόθεση να σας προσβάλω, και να φανώ αγενής ή να κάνω διακρίσεις, απευθυνόμενος σ’εσάς στον ενικό και στον ΧΠ στον πληθυντικό.
Δεν γνωρίζω προσωπικά κανέναν από τους δύο σας και σας διαβεβαιώνω ότι δεν οφείλεται σε έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο σας.
Ίσως άθελα μου να συνδύασα τον ΧΠ με έναν άνθρωπο μεγαλύτερης ηλικίας από εμένα και γι αυτό να του απευθύνθηκα στον πληθυντικό.
Φιλικά
Στέφανος[/quote]
-
Κύριε Χρήστο, θα τολμησω να πω ούτε στο σώμα ούτε στην ψυχή (αλίμονό μου, θα με κυνηγήσει και ο μπαμπας Αντώνης).
STEF, ΟΚ.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Και ξαναρωταω γιατι δεν ικανοποιηθηκα απο την απαντηση ( )Ο κυριος ταδε τρακαρε και σκοτωσε ανθρωπο (την πρωτη φορα) η τρακαρε και τραυματισε/προκαλεσε υλικες ζημιες (την δευτερη φορα) και δεν του εκαναν τιποτα? Και σταματηστε να μου λετε για την ΕΘΕΑ, δνε με νοιαει το πειθαρχικο των αγωνων. Για την αστυνομια μιλαω. Και αν ειναι ετσι και το ξερετε σιγουρα, γιατι δεν κανει καποιος κατι (να το πει στην αστυνομια πχ? )
Τι ακριβώς δεν σε ικανοποίησε από την απάντηση;
-
Καλημέρα!
Οι ειδικοί περί Φορουμ θα μας πουν πως στον κόσμο όλο τα ονόματα δεν είναι υποχρεωτικό να είναι γνωστά! Από εκεί και πέρα όμως μπορούμε να μην απαντάμε σε όσους δεν ξέρουμε και βέβαια οσοι μπαίνουμε με τα ονοματά μας έχουμε χαντικαπ. Ξεκινάμε την εταπ με πεντάλεπτη ποινή και αντε να καλύψεις.
Περί λογοκρισίας τώρα! Αποκλείεται σε αυτό το φόρουμ να δημοσιεύονται βρισιές. Σιχαίνομαι και αηδιάζω με τα υπονοούμενα και με τις μπιχτές και με τη λάσπη γενικώς αλλά αυτό δεν μπορεί να το αποφύγει κανείς ενώ συχνά κάνω και εγώ αυτή την αηδία και ακόμα χειρότερα κάποτε την έκανα και σαν συντάκτης. Τότε κάποιοι και το Βoss μας σοφά έλεγε πως στέλνω μηνύματα στον ΝΤ και αυτός σε μένα μέσω των περιοδικών που εργαζόμαστε...
Προτιμώ να χαρακτηριστώ τραμπούκος της 7ετίας από έναν ανώνυμο παρά να επιτρέψω βρισιές. Είπαμε! Βρίστε εμένα! Εχει γίνει σπορ άλλωστε αυτό τελευταία. Εδώ και αλλού... Εξελίσεται μάλιστα σε ανέκδοτο. Για τις αποφάσεις της ΕΘΕΑ όλοι γλύφουν και συγχαίρουν τον Μανιατόπουλο και σιχτιρίζουν τον Στρατισίνο.
Να δούμε μέχρι πότε...Από εκεί και πέρα...
....Οσο αναπνέω θα σέβομαι την ιστορία κάθε καταξιωμένου αθλητή θεωρώντας αυτόν το μεγάλο πρωταγωνιστή του χώρου. Και ο ΕΛΕΜ ήταν και είναι πολύ σημαντικός αθλητής και μάλιστα άριστα αξιολογημένος, αφού δεν το παίζει, δεν πουλάει μούρη, δεν τσατσεύει και εν τέλει δεν έχει υπερκτιμηθεί όπως άλλοι αναμεσά μας.
ΑΚΟΜΑ... εχει δίκιο ο Στέφανος. Γραμμένα τα έχουμε τα λιγότερο ειδικά παιδιά. Παρακολουθούν και αδυνατούν να καταλάβουν... Και όμως όλα είναι τόσο απλά. Καμία σχέση με ένα πέρασμα τέζα ή ένα πονηρό πάτημα ώστε να βγοούμε ίσια απέναντι και να διατηρήσουμε ψηλά την ταχύτητα. Με την κακοπιστία μας τα κάνουμε θάλασσα βλέποντας παντού φαντάσματα και διαπλοκές. Πάει καιρός που δεν διαβάζω πλέον για γκάζια, για πατήματα, για απόδοση ανθρώπων και μηχανών. αλλλοιώς μεγαλώσαμε. Εκεί στη Μιχαλακοπούλου μιλάγαμε για 12 και 16 ώρες για γκάζια γμτ... Και μετά το ίδιο κάναμε στο περιθώριο των δοκιμών με αυγά και καφέ ή το βράδι στο ξενοδοχείο. Κάπως έτσι μας λάτρεψαν τα πιτσιρίκια και μπολιάστηκαν και ήρθαν στο βουνό... Σήμερα τα παιδιά που έρχονται από τις πίστες των καρτ τα βλέπουν αλλοιώς τα πράγματα. Κακό έχει κάνει και αυτή η ιστορία με τα τεραστια πριμ για κέρδος και όχι για αγωνιστική επιβίωση ή εξέλιξη, όπως βέβαια και η ατιμωρησία. Ρε ποιός τους γα.... ει είναι η πρώτη φράση στο λεξιλόγιο νέων αλλά και κάποιων παλαιών που προσβάλλονται όταν ελέγχονται θεωρώντας εαυτούς υπεράνω κριτικής για ιστορικούς λόγους. Θλίβομαι και βέβαια όπως πάντα είμαι έτοιμος για διάλογο και αντίλογο αλλά τεκμηριομένα και όχι δεν ξέρω αλλα μου ειπαν... Η ακόμα χειρότερα γιατί έτσι. Ετσι αντί να συμπορευόμαστε κάποιοι χωρίς λόγο τοποθετούνται απέναντι και να το μπάχαλο!Τα λέμε
Στρατισινο
-
Η ΕΘΕΑ αποφάσισε τελικά 6 μήνες εκτός ο Γκίκας για τα επεισόδια στο Ολύμπιο.
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0 -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
KAΛΗ Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ DAN, ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ.
ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΜΕΘΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ?ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Αρχίζω και ανησυχώ και γω
-
Ο χρήστης DAN έγραψε:
ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΜΕΘΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ?ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Προφανώς αστειεύεστε και οι δύο!!!Μόνο να κερδίσετε έχετε!
Δόξα τω Θεω....εδω μέσα υπάρχει κόσμος με κοινή λογική και στοιχειώδη εξυπνάδα για να καταλάβει ποιός είναι τι!!!
Μην τα ισοπεδώνουμε πάλι όλα για μερικούς μαλάκες!!! -
Από την πλευρά μου να σημειώσω ότι έχω μείνει άλαλαλαλος από την τελική ποινή μιας και περίμενα σημαντικά πιο αυστηρή.
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
.... Ρε ποιός τους γα.... ει είναι η πρώτη φράση στο λεξιλόγιο νέων αλλά και κάποιων παλαιών που προσβάλλονται όταν ελέγχονται θεωρώντας εαυτούς υπεράνω κριτικής για ιστορικούς λόγους.
....
ΣτρατισινοΜιας και το topic εχει γενικευτεί κάπως, και ευκαιρίας δoθείσης (αληθεια πως γράφεται? -με διόρθωσε ο Νάσος) απο το παραπανω post του ΣΧ.. :
Το χειρότερο ξερετε ποιο ειναι? Οτι πέρα απο αυτους οι οποιοι σκεφτονται έτσι και στους οποιους αναφερεται στην απαντηση του ο sx, υπάρχουν και οι νέοι, οι πιο 'απ'εξω', οι οποιοι απο την οποια σχέση εχουν με τους Ελληνικους αγώνες (μικρη ή μεγαλύτερη), οταν ξανασκέφτονται την πιθανη εμπλοκή τους, που μερικές φορές ονειρευόντουσαν, τώρα πια φτανουν να χρησιμοποιουν πικραμμένοι την ίδια φράση σχεδόν.
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
δωθησης (αληθεια πως γράφεται?)δοθείσης
Το χειρότερο ξερετε ποιο ειναι? Οτι πέρα απο αυτους οι οποιοι σκεφτονται έτσι και στους οποιους αναφερεται στην απαντηση του ο sx, υπάρχουν και οι νέοι, οι πιο 'απ'εξω', οι οποιοι απο την οποια σχέση εχουν με τους Ελληνικους αγώνες (μικρη ή μεγαλύτερη), οταν ξανασκέφτονται την πιθανη εμπλοκή τους, που μερικές φορές ονειρευόντουσαν, τώρα πια φτανουν να χρησιμοποιουν πικραμμένοι την ίδια φράση σχεδόν.
Ακριβώς Βλέποντας το παρόν θέμα, καθώς και το άλλο για το 206 Cup, ασχέτως των ενδεχόμενων υπερβολών που περιέχονται σε αυτά, κάποιος απ΄ έξω πολύ δύσκολα θα προσελκυσθεί στους αγώνες Αντε δηλ. να πείσω τον (οποιοδήποτε... το λέω επειδή είχαμε μια συζήτηση πριν λίγο καιρό στο Forum) kacey να φύγει από τα λιμανάκια και να έρθει σε μία ανάβαση
Από την άλλη δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για έναν κοινωνικό χώρο που, όπως όλοι οι χώροι έχει τα καλά του και τα κακά του, δεν μπορούμε να μην το λάβουμε υπόψη μας αυτό.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
'EL-EM'
Προφανώς αστειεύεστε και οι δύο!!!Μόνο να κερδίσετε έχετε!
Δόξα τω Θεω....εδω μέσα υπάρχει κόσμος με κοινή λογική και στοιχειώδη εξυπνάδα για να καταλάβει ποιός είναι τι!!!
Μην τα ισοπεδώνουμε πάλι όλα για μερικούς [user pepper]!!!
ΦΗΜΕΣ ΠΕΡΙ ΓΚΙΚΑ Α5