-
εγω μιλαω για καποιον που γεμισε την προηγουμενη μερα, οχι τη μερα της αποφασης...
-
Αφου η αυξηση ηταν γνωστη κι αναμενομενη, οι πρατηριουχοι ειχαν φουλαρει τις δεξαμενες και... περιμεναν.
Σε αλυσιδα φτηνων πρατηριων που γνωριζω καλα ειχαν γεμισει και τα βυτιοφοραΕνας φιλος μου που ειχε 2 πρατηρια, σε αναλογη περιπτωση περηφανευόταν οτι ειχε βγαλει ενα ...Γκολφακι σε μια νυχτα
-
1η αύξηση 26/6/2009. Ανακοινώθηκε την προηγούμενη μέρα, επιβλήθηκε την επόμενη.
3η αύξηση 3/3/2010. Το ίδιο με απο πάνω
Κάθε άλλο παρά αναμενόμενες ήταν οι αυξήσεις. Χαρακτηριστικά αντιγράφω απο το δεύτερο link:
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Τελικά δεν είναι ακριβώς έτσι....ο πρατηριούχος που πηγαίνω παρέλαβε χθες το πρωί 30.000 λίτρα με τιμολόγιο που δεν περιείχε (φυσικά) την νέα αύξηση.Στις πέντε το απόγευμα τον ενημέρωσαν ότι θα του στείλουν συμπληρωματικό τιμολόγιο με την αύξηση .Φυσικά άλλαξε αμέσως τις τιμές αλλά 12.000 λίτρα είχαν πουληθεί.....1700 ευρώ ζημιά.
Μήπως και με την απόσυρση δεν έγινε κάτι ανάλογο (όσοι τα είχαν αποσύρει μέχρι το μεσημέρι της κατάργησης βρεθήκανε εκτός) και το αλλάξανε μετά..... -
100αρα cyclon ή aegean?
-
100αρα BP που παλευεται η τιμη της.
Γιατι να βαλεις Cyclon ή Aegean;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
100αρα BP που παλευεται η τιμη της.Γιατι να βαλεις Cyclon ή Aegean;
ΒP ξεκινα απο 1.82,ενω Aegean και Cyclon απο 1,69,για 100αρα λεω..
-
BP εδω γυρω που μενω εκανε ~10 λεπτα παραπανω απο τις καλες απλες, γι αυτο το ειπα...
-
Έχει διαφορά ρε παιδιά? Από το ίδιο μαγαζί δεν ψωνίζουν όλοι τους? Εγώ έχω επιλέξει έναν καλό επαγγελματία που βάζω βενζίνη και τέλος. Το γεγονός ότι είναι ΕΚΟ καθόλου δεν με απασχολεί, φτάνει που δεν με έχει κλέψει στα λίτρα και η βενζίνη του ποτέ δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα.
sent from a galaxy far far away
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Έχει διαφορά ρε παιδιά? Από το ίδιο μαγαζί δεν ψωνίζουν όλοι τους? Εγώ έχω επιλέξει έναν καλό επαγγελματία που βάζω βενζίνη και τέλος. Το γεγονός ότι είναι ΕΚΟ καθόλου δεν με απασχολεί, φτάνει που δεν με έχει κλέψει στα λίτρα και η βενζίνη του ποτέ δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα.sent from a galaxy far far away
Εκο και ΒΡ ειναι το ιδιο πραγμα .ΕΛΠΕ ειναι και οι δυο http://www.eko.gr/Text.aspx?menuitemid=680&lan=1 http://www.hellenicfuels.gr/thegroup.asp?pid=4
-
Η 95αρα της Shell εχει χαλασει απο την στιγμη που εβγαλαν την 97αρα Vpower ή ειναι η ιδεα μου;
-
Γιατί πότε ήταν καλή?
-
Η 95αρα της Shell εχει χαλασει απο την στιγμη που εβγαλαν την 97αρα Vpower ή ειναι η ιδεα μου;Οταν λες οτι εχει χαλασει;Μουχλιασε;
-
Οτι πριν 6 μηνες που εβαζα στο αμαξι απλη δεν βαραγε πυρακια ενω τωρα που ξαναεβαλα μετα απο πολλες φορες που ειχα βαλει 97αρα βαραει αβερτα.
-
Οτι πριν 6 μηνες που εβαζα στο αμαξι απλη δεν βαραγε πυρακια ενω τωρα που ξαναεβαλα μετα απο πολλες φορες που ειχα βαλει 97αρα βαραει αβερτα.Τοτε φταιει το αμαξι σου!
Μπορει απλως να πρεπει να ρυθμισει το αβανς παλι το αμαξι σου.Εκτος αν εχει καμια εξωτικη συνθεση η 95 που εβαλες προσφατα,νερακι/πετρελαιο κλπ.Κοινως νοθευμενη -
Ένας από τους λόγους που επιζητώ να κυκλοφορήσω το αυτοκίνητό μου εκτός Ελλάδας είναι να δω πως θα μου φανούν οι βενζίνες τους.... (και να δω και πόσο μικρότερη κατανάλωση θα έχω).
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Ένας από τους λόγους που επιζητώ να κυκλοφορήσω το αυτοκίνητό μου εκτός Ελλάδας είναι να δω πως θα μου φανούν οι βενζίνες τους.... (και να δω και πόσο μικρότερη κατανάλωση θα έχω).11 Σεπτεμβρίου πάω Βέλγιο. Με πάς ??
-
Έχω μία απορία.
Οι σύγχρονοι κινητήρες έχουν την ικανότητα να αναγνωρίζουν την ποιότητα του καυσίμου και να μεταβάλουν τη χαρτογράφηση τους ή τις παραμέτρους λειτουργίας κινητήρα βάση κάποιων μετρήσεων, π.χ. θερμοκρασία καυσαερίων ή κάποιων άλλων δεδομένων λειτουργίας τους;
Αφορμή για την ερώτηση είναι που έβαλα το Σάββατο από πρατήριο της BP και το αυτοκίνητο απλά μεταμορφώθηκε σε σχέση με βενζίνη που είχα βάλει από πρατήριο της aegean, ή μήπως ήταν τόσο χάλια η βενζίνη που έβαλα και με τη φρέσκια έπανήλθε στα φυσιολογικά του;
Δεν είχα παρατηρήσει κάποια πτώση στην απόδοση του κινητήρα.Απόψεις;
-
H ποιοτητα του καυσιμου αναγνωριζεται απο μετρησεις του κινητηρα μετα την καυση, απο αισθητηρες οπως ο MAF, καθως και απο αλλες παραμετρους οπως προαναφλεξεις, misfires κλπ. Στη συνεχεια προσαρμοζει τη διαδικασια καυσης ωστε να ερθουν οι παραμετροι σε φυσιολογικα επιπεδα, συνηθως ριχνοντας την αποδοση και την αποκριση του γκαζιου. Αν η κατασταση δεν παλευεται με τιποτα, αναβει λαμπακι βλαβης. Γι αυτο και οταν φευγουμε απο το βενζιναδικο με μαπα βενζινη δεν καταλαβαινουμε αμεσως διαφορα αλλα μετα απο καποια χιλιομετρα (συνηθως 30-50).
-
Sorry για το offtopic αλλά ο MAF τον αέρα στην εισαγωγή δε μετράει;
-
Mass Air Flow = Μετρητής Μάζας Ροής Αέρα
Βενζίνη ώρα μηδέν!