Aug 12, 2011, 8:13 PM

Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ έγραψε:
Αυτο με το γεμισμα πρεπει καπως να εξηγηθει.
Εδω στην Shell που βαζω γεμιζω παντα με 55-56 λιτρα (71αρα δεξαμενη).
Στην αλλη Shell (αεροδρομιου) που την εκμεταλλευεται η ιδια εταιρια το σταματαω στα 60 γιατι θα επαιρνε και αλλο. Το ιδιο και στην Πατρα την Κυριακη που περασε. Ανγκαστηκα να το σταματησω στα 50 ευρω (κοντα 60 λιτρα) χωρις φυσικα να γεμισει πληρως, σιγουρα ομως θα ηταν σχεδον γεματο. Αυριο που μαλλον θα αδειασει θα δω αν τα χλμ ανταποκρινονται.
Τι εξηγηση μπορει να υπαρχει? Παιζει ρολο απο αντλια σε αντλια? Δηλαδη μπορει καποιες να γεμιζουν περισσοτερο η μαλλον πεφτει πιασιμο? Απο την αλλη στην Ναυπακτο που πηγα να γεμισω δεν μπορεσε να βαλει πανω απο 35 λιτρα αλλα εκει καθαρα ηταν θεμα αντλιας γιατι η εγκατασταση ειναι παλια και κατι δεν δουλευε σωστα. Τοθλαχιστον δεν βαζει παραπανω απο το κανονικο.

Δεν είναι έτσι φίλε Παντελή και συντεκνε. Και εγω απο βαρης Κορωπίου βάζω και απο αεροδρόμιο και απο αλιμο και απο ναυπακτο ........ είμαι με 69 λίτρα τεποζιτο. Λίγο πειραγμενο φλοτερ

Στη βαρης Κορωπίου βάζω πάντα 60 λίτρα αδειος και κανω στη διαδρομη αλιμος Λαγονήσι 300 χιλ

Στον αλιμο αδειος πάντα βάζω μάξιμουμ 56 λίτρα κα κανω στην ίδια διαδρομη 300 χιλιόμετρα

4 λίτρα διάφορα ;

Στο αεροδρόμιο πάλι 60 λίτρα 300 χιλιόμετρα

Πριν μια εβδομάδα γέμισα στην ΕΚΟ παιανιας και πήγα ναυπακτο έκαψα για 270 χιλιόμετρα 31 λίτρα .... Δηλαδή τίποτα γέμισα λοιπόν στην ναυπακτο αλλα δεν ήμουν αδειος βασικό και εκανα με 60 λίτρα 400 χιλιόμετρα σε μεικτό κύκλο πόλη και γύρω γύρω με θεαματική αύξηση χιλιομέτρων στο γέμισμα !!!

Μετρησα λοιπόν την κατανάλωση βενζίνης - υγραεριου οπου στη. Αθηνα έχω συν 25-30 % στη ναυπακτο έχω διάφορα 10- 12 % μόνο με την αλλαγη του μειγματος ... Αυτο που ξέρω είναι μην πηγαίνεις αδειος να έχεις μέσα Υγραεριο ειδικά και αν μείνεις να βάζεις πχ 20 λίτρα να δουλέψει και μετα να πας να φουλαρεις ξανά έτσι εγω έβαλα στη Ναύπακτο που η αντλία του δεν έχει πολλα μπαρ 5-6 νομίζω ενω οταν πήγα αδειος έβαλα με το ζόρι 30 λίτρα απο 60 !!!