-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Γρηγόρη με την Giulietta το συγκρίνω και σαφώς η Ιταλίδα είναι πολύ ανώτερη οδηγικά.
Όσο για το δήθεν κοφτερό μπροστινό που λένε τα περιοδικα, εγώ λέω ότι το κάνουν για να μην χάσουν την διαφήμιση. Το Golf V καλύτερα έστριβε...
+1
Από τα χέρια μου έχουν περάσει δυο Focus εταιρικά. Το πρώτο και το τελευταίο, πριν το facelift. Το καινούριο δε το έχω οδηγήσει, αλλά η G είναι ανώτερη οδηγικά κατά την άποψή μου από το απερχόμενο. Φρένα/τιμόνι/μοτέρ είναι αλλού.
Πως γραφεις +1 βρε Νικο, αφου ΔΕΝ εχεις οδηγησει το καινουργιο...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Γρηγόρη με την Giulietta το συγκρίνω και σαφώς η Ιταλίδα είναι πολύ ανώτερη οδηγικά.
Όσο για το δήθεν κοφτερό μπροστινό που λένε τα περιοδικα, εγώ λέω ότι το κάνουν για να μην χάσουν την διαφήμιση. Το Golf V καλύτερα έστριβε...
+1
Από τα χέρια μου έχουν περάσει δυο Focus εταιρικά. Το πρώτο και το τελευταίο, πριν το facelift. Το καινούριο δε το έχω οδηγήσει, αλλά η G είναι ανώτερη οδηγικά κατά την άποψή μου από το απερχόμενο. Φρένα/τιμόνι/μοτέρ είναι αλλού.
Πως γραφεις +1 βρε Νικο, αφου ΔΕΝ εχεις οδηγησει το καινουργιο...
Γιατί αν έχω καταλάβει καλά και ο Αλέξανδρος και ο markvag το καινούριο το θεωρούν χειρότερο από παλιό.
Οπότε αν είναι καλύτερη από το παλιό, φαντάσου από το καινούριο.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Γιατί αν έχω καταλάβει καλά και ο Αλέξανδρος και ο markvag το καινούριο το θεωρούν χειρότερο από παλιό.
Ok...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Nαι αλλα ο Κικιζας το θεωρει καλυτερο.Πως μπορεις και δεχεσαι την γνωμη του καθε τυχοντα οταν μιλαει η πειρα???
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Nαι αλλα ο Κικιζας το θεωρει καλυτερο.Πως μπορεις και δεχεσαι την γνωμη του καθε τυχοντα οταν μιλαει η πειρα???
Οχι παιδια, παω πασσο...
-
Εγω παντως τον Κικιζα κ 2-3 αλλους ακομα ευχαριστιεμαι να τους διαβαζω κ ειδικα σε test drives καλων μοντελων!!
-
δεν είμαστε καλα...
διάβασα αυτα που λες ΓΚικιζα στην 1Μ και τα δαχτυλάκια μου με τρώνε πολύ να απαντησω, αλλά δε θα πέσω στην λούμπα.
παντως πραγματικά θα ηθελα να μάθω τι ακριβώς σκεφτόσουν οταν έλεγες για τις 5 ζωές εμπειρίας που χρειάζονται μερικοί για να σε φτάσουν...
χαίρομαι παντως που είσαι παθιασμένος, αυτό σου το αναγνωρίζω.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
δεν είμαστε καλα...διάβασα αυτα που λες ΓΚικιζα στην 1Μ και τα δαχτυλάκια μου με τρώνε πολύ να απαντησω, αλλά δε θα πέσω στην λούμπα.
Eσυ, και κρατιεσαι στο να Trollarεις? Τρομερο!, νομιζω εχουμε εναν νικητη της αυτοσυγκρατησης εδω.
-
ευτυχώς εσυ δε συγκρατιέσαι και η πολυλογία σε κάνει να ξεσκεπάζεσαι.
πανσοφη η πτάνα η φύση!
-
Γρηγορη, σε ζηλευω (που οδηγησες το 200αρι THP).
-
Παραλληλα ομως, εχει και πιο βαρια αισθηση, η οποια ειναι και εξαιρετικη, καθολου συνθετικη οπως στα περισσοτερα νεα ηλεκτρικα τιμονια, και συνολικα μου φανηκε καλυτερη ακομα και απο του cooper S, οπου μεχρι πρωτινος αποτελουσε για εμενα, τουλαχιστον το σημειο αναφορας, σε επιπεδο αισθησης και ακριβειας, στα ηλεκτρικα τιμονια.
αλλαζει η κρεμαγιερα δηλαδη στο 200αρι?
αυτη τη βαρια αισθηση αποκλειεται να την ειχες λογω των μεγαλων (και ενδεχομενως πολυ βαριων) ζαντων?
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Αν η Giulietta είναι καλύτερη από focus mk2, τότε τρέχω να κλείσω test-drive!Είναι καλύτερη, να πας!
Αρκετά χειρότερο μάλιστα. Μόνο στο μοτέρ υπερέχει το νέο.
ΥΓ: Θέλω κι εγώ RCZ 200...
-
Αρκετά κιόλας?!
Κατάλαβα...
On a scale from 1 to Golf, που το βάζεις?
-
1 to Golf...
Για μικρομεσαίο (δίνοντας το 10άρι της κατηγορίας στην Giulietta), το Focus είναι 7+.
-
P.S Ενα μεγαλο ευχαριστω, στον φιλο και χρηστη του forum, Zoros που μου εμπιστευτηκε το 'καμαρι' του.
Σε ευχαριστώ πολύ κι εγώ για την συναρπαστική βόλτα! (50% πιο γρήγορα από όσο μπορώ να το πάω...)
Πέρασα σήμερα την ίδια διαδρομή που κάναμε στην Παλαιά Πεντέλη -> Ν. Μάκρη (μόνο στο Ντράφι δεν πήγα - προτίμησα να γυρίσω από Διόνυσο) και ρε γαμώτο είχα μεγάλη απόσταση από εσένα. Συγκεκριμένα πήγαινα και σαφέστατα πιο αργά, και πιο άτσαλα, και το ESP έμπαινε πολύ πιο συχνά... Που θα πάει όμως θα το μάθω!Γρηγόρη, τώρα που σε γνώρισα και από κοντά, έχω να πω ότι είσαι ένας μερακλής των αυτοκινήτων
Από τον τρόπο που τους φέρεσαι, που επικοινωνείς μαζί τους, που αντιλαμβάνεσαι ότι τα λάστιχα είναι πιο φουσκωμένα από το κανονικό, από τον σεβασμό που τους δείχνεις - είσαι όντως ένας μερακλής φίλε μου!
Σου εύχομαι να πάρεις το συντομότερο το Scirocco σου και να μου ανταποδώσεις τη βόλτα -
@zoros: Τσεκαρε στις ανακοινωσεις για πιθανα φαγοποτια, να σε γνωρισουμε και να δουμε και το πανεμορφο αυτοκινητο σου απο κοντα!!
Μεχρι τοτε, καλοταξιδο και να χαιρεσαι το κουκλι που οδηγας!
Γρηγορη μην τον ακους, σε καλοπιανει για να του δωσεις το Ψιροκκο ή οτι αλλο πολεμικο αγορασεις με το καλο, εγω δεν σε γουσταρω και δεν σε αντεχω και να πας να κουρευτεις!
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
@zoros: Τσεκαρε στις ανακοινωσεις για πιθανα φαγοποτια, να σε γνωρισουμε και να δουμε και το πανεμορφο αυτοκινητο σου απο κοντα!!Μεχρι τοτε, καλοταξιδο και να χαιρεσαι το κουκλι που οδηγας!
Σε ευχαριστώ πολύ - σίγουρα θα έρθω στην επόμενη συνάντηση!
-
@zoros
Δεν πιανεται ο γρηγορης πανω στη πεντελη , ειναι η προσωπικη του πισταSent from my LG-P500
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
1 to Golf...Καλό ε?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
@zoros
Δεν πιανεται ο γρηγορης πανω στη πεντελη , ειναι η προσωπικη του πισταSent from my LG-P500
Είναι εξαιρετικός δρόμος για να δοκιμάσεις αυτοκίνητο
Οδήγησα....