-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Τελικά 'κλήρωσε'/'κλείδωσε' πενταήμερο Αντίπαρο με τρεις φίλους. Για πείτε προτάσεις για φαΐ, μπάνιο, ποτό, κτλ!Τι προτασεις να σου κανουμε μια χεσια τοπος ειναι ,μολις πατησεις το ποδι σου θα τα εχεις δει ολα
Για μπανιο ,αν εχεις αυτοκινητο θα κατευθυνθεις νοτια κ θα συναντησεις 2-3 καλες παραλιες ,επισης αξιζει να επισκεφτεις το σπηλαιο
Για φαγητο κ διασκεδαση ενας δρομος (γραφικος) 100 μετρ κ εκει θα τα βρεις ολα
Καλα να περασεις
Υγ Δοκιμασε αγριοκουνελο .το νησι ειναι γεματο κ ντοπιο καρπουζι (ροζε πεντανοστιμο) -
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Και μιά και μιλάμε για διακοπές ορίστε για να μαθαίνουμε και τα δικαιώματά μας...Συγνώμη αλλά.......
Δυο ΔΥ που συναντησα στη Λευκάδα Αριστεροι ως το κόκκαλο κάνουν 1 μηνα διακοπές.....με τρία παιδιά ..... ...και μαλιστα η σύζηγος μου έλεγε με καμάρι ότι έστησε και σκηνή διαμαρτυρίας σε πλατεία........ ......Δεν ειναι ανέκδοτο ρε παιδιά ...μη γελάτε όπως εγώ ...η σκήνη της εξομολόγησης με κανει και γελάω.... ..και ήμασταν και σε full καπιταλιστικό μαγαζί.....με ότι ανωτερο σε γιότ κτλ.....
-
Από τέτοιους αριστερούς, γεμάτη η Ελλάδα. Και το φόρουμ φυσικά.
-
Την κανουμε για Παρο αυριο το πρωι ...ΜΑΧΗ
-
Ωραία είναι η Πάρος.
Ελπίζω να µπορέσω να πάω και φέτος. -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Την κανουμε για Παρο αυριο το πρωι ...ΜΑΧΗτης μπορν@ρας...
πουντα-σουβλάκια-πόλη-βαρελάδικο... -
Βαλιτσα checked
ολα ετοιμα,μια τελευταια βολτα λαρισα αποψε μπας και προκυψει τιποτα καλο κ εδω και στις 12 αποψε κτελ και Αθηνα
ΔΩΣΕΕ -
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.ta3idia&id=8092
Περασαμε πολυ καλα στα Κυθηρα.
-
22 ημέρες έμειναν για την αναχώρηση προς τη Βουδαπέστη.Πέρσι ακύρωσα το ταξίδι λόγω....συμπλέκτη!Φέτος όμως δεν ακυρώνεται με τίποτα!5 ημέρες να δούμε μια άλλη χώρα διότι βαρέθηκα την Ελλαδίτσα!
-
Για ένα 4ημερο στον Πλαταμώνα (ή εκεί γύρω) αξίζει να ανεβάσω με καράβι το αυτοκίνητο μου;
Η Blue Star θέλει 100,50€ στο Ρόδος - Πειραιάς και 80 στο Πειραιάς Ρόδος. -
...and beyond! -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Για ένα 4ημερο στον Πλαταμώνα (ή εκεί γύρω) αξίζει να ανεβάσω με καράβι το αυτοκίνητο μου;
Η Blue Star θέλει 100,50€ στο Ρόδος - Πειραιάς και 80 στο Πειραιάς Ρόδος.Καλό είναι να έχεις μεταφορικό μέσο για να κάνεις βόλτες στα γύρω μέρη, στο χα ξαναπεί και παλιότερα.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
...and beyond!Άμα χρεαστειτε ναυαγοσωστικο σφυρα μας
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Άμα χρεαστειτε ναυαγοσωστικο σφυρα μας -
He s alive
Ξεκιναω
-
Boys, help please:
Έχει πάει κανείς Αλόννησο; Πως πάμε εκεί;
Έχει να προτείνει κανείς τίποτα ενοικιαζόμενα, ξενοδοχεία κτλ;
Είμαι στο εξωτερικό και δεν έχω πολύ χρόνο για να ψάξω, οι μέρες δε είναι σχετικά κοντά...
Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη!
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Άμα χρεαστειτε ναυαγοσωστικο σφυρα μας
Αμα χρειαστείς κανέναν να σου κάνει τίποτα πατητές στη θάλασσα σφύρα μου.
Εμα τον πστη, με τα νεύρα μας παίζει -
Σκέψου ότι θα δεις και βίντεο απο κει
-
Τρελλό αεροδρόμιο!!!
Όπου κι αν κοιτούσες στην προσγείωση, έβλεπες θάλασσα. Στα τελευταία μέτρα καταλάβαινες ότι υπάρχει και μια στενη λωρίδα γης! -
Τι, δεν είχε προσθαλασσωση το μενού?
Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)