-
Ο χρήστης Ariskouts έγραψε:
Ειναι πολυ καλή τιμή. Για διαφανή. Απλά λένε ( στην 3Μ που εχουν επίσης διαφανή) ότι η δικά τους κάνει παπάδες σε σχέση με τη λουμαρ γι αυτό και την πουλάνε 100 ευρω μόνο το ένα παρμπρίζ... και δεν την πλησίασα κάν.
οπου ακους για πολλα κερασια παρε κ μικρο καλαθι
για το ότι κάνει ότι κάνει δεν έχω αμφιβολίες, για την τιμή εχω γι αυτό και έβαλα τις κανονικές
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
ok uv99 αλλά ποιο μοντέλο απ' όλα?
Clima Select?ρε τον Ορέστη...
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Για την Llumar στη Μεταμόρφωση τι γνώμη έχετε;πολύ καλή δουλεία
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ok uv99 αλλά ποιο μοντέλο απ' όλα?
Clima Select?ρε τον Ορέστη...
Που είναι το αστείο ακριβώς για να καταλάβω κι εγώ
-
Που θεωρείς δεδομένο ειδικά από την στιγμή που δεν γνωρίζεις τις μεμβράνες ότι η UV99 πάει με κάποια ακόμα μεμβράνη της Llummar....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Που θεωρείς δεδομένο ειδικά από την στιγμή που δεν γνωρίζεις τις μεμβράνες ότι η UV99 πάει με κάποια ακόμα μεμβράνη της Llummar....Δεν θεωρώ δεδομένο Σάββα
Απλά δεν ξέρω και ρωτάω για να μάθω
Τεσπα -
Σε ευχαριστώ για τις φωτό.
Από τις φωτό είναι σχεδόν σαν να μην φοράει μεμβράνες (ή μου φαίνεται έτσι επειδή είναι φωτό ή επειδή έχει πολύ φως;;). Αν και δέχομαι ότι είναι καλές στο θέμα προφύλαξης και θερμότητας ίσως θα ήθελα ένα τσικ πιο σκούρες... (ίσως και όχι). Πάντως δείχνουν ωραίες και πολύ διακριτικές. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Από τις φωτό είναι σχεδόν σαν να μην φοράει μεμβράνες (ή μου φαίνεται έτσι επειδή είναι φωτό ή επειδή έχει πολύ φως;;). Αν και δέχομαι ότι είναι καλές στο θέμα προφύλαξης και θερμότητας ίσως θα ήθελα ένα τσικ πιο σκούρες... (ίσως και όχι). Πάντως δείχνουν ωραίες και πολύ διακριτικές.Έχουν ένα ελαφρύ πράσινο χρώμα που για να καταλάβεις ότι είναι πράσινο. Είναι ακριβώς ίδιο με το εργοστασιακό φιμέ. Και φυσικά το μόνο νόμιμο.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Από τις φωτό είναι σχεδόν σαν να μην φοράει μεμβράνες (ή μου φαίνεται έτσι επειδή είναι φωτό ή επειδή έχει πολύ φως;;). Αν και δέχομαι ότι είναι καλές στο θέμα προφύλαξης και θερμότητας ίσως θα ήθελα ένα τσικ πιο σκούρες... (ίσως και όχι). Πάντως δείχνουν ωραίες και πολύ διακριτικές.Κι εμένα με ενόχλησε τελικά η πρασινωπή απόχρωση και πήγα στις Clima Select. Είναι οι πιο ελαφρές φιμέ που έχει η Llumar και τις βρίσκω πολύ διακριτικές. Νόμιμες δεν είναι, αλλά το βρίσκω λίγο δύσκολο να έχεις πρόβλημα.
Οι πιο δημοφιλείς Titanium είναι πιο σκούρες.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Από τις φωτό είναι σχεδόν σαν να μην φοράει μεμβράνες (ή μου φαίνεται έτσι επειδή είναι φωτό ή επειδή έχει πολύ φως;;). Αν και δέχομαι ότι είναι καλές στο θέμα προφύλαξης και θερμότητας ίσως θα ήθελα ένα τσικ πιο σκούρες... (ίσως και όχι). Πάντως δείχνουν ωραίες και πολύ διακριτικές.Κι εμένα με ενόχλησε τελικά η πρασινωπή απόχρωση και πήγα στις Clima Select. Είναι οι πιο ελαφρές φιμέ που έχει η Llumar και τις βρίσκω πολύ διακριτικές. Νόμιμες δεν είναι, αλλά το βρίσκω λίγο δύσκολο να έχεις πρόβλημα.
Οι πιο δημοφιλείς Titanium είναι πιο σκούρες.
Φυσικά κ θα έχεις πρόβλημα εάν σε σταματήσουν για έλεγχο. Εδω εμένα με έκαναν προσαγωγή στο τμήμα πριν 15 μέρες επειδή δεν αναγνώριζαν το κ@λοχαρτο που μου έδωσαν απο το υπουργείο αντι άδειας κυκλοφορίας γιατί τους τελείωσαν τα χαρτιά. Μόνο σε έλεγχο συνοριοφυλακων θα την γλυτωσεις. Όλοι οι άλλοι τροχαία, ζηταδες. Κλπ έχουν εντολές να φέρουν έσοδα. Το Λέω απο έγκυρη πληροφόρηση λόγω συγγενών στην αστυνομία.
-
Σήμερα είδα άδεια κυκλοφορίας εκτυπωμένη σε απλή άσπρη σελίδα μηχανογραφικού χαρτιού αλλά σφραγισμένη. Οι άχρηστοι δεν το ήξεραν και σε πήγαν στο τμήμα;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Σήμερα είδα άδεια κυκλοφορίας εκτυπωμένη σε απλή άσπρη σελίδα μηχανογραφικού χαρτιού αλλά σφραγισμένη. Οι άχρηστοι δεν το ήξεραν και σε πήγαν στο τμήμα;Τέτοια ακριβώς εχω. Ο διοικητής μου είπε ότι δεν έχουν γραπτή ενημέρωση για αυτο κ δεν έχουν ενημερώσει τα όργανα να τα δέχονται.
Όταν βέβαια μετα τους εκανα μήνυση τα όργανα διότι μπορούσαν απλά να κάνουν μέσω ασυρμάτου διασταύρωση στοιχείων κ Όχι να με τραβολογαν στο τμήμα 7:30 το πρωι. Τότε τους κόπηκε το γέλιο κ η άνεση. -
Έβαλα σήμερα τις Titanium, τιμή τελικά 120 ευρώ για Ζ4. Είχε λήξει η προσφορά των -35 ευρώ και έχει μόνο 10% έκπτωση.
Επειδή ανεβοκατεβαίνει ο τζάμι όποτε ανοίγει η πόρτα, είμαι με την αγωνία τώρα.
Αλήθεια, είναι φυσιολογικό να φαίνονται (αρκετά πιο) έντονα οι αντιστάσεις στο πίσω τζάμι πλέον ή να πάω από εκεί αύριο;
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Έβαλα σήμερα τις Titanium, τιμή τελικά 120 ευρώ για Ζ4. Είχε λήξει η προσφορά των -35 ευρώ και έχει μόνο 10% έκπτωση.Επειδή ανεβοκατεβαίνει ο τζάμι όποτε ανοίγει η πόρτα, είμαι με την αγωνία τώρα.
Αλήθεια, είναι φυσιολογικό να φαίνονται (αρκετά πιο) έντονα οι αντιστάσεις στο πίσω τζάμι πλέον ή να πάω από εκεί αύριο;
λογικο ειναι να φαινονται πιο εντονα οι πισω αντιστασεις
-
Καλημέρα σε όλα τα μέλη
Σκέφτομαι να βάλω και εγώ μεμβράνες στο Hyundai i30 μου. Με ενδιαφέρει κυρίως να μειώσω την θερμοκρασία στο εσωτερικό και όχι η εμφάνιση. Επίσης δεν θέλω κανένα πρόβλημα με μπάτσους και ΚΤΕΟ. Τι μου προτείνετε από τις τρεις πιο γνωστές μάρκες (llumar, 3M, foliatec)? Αν μπορείτε να μου πείτε ποια μεμβράνη από κάθε εταιρία είναι 100% νόμιμη καθώς μόνο αυτή με ενδιαφέρει. Επίσης να κατακρατά τις υπεριώδεις και όλα τα σχετικά
Τέλος στο παρμπριζ υπάρχει κάποιος τύπος που να επιτρέπεται και αν αξίζει το κόστος?
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Καλημέρα σε όλα τα μέληΣκέφτομαι να βάλω και εγώ μεμβράνες στο Hyundai i30 μου. Με ενδιαφέρει κυρίως να μειώσω την θερμοκρασία στο εσωτερικό και όχι η εμφάνιση. Επίσης δεν θέλω κανένα πρόβλημα με μπάτσους και ΚΤΕΟ. Τι μου προτείνετε από τις τρεις πιο γνωστές μάρκες (llumar, 3M, foliatec)? Αν μπορείτε να μου πείτε ποια μεμβράνη από κάθε εταιρία είναι 100% νόμιμη καθώς μόνο αυτή με ενδιαφέρει. Επίσης να κατακρατά τις υπεριώδεις και όλα τα σχετικά
Τέλος στο παρμπριζ υπάρχει κάποιος τύπος που να επιτρέπεται και αν αξίζει το κόστος?
Από Llumar νόμιμη είναι η UV99 μόνο για τα παράθυρα οδηγού/συνοδηγού. Για τα πίσω όλες είναι νόμιμες.
Απ' ότι μου έχουν πει πολλοί που ρώτησα, ακόμα και εντελώς διάφανη δεν είναι καλή ιδέα για το παρμπρίζ καθώς ειδικά το βράδυ μπορεί να κάνει είδωλα, παραμορφώσεις και άλλα όμορφα.
-
Καλημέρα σε όλα τα μέληΣκέφτομαι να βάλω και εγώ μεμβράνες στο Hyundai i30 μου. Με ενδιαφέρει κυρίως να μειώσω την θερμοκρασία στο εσωτερικό και όχι η εμφάνιση. Επίσης δεν θέλω κανένα πρόβλημα με μπάτσους και ΚΤΕΟ. Τι μου προτείνετε από τις τρεις πιο γνωστές μάρκες (llumar, 3M, foliatec)? Αν μπορείτε να μου πείτε ποια μεμβράνη από κάθε εταιρία είναι 100% νόμιμη καθώς μόνο αυτή με ενδιαφέρει. Επίσης να κατακρατά τις υπεριώδεις και όλα τα σχετικά
Για το παρπριζ ξεχνα το. απαγορευεται γιατι πρεπει εκτος αυτων που λεει ο KWSN_Men να λειτουργει κ σαν διοδος εξοδου σε περιπτωση ατυχηματος που θα φρακαρουν οι πορτες.
Περι νομιμοτητας οι Llumar uv99 ειναι σιγουρα νομιμες εγω εβαλα παντου αυτες. Αν θελεις μπορεις να βαλεις αυτες μπροστα και πισω κατι πιο σκουρο αν δεν σε ενοχλει αισθητικα η διαφορα που θα εχουν.
Προστασια UV παρεχουν ολες το ιδιο. -
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Στο παρμπρίζ μπορώ τουλάχιστον να βάλω μια λωρίδα 10 εκατοστών? Δεν το επιτρέπει αυτό ο νόμος ή κάνω λάθος? Έστω και 10 εκατοστά κάτι θα κάνει...
Φίλε Ariskouts με τις uv99 είδες την διαφορά που περίμενες όσον αφορά την ζέστη στο εσωτερικό?
-
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Στο παρμπρίζ μπορώ τουλάχιστον να βάλω μια λωρίδα 10 εκατοστών? Δεν το επιτρέπει αυτό ο νόμος ή κάνω λάθος? Έστω και 10 εκατοστά κάτι θα κάνει...Φίλε Ariskouts με τις uv99 είδες την διαφορά που περίμενες όσον αφορά την ζέστη στο εσωτερικό?
Λωρίδα φυσικά και μπορείς να βάλεις.
Εγω την διαφορα που ήθελα την είδα κ Είμαι πολυ ευχαριστημένος. Δεν Νιώθω κάψιμο απο τον ήλιο όταν χτυπάει απο το πλάι, και όταν είναι σταθμευμένο δεν γίνεται τόσο φούρνος. Και το κλιματιστικό πιάνει πιο γρήγορα την επιθυμητή θερμοκρασία. Σίγουρα με πιο σκουρες θα ήταν ακόμη καλύτερα αλλα δεν θα ήμουν νόμιμος. -
Ο χρήστης Ariskouts έγραψε:
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Στο παρμπρίζ μπορώ τουλάχιστον να βάλω μια λωρίδα 10 εκατοστών? Δεν το επιτρέπει αυτό ο νόμος ή κάνω λάθος? Έστω και 10 εκατοστά κάτι θα κάνει...
Φίλε Ariskouts με τις uv99 είδες την διαφορά που περίμενες όσον αφορά την ζέστη στο εσωτερικό?
Λωρίδα φυσικά και μπορείς να βάλεις.
Εγω την διαφορα που ήθελα την είδα κ Είμαι πολυ ευχαριστημένος. Δεν Νιώθω κάψιμο απο τον ήλιο όταν χτυπάει απο το πλάι, και όταν είναι σταθμευμένο δεν γίνεται τόσο φούρνος. Και το κλιματιστικό πιάνει πιο γρήγορα την επιθυμητή θερμοκρασία. Σίγουρα με πιο σκουρες θα ήταν ακόμη καλύτερα αλλα δεν θα ήμουν νόμιμος.Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ