-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
έκλεισα Κεφαλλονιά για μέσα αυγούστου, το ξενοδοχείο είναι στα Λουρδάτα Κραναίας. Τι λέει από κει; δεν έχω πάει ποτέ Κεφαλλονιά.
Κώστα (ταύρε) δώσε info
Παραλία 'Τραπεζάκι' λίγο δίπλα από το Λουρδά. Ταβέρνα μία και μοναδική 'Καπετάνιος'. Αν είναι όπως τον ήξερα, καλό είναι να πάς με μπολικο απόθεμα όρεξης (προτείνόμενος ο κόκκορας )
το καλό φαΐ θα εκτιμηθεί δεόντως
Κεφαλλονια ειναι παρα πολυ ωραια!!! Βεβαια δεν ειναι για φοιτητες αλλα δεν εχει σημασια....
Λιγο τσιμπημενες μου φανηκαν οι τιμες...
Οπωσδηποτε να πατε Μυρτο και Φισκαρδο...δεν είμαι φοιτητής βρε
κατά πάσα πιθανότητα την μεθεπόμενη βδομάδα θα αράζω Δερβένι και πέριξ, αν είσαι κι εσύ μιλάμε
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Μιας και εχουμε και Κρητικους εδω μεσα θα μπορουσε καποιος να μου προτεινει μερικα πραγματακια για Χανια?!?
Κατεβαινω με την κοπελα μου και θα μεινουμε 4 βραδυα.Πιο πολυ με ενδιαφερομαι για παραλιες (ειτε οργανωμενες ειτε οχι), τιποτα ταβερνουλες για να φαμε και μερικες προτασεις για βραδυ (ποτακια, βολτες.. ολα μεσα στο προγραμμα!)... Αμαξι θα υπαρχει!
Σίγουρα να πάς Φαλάσαρνα, Ελαφονήσι και απο το λιμάνι του Κισσάμου να πάρεις καραβάκι για Γραμβούσα και Μπάλο.
Μπάλο πηγαίνεις και οδικώς αλλά έχει κακό χωματόδρομο και μετά έχει πεζοπόρια. Εγω προτίμησα το καράβι γιατί είχα πάει με το δικό μου το οποιο είναι και χαμηλωμένο και προτίμησα την σιγουριά του καραβιού. Αν έχεις όρεξη πήγαινε και Μονή Πρέβελης. Είναι λίγο μακρυά αλλά πιστευω θα σε αποζημιώσει.
Για περατζάδα και ποτό θα σου έλεγα να πάς στην Παλιά Πόλη. -
Ευχαριστω πολυ!!!
Αν υπαρχουν κ αλλες προτασεις ολες ευπροσδεκτες...
Καλο καλοκαιρι σε ολους! -
Μόλις επέστρεψα μετά από αρκετές μέρες Σητεία και πέριξ.
Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες φανήκαν χρήσιμες.
Ωραία ήταν αλλά οι αποστάσεις για τις διάφορες θάλασσες κάπως μεγάλες και δυστυχώς λόγω μωρού (κανονικό μωρό εννοώ) ο χρόνος στη θάλασσα ήταν πολύ περιορισμένος.... Που θα πάει όμως σε περίπου 16-18 χρόνια θα φτάσω στη φάση του dbekos και θα μπορώ να ξαναπάω διακοπές όπου και όσο θέλω χωρίς κουτσούβελα!! -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Μόλις επέστρεψα μετά από αρκετές μέρες Σητεία και πέριξ.
.... Που θα πάει όμως σε περίπου 16-18 χρόνια θα φτάσω στη φάση του dbekos και θα μπορώ να ξαναπάω διακοπές όπου και όσο θέλω χωρίς κουτσούβελα!!Υπομονή, ο καιρός περνά γρήγορα (δυστυχώς όμως μεγαλώνουμε και εμείς)
-
Κάποιες μέρες τις περιμένει κανείς λίγο περισσότερο από τις άλλες
Off we go at last -
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ!
-
Ωραιος ο παπας, την ευλογια σου να χουμε να ζησουμε και μεις τετοια...
-
Ο εξοπλισμός παραλίας ... όλα τα λεφτά!
Φουσκωμένα στο 2θέσιο μεταφέρθηκαν?Καλα να περάσεις φίλε!
ΥΓ. Αυτη την εκπληκτική ποτηροθήκη θέλω να την δω απο κοντά!!!!
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Για Ικαρια καποιος να δωσει πληροφοριες?
Θα το λατρεψεις το νησι η θα φυγεις με το ιδιο καραβι
τι ακριβως σ'ενδιαφερει κ ποια ειναι τα γουστα σου για να παρω θεσηβασικα ειμαι λατρης εναλλακτικων διακοπων
απαραιτητα καμπινγκ,ελευθερο η οργανωμενο,αγαπη σε πεζοπορεια,δυσπροσιτες παραλιες
κτλ,σε δευτερη μοιρα η νυχτερινη διασκεδαση
αγαπημενο νησι Σαμοθρακη και Καλυμνος
οτι γνωριζεις ευπροσδεκτοTo νησι τα εχει ολα κ συμφερει ,αν κ με μπερδεψες λιγο γιατι δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχει η Σαμοθρακη με την Καλυμνο ,φανταζομαι ηρεμια κ αυθεντικοτητα
Πανεμορφη ,αγρια ,αυθεντικη ,υπεροχες παραλιες με βοτσαλα η αμμο αναλογα με την επιλογη σου κ μια ονειρικη κ δεισπροσιτη (σευχελες)
Πολυ καλο φαγητο κ σε απιστευτα χαμηλες τιμες ,ενδεικτικα σου λεω ,οτι ο αστακος ειχε 25 ευρω κ ολα αυτα σε ταβερνες με απιστευτη θεα .
Το νησι φημιζεται για την ιδιορυθμη συμπεριφορα του κατι που εμενα δεν με ενοχλησε καθολου ,θα ελεγα μαλιστα οτι την βρηκα πολυ ενδιαφερουσα .
Εχει πολυ καλο κλιμα κ ειναι απο τα λιγα νησια που δεν χρειαζεται να αγορασεις νερο ,επισης μπορεις να πινεις χυμα κρασι τον φημισμενο πρανειο οινο κ να τρως φετα εξαιρετκη
Δεν συμπαθουν αυτους που κανουν ελευθερο καμπιννγκ κ τους αποκαλουν γκρουβερους (αλητες)
Αξιζει να επισκεφτεις τους Φουρνους(για ζωντανο αστακο) να κολυμπησεις στην παραλια Νας κ να φας φετα ροφονα ρωτησω κι εγω:
- ποσο παει μεταφορα αυτοκινητου γιατι δεν βρισκω;
για μια βδομαδα δλδ που θα παω συμφερει καλυτερα να παρω μαζι μου ή να νοικιασω;
και
- πως τους λενε δυο διασημους βιολιστες που μου ειπαν, αλλα δεν συγκρατησα;
-
Για να πάω, με το καράβι, (από Αθήνα) Ρέθυμνο, πάω Χανιά και μετά ΚΤΕΛ;
Η πιο φτηνή είναι αυτή; 35 να πάω και 25 να 'ρθω; (διαφορετικές τιμές???) -
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Η πιο φτηνή είναι αυτή; 35 να πάω και 25 να 'ρθω; (διαφορετικές τιμές???)Μπορείς κι από Ηράκλειο. Δεν ξέρω ποια είναι η πιο οικονομική λύση.
-
2 και σήμερα και Σαντορίνη σου 'ρχομαι... Σαν φαντάρος τις μετράω!
sent from a galaxy far far away
-
Μόλις επέστρεψα από τουρ-κουφέτο (3 γάμοι σε 3 Σ/Κ). Περιοχές: Πάτρα, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά & Καλαμάτα. Υπέροχο ταξίδι.
-
Ο χρήστης patrickdrd έγραψε:
Για Ικαρια καποιος να δωσει πληροφοριες?
Θα το λατρεψεις το νησι η θα φυγεις με το ιδιο καραβι
τι ακριβως σ'ενδιαφερει κ ποια ειναι τα γουστα σου για να παρω θεσηβασικα ειμαι λατρης εναλλακτικων διακοπων
απαραιτητα καμπινγκ,ελευθερο η οργανωμενο,αγαπη σε πεζοπορεια,δυσπροσιτες παραλιες
κτλ,σε δευτερη μοιρα η νυχτερινη διασκεδαση
αγαπημενο νησι Σαμοθρακη και Καλυμνος
οτι γνωριζεις ευπροσδεκτοTo νησι τα εχει ολα κ συμφερει ,αν κ με μπερδεψες λιγο γιατι δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχει η Σαμοθρακη με την Καλυμνο ,φανταζομαι ηρεμια κ αυθεντικοτητα
Πανεμορφη ,αγρια ,αυθεντικη ,υπεροχες παραλιες με βοτσαλα η αμμο αναλογα με την επιλογη σου κ μια ονειρικη κ δεισπροσιτη (σευχελες)
Πολυ καλο φαγητο κ σε απιστευτα χαμηλες τιμες ,ενδεικτικα σου λεω ,οτι ο αστακος ειχε 25 ευρω κ ολα αυτα σε ταβερνες με απιστευτη θεα .
Το νησι φημιζεται για την ιδιορυθμη συμπεριφορα του κατι που εμενα δεν με ενοχλησε καθολου ,θα ελεγα μαλιστα οτι την βρηκα πολυ ενδιαφερουσα .
Εχει πολυ καλο κλιμα κ ειναι απο τα λιγα νησια που δεν χρειαζεται να αγορασεις νερο ,επισης μπορεις να πινεις χυμα κρασι τον φημισμενο πρανειο οινο κ να τρως φετα εξαιρετκη
Δεν συμπαθουν αυτους που κανουν ελευθερο καμπιννγκ κ τους αποκαλουν γκρουβερους (αλητες)
Αξιζει να επισκεφτεις τους Φουρνους(για ζωντανο αστακο) να κολυμπησεις στην παραλια Νας κ να φας φετα ροφονα ρωτησω κι εγω:
για μια βδομαδα δλδ που θα παω συμφερει καλυτερα να παρω μαζι μου ή να νοικιασω;
και
- πως τους λενε δυο διασημους βιολιστες που μου ειπαν, αλλα δεν συγκρατησα;
Στην Ικαρια παει ενα καραβι μονο ,το Μυκονος κ κανει 7 ωρες
Το αυτοκινητο ειναι 70+ χωρις επιστροφη κ 50 για τους επιβατες ,διαρκεια ταξιδιου 7 ωρες (Ευδηλο)
Δυσκολο να βρεις εισιτηριο αυτη την εποχη
Απο βιολιστες ακουστα εχω τον Ξηρο κ τον Βατουλιο ,υπαρχουν ομως πολλοι ακομα γιατι το νησι εχει μεγαλη μουσικη παραδοση κ βγαζει κ καλους λυραρηδες . - ποσο παει μεταφορα αυτοκινητου γιατι δεν βρισκω;
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Η πιο φτηνή είναι αυτή; 35 να πάω και 25 να 'ρθω; (διαφορετικές τιμές???)Το δρομολόγιο Πειραιάς - Ρέθυμνο το κόψανε;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Η πιο φτηνή είναι αυτή; 35 να πάω και 25 να 'ρθω; (διαφορετικές τιμές???)Το δρομολόγιο Πειραιάς - Ρέθυμνο το κόψανε;
Πρεπει να παει καιρος μιας ουτε και περσυ υπηρχε.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Πρεπει να παει καιρος μιας ουτε και περσυ υπηρχε.
Έτσι είναι...
-
Και μιά και μιλάμε για διακοπές ορίστε για να μαθαίνουμε και τα δικαιώματά μας
-
Τελικά 'κλήρωσε'/'κλείδωσε' πενταήμερο Αντίπαρο με τρεις φίλους. Για πείτε προτάσεις για φαΐ, μπάνιο, ποτό, κτλ!
Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)