Ο χρήστης Matheos έγραψε:
Θα ήθελα να προσθέσω κάποια ερωτήματα που έχω από κάποια ανακοίνωση στο forum, του κυρίου matheos και τις κυρίας Hlektras
1.οταν πήγες στο κατάστημα του κυρίου Μπιρμπου και μας λες δεν σου έκανε κλικ με την πρώτη ματιά γιατί άφησες το αυτοκίνητο σου να το κάνει
2.σε ποιο συνεργείο είτε στην Ελλάδα αντιπροσωπεία είτε στο εξωτερικό αλλά και από την ελληνική νομοθεσία επιτρέπεται ο πελάτης να κυκλοφορεί μέσα στον χώρο εργασίας
3.καπου έγραψες ότι δεν σου έκανε την εγκατάσταση ο κύριος Μπιρμπος Χρ. αλλά ένας από τους γιούς του .ας αναφέρουμε ένα τυχαίο όνομα εφόσον μίλησε και η κυρία Hlektra γι αυτό προς θεού είναι τυχαίο δεν έχω κάτι αλλά και ούτε γνωρίζω τον κύριο (Πατσεα) όταν πας το αυτοκίνητο σου για κάποια επισκευή εκεί ασχολείται μόνο ο ίδιος με τα πάντα και η υπάλληλοι κάθονται και δίνουν εντολές διαβάζουν εφημερίδα και πίνουν καφεδάκι η τους αναθέτει κάποια εργασία και στην σημερων ημέρα είναι όλες σοβαρές η εργασίες πάνω στο αυτοκίνητο γιατί τα άτομα αυτά η υπάλληλη πρέπει να βγάλουν τα έξοδα του πχ.μισθο ικα κτλ.
4.γραφεις ότι είχαν τοποθετήσει τον ρελε του συστήματος μόνο για μόστρα και ρωτώ πως δούλευε η όλοι εγκατάσταση μήπως το σύνδεσες εσύ μετά?
5.αφου είδες τσαπατσουλιές όπως μας λες πάνω στη εγκατάσταση γιατί παρέλαβες το αυτοκίνητο
6.που ξέρεις εσύ το ποια νούμερα μπεκ πόσα είναι αυτά ποια η διαδικασία επιλογής τους ποια η διαδικασία επιλογής καλυμπρατορων κτλ.και λες ότι σου έβαλε λάθος μπεκ
7.απο τα λύγα που γνωρίζω στο συγκεκριμένο σύστημα είναι το μοναδικό που δεν κόβεις καλώδια
8.και εφόσον εσύ μας λες ότι κάηκες γιατί ήθελες να κάψεις και την γυναίκα σου μήπως κάτι δεν μας λες και μας το κρύβεις γιατί όσο είδα στο forum μόνο η δυο σας έχετε πρόβλημα με τον συγκεκριμένο κύριο.
9.ξερεις τι σημαίνει να έχουμε μικρό διαρροή αερίου πρώτα ανάβει το τσεκ ότι έχεις πλούσιο μίγμα θα ρετάρει η μηχανή ιδίως στο ρελαντί γιατί θα μπουκώνει έως που θα σβήνει και είναι πολύ ποιο εύκολο να βρεις ποιο μπεκ είναι χαλασμένο με την διαρροή που θα έχει από το να μην έχει το πηνίο του μπεκ τα σωστά ομ στις ανάλογες στροφές εκεί θα έκανα πάσο
Απλώς κάνω μια παρένθεση στο όλο ζήτημα που διάβασα στο forum και έπεσα πάνω στην ανακοίνωση αυτής και είδα ότι μόνο τα συγκεκριμένα άτομα matheos & Hlektra είχαν πρόβλημα
Μήπως αποσκοπεί σε κάποιο διασυρμό αυτού
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Ο κύριος Μπιρμος
Αποστολή: 18/07/11 0:35
Από: Matheos
Προς: bettytsovi
Καλησπέρα σας δικηγόρε του κυρίου μπίρμπου!
1.Αν και δεν μου έκανε το κλικ δεν υπήρχε τότε κάποιο άλλο συνεργείο.(το icom 5 γεννειάς το είχε μόνο ο μπίπμπος).
2.Η νομοθεσία το απαγορεύει αλλά σε όσα συνεργεία έχω πάει ακόμα και στη Γερμανία σε αφήνουν να δεις τι κάνει ο μάστορας στα αυτοκίνητό σου έστω και πίσω από τζάμι π.χ ΚΤΕΟ.
επίσης ένας καλός μάστορας σου εξηγεί τι έκανε στο αυτοκίνητό και πως λειτουργεί.Ο νόμος περι απαγορεύεται ο πελάτης να είναι μέσα στο συνεργείο ήρθε κουτί για τους άσχετους.
3.το κάθε αφεντικό είναι υπεύθυνο για τους τεχνίτες του, όσο καλοί είναι οι τεχνίτες τόσο καλύτερο όνομα αποκτάει Το αφεντικό ή η εταιρία.Όσο για τον ΚΥΡΙΟ ΠΑΤΣΕΑ ας μην συγκρίνουμε τα ασύγκριτα.
4. το σύστημα έπαιρνε κατευθείαν ρεύμα από ένα καλώδιο τησ BSI με αποτέλεσμα να μπερδέυεται το cruse control. Ψάχνοντας μετά τα ηλεκτρικά βρήκα το πρόβλημα και σύνδεσα το ρελέ σωστά.
5.Οι τσαπατσουλιές δεν ήταν με την πρώτη ματιά εμφανές (το πλαστικό του παμπρίζ και τη μη ωραία εγκατάσταση των καλωδίων την ανέφερα και μάλιστα το πλαστικό του παμπρίζ μου το πλήρωσε ο κύριος μπίρμπος ) Πίστευα πως όλα αυτά έγιναν από το φόρτο εργασίας που είχε.
6.Το ότι μου είχε βάλει τα λάθος μπεκ και λάθος καλιμπραδώρους το κατάλαβα όταν πήγα Ιταλία και ρώτησα την icom.
7.Γνωρίζεις πολύ λίγα για τα καλώδια της icom. Αν δεν κόψεις τα καλώδια πως θα κάνεις τις ενώσεις?
8. Ξέρω απο μικροδιαροες όσο και από πλήρες διαρροές ! Τα έχω πάθει και τα 2 όταν μου χάλασαν 2 μπεκ ! Την 2 φορά ήταν τόσο μικρή που δεν άναψε αμέσως το λαμπάκι τις μηχανής !!!
9.Στα δύο αυτοκίνητα τοποθετήθηκε σύστημα icom σχεδόν το ένα πίσω από το άλλο. Τότε δεν ήμουν σχετικός τώρα είμαι.Όσο για το αν έχουν και άλλοι προβλήματα με το μπίρμπο.....
- Όλοι όσοι τοποθέτησαν το σύστημα στο μπίρμπο δεν σημαίνει απαρετήτος ότι ξέρουν από ίντερνετ ή γνωρίζουν αυτό το φόρουμ ,και 2ον βρέθηκαν κάποιοι άλλοι σε άλλο φόρουμ
http://www.autogasforum.gr/viewforum.ph ... bbb957c6de
Ελπίζω να σε κάλυψαν οι απάντησής μου έστω και καθυστερημένα !!!
Δεν θέλω να σχολιάσω συναδέλφους. Εάν κρίνω ότι κάτι κάπου πάει στραβά παίρνω τηλέφωνα.
Οι τοίχοι μου είναι γεμάτοι με απαγορευτικές πινακίδες, με ενδείξεις για το κίνδυνο. Αυτό για να μην μας τα ’σπάνε’, και για να καλυφτώ νομικά σε περίπτωση ατυχήματος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κυκλοφορούν !!!!!!...... όταν κρίνω ότι δεν ενοχλούν γνωστοί πελάτες μας με ικανότητα, τους μουντζουρώνω κιόλας!!!!....... τζάμπα βοηθοί!!!...
Υπάρχουν κάμερες ακριβείας και με ακουστικό, σε όλες της θέσεις εργασίας, καθώς και μεγαφωνική, που καταλήγουν στο γραφείο μου!!!.... δεκαπενθήμερη εικοσιτετράωρη εγράφη…. Όλα αυτά μέσω του σερβερ μου, τα βλέπω από οπού και εάν είμαι στον κόσμο….. ένας manager σήμερα, έχει απεριόριστα όπλα παρακολούθησης και παρεμβολής. Είναι απλό την πέμπτη το απόγευμα που συνηθίζω να κάνω meeting, να δείχνω τι για έμενα δεν έγινε καλά, και να το βλέπει ο μάστορας…… Πάντως τα 22 χρόνια που τους έχω, δεν μου αφήνουν περιθώρια να το παίξω μάγκας. Πολλές φορές μάλιστα τους ρωτώ, με τσαμπουκά, για να μην μου τον σπάσουν!!!!!.....
Όλα αυτά τα γράφω για να καταλάβετε, ότι ένας master manager, μπορεί να παράγει ‘λουλούδια’, χωρίς να μουντζουρώνετε, αρκεί να έχει σωστή επιλογή εμψύχου, άψυχου, και εποπτικού υλικού. Σίγουρα να πληρώνει καλά, για να μπορεί να σιχτιρίζει, χωρίς τον κίνδυνο αποχωρήσεων……
Μην κοιτάτε πως μιλώ εδώ μέσα, δεν με παίρνει…. Είμαι βόθρος στο μαγαζί….. πολλές φορές τρομάζουν και οι πελάτες, μα βλέπουν και το αποτέλεσμα….
Πάντα δίδασκα ότι της δουλειάς, προπορεύετε η οργάνωση.
Ένα μικρό σεμινάριο για συναδέλφους!!!!!.....
Και σιγά μην ‘έκανα’ μετατροπή στον φίλο μου Dimitris TL, και πλήρωνα και τεχνίτη……..
Καλέ μου φίλε η πλάκα εργασίας σήμερα, έχει κόλπο, και μπροστά καταπράσινες συκιές…..
(εκτός από τα καταπληκτικά τεχνικά του προσόντα, είναι και φωτώ ******……)
ΑΝΤΩΝΗΣ.