-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
:ninja:4 € το κομμάτι κοστίζουν στο φιλαράκι μας! Θα τους είχα αρπάξει αν έβλεπα κάτι τέτοιο!
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Έμαθα ότι θα ξαναφάτε κρέπα σε μια βδομάδα πάλι.Διαιτης φυσικα
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κύριος χθες το σταμαχάκι τα θέματα του είχε αλλά σήμερα την κρέπα ... την υποδέχτηκε με χαρά βλέπω!
Έτσι
24 ώρες μετά από το τελευταίο γεύμα πεινούσα σαν λύκος!
Πάντως για το στομάχι δύο πράγματα ευθύνονται: Το άγχος και οι καφέδες όπως αυτός στο avatar μου
Είμαι εθισμένος και στα δύο όμως -
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Κρέπα kyr80 πριν:Κρέπα kyr80 μετά:
τα μαχαιροπήρουνα δεν τα πήρες?
μην τα αφήσεις να πάνε χαμένα -
Haters gonna hate
-
Έλα ρε Αλέξη!!!!
Και να σκάσουν οι οχτροί μας!!! -
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Haters gonna hate -
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Κρέπα kyr80 πριν:Κρέπα kyr80 μετά:
Η κρέπα δεν είναι δικής μου κατασκευής. Είναι by kyr80...
Σε διπλανό τραπέζι μόλις εμφανίστηκαν ακούσαμε οι θαμώνες να λένε ... 'Κοίτα τι όμορφα ποτήρια?'
Κι εμείς να κοιτάμε σαν κέρβεροι μην και τα κλέψουν!
Φαίνονται λίγο στις φωτό.... Όποιος συλληφθεί να τα κλέβει, τιμωρείται με λιθοβολισμό.
τα μαχαιροπήρουνα δεν τα πήρες?
μην τα αφήσεις να πάνε χαμένα40cent κάνουν αυτά. Να σου στείλω μια 12κάδα δώρο. Τα σερβίτσια των 2,5-3€ έχουν μετακομίσει στην αποθήκη για μελοντική χρήση. Και τα φτηνά, δεν τα κλέβει και κανείς.
Αυτό ναι, έγινε με τα χεράκια μου. Ο μάγειρας ετοίμασε το μείγμα, αλλά ψήθηκε και φτιάχτηκε από εμένα. Διότι η κουζίνα(εκτός τοστ κλπ) ανοίγει στις 1. Εξαιρέσεις για φίλους και γνωστούς γίνονται. Εξαιρέσεις και σε αυτούς που σκέφτονται να κλέψουν τα σερβίτσια επίσης... Παραμένεις κλειστή η κουζίνα για πάντα
-
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
ξαιρέσεις για φίλους και γνωστούς γίνονται. Εξαιρέσεις και σε αυτούς που σκέφτονται να κλέψουν τα σερβίτσια επίσης... Παραμένεις κλειστή η κουζίνα για πάνταΑχ και να ήμουν Ελλάδα κ δη Θεσσαλονίκη να πεταγόμουν...
Φαίνεται πολύ γ@μ@τη... -
κλαιω προκαταβολικα με τον πρωτο καγκουρα που θα δω με το αμαξι..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
http://i9.photos.scar.gr/1379/1379075_0_b.jpgΈχει και αισθητήρες παρκαρίσματος.
-
Γεια!
Έχω πνιγεί στη μ@λ@κί@ αυτές τις μέρες... και δυστυχώς, δεν με βλέπω για κάποια συνάντηση...
-
Πολύ ησυχία έχει εδω μέσα
Η γαλήνη πριν την καταιγίδα? -
Αυριο ... Λεζαμί?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αυριο ... Λεζαμί?Εσείς ξέρετε
-
Ε μάλλον, ο Νίκος ακόμα να συνέλθει από το ψάξιμο του Βαγγέλη
Sent from my MB860 using smoke signals.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Πολύ ησυχία έχει εδω μέσα
Η γαλήνη πριν την καταιγίδα?Ειναι που ξεκιναν οι διακοπες σιγα σιγα.
-
Οι ποιες;;;;
-
Ε, εσύ πήγες και μέχρι την Ουρανούπολη τουλάχιστον. Έβαλες και λάστιχα (πλύντο και λίγο βρε, μαύρη σιδερένια και βρώμικο δείχνει λες και είναι μοντέλο 1983).
Εγώ θα είμαι Σωσόπολη μάλλον για το 4 στα 4 μπάνια. Θα έχω το νου μου και για τον Βαγγέλη μην πηγαινοέρχεται.
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)