-
[quote='Γιώργος Χριστογλου']Και εγώ ενδιαφέρομαι για το CRV για λόγους παρόμοιους με αυτούς που ήδη αναφέρθηκαν (και για το αχανές πορτμπαγκάζ του). Ξέρει κανείς περισσότερα σχετικά με το νέο (facelift) CRV που έρχεται; Η τιμή (37.000
-
Ο χρήστης gsa έγραψε:
Σκεφτομαι την αγορα ενος CRV με ενδιαφερουν οι χωροι φορτωσης ,το κοστος χρησης,η ανεση και πολυτελεια και τελος η κινηση εκτος δρομου.
To έχω ήδη εδώ και 5 μήνες περίπου και έχω κάνει 12.000 χλμ περίπου. Οι εντυπώσεις μου:
- άριστοι χώροι. Στις διακοπές κουβάλησα όλη την οικογένεια με 3 παιδιά και αποσκευές και στις μετακινήσεις εκεί κουβαλούσα και επιπλέον ένα φιλικό ζευγάρι.
- η κατανάλωση - μένω στην Πάτρα - δεν έχει ξεπεράσει τα 10 λίτρα στα 100 χλμ.
- η αίσθηση του αυτοκινήτου σε άσφαλτο και χώμα είναι κορυφαία. Ειδικά σε μεγάλες διαδρομές ξεχωρίζει (πρόσφατα έκανα τη διαδρομή ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΚΟΖΑΝΗ-ΑΘΗΝΑ-ΠΑΤΡΑ σε μία μέρα).
- δε νομίζω ότι υπάρχει χωμάτινη διαδρομή που να το ζορίσει. Για εκτός δρόμου δεν ξέρω αλλά ελάχιστοι οδηγοί - όχι αυτοκίνητα - οδηγούν πραγματικά εκτός δρόμου.
Και για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης έχω οδηγήσει ένα SUZUKI Samurai (περίπου 210.000 χλμ) και ένα OPEL VECTRA (περίπου 130.000 χλμ).
Δικό σου είναι ένα CRV μπλέ με ασημί πλαϊνές μπάρες, αεροτομή και προβολείς ομίχλης που παρκάρει μονίμως στο πάρκιν του LIDL, Αμερικής και Νοταρά;
Στο θέμα μας τώρα. Το έχει ο πατέρας μου το CRV και το έχει λιώσει στα km. Πρέπει να πιάνει μέσο όρο 180-200/μέρα. Μοναδικό του παράπονο η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ, τίποτε άλλο...
-
Ο χρήστης georgemv έγραψε:
Δικό σου είναι ένα CRV μπλέ με ασημί πλαϊνές μπάρες, αεροτομή και προβολείς ομίχλης που παρκάρει μονίμως στο πάρκιν του LIDL, Αμερικής και Νοταρά;
Όχι αλλά κάπου εκεί κοντά παρκάρω και εγώ.
Προφανώς, αφού καίει περίπου 10 λίτρα με το 60άρι ρεζερβουάρ δεν πάει και πολύ μακριά, σε σχέση με αντίστοιχα επιβατικά βέβαια.
-
Έχει ακούσει κανένας τίποτα για το CRV 2005 2,4lt ? 160HP, νέο 5-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, βελτιωμένη απόκριση στο σύστημα τετρακίνησης, μεγαλύτεροι δίσκοι, νέες ταπετσαρίες, cruise control, δερμάτινα καθίσματα (τουλάχιστον στην καλή έκδοση) και ίσως τίποτα άλλες ακόμα μικροβελτιώσεις. Θα έρθει στην Ελλάδα; Σε τι τιμή;
-
το crv το πήρε ένας φίλος και το οδήγησα. στην άσφαλτο είναι σχεδόν gti, έχρι και σφήνες έκανα στην κατεχάκη και το αισθανόμουν ασφαλέστατο. με τη λάσπη έχει πρόβλημα λόγω βάρους κι ελαστικών. ξέρει κανείς τι ελαστικά μπορεί να βάλει? φοράει 205/65/16.
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
το crv το πήρε ένας φίλος και το οδήγησα. στην άσφαλτο είναι σχεδόν gti, έχρι και σφήνες έκανα στην κατεχάκη και το αισθανόμουν ασφαλέστατο. με τη λάσπη έχει πρόβλημα λόγω βάρους κι ελαστικών. ξέρει κανείς τι ελαστικά μπορεί να βάλει? φοράει 205/65/16.Σε αυτή τη διάσταση δύσκολα να βρεί κάτι πιο άγριο, μπορεί όμως να βρεί μια 4άδα 15άρες ζάντες απο τα πρώτα CRV Και να βάλει ΑΤ 205-70/15
-
Ξερει κανεις για τον νεο ντιζελ 2.2 της χοντα και αν θα μπει στο crv την ανοιξη που απο οτι ακουγεται θα κυκλοφορησει το face lift..?????
-
Ο χρήστης aaaristos έγραψε:
Ξερει κανεις για τον νεο ντιζελ 2.2 της χοντα και αν θα μπει στο crv την ανοιξη που απο οτι ακουγεται θα κυκλοφορησει το face lift..?????Θα μπεί και στο CRV
HONDA CR-V αξιζει τα 31000€???