-
Φιλε Χριστο σε ευχαριστω πολυ..
εγω δεν εχω πολλα χιλιομετρα σε κινηση.. περισοτερο κινουμε σε ταχυτητεσ 60-90χμ/ωρα
και με ενδιαφερει πολυ να εχει καλεσ επυταχυνσεις...
ποιο πιστευεις οτι μου τεριαζει καλητερα? -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Το Civic ακολουθεί άλλη οδό. Ο ηλεκτροκινητήρας βρίσκεται αντί στροφάλου και είναι συνδεδεμένος με τον κινητήρα.Μια μικρή παρατήρηση, εκ παραδρομής έγραψες στροφάλου αντί για σφονδύλου
Να συμπληρώσω ένα παλιό ποστ που είχα γράψει και περιγράφει συνοπτικά τα 2 συστήματα:
viewtopic.php?f=6&t=31894&p=1253001#p1253001 -
To Civic έχει σοβαρά προβλήματα με το αυτόματο κιβώτιο του. Ανά 100.000 χλμ ολική επισκευή.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
To Civic έχει σοβαρά προβλήματα με το αυτόματο κιβώτιο του. Ανά 100.000 χλμ ολική επισκευή.Κάτι τέτοιο δεν το έχω ακούσει. Και το IMA δεν έχει αυτόματο αλλά CVT.
-
Ο χρήστης Aκησς έγραψε:
Φιλε Χριστο σε ευχαριστω πολυ..
εγω δεν εχω πολλα χιλιομετρα σε κινηση.. περισοτερο κινουμε σε ταχυτητεσ 60-90χμ/ωρα
και με ενδιαφερει πολυ να εχει καλεσ επυταχυνσεις...
ποιο πιστευεις οτι μου τεριαζει καλητερα?Καλησπέρα, θα σου πρότεινα να τα οδηγήσεις και τα δύο για να δεις τι σου ταιριάζει περισσότερο.
Στις ταχύτητες αυτές αλλά και σε πιο γρήγορη οδήγηση τα καταφέρνει πολύ καλά και το Prius, το θέμα είναι τι σου αρέσει εσένα. Εγώ έχω ένα χρόνο τώρα το Prius και το έχω κατα-ευχαριστηθεί. Κάνω κάθε μέρα την διαδρομή Θρακομακεδόνες-Παπάγου (και από Αττική Οδό & εσωτερικά), και μετακινήσεις Αθήνα (όχι όμως κέντρο), με σβέλτη οδήγηση και δεν έχω την παραμικρή ένσταση με το αυτοκίνητο. Ταξίδι δεν έχω πάει γιατί έχω μεγαλύτερα αυτοκίνητα, αλλά τον σκοπό που το πήρα τον υπερκαλύπτει χωρίς να αναπολώ τα αυτοκίνητα που αντικατέστησε ('07 Corsa 1.4 Sport, '08 1.4 Astra Sport, '01 MB C200 Autom.), το αντίθετο μάλιστα... Κατανάλωση με ίδες διαδρομές & στυλ οδήγησης το Prius καλοκαίρι 4,3 & Χειμώνα 5,0, Astra & Corsa 7.5-8.0, C200 10,0-11.0.Νίκος.
μεταχειρισμενο honda civic Υβριδικό συμβουλες plz