-
Huawei Χ5
χαχα με βαλατε στα μερακια τωρα.
Πραγματικα πολυ καλο τηλεφωνο, 'Θα...το σκεφτω'
http://www.epitroxon.gr/article-646.htmlΠαω Τριτη να το δω απο κοντα, γιατι ειδα μονο το 'μικρο'
Το βασικο του μειονεκτημα ειναι η μαρκα του.
-
Πες το χαβάι και είσαι μέσα.
-
+1
Nα απαντήσεις σε αυτόν τον υποτιθέμενο τύπο πως ναι, δέχονται τα πάντα.
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Το βασικο του μειονεκτημα ειναι η μαρκα του. -
[offtopic]
Ήμαρτον πια με την επιδειξιομανία και την εμμονή με το κινητό, του Έλληνα.
[/offtopic]χαχα, αυτο ευτυχως το εχω ξεπερασει.
Τη δουλεια του να κανει.Αυτο για τη μαρκα δεν το ειπα για πλακα, οντως δυσκολευομαι να το πω (δεν το θυμαμαι)
Θα λεω Google κινητο και τελος... -
Θα ήθελα την βοήθειά σας για την επιλογή ενός συστήματος πλοήγησης με ελληνικούς και ευρωπαικούς χάρτες. Οθόνη 4,3 και μεγαλύτερη. Είμαι μεταξύ navigon 40 mls talk and drive το οποίο όμως δεν έχει ευρωπαικούς χάρτες. Το μπάτζετ μου μέχρι 150€.
-
Ο χρήστης lamprosdl έγραψε:
Θα ήθελα την βοήθειά σας για την επιλογή ενός συστήματος πλοήγησης με ελληνικούς και ευρωπαικούς χάρτες. Οθόνη 4,3 και μεγαλύτερη. Είμαι μεταξύ navigon 40 mls talk and drive το οποίο όμως δεν έχει ευρωπαικούς χάρτες. Το μπάτζετ μου μέχρι 150€.To navigon 40 είναι πολύ καλό. Αν είναι να πάρεις MLS, πάρε κινέζικο με τα μισά χρήματα.
-
-
Είχα αγοράσει κάποτε MLS με χάρτες Ευρώπης, το έσπασα κ πέρασα ένα προγραμματάκι για να παίζει igo. Έχω χάσει την κάρτα με τους χάρτες Ευρώπης MLS που είχε από τη μάνα του. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να βρω ότι χρειάζομαι για να λειτουργήσει ξανά με χάρτες MLS Ευρώπης? Κάποτε πριν καιρό κάποιος φίλος από εδώ μέσα μου είχε στείλει ένα λίνκ, όμως δεν το κατέβασα τότε λόγω υποχρεώσεων κ τώρα έχουν διαγραφεί...
-
Κανένα καλό gps έχουμε να προτείνουμε;
-
Έγινε πολλούς μήνες πριν, νομίζω το είχαμε ανεβάσει και εδώ.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Έγινε πολλούς μήνες πριν, νομίζω το είχαμε ανεβάσει και εδώ.Ποιο;
Πως φαίνεται ότι δεν το παρακολουθώ ιδιαίτερα το τοπικό
-
-
Ο χρήστης lamprosdl έγραψε:
Θα ήθελα την βοήθειά σας για την επιλογή ενός συστήματος πλοήγησης με ελληνικούς και ευρωπαικούς χάρτες. Οθόνη 4,3 και μεγαλύτερη. Είμαι μεταξύ navigon 40 mls talk and drive το οποίο όμως δεν έχει ευρωπαικούς χάρτες. Το μπάτζετ μου μέχρι 150€.Δες και το TomTom XXL , περιπου στα λεφτά που δινεις (με χαρτες Ευρώπης). Το χρησιμοποιώ σε Ιταλία και Γερμανία και ειναι πολύ καλό (στην Ιταλία η συντριπτική πλειοψηφια των ταξιτζηδων χρησιμοποιούν την εν λογω εταιρεία). Δεν ξερω ομως οι χάρτες για Ελλάδα τι λένε..
Κατι πολύ καλο ειναι η δυνατότητα map share με την οποια οι χρήστες μπορουν να εντοπιζουν και να προτείνουν διορθώσεις στους υπάρχοντες χάρτες οι οποιες κατεβαινουν αυτοματα καθε φορά που συνδέεις την GPS συσκευή στο διαδικτυο
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εγώ προτιμώ το iGO πάντως, το Navigon, εκτός από πιο άσχημο, μου φαίνεται πιο δύσχρηστο. Πιθανόν να έχει κάποια που δεν έχει το iGO, και με χαρά ν' ακούσω, αλλά εγώ έχω καταλήξει.
Κι ακόμα, δουλεύω Navteq, γιατί κάποια βλακεία έκανα όταν έβαλα τους Teleatlas και δεν τους βλέπει.
Που είναι το iGO στο Android Market Μόνο το Navigon βρήκα.
Επίσης πως επιλέγεις ποιό χάρτη θέλεις ? Από το Market και αυτό ?
(Συγχωρήστε τις απορίες του νεοφώτιστου )Μετά από κάποιες φιλότιμες προσπάθειες να φορτώσω iGO (ευχαριστώ τον που μου έστειλε τα αρχεία, αλλά τη μία έλειπε το folder license την άλλη το folder lang την άλλη κάτι άλλο δεν του άρεσε...) τελικά τα παράτησα και αγόρασα Navigon. Κατέβασα όλους τους χάρτες της Ευρώπης (είναι Navteq) αλλά επειδή βρίσκομαι στα ΗΑΕ δεν έχω χάρτες για εκεί και δε βρίσκω και πουθενά (νόμιμα ή παράνομα, εκτός από κάτι ύποπτα τορεντάδικα, τα οποία δε θέλω να χρησιμοποιήσω για λόγους ασφαλείας, μου ζητάνε να εγκαταστήσουν στο PC μου 2-3 άγνωστης προέλευσης εφαρμογές ). Εχω όμως από τον φιλότιμο ευεργέτη τους χάρτες των ΗΑΕ για iGO, δηλ. σε μορφή .fbl. Πως μπορώ να τους μετατρέψω σε μορφή .map για το Navigon ? Δε βρήκα κάποιο σχετικό εργαλείο.
(Ή αν έχει κανείς απευθείας ΗΑΕ σε .map...)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Δεν μετατρέπονται.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εγώ προτιμώ το iGO πάντως, το Navigon, εκτός από πιο άσχημο, μου φαίνεται πιο δύσχρηστο. Πιθανόν να έχει κάποια που δεν έχει το iGO, και με χαρά ν' ακούσω, αλλά εγώ έχω καταλήξει.
Κι ακόμα, δουλεύω Navteq, γιατί κάποια βλακεία έκανα όταν έβαλα τους Teleatlas και δεν τους βλέπει.
Που είναι το iGO στο Android Market Μόνο το Navigon βρήκα.
Επίσης πως επιλέγεις ποιό χάρτη θέλεις ? Από το Market και αυτό ?
(Συγχωρήστε τις απορίες του νεοφώτιστου )Μετά από κάποιες φιλότιμες προσπάθειες να φορτώσω iGO (ευχαριστώ τον που μου έστειλε τα αρχεία, αλλά τη μία έλειπε το folder license την άλλη το folder lang την άλλη κάτι άλλο δεν του άρεσε...) τελικά τα παράτησα και αγόρασα Navigon. Κατέβασα όλους τους χάρτες της Ευρώπης (είναι Navteq) αλλά επειδή βρίσκομαι στα ΗΑΕ δεν έχω χάρτες για εκεί και δε βρίσκω και πουθενά (νόμιμα ή παράνομα, εκτός από κάτι ύποπτα τορεντάδικα, τα οποία δε θέλω να χρησιμοποιήσω για λόγους ασφαλείας, μου ζητάνε να εγκαταστήσουν στο PC μου 2-3 άγνωστης προέλευσης εφαρμογές ). Εχω όμως από τον φιλότιμο ευεργέτη τους χάρτες των ΗΑΕ για iGO, δηλ. σε μορφή .fbl. Πως μπορώ να τους μετατρέψω σε μορφή .map για το Navigon ? Δε βρήκα κάποιο σχετικό εργαλείο.
(Ή αν έχει κανείς απευθείας ΗΑΕ σε .map...)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μονο απο Garmin συσκευη αν σε βολευει.
-
Νέα έκδοση TomTom για iPhone (1.8 ). Πλέον υπάρχει η δυνατότητα να προσθέσεις έως 5 ενδιάμεσους προορισμούς και υπάρχουν κάποιες μικροαλλαγές στο μενού.
-
εχω το mls destnator 3855 και ειναι αχριστο με βαζει να στριψω σε δρομους που δεν υπαρχουν καν, μου λεει να στριψω αριστερα ενω ο προωρισμος μου ειναι δεξια κλπ κλπ
γινεται να του αλλαξω το destinator και να βαλω κατι αλλο -
Ο χρήστης umaga έγραψε:
εχω το mls destnator 3855 και ειναι αχριστο με βαζει να στριψω σε δρομους που δεν υπαρχουν καν, μου λεει να στριψω αριστερα ενω ο προωρισμος μου ειναι δεξια κλπ κλπ
γινεται να του αλλαξω το destinator και να βαλω κατι αλλοΤο ξεκλειδώνεις και βάζεις ο,τι θέλεις.
Το πηρα αποφαση...GPS